Gość: XXX IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.05.02, 21:32 Organizacja wyjazdu!!!! Pozwole sobie zacytowac ". Autobusy z kibicami odjadą spod stadionu przy ul. Bułgarskiej w niedzielę o godz. 12" Komentarz zbędny..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Skandal!!!! IP: *.futuro.pl 05.05.02, 23:31 Nie podpisuj się moim nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee zapraszam następnym razem... IP: *.cgs.poznan.pl 06.05.02, 01:05 do współorganizowania autokarów na wyjazd. ciekawe czym się popiszesz... vivacee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: zapraszam następnym razem... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 13:07 no przepraszam! ale jak kurwa mowicie ze bede autokary to mają byc!!! wiara by od razu an bane sie nastawila! kompletny brak organizacji! ultrasi odp... sie od organizowania wyjazdow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: zapraszam następnym razem... IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 13:49 to moze TY pokazesz jak sie organizuje wyjazdy? jestem bardzo ciekaw jakbys sie tlumaczyl, gdyby przez Ciebie zamowione autobusy nie dojechaly (nie z Twojej winy) i wszyscy zaczeli by Ciebie jebac za to... Jak Ty widzisz "poprawna organizacje"? moze trzeba bylo juz sobote postawic przy kazdym kierowcu i przy kazdym autobusie straznika, zeby na 100% przyjechali... Tak to jest niezla mysl - mam nadzieje, ze przed nastepnym wyjazdem zglosisz sie na ochotnika do pilnowania, zeby zaden kierowca nie skitral. nie dziwie sie, ze wiara byla wsciekla, ale do kurwy nedzy >:( docen jeden z drugim baranem to, ze ludzie poswiecaja spolecznie swoj cenny czas i probuja cos zrobic!!! Ale kurwa najlepiej tak, nie? jak cos nie wyjdzie to zjebac, ale samemu dupy sie ruszyc nie chce zeby pomoc bez pozdrowien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napoleon Re: Skandal!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.05.02, 20:57 jest jeszcze jedna kwestia jak wine ponosi grupa ultras '01 (zajeli sie organizacja)to dlaczego kurwa sobie pojechali autokarem i byli na calym meczu a inny ktorzy tez jezdza na wyjazdy i to nie tylko do lodzi i gdyni musieli jechac pociagiem ?? Hmm pewnie ultras '01 sa lepsi od reszty innych 200 kibicow lecha... - No Comments... pozniej nazekacie ze nikt nie jezdzi... nie wiem kto wogole wymyslil wyjazd do lodzi autokarem ?!?! - mozna mu tylko bic brawa! (autokarem sie jezdzi tam gdzie nie ma torow, pociag jedzie raz na dwa dni i jest malo osob... a nie do lodzi gdzie jest duzo polaczen kolejowych i bylo z góry wiadomo ze bedzie przynajmniej te 400 kibicow... pozdrowienia dla tych ktorzy jechali pociagiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacMZK Re: Skandal!!!! IP: *.forcom.com.pl / 10.60.1.* 08.05.02, 09:20 Gość portalu: napoleon napisał(a): > jest jeszcze jedna kwestia jak wine ponosi grupa ultras '01 (zajeli sie > organizacja)to dlaczego kurwa sobie pojechali autokarem i byli na calym meczu a W kwestii formalnej to nie bylismy na calym meczu, tylko sie spoznilismy ok. 30 minut na pierwsza polowe. I bardzo przepraszam ze wszedlem do autobusu, spytalem sie czy jest wolne miejsce i usiadlem. W tym autobusie nie jechali tylko Ultras. Pamietam jak przed odjazdem szukalismy osob aby wypelnic caly autokar. Maciek MZK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kufel Re: Skandal!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 13:38 dla organizatorow wyjazdow mam goscia co kiedys jezdzil z zawodnikami Lecha swoim autokarem a potem z zawodnikami warty ma wlasny ladny autokar i zapewne nie odmowi jesli chcecie namiary na niego to piszcie na mojego maila kufel.poland@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
kome Re: Skandal!!!! 06.05.02, 14:01 skandal. malo powiedziane. jak nie umiecie to zrobcie miejsce dla innych. no ale tak inni nie maja takich bluz .cienkie bolki jestescie . zamaist wypisywac glupoty i sie tlumaczyc mogles napisac tylko tyle ; SORY! i dodac kto dokladnie zjebal- daj namiary na te 8 autobusow ( ty czyli guerra i cala twoja ekipa) widac ekstraklasa ale nie dla kazdego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Skandal!!!! IP: *.futuro.pl 06.05.02, 14:24 Słuchaj no krzykaczu tak się składa że żadna osoba z UL `01 nie jest winna zaistaniałej sytuacji, ta osoba nie jest wogóle kibicem. Wyszło bardzo chujowo, ale takie zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Skandal!!!! IP: *.futuro.pl 06.05.02, 14:28 Jeszcze jedno. Jak chcesz cos samemu robić to chyba nie ma problemu. Chłopacy z tego forum już kilka razy organizowai spotkania i zapraszali na nie nowych ludzi chcących działać. Przyszedłeś tam chociaz raz? I tak dla jasnosci nie zaliczam się do UL `01. Odpowiedz Link Zgłoś
kome Re: Skandal!!!! 06.05.02, 14:45 Gość portalu: xxx napisał(a): > Słuchaj no krzykaczu tak się składa że żadna osoba z UL `01 nie jest winna > zaistaniałej sytuacji, ta osoba nie jest wogóle kibicem. > Wyszło bardzo chujowo, ale takie zycie. jezeli nie UL'01 to PRZEPRASZAM. ale jak nie guerra to kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Skandal!!!! IP: *.mtp.com.pl / *.mtp.com.pl 06.05.02, 14:31 a jak się udała impreza po meczu z kiełbaskami i tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kufel Re: Skandal!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 15:01 do Toma zapytaj matloki bo byl i Ci zapewne opowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Skandal!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.05.02, 15:13 jeszcze nie wszystko co się dzieje na bułgarskiej i w promieniu 50 km od stadionu jest moim dziełem.... Z busami wyszło ch.... zgoda- na usprawiedliwienie nie ma praktycznie nic. Bo to że zawiodło ogniowo w łańcuchu dyskwalifikuje cały łańcuch. Nauczka na przyszłość i tyle... tym razem nie wyszło, pech chciał, że akurat wtedy gdy "najwierniejsi" kibice sobie przypomnieli, że Lech gra nie tylko na bułgarskiej. Krytykowana tu ekipa UL`01 była na wszystkich wyjazdach w tej rundzie...ale wam najłatwiej jest lamentować i krytykować i oczerniać tych, którym chce się coś robić. Polecam słownik Kopalińskiego - znaczenie rzeczownika - WYROZUMIAŁOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultr01 Re: Skandal!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 15:21 Gość portalu: guerra napisał(a): > jeszcze nie wszystko co się dzieje na bułgarskiej i w promieniu 50 km od > stadionu jest moim dziełem.... > Z busami wyszło ch.... zgoda- na usprawiedliwienie nie ma praktycznie nic. Bo > to że zawiodło ogniowo w łańcuchu dyskwalifikuje cały łańcuch. Nauczka na > przyszłość i tyle... > tym razem nie wyszło, pech chciał, że akurat wtedy gdy "najwierniejsi" > kibice sobie przypomnieli, że Lech gra nie tylko na bułgarskiej. Krytykowana tu > > ekipa UL`01 była na wszystkich wyjazdach w tej rundzie...ale wam najłatwiej > jest lamentować i krytykować i oczerniać tych, którym chce się coś robić. > > Polecam słownik Kopalińskiego - znaczenie rzeczownika - WYROZUMIAŁOŚĆ NAJWIĘCEJ KRZYCZĄ CI CO NIC NIE ROBIĄ! niestety dotyczy tez to paru z UL'01..niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee cholernie ciekawy jestem ktos Ty? IP: *.cgs.poznan.pl 06.05.02, 16:01 podpisujesz sie jako ulras, ale boisz sie wlasnej tozsamosci? czemu nie chcesz sie podpisac? szczerze zaintrgowany vivacee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeda Re: cholernie ciekawy jestem ktos Ty? IP: *.wsb.poznan.pl 06.05.02, 19:38 Rozumiem te nerwy!!! Ja tez bym sie wkurwil nie na zarty gdybym przyszedl na stadion, zaplanowany cały dzien itd i by sie okazało ze nie moge jechac bo autobusy nie przyjechaly. Ale po co tak bluzgacie??? A poza tym ten kto naprawde chciał jechac to pojechał pociągiem (część wiary za darmo) a z powrotem juz były autobusy. Jako członek UL'01 moge przeprosic bo to my rozdawalismy ulotki i "teoretycznie" to my to organizowalismy...... A do tych "dobrych mędrców": zapraszamy na spotkania!!!! Kazde ręce do pracy sie przydadzą, tak więc zamiast sie napinać na necie zróbcie tez coś.... Pozdr dla UL'01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apcio Re: cholernie ciekawy jestem ktos Ty? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.05.02, 19:55 Gość portalu: grzeda napisał(a): Pozdr dla UL'01 hehe dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napoleon Re: cholernie ciekawy jestem ktos Ty? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.05.02, 20:55 jest jeszcze jedna kwestia jak wine ponosi grupa ultras '01 (zajeli sie organizacja)to dlaczego kurwa sobie pojechali autokarem i byli na calym meczu a inny ktorzy tez jezdza na wyjazdy i to nie tylko do lodzi i gdyni musieli jechac pociagiem ?? Hmm pewnie ultras '01 sa lepsi od reszty innych 200 kibicow lecha... - No Comments... pozniej nazekacie ze nikt nie jezdzi... nie wiem kto wogole wymyslil wyjazd do lodzi autokarem ?!?! - mozna mu tylko bic brawa! (autokarem sie jezdzi tam gdzie nie ma torow, pociag jedzie raz na dwa dni i jest malo osob... a nie do lodzi gdzie jest duzo polaczen kolejowych i bylo z góry wiadomo ze bedzie przynajmniej te 400 kibicow... pozdrowienia dla tych ktorzy jechali pociagiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee ultrasi pojechali autokarem bo... IP: *.cgs.poznan.pl 06.05.02, 21:15 mieli ze sobą troche towaru; fany, folie, pelerynki itd. Musieli jechać autokarem, żeby być na stadionie wczesniej i przygotować oprawę. Jak wiadomo spóźniliśmy się, bo tuż za Wrześnią zjebał nam sie autokar. Ciekawy jestem jak poradziła by sobie z oprawą ta zniesmaczona wiara, która tu teraz się pieni, gdyby nie było ani nas, ani ... vivacee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto patrzac z boku... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.05.02, 21:21 ...slyszalem o kpinach z ultrasow na wyjazdach ale to pierwsza tak szeroko zakrojona akcja (i pelna "serdecznosci"). jaki wniosek? najlepiej usiasc na dupie i martiwc sie tylko o wlasna - za nic (zazwyczaj) trudno zostac opierdolonym... pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apcio Re: patrzac z boku... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.05.02, 21:28 ja sie tylko zastanawiam dlaczego tyle ludzi wie wiecej ode mnie skoro to ja bylem w centrum wydarzen :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NetForce Re: patrzac z boku... IP: *.retsat1.com.pl 06.05.02, 21:34 Gość portalu: canemuto napisał(a): > ...slyszalem o kpinach z ultrasow na wyjazdach ale to pierwsza tak szeroko > zakrojona akcja (i pelna "serdecznosci"). jaki wniosek? najlepiej usiasc na > dupie i martiwc sie tylko o wlasna - za nic (zazwyczaj) trudno zostac > opierdolonym... pozdro. Pozdrowienia dla Ultrasów z Lecha. Dostrzegam wiele wspolnych, łączacych nas problemów zwiazanych z WszystkoWiedzacymiIMarudzacymiPiknikamiKtorymWszystkiIWszyscyPrzeszkadzaja ! Wasza oprawa w Łodzi była spoko. Szkoda, że nam nie udało się zaprezentować tego co przygotowaliśmy. Cóż, może nastepnym razem. ŁKS Fans & ŁKS NetForce www.lksfans.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napoleon Re: ultrasi pojechali autokarem bo... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.05.02, 22:32 BUAHAH DOBRE ;-))) juz widze jak by wam wjechal widzew albo lks jak byscie spierdalali , no chyba ze pluto by im zaproponowal solowki...("ultrasi musieli jechac autobusem bo mieli ze soba troche towaru:fany...") mysle ze rozniesc pare pelerynek albo rozlozyc kilka foli umie kazdy ;-))) Pozdrowienia dla Ultraso -Hooligans '02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto hehehe... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.05.02, 22:37 ...skad tyle frustracji? czyzby "gone with the wind" czujemy? potrafi to kazdy, przed meczami robi to kilkanascie osob. bywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ultrasi pojechali autokarem bo... IP: *.futuro.pl 06.05.02, 23:02 Już mnie wkurwiasz szczurze. Jak to takie proste to ciekawe dlaczego tak niewiele klubow to robi. Nie jestem ultrasem i nie wiem jak to się robi, więc może spotkasz się ze mną i pokarzesz mi jakie to proste, chętnie się czegoś od ciebie naucze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee przed kompem najłatwiej się wymądrzać... IP: *.cgs.poznan.pl 06.05.02, 23:49 ale jak trzeba coś zrobić to nikogo nie ma... odpalić race, rzucić serpentynę to chce każdy, ale jak trzeba "posprzątać" po meczu poświęcając na to prywatny czas, kiedy to najchętniej polazło by się z kumplami na piwo, to już chętnych nie ma... raz w roku chcieli pojechać na wyjazd i mają pretensje, że im się nie udało. cholerne pikniki... brak mi słów... pzdr vivacee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bose Re: przed kompem najłatwiej się wymądrzać... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.05.02, 00:23 Wasza pycha i buta jest rozbrajajaca....... Jak mozna w dyskusji o wydarzeniu, ktore mialo miejsce, zaslaniac sie swoimi osiagnieciami. Faktow niestey nie zmienisz i warto tutaj zastanowic sie nad slowem odpowiedzialnosc, bo jesli ktos informuje o czyms publicznie to musi sie liczyc z konsekwencjami. Gazeta radio czy inne srodki przekazu to nie internet. Teraz nalezy sobie zadac pytanie kto za to odpowie??? Chyba w umowie o wynajem autokarow jest jakas gwarancja na ktora mozna sie powolac??? I jeszcze raz zachecam - pokory panowie pokory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee gorąco zapraszam na najbliższe nasze spotkanie... IP: *.cgs.poznan.pl 07.05.02, 01:17 będziesz mógł podzielić się z nami swoimi przemyśleniami. pzdr vivacee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apcio apcio wlaczyl ignora i koniec :P IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.05.02, 03:00 piszcie se piszcie jak widzicie kibice z innych miast potrafia nas bardziej docenic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto to ciekawa... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.05.02, 09:35 ...i zastanawiajaca tendencja - mowie tu o tym co zauwazyl apcio: ze praca ultrasow doceniana jest przez kibicow...LKS-u!!! do czego to doszlo? przeciez padly slowa samokrytyki ze strony guerry (bravo) wiec o co te krzyki? pokory? doganial kociol garnkowi... nie uwazam sie za jakiegos super ultrasa - moja pomoc ograniczala sie jedynie do rozkladania tych wykpionych przez napoleona folii, chorogiewek i innych takich przed kilkoma meczami (na wiecej nie pozwolila weekendowa praca:(((. ale troche szacunku panowie dla ludzi, ktorzy naprawde kreca sie, zeby na Lechu "sie dzialo"!!! bo jesli nie ich praca, to bedziecie na Lechu ogladali nie chorogiewki i inne "cuda":), ale leciwych dzentelmenow zazerajacych sie kielbaskami>:(((!!! jestem PEWIEN, ze problemy wyniknely z winy firmy autokarowej. padly slowa przeprosin wiec wara od ultrasow!!! niektorych napinaczy i krzykaczy- moralizatorow widze po raz pierwszy na forum, zapewne tez nie widzialem ich nigdy pomagajacych w oprawie meczu/rozdawaniu ulotek etc. to wlasciwe ich podsumowuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napoleno Re: przed kompem najłatwiej się wymądrzać... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 09:28 Gość portalu: bose napisał(a): > Wasza pycha i buta jest rozbrajajaca....... > > Jak mozna w dyskusji o wydarzeniu, ktore mialo miejsce, zaslaniac sie swoimi > osiagnieciami. Faktow niestey nie zmienisz i warto tutaj zastanowic sie nad > slowem odpowiedzialnosc, bo jesli ktos informuje o czyms publicznie to musi sie > > liczyc z konsekwencjami. Gazeta radio czy inne srodki przekazu to nie internet. > > Teraz nalezy sobie zadac pytanie kto za to odpowie??? > Chyba w umowie o wynajem autokarow jest jakas gwarancja na ktora mozna sie > powolac??? > > I jeszcze raz zachecam - pokory panowie pokory!!! Ty jezdzisz na wyjazdy?? moze byles w Lodzi ale bardzo watpie czy ruszylesz na dupe do takiego Jaworzna czy Myszkowa bardzo watpie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa skad znasz pluta? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 00:41 Gość portalu: napoleon napisał(a): > BUAHAH DOBRE ;-))) juz widze jak by wam wjechal widzew albo lks jak byscie > spierdalali , no chyba ze pluto by im zaproponowal solowki...("ultrasi musieli > > jechac autobusem bo mieli ze soba troche towaru:fany...") > > mysle ze rozniesc pare pelerynek albo rozlozyc kilka foli umie kazdy ;-))) > > Pozdrowienia dla Ultraso -Hooligans '02 Skad znasz pluta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeda Re: cholernie ciekawy jestem ktos Ty? IP: *.wsb.poznan.pl 07.05.02, 09:54 Gość portalu: napoleon napisał(a): > jest jeszcze jedna kwestia jak wine ponosi grupa ultras '01 (zajeli sie > organizacja)to dlaczego kurwa sobie pojechali autokarem i byli na calym meczu a > > inny ktorzy tez jezdza na wyjazdy i to nie tylko do lodzi i gdyni musieli > jechac pociagiem ?? Hmm pewnie ultras '01 sa lepsi od reszty innych 200 kibicow > > lecha... - No Comments... > pozniej nazekacie ze nikt nie jezdzi... nie wiem kto wogole wymyslil wyjazd do > lodzi autokarem ?!?! - mozna mu tylko bic brawa! (autokarem sie jezdzi tam > gdzie nie ma torow, pociag jedzie raz na dwa dni i jest malo osob... a nie do > lodzi gdzie jest duzo polaczen kolejowych i bylo z góry wiadomo ze bedzie > przynajmniej te 400 kibicow... > > pozdrowienia dla tych ktorzy jechali pociagiem! My tez sie spoznilismy na mecz!!!!!! weszlismy ok 25 minuty 1. połowy, a niewiele brakowało zebyśmy też nie dojechali jak nam sie autobus zjebał. Swoją drogą to ten baran kierowca szybko sie zorientował ze cos jest nie w porządku-wiedział o tym już na stadionie chyba............. Tak wiec gdyby nie konkretna szybkosc kierowcy z 2. autobusu do ktorego sie przesiedlismy to moze w ogole bysmy nie dojechali, nie mowiac juz o pelerynach itp.... Kwestia interpretacji slow "lepsi kibice"-my sie nie uwazamy zqa lepszych od innych, ale my- UL'01 bylismy na wszystkich wyjazdach, nawet tych z ciezkim dojazdem (np powrot z Opola-3,5 godziny czekania na pociag), czy tez piknikowe Jaworzno..... Kibicem trzeba byc caly czas a nie tylko na meczu z Orlenem! P.s.Sam bym wolal zeby wyjazd byl pociagiem ale zajmuja sie tym na pewno kompetentne osoby, ktorym zalezy aby jak najwiecej osob jezdzilo a z wynajeciem pociagu sa olbrzymie klopoty i koszty:(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: cholernie ciekawy jestem ktos Ty? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 14:43 grzeda zgodze sie z toba w 100% po co jakis napoleon drązy ten temat skoro juz wszystko zostało powiedziane! padły słowa przeprosin i nie wracajmy juz do tego. a swoja droga zastanawia mnie osoba napoleona! nie przypominam sobie abysmy sie znali!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś