Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile kosztowało Łks zachowanie 2 ligi?

IP: 212.33.85.* 06.05.02, 00:41
    Zapytajcie swoich piłkarzy ile pieniędzy przyjęli od ŁKS-u za umozliwienie im
    pozostania w 2 lidze!!!LECH ZDECHŁ,KOLEJORZ!!!Piłkarze bez honoru...LECH-
    SPRZEDAWCZYKI.

NAWET W 3 LIDZE JAGI SIE NIE WSTYDZĘ...

SKLADAM WAM ŻYCZENIA SZYBKIEGO SPADKU Z 1 LIGI... DO ZOBACZENIA ZA 1 SEZON....
    Obserwuj wątek
      • Gość: canemuto PROSBA DO REDAKCJI!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.05.02, 01:49
        nie wrzucajcie prosze tych bredni na forum sportowe!!! to nie smietnik, zeby
        byle gowno z motywem sportowym w tytule trafialo na podforum Lecha...
        wyrzuccie to na osla lawke, w koncu to te klimaty. thx:)
        • Gość: dede Re: PROSBA DO REDAKCJI!! IP: *.man.polbox.pl 06.05.02, 11:05
          to nie sa brednie buraku...
          brednie to macie na swoich flagach gdzie widnieja slogany o honorze...
          gdzie sie wiec podział wasz honor w meczu z łodzia???
          mało wam pieniedzy z premii meczowych???
          lech-sprzedawczyki
          • Gość: canemuto bye bye... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.05.02, 12:07
            ...niech wasi grajkowie naucza sie grac w pilke. to chyba najprostsza droga,
            zeby cos w tym sporcie osiagnac? twoje trzecioligowe "buraku" mnie
            bawi:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) jako ze frustraci i
            napinacze najszybciej wymiekaja, nie spodziewam sie ciebie na meczach Lech vs.
            Jaga kiedy ta druga sie podniesie. i dobrze. bye maly czlowieczku:)))
          • Gość: Bagsiu Re: PROSBA DO REDAKCJI!! IP: *.wsd / 10.3.2.* 06.05.02, 12:45
            Witam z Kielc. szczerze gratuluję "Kolejorzowi" awansu do ekstraklasy,
            zrobiliście to w wielkim stylu. Dla Poznania i takich kibiców warto było tego
            dokonać. Nie dziwię się rozgoryczeniu fana Jagi, spadek zawsze boli. Nie wiem
            czy mecz w Łodzi był nieczysty, o tym pewnie nikt nigdy się nie dowie, bo
            przekupstwo jest w Polsce cholernie trudne do udowodnienia (np. mecz Wisła -
            Legia 0:6. Do tego meczu łech wygrywał wszystkie mecze z drużynami zagrożonymi
            spadkiem, a awans miał już pewny. Wydaje mi się jednak, że żale fana Jagi są
            nieuzasadnione, a sezon trwa cały rok, i nie należy oglądać się na innych w
            ostatniej kolejce. Taka jest moja uwaga. Do zobaczenia w Ostrowcu na meczu
            KSZO - Lech (mam nadzieję, że KSZO utrzyma się w ekstraklasie).
            • Gość: .. 450.000 zl IP: 217.153.10.* 06.05.02, 13:05
              tyle kosztowała łks przyjemność gry w II lidze w następnym sezonie.
              • Gość: XXL Re: 450.000 zl IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.05.02, 13:41
                Gość portalu: .. napisał(a):

> tyle kosztowała łks przyjemność gry w II lidze w następnym sezonie.

Z podatkiem, czy bez ?????
                Tak pytam bo widzę, że jesteś dobrze poinformowany........
                • Gość: .. Re: 450.000 zl IP: 217.153.10.* 06.05.02, 14:39
                  Gość portalu: XXL napisał(a):

> Gość portalu: .. napisał(a):
                  >
                  > > tyle kosztowała łks przyjemność gry w II lidze w następnym sezonie.
                  >
                  > Z podatkiem, czy bez ?????
                  > Tak pytam bo widzę, że jesteś dobrze poinformowany........

bez podatków i uwzględniania w pitach. podobnie zresztą, jak 0-0 w Polkowicach,
                  1-0 w Opocznie i 2-1 z Hetmanem..

• crucafix Lech jak sprzedajna dziwka? 06.05.02, 15:08
        Ładnie Lechici! Korupcja jak sie patrzy! Fajnie, ze w I lidze bogatsze kluby
        będą miały z wami spokój! Przeciez Lech jak sprzedajna dziwka odda sie za pare
        groszy i tanie wino!!! I znów zawita w II lidze! Zreszta tam jego miejsce!!!
        • Gość: lechita2 Lech sprzedajna dziwka? - pyta dziwka IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 06.05.02, 15:47
          moze wrzucimy tych zazdrosnych frustratów na oślą??? odczepcie się od Lecha.na
          nic nie macie dowodów tylko umiecie pieprzyć głodne kawałki i oczerniać
          zespoły, których nie darzycie sympatią.to nie na tym polega rywalizacja
          prawdziwych kibiców... ja mam w nosie spadek Jagi, czy też mistrzostwo legii
          tak na marginesie)
          • Gość: widzew Re: Lech sprzedajna dziwka? - pyta dziwka IP: 217.153.10.* 07.05.02, 09:23
            Gość portalu: lechita2 napisał(a):

> moze wrzucimy tych zazdrosnych frustratów na oślą??? odczepcie się od Lecha.na
            > nic nie macie dowodów tylko umiecie pieprzyć głodne kawałki i oczerniać
            > zespoły, których nie darzycie sympatią.to nie na tym polega rywalizacja
            > prawdziwych kibiców... ja mam w nosie spadek Jagi, czy też mistrzostwo legii
            > tak na marginesie)

nikt tu nie jest zazdrosnym furiatem, bo póki co nie mamy Wam czego zazdrościć.
            Wyjście z II ligi to jeszcze nie finał Ligi Mistrzów. Ciekawe tylko jak byście
            czuli się na miejscu kibiców Jagi..gdyby od innej drużyny zależało Wasze być albo
            nie być a ta drużyna się skurwia...
            • Gość: STANks Re: Lech sprzedajna dziwka? - pyta dziwka IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:37
              Wystarczyło wygrać na wyjeździe trzy dni wcześniej i to Łks by leciał niżej ,
              więc darujcie sobie ...Baby Jagi :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka