Gość: Fan IP: 157.25.125.* 09.05.02, 11:05 Przychodzi pilkarz do fryzjera i mowi: GOOOOL!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: NAJLEPSZE SPORTOWE DOWCIPY!!!!!!!!! IP: 157.25.125.* 09.05.02, 11:28 Gdzies znalazłem takie coś (choc nie dowcip) Oda do Adama Małysza > > > > Wielki żeś, kurna, zamęt uczynił nam w głowie > > Tą niespodzianą wpadką w czeskim Harachowie. > > "Leć Adam 300 metrów" - tłum naszych skandował > > a gdzieś ty w drugim skoku, kurna, wylądował?! > > Przy obcych kibicach taki obciach, kurna, > > To gorsze niżby Polskę odrzuciła Unia! > > Był z nami Prezydent, wyczuwasz to chyba > > On też się tamtej nocy już nie napił piwa! > > A jeszcze to pogłębia nasze przygnębienie > > Żeśmy Hanawalda nie sięgli kamieniem. > > Jak dzieci pyrgaliśmy kulkami ze śniegu > > Zamiast go brukowcem trafić na rozbiegu. > > Przynajmniej by nerwy człek mógł wyładować > > A tak musieliśmy pociąg demolować. > > Więc w dennych nastrojach do rodzin wracamy > > I już cię od dzisiaj, kurna, mniej kochamy! > > Ten tren podpisali, niech dobrze policzę, > > Jo, Zenek i Hubert - wkurzeni kibice. > > > > Post scriptum: > > Wygrasz Puchar Świata, > > Krótka nasza mowa - > > Zaczniemy na rękach > > Nosić cię od nowa! Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy Re: NAJLEPSZE SPORTOWE DOWCIPY!!!!!!!!! 10.05.02, 08:52 Zap....ala Hołowczyc swoim prywatnym Subaru, aż tu nagle zatrzymuje go policja, więc skruszony Hołek pyta: - co, za szybko jechałem ?? Na co odpowiada wkurzony policjant: - nie, za nisko pan leciał !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM A iKS Re: NAJLEPSZE SPORTOWE DOWCIPY!!!!!!!!! IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 09.05.02, 22:16 Ja znalazłe taki Po Mistrzostwach Świata w 1974 roku, żona spodziewająca się dziecka, pyta męża: - Jak damy na imię naszemu dziecku? - Jeśli będzie chłopiec to damy mu na imię Robert. - A gdyby była dziewczynka? - To będzie Gadocha. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: NAJLEPSZE SPORTOWE DOWCIPY!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.02, 22:40 - Jak Szapq rozpoznaje piłkarzy ? - Po numerkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmicz Re: NAJLEPSZE SPORTOWE DOWCIPY!!!!!!!!! IP: 212.244.108.* 09.05.02, 23:03 Wraca piłkarz do domu z meczu. Żona pyta: -Strzeliłeś coś? -Nawet dwie. -A jaki wynik? -1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Piłka nożna -ulubiony sport homoseksualistów!! IP: *.dostep.pl 10.05.02, 01:35 już kiedys opowiadałem.. ale dawno, więc się powtórzę: Trzech gejów zastanawia się jaka dyscyplina sportowa jest dla niego najseksowniejsza... Pierwszy mówi: - Dla mnie zapasy .. dwóch spoconych i skąpo odzianych mężczyzn ściskających się ze sobą - uuch ach ... Drugi: - EE dla mnie to zawody pływackie, kiedy taki muskularny mężczyzna w slipeczkach szykuje się do skoku ze schodka ... ach tylko wskoczyć od tyłu i działać ... Trzeci: - Eee panowie dla mnie najseksowniejsza jest piłka nożna - Co co ty gadasz ?? piłka nożna ??? no co ty ??? - Panowie wyobraźcie sobie są mistrzostwa świata, mecz finałowy i 180000 ludzi na trybunach... ty jesteś napastnikiem w jednej z drużyn... końcowe minuty meczu nadal wynik 0:0... w ostatniej minucie dostajesz piłkę... ... mijasz napastników przeciwnika.. ... potem jego obrońców ... zostajesz sam na sam z bramkarzem ... .. po chwili omijasz bramkarza ...... jesteś sam na sam z bramką ... kopiesz ..... a piłka leci ponad 2 metry nad bramką ....... i wtedy ten 180 tysięczny tłum krzyczy: CHUJ ci w DUPĘ !!! CHUJ CI W DUPĘ !!! a ty rozkładasz się na murawie i MARZYSZ .... Odpowiedz Link Zgłoś
acm53 Re: Przeczytajcie PS str. 4 10.05.02, 10:01 Trener przed meczem: - Dzisiaj mam urodziny, mam więc do Was chłopcy prośbę. Zróbcie mi taki prezent, że zagracie dzisiaj dobry mecz, dacie widzom na trybunach trochę radości i spokojnie oraz uczciwie wygracie - Za późno, trenerze, już kupiliśmy zegarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiggy Re: NAJLEPSZE SPORTOWE DOWCIPY!!!!!!!!! IP: *.silvershark.com.pl 10.05.02, 12:33 Trener do zawodnika: - tyle razy debilu ci mowilem, ze te 18 metrow masz pokonac w trzech skokach a nie w jednym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: NAJLEPSZE SPORTOWE DOWCIPY!!!!!!!!! IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 10.05.02, 13:30 W latach siedemdziesiatych polska reprezentacja pilkarska przegrywa mecz wyjazdowy. Chlopaki nie maja po co wracac do kraju, bo czeka ich lincz. Szarmach jednak nie wytrzymuje nostalgii i decyduje sie na powrót w przebraniu ksiedza. I oto, idac ulica w Polsce, slyszy za soba wolanie: „Ksieze Szarmach, ksieze Szarmach!”, na co przestraszony przyspiesza kroku. Jednak wolanie nie ustaje: „Ksieze Szarmach, ksieze Szarmach, niech ksiadz nie ucieka, tu siostra Gadocha!” PS Ciekawe czy powyzszy patent wykorzystają obecni kadrowicze po(odpukac) ewentualnie nieudanych MŚ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: NAJLEPSZE SPORTOWE DOWCIPY!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.02, 18:57 Wraca z pracy facet do domu na retransmisje waznego meczu. Wbiega do pokoju, rozbiera sie i siada przed TV. Zona wchodzi do pokoju i sie chwali: - A ja znam wyniiiik.. powiedziec ci? - Nie nie ! nic nie mow ! Specjalnie nie pytalem nikogo, zeby obejrzec w niewiedzy! - Ale ja znam wynik, moge ci powiedziec przeciez! - Nie nie, blagam! Nie podawaj mi wyniku ! - Nie rozumiem, znam wynik, a ty nie chcesz wiedziec?! - Nie chce! - No dobrze - mowi wkurzona - ale nie mysl sobie, ze obejrzysz jakies bramki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: NAJLEPSZE SPORTOWE DOWCIPY!!!!!!!!! IP: 212.244.101.* 11.05.02, 20:51 Mąż wraca z pracy i pyta żony: -Oglądałaś mecz? -Tak, było 3:0 dla Manchasteru -A kto strzelił? -Beckham, Replay i Reverse Angle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Re: NAJLEPSZE SPORTOWE DOWCIPY!!!!!!!!! IP: 62.233.183.* 13.05.02, 02:38 Dla mnie najlepszy byl tekst z Pilkarskiego Pokera: "Ja jestem uczciwym sedzia. Zaplacili za 3:0 i bedzie 3:0". I jeszcze nowy, tegoroczny: "Legia w Lidze Mistrzow". Hahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: NAJLEPSZE SPORTOWE DOWCIPY!!!!!!!!! IP: 157.25.125.* 13.05.02, 09:57 Kibol skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś