dorota_snooker 07.12.04, 23:33 news.bbc.co.uk/sport1/hi/other_sports/snooker/4052355.stm W głowach im się poprzewracało czy jak ????????????????????? Jestem oburzona. Same smutne wiadomości dzisiaj......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcia.back Re: Championship may leave Crucible 08.12.04, 01:35 faktycznie nie za dobrze ;(( ostatnie MŚ w Sheffield ?? :(( przeciez potem to juz nie bedzie to samo ;(( ech... ------- "Ronnie give a bit of mmh to me ;)))" Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.kruk Re: Championship may leave Crucible 08.12.04, 09:44 oj, nie ma co dramatyzowac. na www.worldsnooker.co.uk jest ankieta - mozna glosowac, gdzie powinny byc rozgrywane MŚ od 2006 roku. jedna z opcji to "overseas". byc moze kiedys trafi na polske? nie ma tego zlego :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Championship may leave Crucible 08.12.04, 10:07 Humor mam od wczoraj beznadziejny, okropnie mi smutno i rozbita jestem na drobne kawałeczki, co jak na mnie jest bardzo bardzo dziwne. MŚ w polsce ??? Impossible is nothing. ( to moja dewiza ) PS.Kruku szanowny sprawdź pocztę, wysłałam ci coś co mi dziś ciut ciut poprawiło humor. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Championship may leave Crucible 08.12.04, 13:23 Może jakiś mały protest? Zielone chorągiewki i transparenty przed stosowną siedzibą? I obrzucimy ich o'sernikami, zaraz nam sie humor poprawi... i im też :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatoos Re: Championship may leave Crucible 15.12.04, 22:47 to protestujcie, ja już to zrobiłem, tylko nie wiem czy mooj komentarz pojawi się na ihcstronce, bo nie jest to dla nich obligatoryjne. puki co dziś tj. 15.12.04 o 22:30 nie było opublikowanego żadnego komentarza z Polski. szanowny kruku ankietę też wypełniłem. snookowe posdroofka :) Odpowiedz Link Zgłoś