Gość: zagu IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 13:34 I tak wygra Adam Małysz!, a Mateja będzie drugi!!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Schuja Re: Małysz drugi w serii próbnej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 13:38 Janne znowu pokazal swoja najwyzsa klase. Obecnie klasa sama dla siebie. I tak trzymaj Janne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo ich bin ein großer Klugscheißer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 13:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo und gleichzeitig ein kleiner Wichser... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 13:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volksdeutsch Du bist ein Arschloch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 14:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł vel Pablo Do wszystkich Małyszomanów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 15:47 Oj jak słodki jest dzień triumfu. Jeżeli ktoś po dzisiejszym konkursie ma wątpliowści kto jest (aktualnie) najlepszym skoczkiem świata, to najwyraźniej nie potrafi docenić klasy rywala. 27 zwycięstw w PŚ, wszystko wskazuje na to, że 3 triumf w TCS to właśnie Ahonen. Ale żeby nie grzeszyć brakiem obiektywizmu i oddać to co Małyszowi się należy, podsumuję to jednym zdaniem. Ahonen jest aktualnie w takiej dyspozycji i gromi rywali jak czynił to Małysz w sezonie 2000/2001. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportsfreund stimmt,aber du bist trotzdem ein Arschloch... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 15:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: stimmt,aber du bist trotzdem ein Arschloch... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 15:59 Naucz się szyku w j. niemieckim, zanim zaczniesz formułować zdania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: stimmt,aber du bist trotzdem ein Arschloch... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 16:18 a co się nie zgadza,docencie-poligloto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Do Paula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 16:30 trotzdem wymaga szyku przestawnego i to aber jest zbędne. Powinno zatem być Stimmt, trotzdem bist du Arschloch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Do Paula IP: *.b.pppool.de 01.01.05, 16:55 "aber" mozna tu uzyc do podkreslenia wypoeidzi, ze jestes das größte Arschloch der Welt, poprawiles Paula i sam zapomniales o rodzajniku, du blöder Penner, lass Adam in Ruhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Do joja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:00 Podaj jakiś sensowny argument, z którym się nie zgadzasz w mojej wypowiedzi o aktualnych wyczynach Ahonena, a nie obrażaj !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Do Paula IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 17:11 Do wszystkich!Do wszystkich!Do wszystkich! Pax. Proponuje jednak wszystkim nadal uzywyc na tych stronach jezyka polskiego.Uzasadnienie:1. Jest to polska strona netu;2.Nie wszyscy , chodz na pewno mala czesc, rozumie tutaj niemiecki;3.No body perfect(nie znam angielskiego perfekt);Jezyk polski jest naprawde piekny, i tez mozna sie w nim poprawnie wypowiedziec.Dziekuje za posluszenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Do Schuji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:14 Schujo w tak pięknym dniu, kiedy jak to ładnie ująłeś słowo stało się ciałem, jestem w stanie zawrzeć rozejm z każdym Małyszomanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Do Paula IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 17:16 Poprawka.Miedzy body a perfect przyjdzie jeszcze " is". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sutki Łysej Lezby Re: Do Paula IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.05, 18:38 Szkopy! Nie ma czym sie popisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lind Do Pabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:23 Pablo to stukrotny debil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Do Linda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:27 Nie masz żadnych argumentów więc ubliżasz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: und gleichzeitig ein kleiner Wichser... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 15:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy Pablo Re: und gleichzeitig ein kleiner Wichser... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 15:01 Nie podszywaj się ćwoku pod nieswoje pseudo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janne trzymam,trzymam!!ale już nie mogę,zaraz puszczę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 13:49 ufff... co za ulga !! a spodnie zaraz się wypierze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Małysz drugi w serii próbnej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 13:47 Do Pseudopabla.Ty jestes , za przeproszeniem, tylko maly dupek.Nic ci wiecej do twojej makowki nie nie wpadlo, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł nie podniecaj się tak,to tylko sport... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 13:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: nie podniecaj się tak,to tylko sport... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 14:35 Pewnie , ze to tylko sport i dlatego sie na sportowo podniecam.I mam do tego pelne podstawy.Moj faworyt Janne prowadzi po pierwszej serii , deklasujac wszystkich.Malysza tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: nie podniecaj się tak,to tylko sport... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 14:39 ja też zawsze kibicuję tylko zwycięzcom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: nie podniecaj się tak,to tylko sport... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 15:36 Do Pawla. Jak juz masz taki lizydupski charakter , ze zawsze idziesz za zwyciezca,niech ci bedzie.Ja kibicuje Ahonnenowi od lat , i mnie moj faworyt nie zawodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniabo Re: nie podniecaj się tak,to tylko sport... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 16:06 a ja kibicuje Adamowi i przez 3 sezony mnie nie zawodzil, ani na olimpiadzie ani mistrzostwach swiata! Zwlaszcza w Predazzo. I wierze, ze bedzie lepiej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koorek RELACJA LIVE IP: *.petrus.com.pl 01.01.05, 13:55 A gdzie relacja na zywo?? Mam popsuty telewizor, inne serwisy wymagaja cholera przegladrki IE 5.0 lub nowszej ... gdzie indziej sapie ze nie mam java (a mam) ... a chcialbym sledzic na zywo :-\ Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentar BRAWO ADAM, BRAWO ROBERT!!!!! IP: *.chello.pl 01.01.05, 14:42 6 miejsce po 1 serii nei jest zle, za to 12 miejsce roberta jest wspaniale!! Juz widze medale polakow na Ms:), Ahonen do lutego na pewno sie skonczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Do Sentara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:10 Uważaj, żeby Małysz do lutego się nie skończył. Bo coś mi się wydaje, że te jego 1 miejsce w Harrachowie i podium w Oberstdorfie, to szczyt jego możliwośi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% Re: Do Sentara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:27 Hej Pablo, oskarzasz fanow Malysza o malyszomanie, ale widze ze ciebie ahonenomania tez nie ominela!! :) Przystopuj troche bo skonczysz tak jak ci ktorych oskarzasz. A nikt nie wie jak i Ahonen skonczy!! :) W skokach nigdy nic nie wiadomo! :) Wystarczy spojzec na gwaizdy reprezentacji Niemiec! Wiec nie podniecaj sie tak!! moze i dobrze ze i Ahonen wygrywa przynajmniej masz mozliwosc wyzbycia sie swoich kompleksow na forum (tak jak sie wyzbywano kompleksow po wygranych Malysza). mam nadzieje, ze wyjdzie ci to na zdrowie!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Do 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:37 Człowieku nie przeinaczaj, ja tylko ripostuję na te wasze durne wypowiedzi. Przecież ja nie twierdzę, że Ahonen może mieć słabszą dyspozycję. Uważam,że i powtórzę to raz jeszcze, nie musi wcale skorzystać na tym Małysz (są przecież jescze inni). A z tymi kompleksami to chyba macie jakąs psychozę. Kibicuję Ahonenowi i cieszę się z jego sukcesów. I co mają tutaj do rzeczy kompleksy. Chcę tylko zaakcentować swój sprzeciw wobec głupkowatych wypowiedzi np. że istnieje spisek przeciw Małyszowi wśród sędziów itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% Re: Do Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:55 Nie ma sie co denerwowac durnymi wypowiedziami. Nie sa one domena malyszmanikow czy ogolnie polskich fanow skokow narciarskich. O ile mnie pamiec nie myli, jeszcze nie tak dawno temu jak wygrywal Malysz pojawialy sie wypowiedzi np. w Niemczech, ze Malysz dostaje za wysokie noty, ze sedziowie mu pomagaja. Ze przez to odebrano zwyciestwo jakiemus innemu skoczkowi itp. A to byly jakies oskarzenia dot. strojow do skakania miedzy poszczegolnym ekipami itd. Takie wypowiedzi czy knucie jest wszedzie czy to Polakow do Finow, czy Niemców do Polakow, czy Austryjakow do Niemcow itd. Jest to niestety czescia swiatka skokow. Ludzie musza sobie pogadac,bez wzgledu na to w jakim kraju zyja, czy komu kibicuja. I denerwowanie sie tutaj na wypowiedzi fanow Malysza i oskarzanie ich np. ze sa zawistni bo ktos inny wygral jest co najmniej niesprawiedliwe i tak naprawde nie ma sensu, bo tak poprostu jest wszedzie. Nie tylko tutaj w Polsce. Tez kibicuje skoczkom (nie tlko Malyszowi) od paru lat i zdazylam sie juz do tego przyzwyczaic. Bo innego wyjscia nie widze :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Do Pablo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 18:31 Do 100%.Rozsadnosc rozsadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Do Sentara IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 17:38 Do Pablo.Widze to troszke inaczej.Skonczyc ,to sie chyba nie skonczy , chociaz po sukcesach Svena Hannawalda, ktorz mogl przypuszczac ,ze go tak los doswiadczy.Ale podsumowujac dotychczasowy przebieg i wyniki PS (nie liczac igielitu i jego pseudowynikow)nalezy stwierdzic bezapelacyjnie, ze nr.1 to , z wielkim odstepem Janne a potem idzie cala , dosyc duza grupa skoczkow o podobnym poziomie skakania( 10-15 nazwisk);wsrod nich plasuje sie z roznym szczesciem Malysz.Ijak to juz tutaj ktos rozsadnie napisal, sprawa tegorocznego pucharu jest raczej rozstrzygnieta.Inna sprawa to Mistrzowstwa Swiata.Tutaj wszystko na razie otwarte.Ja nie spekuluje na tym , ze malysz bedzie skakal gorzeg.Ja mam przekonanie , ze Ahonnen utrzyma obecna forme do tego czasu.Chlop rozsadnie trenowal i nie dal sie wciagnac w ten igielitowy idiotyzm to i ma wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Do Schuji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:51 W moim przekonaniu sukces w PŚ jest bardziej prestiżowy niż MŚ. W PŚ trzeba utrzymywać poziom przez 28 konkursów, a więc oddać 56 dobrych skoków. Na mistrzostwach decydują natomiast 2 skoki. Nawet, jeżeli Ahonenowi podwinęłaby się noga (mam nadzieję że to nie nastąpi) to PŚ już ma w kieszeni. Aby wygrać PŚ wystarczało zazwyczaj ok. 1400 pkt. Ahonenowi brakuje tylko 420 pkt. Nie wierzę, aby w tylu konkursach ile jeszcze pozostało nie zgromadził takiej sumy pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Do Schuji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 18:26 Do Pablo:Jestem dokladnie tego samego zdania co Ty.Puchar to Puchar.Dobrym na to przykladem sa dwa zlote medale olimpijskie Ammana.Nie chce tutaj w najmniejszym stopniu nic odjac wartosci IO albo sukcesu Ammana,jak jednak na najzdrwszy chlopski rozum sie pomysli , to nikt mi nie powie ze ten sukces jego byl wiekszy.Jak jeszcze sie widzi miernosc Ammana przed i po igrzyskach to nik mi nie wmowi jego wielkosci w tej dyscyplinie Jest najwiekszym szczesciarzem ale nie skoczkiem.Janne , nie dosyc ,ze prowadz zdecydowanie ,to rowniez wygrywa w sposob zdecydowany.Bym powiedzial w sposob TOTALNY.Tym niemniej ,wygranie przez niego MS byloby godnym go ukoronowaniem.Co oby sie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
zszum Re: Do Pabla 02.01.05, 12:34 Noga Ahonenowi się powinie a nie podwinie, taką mam nadzieję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha-prycha NIECH WROCA BLECHARZ I ZOLADZ!!!! IP: *.a.pppool.de 01.01.05, 14:56 dosc tej amatorszczyzny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tim Re: Małysz drugi w serii próbnej IP: *.bait.pl / 217.149.242.* 01.01.05, 15:20 wypieprzyć tego prezesa ,twarz typu Kulczyk,słownictowo typu Lepper,łapy lepkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentar Re: Małysz drugi w serii próbnej IP: *.chello.pl 01.01.05, 15:33 Trza przyznac ze ten konkurs adamowi nie wyszedl, coz zdarza sie. Brawo dla roberta za doskonale skoki. Adam mysle ma problemy z psychika, jest chyba strasznie spiety, mam nadzieje ze niedlugo mu to przejdzie. Wazne ze caly czas trzyma sie w 10. kuttin robi dobra robote, na pewno forma adama sie jeszcze poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% Zgadzam sie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 16:52 Wydaje mi sie, ze bledem bylo zwolnienie psychologow. A widac, ze sam z presja sobie nie radzi. Za bardzo chce wygrac. Takie mam wrazenie przynajmniej!! Do poki nie bedzie myslal o tym jak pokonac Ahonena a nie o tym aby oddac dobry skok, nie bedzie wygrywal. Choc fakt faktem forma nie jest jeszcze najwyzsza!! Coprawda sami mu nie pogabamy zbytnio wywierajac zbyt duza presje na niego. Jesli chodzi o Roberta to wielkie brawa dla niego. Widac ze Kuttin wyciaga z niego to co najlepsze!! Dawno nie widzialam Roberta tak cieszacego sie po skokach. Az czlowiek sam sie zaczyna usmiechac :) Zycze naszym skoczkom i Kuttinowi wytralosci i cierpliwosci w pracy, a efekty same przyjda. Cierplowosci zycze rowniez kibicom !! ;) p.s. Gratulacje dla Ahonena. Trzeba przyznac, ze jest aktualnie nie do pokonania. I jestem pewna, ze wygra TCS, czego mu zycze bo aktualnie tylko on na to zasluguje. Pozdrawaim kibicow skokow narciarskich!! Do zobaczenia w Zakopcu!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Nim Re: Małysz drugi w serii próbnej IP: *.dip.t-dialin.net 01.01.05, 17:17 Gość portalu: sentar napisał(a): > Trza przyznac ze ten konkurs Adamowi nie wyszedl, coz zdarza sie. Brawo dla > roberta za doskonale skoki. Adam mysle ma problemy z psychika, jest chyba > strasznie spiety, mam nadzieje ze niedlugo mu to przejdzie. Wazne ze caly czas > trzyma sie w 10. kuttin robi dobra robote, na pewno forma adama sie jeszcze pop > rawi. Sentar, zgadzam się w całej rozciągłości. Przykro było patrzeć szczególnie na ten drugi skok, gdy Adam zupełnie bez wiary "wisiał" w powietrzu. No i również przykro patrzeć jak siedzi na belce, te ruchy, ten wyraz twarzy, wszystko jakieś inne od tego, co znamy z wcześniejszych lat. W Adama oczach nie widać koncentracji i woli walki. Tam "zagnieździła" się jakaś bliżej nieokreślona troska. Trener Kuttin ma teraz duży orzech do zgryzienia, bo zaniedbania treningu mentalnego zawdzięczamy PZN-owi oraz A. Tajnerowi. Ten problem nie został rozwiązany w poprzednim sezonie, a wręcz się powiększył, ponieważ następca doktora Blecharza Andryszczak skoczków rozczarował swoją nieprofesjonalnością. Dlatego wszelkie ataki PZN-u w stronę obecnego trenera Kuttina będą nie na miejscu i poniżej pasa. Włodarczyk, Siderek, Nadarkiewicz oraz Tajner powinni złapać się za swoje nosy. Zatrudnili felczera na telefon i do dzisiaj widzimy tego skutki. Co może i powinien zrobić trener w obecnej sytuacji? Powinien przede wszystkim Adama odseparować od mediów wszelkiej maści, jak to robił wcześniej trener Tajner; żadnych wywiadów, żadnych kamer wokół Adama, "zsyłka na sportową banicję". A menedżer Federer niech nie podnosi zaraz larum, że nie można, bo jakże to, co powiedzą sponsorzy itp. itd. Niech wybiera: albo rybki - albo akwarium. Zbyt dużo hałasu wokół Adama. Respekt dla Janne oraz duże brawa dla Roberta, miło patrzeć jak się odnalazł pod wodzą nowego trenera. PS W powtórce skoku Janne Ahonena z profilu widać było, że dotknął pupą śniegu jeszcze przed linią. Ale to już tylko i wyłącznie wina sędziów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Do zwolennika krytycznego racjonalizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:22 Chyba jednak nie hołdujesz za bardzo temu prądowi, skoro twierdzisz że Ahonen dostał za wysokie noty. Ale wiesz co nawet gdyby, dostał najniższe z możliwych to i tak nie miałoby to większego znaczenia dla końcowego efektu!!! I przestań wreszcie silić się na psudo-intelektualny bełkot w swoich postach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tse-tse Ach ten Ahonen! - ale on walczy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 15:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REX Do Poliglotow. IP: *.client.comcast.net 01.01.05, 17:56 ....Polacy nie gesi, tez swoj jezyk maja", polecam Mikolaja Reja i troche zyciowej madrosci by sie przydalo, ale coz Bozia dala tylko "intelekt", a to za malo aby egzystowac w harmonii z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
sosin.m Re: Małysz drugi w serii próbnej 01.01.05, 20:39 Chciałem dowiedzieć się jakie jest wasze zdanie, jeżeli chodzi o poziom komentarzy pana szaranowicza, apoloniusza tajnera , a także dwojga komentatorów znajdujących się pod skocznią? Dziwi mnie jak skacze długopolski najgorzej z 30 a oni mówią że przyzoity skok natomiast kiuru skacząc 20 metrów dalej jest oceniany poniżej krytyki. Co to znaczy żeby w połowie zawodów przeprowadzać wywiad, to rozprasza! I jeszcze heller żegna się mateją mówiac mu że spotkają się w gapa, a ten awansuje zasad tego konkursu nie zna?? Może powinni pracowac ludzie którzy naprawde się znają na tym a nie dyletalenci bo tak można określić komentarze szaranowicza i Tajnera jezeli chodzi o szereg historii dygresyjnych jakich możemy posłuchac w czasie konkursów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: Małysz strzącha owady IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 01.01.05, 20:50 Widzę tyle: Małysz konsekwentnie od 3 lat jest najwolniejszy na progu, krzyżuje narty po odbiciu (wcześniej tego nie zauważałem),cały czas (to już jego wizytówka) macha lewą nogą, jakby strząchał z niej owady (kiedyś, jak wygrywał TCS chyba machał prawą - to pewnie zasługa austriackich trenerów),zmienił narty (sam nie wiem po co), zmienił trenera (na co pewnie też miał wpływ), plecie jakieś duby smalone o braku świeżości (po co skakał w takim razie w lecie?), odbija się za późno lub za wcześnie (tak jakby skakał pierwszy rok i to na nowych skoczniach)itp. Cenię go za wzruszenia, których dostarczył ( i dalej czasem dostarcza), ale mam radę Adaś:to co jest teraz, nie sprawdza się.Podziękuj austriackim trenerom, wróć do Blecharza, Żołądzia i Tajnera, Elanów, Loosa.Przestań się tłumaczyć wiatrem na buli, pod bulą, za bulą, przestań skakać, zacznij latać.Jak kiedyś.Pooglądaj Ahonena, rób to samo.Będzie dobrze.Pa pa Ga pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Małysz strzącha owady IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 22:45 Do Olafa.Interesujace uwagi nt.caloksztaltu tak zwanej problematyki Malysza.Wydrukuje sobie cala dyskusje tu prowadzona, w tym twoje uwagi.Znajda sie w wydruku niestety tez wypociny pewnego ZERA.Szkoda tego papieru na jego belkot ale coz .Cos takiego wyZEROwanego zawsze sie wlaczy w nurt .Gowno, za przeproszeniem, zawsze plynie z pradem.Pozdrowienia dla Olafa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentar Re: Małysz drugi w serii próbnej IP: *.chello.pl 01.01.05, 21:50 Olaf twoje rady tylko jeszcze bardziej pogorsza sprawe. Takie rady to se mozesz miedzy bajki wlozyc. W zeszlym roku bylo juz widac ze potrzebna jest zmiana. tajner to kiepski trener, Kuttin o niebo lepszy. Widac to an przykladzie Mateji , za czasow tajnera byl dnem teraz wyglada na zawodnika pierwszej 15!! adam tez skacze niebo lepiej nzi w zeszlym roku, reszta naszych tez jest lepsza niz przed rokiem. Powrot to tajnera to byl by dramat!!! Potrzeba cierpliwosci, ktora kazdy rozsadny kibic powinien sie wykazac. Ciekawe co zaczna mowic takie buce jak schuja czy pablo kiedy ich Ahonen straci forme( pewnie zaczna kibicowac skoczkowi ktory bedzie w najlepszej formie i zapomna o ahonenie, coz widac ze to nie sa prawdziwi kibice, ktorzy sa ze swoim zawodnikiem nie tylko w dobrych dla niego okresach)). Kazdy skoczek jest 1 na wozie raz pod wozem , wiec cierpliwosci Adam wroci do wygrywania!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Do profety Santera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 00:36 Widzę, że masz zdolności przepowiadania przyszłości (Ahonen się skończy, Małysz zacznie wygrywać, ja i Schuja przestaniemy kibicować Ahonenowi). Dlatego może zająłbyś się wróżbiarstwem np. z wnętrzności zwierząt, bo Twoje opinie na tutejszym forum to nie jest zero jak twierdzi Schuja, ale hiperzero, fiucie!!! to na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentar Re: Do profety Santera IP: *.chello.pl 02.01.05, 12:10 Idiota to ty jestes, nei umiesz nawet czytac palo. Moj nick to sentar a nie santer idioto. A fiut to chyba to czego ci brakuje, rozumiem twoje kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Do profety Santera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 14:10 Cóż za polot i jaka argumentacja!!!! Santerze, Sentarze, czy jak tam cię zwą konusie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Małysz drugi w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 03:24 Sentar! Schuja i pablo to ta sama osoba. Coz, trzeba szukac sobie zwolennikow w samym sobie hahaha! Wszytsko byloby ok, gdyby nie to ich chamstwo. Pozdrawiam jako kibic Adasia Malysza i fan skokow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Małysz drugi w serii próbnej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.01.05, 11:13 Do kogos pod nickiem Ewunia.Tak sie glosno zastanawiam po tym twoim poscie czy ty z dziewczeco -infantylnym imieniem i to ZERO- sentar , to nie jedna i ta sama osoba.Po plytkich sformulowaniach tekstu waszych postow upewniam sie w tym coraz bardziej.Wzwiazku z tym ,poniewaz na pewno nie bede wam obu odpowiadal bezposrednio, mowiac o was z innymi bede was okreslal wspolnym nickiem .ZERO.Bez odbioru ZERA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Małysz drugi w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 13:21 Schuja pisze do Ciebie ostatni raz.I postaram sie, aby Twe chamskie wypowiedzi wyrzucono z tego forum. I znowu jeszcze jedno dziecino- naucz sie nie mylic imion z nickami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Do Ewuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 14:16 Witaj ponownie Ewuniu, dawno nie mieliśmy okazji konwersować. Cóż widzę, że hołdujesz, jak wielu Małyszomanów "teorii spisku" (spisek sędziów wymierzony w Małysza), a teraz nawet przekłada się to na postrzeganie Twoich rozmówców na Forum, skoro Schuja i Pablo to jedna osoba. A co do chamstwa to chyba Twoje ulubione słowo, gdy nie masz argumentów i swego rodzaju pretekst do zakończenia rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Do Ewuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 17:28 Ech Pablo! Coz to za teoria spisku Malyszomanow? Czyz Malyszomani nie mieli przez piekne 3 sezony powodow do zadowolenia? Mieli! Niech i teraz maja Ahonenomaniacy. Zwaz Pablo ze nigdy nie obrazalam Ciebie i nie pisalam ze jestes chamski, tylko ze chamsko sie wypowiadasz. Szanuje Twoje zdanie, kimkolwiek jestes, tylko mam takie wrazenie (i moja to sprawa), ze lubisz obrazac ludzi- byc moze sprowokowany. Co do argumentow, wydaje mi sie, ze Ty moze i posiadasz jakies, ale wypowiadasz je w sposob tak agresywny, ze az nie chce sie dyskutowac. Jak napisalam powyzej: szanuje Twoje zdanie, tylko prosze nie obrazaj innych i mnie rowniez. I Pablo na luzie- to tylko net. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentar Do schuji IP: *.chello.pl 01.01.05, 21:53 Twoim idolem jest chyba "wybitny polityk" Leszek Miller, gdyz z taka luboscia poslugujesz sie jego haslem "Pan jest zerem!!". Coz te slowa w ogole nie wywieraja na mnie wrazenia, gdyz opinie takich prostakow jak ty mam gleboko w dupie. Gratuluje wyobru Millera widac ze intelektualnie sie niewiele roznicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gege Małysz musi latać jak bocian który zjadł żabke a n IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 02.01.05, 02:02 Małysz musi latać jak bocian który zjadł żabke a nie jak orzeł który połknął zająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facio Re: Schuja,Pablo i inni tacy IP: *.proxy.aol.com 02.01.05, 20:35 Kochani(???).Mieszajcie sobie na stronach Slask ew.Katowice z podobnymi sobie.OK? Odpowiedz Link Zgłoś