Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

bARCELONA JEST ZBOCZONA STARA KURWA PIERDOLONA!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 23:21
    SORRY ZE WRZESZCZE,ALE...
    JAK MNIE TO WKURWIA!
    ZNOWU DZIKI FART I AWANS DO LM!
    WYGLADAJACY (A MOZE NIE TYLKO WYGLADAJACY) JAK MUTANT GENETYCZNY RIVALDO MA W
    DUPIE KIBICOW WYSILA SIE TYLKO W JEDNYM MECZU A CI I TAK GO KOCHAJA! W DODATKU
    KLUB TEN OSMIESZONY PRZEZ LEEDS ODPADL Z LM I TYLKO RAZ ROK TEMU FUXXEM DOSZEDL
    DO POLFINALU LM ALE VALENCIA GO ZMIOTLA. I TERAZ ZNOWU DAWALI DUPY, OSMIESZANI
    W LIDZE PRZEZ REAL ALE DZIKIM FARTEM WESZLI DO LM!
    NIESPRAWIEDLIWOSC DZIEJOWA! VALENCIA ZMECZONA HEROICZNYM BOJEM W LM I DLUGIM
    SEZONEM NIE MOGLA WYGRAC!
    CO ZA CHUJ UKLADAL TERMINARZ LIGI?
    JEST TYLKO JEDEN PLUS! ZNOWU TEN "NAJLEPSZY" (JAK NAJLEPSZY TO CZEMU KURWA MA 4
    MIEJSCE A GDZIE DOSZEDL W LM?) KLUBIK ODPADNIE W FAZIE GRUPOWEJ LM! KTO WIE,
    MOZE Z WISLA KRAKOW? ALE BYM SIE SMIAL!
    Obserwuj wątek
      • Gość: master Re: bARCELONA JEST ZBOCZONA STARA KURWA PIERDOLONA!!! IP: 217.11.134.* 19.06.01, 23:33
        Jakby Barcelona została wyeliminowana przez Wisłe to bym powiesił sie na krowim łancuchu ze szczescia .
        • Gość: rudy Re: bARCELONA JEST ZBOCZONA STARA KURWA PIERDOLONA!!! IP: 212.244.27.* 20.06.01, 00:04
          Z tą Barceloną to prawda. Valencia bardziej zasłużyła na LM
          • Gość: antybarc Re: bARCELONA JEST ZBOCZONA STARA KURWA PIERDOLONA!!! IP: *.rsk.pl 20.06.01, 00:44
            barcelona to jebane cieniasy .
            szkoda ,ze znowu beda zajmowac miejsce w lm ...

z grupy nie wyjda za chuja!!!

daje glowe.

a poza tym nie ma sie co lamac ,bedzie sie z czego posmiac jak jakis klubik z izraela badz turcji pojedzie z tymi pedalami 5-0 hehehe...

fuck barca.
            • Gość: Antyreal Re: bARCELONA JEST ZBOCZONA STARA KURWA PIERDOLONA!!! IP: *.centertel.pl 20.06.01, 16:37
              Fuck you.
      • Gość: Antyreal Re: bARCELONA JEST ZBOCZONA STARA KURWA PIERDOLONA!!! IP: *.centertel.pl 20.06.01, 16:51
        Ty, halamadr, nie udawaj, że jesteś kurna taki zainteresowany LM - jesteś po
        prostu parszywym vikingo (o ile w ogóle wiesz, co to znaczy). A co do
        ośmieszania Barsy, to akurat Real nam w lidze naskoczył na puklerz - na Nou
        Camp dostaliście w dupencję 2:0, a na Santiago Bernabeu, gdyby nie sędzia
        sprzedawczyk, też byście dostali 2:3, przy trzecim golu dla Barsy, którego
        strzelił wam ten "kulawy" Rivaldo, żadnego spalonego nie było. I założę się, że
        zesrałbyś się ze szczęścia, gdyby przeszedł do Realu.

A więc wal konia na meczach Realu i nie oglądaj meczów Barsy - nikt za Tobą
        płakał nie będzie.
        • Gość: LEON Re: bARCELONA JEST ZBOCZONA STARA KURWA PIERDOLONA!!! IP: *.tk.krakow.pl 20.06.01, 17:49
          Jak Valencia jest tak dobra to czemu przegrala z Barca.Rivaldo to wspanialy
          zawodnik,a jego trzecia bramka to cos niewiarygodnego!!!A co do rywalizacji z
          WISLA to rzeczywiscie ma male szanse(ale nie tylko ona)!!!!!!!!!1
        • Gość: agent007 Re: bARCELONA JEST ZBOCZONA STARA KURWA PIERDOLONA!!! IP: *.centertel.pl 21.06.01, 15:37
          Ty, antyreal, coś ty kurwa taki w gorącej wodzie chuja maczający. Żeś tak
          podniecił, że cały kubeł jest pełen twojego kiślu.
          • Gość: antyreal Re: bARCELONA JEST ZBOCZONA STARA KURWA PIERDOLONA!!! IP: *.centertel.pl 21.06.01, 15:42
            Do agenta, co mu się obwisły kawał padliny między
            krzywymi nogami pałęta:

Ty sie obwisły psi chuju kurwa do mnie nie
            przypierdalaj, bo ja cie kurwa znam i Ci dom jeszcze
            kurwa w tej zawszonej podwarszawskiej wiosce spalę.
            Tobie natomiast z mordy wali żurem, a z dupy żołtym
            mułem.
            • Gość: agent007 Re: bARCELONA JEST ZBOCZONA STARA KURWA PIERDOLONA!!! IP: *.centertel.pl 21.06.01, 15:49
              Ty antyrealu zafajdziały, z marchewą zamiast pały, też wiem gdzie mieszkasz
              kołku nieociosany, tą twoją chałupę to kurwa omijam z daleka bo rudera w
              cholerę może się zawalić. Spierdalaj do Barcelony i tam się brandzluj widząc
              stadion tego żałosnego klubu, a tego twojego kalekę Rivaldo żeby Mojżesz chujem
              garbatym w dupę jebał i żeby się drutem kolczastym zesrał a z chałupy jego wali
              jak Żydu z rozpora. I to ma być klub???

Pozdrawiam, pa, buziaki
              • Gość: antyreal Re: bARCELONA JEST ZBOCZONA STARA KURWA PIERDOLONA!!! IP: *.centertel.pl 21.06.01, 16:07
                Przynajmniej moja marchewa jest sztywna, a nie majta się jak twoja obwisła
                parówa, agencie jak z koziej dupy trąba.

I żebyś wiedział, że masz omijać, kurna, moją chałupę, bo jakby cię ktoś tam
                zobaczył, to cała dzielnica miałaby ubaw. I żebyś wiedział, żebym wolał w
                Barcelonie mieszkać niż tam gdzie ty - bo o tej twojej wiosze to w Wąchocku
                kawały opowiadają.

Również ściskam serdecznie
                • Gość: czarek Re: bARCELONA JEST ZBOCZONA STARA KURWA PIERDOLONA!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 18:00
                  Po tym pojedynku slownym, bezstronnie moge powiedziec... Barcelona GORA!!!
                  • Gość: FUCKanty Re: bARCELONA JEST ZBOCZONA STARA KURWA PIERDOLONA!!! IP: *.legnica.dialog.net.pl 21.06.01, 18:20
                    jednym slowem -
                  • Gość: wyp3 Ruchajcie sie wszyscy IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
                    BARCELONA JEST ... KURWA PIERDOLONA
                    pozdrowienia Halamadr
              • Gość: antyreal Re: bARCELONA JEST ZBOCZONA STARA KURWA PIERDOLONA!!! IP: *.centertel.pl 22.06.01, 08:11
                Może i macie trochę racji. Barsa nie jest może w
                czołowej dwudziestce klubów hiszpańskich ale chłopaki
                się starają. Rivaldo może i jest fagasem i na pewno
                coś jest w tych plotakach, że wszyscy go walą w szatni
                w dupę po meczu. Z ciężkim sercem muszę przyznać że
                Real nie jest takim złym klubem, jest lepszy od Barsy.

• Gość: antyreal Re: bARCELONA JEST ZBOCZONA itd. - ktoś się pode mnie podszył IP: *.centertel.pl 22.06.01, 08:57
                  Gość portalu: antyreal napisał(a):

> Może i macie trochę racji. Barsa nie jest może w
                  > czołowej dwudziestce klubów hiszpańskich ale chłopaki
                  > się starają. Rivaldo może i jest fagasem i na pewno
                  > coś jest w tych plotakach, że wszyscy go walą w szatni
                  > w dupę po meczu. Z ciężkim sercem muszę przyznać że
                  > Real nie jest takim złym klubem, jest lepszy od Barsy.
                  >
                  Co do powyższej wiadomości - to nie pisał prawdziwy antyreal ale jakiś agent 007
                  chyba. Na pewno bym takich głupot nie napisał. Ja jako antyreal przestaję pisać -
                  jeśli pojawi się coś pod moją ksywką, to na pewno nie będę ja. I nie dajcie się
                  złapać na jakieś teksty w stylu "A jednak postanowiłem napisać; To już ostatnia
                  wiadomość ode mnie itd.".
      • Gość: dude Re: bARCELONA JEST ZBOCZONA STARA KURWA PIERDOLONA!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 18:33
        MANCHESTER CITY RULEZ
      • Gość: Rivaldo Re: bARCELONA JEST ZBOCZONA STARA KURWA PIERDOLONA!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 21:40
        HalamaDR KTO CIE ZROBIŁ?? Daj znać to cie pomszcze.
        • Gość: kibic Re: bARCELONA JEST ZBOCZONA STARA KURWA PIERDOLONA!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 21:56
          Rivaldo jak to jest, zarabiasz tyle kasy a nie stac cie na operacje plastyczna?
          A moze odstraszasz obroncow rywali? Jesli tak, to jest to dobra taktyka. U nas
          w Polsce straszylo dwoch twoich rodakow, Żuliano i Brazylia ale chyba
          wyemigrowali :((((
          • Gość: tomeq Re: Barca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.01, 22:15
            Prawdziwa Barcelona była za czasów Romario , Stoiczkowa , Koemana. Teraz to
            zlepek chorych na kasę Holendrów i człapiących po boisku amatorów. Rivaldo gra
            dobrze raz na miesiąc, ale na szczęście wypada to na najważniejsze mecze dla
            Barcy tak jak ten z Valencią. Szkoda tego klubu, ale spada na psy. Real jest
            lepszy na dzień dzisiejszy. Jednak LM bez Barcelony byłaby niepełna.
            • Gość: MURAT Re: Barca IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
              ZGADZAM SIĘ BARCA JEST WIELKIM KLUBEM ALE TROCHĘ BAZUJE NA PRZESZŁOŚCI TRZEBA
              TAM MŁODEJ KRWI I DOBREGO FACHOWCA.
              A CO DO TYCH PRZYDUPASÓW CO SIĘ Z WŁASNYM KUTASEM NA GŁOWY POZAMIENIALI
              (HALAMANDR I 007) TO MOGĄ SIĘ SILIĆ ZE SWOJĄ RETORYKĄ I TAK REAL ZAWSZE PRZEGRA
              Z BARCELONĄ.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka