Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kto powstrzyma wielką argentynę ?

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.05.02, 16:02
    wydaje mi się, że chyba nikt.
    chyba że hiszpanie trafią z formą.
    Obserwuj wątek
      • Gość: <=AA=> Nie ma takiej siły na świecie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 16:06
      • Gość: kapen Re: kto powstrzyma wielką argentynę ? IP: *.chello.pl 18.05.02, 16:14
        > wydaje mi się, że chyba nikt.
        > chyba że hiszpanie trafią z formą.

Francja, a może nawet Brazylia lub Włochy. W piłce wszystko jest możliwe.

Czy ktoś potrafi podać stronę, gdzie są rozrysowane dalsze drabinki gier po
        wyjściu z grup.
        • Gość: kataryna strona z drabinką IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 17:16

> Czy ktoś potrafi podać stronę, gdzie są rozrysowane dalsze drabinki gier po
          > wyjściu z grup.

fifaworldcup.yahoo.com

Dokładny rozkład jazdy

Pozdr

• Gość: kubasa Re: kto powstrzyma wielką argentynę ? IP: *.anonymous.dialup.atcom.net.pl 18.05.02, 16:24
        Anglia, Nigeria i Szwecja(mam taką nadzieję). Obraziłem się na te
        reprezentację, jak Bielsa nie wziął Riquelme i Savioli.
        pozdr
        • Gość: Rafał Re: kto powstrzyma wielką argentynę ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 16:49
          Też mam taką nadzieję :-) Ale jeżeli oni nie powstrzymają, to pozostaje jeszcze
          Francja - nieporównanie większa od wielkiej Argentyny. Wystarczy porównać
          poszczególne formacje obu zespołów i widać wyraźnie, że zdecydowanie mocniejsza
          jest drużyna 'trójkolorowych'. Francja jest moim zdaniem jeszcze lepsza niż
          cztery lata temu! Do znakomitej, ustępującej jedynie Włochom, defensywy i
          fantastycznej linii pomocy z Zidane'm na czele, doszedł teraz niesamowity
          atak... Czego chcieć więcej?

Pozdr.
      • Gość: Pietrek TOMASZEWSKI :) IP: *.pronet.lublin.pl 18.05.02, 16:57
        Wielki finał Argentyna-Polska; 89 minuta, 1:0 dla Polski i karny dla
        Argentyny...
        Na boisko wchodzi Jan Tomaszewski (zgłoszony do MŚ w ostatniej chwili za
        kontuzjowanego Karwana)...
        Mówi coś do Batistuty, który ma strzelać karnego; Argentyńczyk jest wyraźnie
        załamany (podobnie jak polscy kibice słuchający Tomaszewskiego w GOLU)
        Batigol bierze rozbieg i uderza z całej siły - piłka trafia w głowę J.T. i
        wychodzi w pole...
        J.T. ma poważnie uszkodzoną szczęke - już nigdy nie bedzie komentował
        ekstraklasy, a Batistuta zostaje idolem widzów TVP2.

Niestety, nikt już nie ujawni wielkich afer polskiego futbolu (chyba że
        Wołoszański...), ale na pocieszenie pozostanie nam Puchar Świata.
      • Gość: kataryna Re: kto powstrzyma wielką argentynę ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 17:17
        Włochy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka