Gość: pilk IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.05.02, 16:02 wydaje mi się, że chyba nikt. chyba że hiszpanie trafią z formą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: <=AA=> Nie ma takiej siły na świecie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 16:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapen Re: kto powstrzyma wielką argentynę ? IP: *.chello.pl 18.05.02, 16:14 > wydaje mi się, że chyba nikt. > chyba że hiszpanie trafią z formą. Francja, a może nawet Brazylia lub Włochy. W piłce wszystko jest możliwe. Czy ktoś potrafi podać stronę, gdzie są rozrysowane dalsze drabinki gier po wyjściu z grup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna strona z drabinką IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 17:16 > Czy ktoś potrafi podać stronę, gdzie są rozrysowane dalsze drabinki gier po > wyjściu z grup. fifaworldcup.yahoo.com Dokładny rozkład jazdy Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: kto powstrzyma wielką argentynę ? IP: *.anonymous.dialup.atcom.net.pl 18.05.02, 16:24 Anglia, Nigeria i Szwecja(mam taką nadzieję). Obraziłem się na te reprezentację, jak Bielsa nie wziął Riquelme i Savioli. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: kto powstrzyma wielką argentynę ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 16:49 Też mam taką nadzieję :-) Ale jeżeli oni nie powstrzymają, to pozostaje jeszcze Francja - nieporównanie większa od wielkiej Argentyny. Wystarczy porównać poszczególne formacje obu zespołów i widać wyraźnie, że zdecydowanie mocniejsza jest drużyna 'trójkolorowych'. Francja jest moim zdaniem jeszcze lepsza niż cztery lata temu! Do znakomitej, ustępującej jedynie Włochom, defensywy i fantastycznej linii pomocy z Zidane'm na czele, doszedł teraz niesamowity atak... Czego chcieć więcej? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek TOMASZEWSKI :) IP: *.pronet.lublin.pl 18.05.02, 16:57 Wielki finał Argentyna-Polska; 89 minuta, 1:0 dla Polski i karny dla Argentyny... Na boisko wchodzi Jan Tomaszewski (zgłoszony do MŚ w ostatniej chwili za kontuzjowanego Karwana)... Mówi coś do Batistuty, który ma strzelać karnego; Argentyńczyk jest wyraźnie załamany (podobnie jak polscy kibice słuchający Tomaszewskiego w GOLU) Batigol bierze rozbieg i uderza z całej siły - piłka trafia w głowę J.T. i wychodzi w pole... J.T. ma poważnie uszkodzoną szczęke - już nigdy nie bedzie komentował ekstraklasy, a Batistuta zostaje idolem widzów TVP2. Niestety, nikt już nie ujawni wielkich afer polskiego futbolu (chyba że Wołoszański...), ale na pocieszenie pozostanie nam Puchar Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: kto powstrzyma wielką argentynę ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 17:17 Włochy Odpowiedz Link Zgłoś