Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

szanse polski na MS...

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.05.02, 15:20
    moze odbiegnijmy od tematu lecha... czy widzielicie mecz korea-francja?? nasi w
    meczu z korea maja nikle szanse( 12 zawodnik kibice). ja nawet domyslam sie
    stratgii "trenera" engela: bardzo defensywnie ustawiony zespol z 5-oma
    obroncami; niezdziwilbym sie gdyby zagral takze jednym napastnikiem! a
    dzisiejszy mecz obnazl nasze umiejetnosci i niby dyscypline taktyczna ale...
    sorka zapomnialem ze to byl 4 dzien pobytu... ten najgorszy. jak powiedzial
    trener mecz spelnil swoja funkcje czyli utwierdzil mnie w nieporadnosci
    wiekszosci naszych graczy! a moze to byla zaslona dymna? eee szkoda slow!
    dobrze ze nie ma wiecej meczow sparingowych bo "duch w narodzie" juz wogole by
    upadl! i niech engel dalej mowi ze wszystko jest OK i na najlepszej drodze!
    Ps. jedynie co utrzymuje we mnie nadzieje to to ze przed eliminacjami engel tez
    przegrywal...
    "nic dwa razy sie nie zdarza" :(
    Ps2. co byscie wybrali POLSKA mistrzem swiata czy lech mistrzem w przyszlym
    sezonie( 2 razy wygrywamy z legia i na jej stadionie pieczetujemy mistrza) ;)
    ja wybieram to drugie :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: vivacee druga opcja-popieram bt. IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.05.02, 16:24
        .
      • Gość: Goldi Re: szanse polski na MS... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.05.02, 16:29
        uwazam ze 1 błedem bylo niepowolanie wichniarka przez engela
        dzis widzilem kolejny raz druzyne korei ktora powinna zresmisowac 3:3 (bo
        powinien byc karny w 90 minucie) -oczywiscie przegrala 2:3 z Francja
        hym,jak widze ich gre i naszych gwiazdorow np w meczu z rumunia czy estonia, to
        zadaje sobie pytanie czy stac nas na chociazby remis w meczu z usa?
        • Gość: canemuto Polska... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.05.02, 17:47
          ...mistrzem swiata of course. Lech? Lech bedzie jeszcze mial mistrza a z
          Polska moze byc...hmmm...roznie:))) poza tym to zupelnie rozny klimat - z
          mistrzostwa polski bylaby feta o wymiarze ogolnonarodowym, cieszyliby sie
          wszyscy, to byloby swieto na skale masowa. pozdro.
          • Gość: adi_ Re: Polska... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 21:36
            jesli zremisujemy z korea mamy pewne wyjscie z grupy.przy takiej grze jak dzis
            to jednak nie mozliwe. ale moze rzeczywiscie to przez ta aklimatyzacje.ja
            kiedys po przyjezdzie do turcji przespałem 3 pierwsze dni i nie wiedzialem co
            sie dzieje wiec im wierze ze to powod słabej gry.
            • misza01 Re: Polska... 27.05.02, 08:44
              myslę ,że mistrz strategii Juras ich tak ustawi,że z Koreą nie przegramy.
              Kałużny coś ukłuje z główki, obrońcy tylko raz się pomylą- będzie 1:1 .
              amerykanów i Portugalię klepniemy. Wychodzimy z pierwszego miejsca z grupy,
              druga Korea.Optymizm mój nie zna granic w tym temacie.....
              • Gość: okie Re: Polska... IP: *.pl 27.05.02, 09:04
                Jesli ktos gra czasami u buka ,niech zajdzie do takiej kolekturki /najlepiej
                sts/, i postawi dobra kase na mecz Polska-Korea...Na wygranych placa
                3.00,czysty zysk.Podpowiedz: wygranymi nie beda Polacy :)
                • Gość: adi_ Re: Polska... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 12:57
                  ja stawiłem na remis w profesjonalu
                  kurs 2,75
                  bedzie remis 1:1 lub 2:2 bramki napewno padną
                  ja typuje ze 1 dla polski strzeli kałuzny a druga zurawski
      • Gość: sumak Re: szanse polski na MS... IP: *.wa.pl.tetrapak.com / 151.183.96.* 27.05.02, 13:43
        Szanse Polski na MŚ w Korei / Japonii są takie jak dla śniegu, że przeleży na
        Saharze 2 miesiące, czyli żadne. Z grupy nie wyjdziemy, bo nie ma mozliwości
        awansu z czwartego miejsca :( ... USA yakże nas wyprzedzi
        • Gość: okie Re: szanse polski na MS... IP: *.pl 27.05.02, 14:06
          Adi: ja postawilem stoweczke na Koree - twierdze ze pozamiataja nami
          straszliwie...Predzej dalbym na remis z Portugalia niz z nimi.Ale jak bedzie to
          przekonamy sie juz niebawem:)
          • Gość: Goldi Re: szanse polski na MS... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.05.02, 14:27
            okie tez tak postawie
            • Gość: pluto Re: szanse polski na MS... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.05.02, 19:36
              z koreanczykami nie mamy szans! widzieliscie jak grali z francją? stracili
              brame pod koniec meczu i jeszcze walczyli (nawet karny im sie należał!!
              wygramy moze z usa i to beda jedyne pkt naszych GWIAZD
              • Gość: adi_ Re: szanse polski na MS... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 22:33
                ja tam jestem optymista.engel mowi ze nie przegramy :).wierze gnojowi.
      • Gość: roman k Re: szanse polski na MS... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.05.02, 01:15
        po dłuższej zadumie wybieram mistrzostwo Lecha
        na mundialu wystarczy mi srebro
        POLSKA-KOREA 2-1
        pzdr.wszystkich optymistów
        • Gość: canemuto boniek... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.05.02, 09:40
          ...to dla mnie bufon, burak i miernota, ale z jego zdaniem na temat korei (i
          tym samym japoni) zgadzam sie na 100% - TO STYL "FLIPPERY"!!! tzn. wypierdolic
          pilke byle daleko, biec jak szaleniec, szarpac, faulowac. NAPIERDALANKA. w
          sparringach to sie sprawdzilo, ale na powazne mecze moze nie starczyc. bo
          tutaj juz wszystkim bedzie zalezalo, a ten rzekomy kociol kibicow koreanskich?
          syf nie doping, niczym styl gry azjatyckich reprezentacji - DARCIE MORDY BEZ
          LADU I SKLADU. nie twierdze, ze polacy stukna koreancow, ale portugalia juz
          jak najbardziej - nie mowiac o francji, wlochach, anglii... nie popadajmy w
          zachwyt nad korea, ktora pokonala nowoformujaca sie druzyne szkocji, ledwo
          zremisowala z poprzestawiana w przerwie druzyna anglii. zagraja dobrze w ms -
          uznanie, ale w sparringach... w sparringach i usa bylo dobre przed "swoimi"
          mistrzostwami, a pozniej skonczylo sie:))) aha - dobrze zagrac nie oznacza
          biegac jak wariat, tylko DOBRZE GRAC W PILKE. chyba, ze ktos lubi taki styl
          gry ("zabiegajace" przeciwnikow druzyny IV ligi;))) pozdro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka