Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ooops, he did it again

IP: *.tampabay.rr.com 27.05.02, 02:38
    O kim mowie? Oczywiscie Robert Horry, to jego trojka w ostatniej sekundzie
    wygrala mecz dla LA. Nic dziwnego ze w stanach pojawila sie przed paroma dniami
    opinia, ze to jeden z 15 najlepszych w historii playoffs zawodnikow.
    Rzeczywiscie w playoffs gra swietnie i smiem go zaliczyc do trojki gwiazd LA.
    Szkoda mi Kings, bo wygrali pierwsza kwarte 40:20 cos z 70 procentowa
    skutecznoscia, prowadzili przez cale spotkanie a przegrali w ostatniej (setnej)
    sekundy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jaś Ooops, referees did it again.. IP: *.216-194-0-4.nyc.ny.metconnect.net 27.05.02, 06:09
        To raczej Walker i jego 3 pkty zdobyte po czasie , a błędnie uznane, były
        przyczyną porażki Kings.
        Nie liczę jeszcze paru innych błędów sędziowskich, zawsze na korzysc Lakers.
        • Gość: LakerFan Re: Ooops, referees did it again.. IP: *.chello.pl 27.05.02, 07:07
          Gość portalu: Jaś napisał(a):

> To raczej Walker i jego 3 pkty zdobyte po czasie , a błędnie uznane, były
          > przyczyną porażki Kings.
          > Nie liczę jeszcze paru innych błędów sędziowskich, zawsze na korzysc Lakers.

a więc jednak spisek...
          • Gość: Jaś Re: Ooops, referees did it again.. IP: *.216-194-0-4.nyc.ny.metconnect.net 27.05.02, 07:12

> a więc jednak spisek...

A wiec jednak "fuks"
            • Gość: Tomus Re: Ooops, referees did it again.. IP: *.tampabay.rr.com 27.05.02, 15:26
              Co wy ludzie mowicie? Kosz zdobyty w pierwszej polowie zadecydowal o wyniku
              meczu? To juz przegiecie. Wiele bylo bledow sedziow, w rozne strony, oczywiscie
              wiecej na kozysc LA, ale to normalne. W Sacramento wiecej pomylek bylo na
              korzysc Kings, tak to juz jest w kazdej grze, zwlaszcza jak 18 tysiecy kibicow
              tuz, tuz. ;-)
      • Gość: gibon Re: Ooops, he did it again IP: 217.96.107.* 27.05.02, 19:26
        Zdecydowanie przychylam się do opinii, że Horry to jeden z najwybitniejszych
        zawodników w historii play off, jak również do tego że to jedna z gwiazd
        Lakersów. Nie należy się dziwić że w jego wieku i z jego dokonaniami nie chce
        mu się popisywać w meczach regular season , ale w play off nigdy nie schodzi
        poniżej pewnego bardzo wysokiego zreszta poziomu. Swoja droga to mam do tego
        zawodnika pecha gdyz swoimi świetnymi akcja mi zawsze wykańcza zespoły którym
        kibicuję. Tak było w pamiętnym siedmiomeczowym finale, kiedy Houston wygrało z
        moimi ukochanymi Knicksami, ale równiez w zeszłym roku kiedy swoimi trójkami
        pogrążył Philę. Należy jednak docenić jego klasę, gdyż jest to zawodnik
        wybitny . Zdecydowanie jedna z najważniejszych postaci NBA w ostatnich latach.
        Choć akcja po której zdobył punkty w ostatnim meczu powinna znaleźć się w
        encyklopedii przy chaśle "maksymalny przypadek". Ale po tym poznaje się mistrza
        że potrafi takie przypadki wykorzystać . Czapki z głów!!! Choć mam nadzieję że
        mimo tego do finału i tak awansują Królowie. A swoją drogą wygłaszana wcześniej
        opinia że o porażce Kings zadecydowała celna trójka pod konie pierwszej połowy
        jest co najmniej nie poważna, idąc tym tokiem myślenia możemy dojść do
        konkluzji że gdyby, nie daj Boże, Lakersi zdobyli w tym roku tytuł mistrzowski
        ta akcja była kluczowa dla losów mistrzostwa , a Samaki Walker powinien zostać
        MVP. Tez po meczu byłem wkurzony i rozżalony , ale nie ulegajmy paranoi.
        • Gość: MM Re: Ooops, he did it again IP: *.ny5030.east.verizon.net 29.05.02, 18:11
          gibon to bylo genialne!
          nic dodac nic ujac!
          podpisuje sie pod tym obiema rekami ...i nogami.

PS
          szkoda, ze wtedy mi Knicks pograzyl
        • Gość: Jaś Re: Ooops, he did it again IP: *.216-194-1-37.nyc.ny.metconnect.net 29.05.02, 18:18
          Ja też doceniam Horry'ego.
          Ale nie lubię jego często chamskiej gry.
          Typowo lakersowskie prowokacje są dla mnie obrzydliwe.
          • Gość: LakerFan Re: Ooops, he did it again IP: *.chello.pl 30.05.02, 05:43
            Gość portalu: Jaś napisał(a):

> Typowo lakersowskie prowokacje

buahahahahahaha dobre. zechcij wyjaśnić. już nie mogę się doczekać
            buahahahahahaha
            • Gość: Jaś Re: Ooops, he did it again IP: *.216-194-1-236.nyc.ny.metconnect.net 30.05.02, 05:54
              Już trochę pisałem o tym na temacie LA Boston

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka