Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.05, 23:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach @pacjenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 23:20 Nie wiedziałem, że w psychiatryku pacjenci mają dostęp do internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek sam jesteś ŚCIERWO! Warszawiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:24 legia to my! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo **WIERSZYK** "Na zgrupowaniu kadry skoczków" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 07:50 ********WIERSZYK******** "Na zgrupowaniu kadry skoczków" cz.I Dzisiaj na treningu Będziem ćwiczyć loty A ty Adam nie rób Z trenera idioty Pewnie Ci puchary Przewróciły w głowie Farta miałeś chłopcze! Każdy Ci to powie Tylko tu zawadzasz Stojąc między nami Lepiej przynieś litra I worek z winami Toniu!Mój skarbeńku! O!!Jaka fryzura! W tym tygodniu trzecia? W sumie będzie która? Machnę chorągiewką To się puszczaj deski Przestań pić to wino Już poniżej kreski! Oj,nic się nie stało To tylko połówka Gdzie się Toniu patrzysz Tam jest Gubałówka No to teraz Toniu Pokaż tatusiowi! -Ale mnie dziś boli Coś w kolanie mrowi Cisza mi tu zaraz Co za głupie śmiechy?! Syneczku mój drogi Śmiało!Gaz do 'dechy'! I widzisz jak ładnie Nawet nie bolało Co jest do cholery?! Co się z nartą stało? Adam!Chodź tu zaraz! Bojowe zadanie Tonia nartę przynieś Bo jak nie to lanie! Kiedy Małysz wrócił Spocone tarł skronie, Narta była blisko Lecz po czeskiej stronie "Na zgrupowaniu kadry skoczków" cz.II Gdy na Wielkiej Krokwi tor poszerzył Kuttin zaraz miał telefon: "Z Moskwy dzwoni Putin!" "Balszoje spasiba za ten podarunek bo szerokie tory to dla nas ratunek niejeden grażdanin po szerokim torze pojechał na Sybir i wrócić nie może A więc w Zakopanem będzie dla nas miło dziękuje Vasiliev, Fatkulin, Korniłow Dziękuje Rosija - pierwsze miejsca nasze rekord będzie wielki ja wcale nie straszę Chłopcy się rozpędzą po szerokim torze na Placu Czerwonym wylądują może A jak wiatr zawieje to polecą dalej Dobrze że Japońcom wysep nie oddali I tam będą czekać - Sapporo jest blisko jeszcze raz spasibo kłaniam ci sie nisko" Kuttin stał na baczność blady był jak ściana i gdyby nie Klimek stałby tak do rana "Słuchaj mój trenerku nie poszerzaj toru zrobim Ruskich w wała na słowo honoru" "Na zgrupowaniu kadry skoczków" cz.III Rano na "rozgrzewkę" przyszedł Kamil Łódka: "Moje miłe orły gadka będzie krótka Tonio leć po flaszki i piwa bez mała tylko weź dowodzik żeby ci sprzedała Adam rzuć tą bułkę wypluj bananika a ty Rutek przestań rzygać do trzewika Od dzisiaj panowie nowe preferencje: kto chce dobrze skakać musi pić wódencję Pól literka rano połówka wieczorem a dla kogo mało trzy piwa szybciorem Trawka zabroniona bo badają siki, testy teraz mają prosto z Ameryki Czas nam minie szybko strach zniknie na skoczni, ORŁY - będą mówić świadkowie naoczni No, w końcu jest Tonio a gdzie wiktuały? jak żyję nie widziałem takiej tępej pały Mówiłem weź dowód bo zapyta baba żeby nie twój ojciec bym ci dał po schabach Idę sam do sklepu wyjmujcie kieliszki a za te kłopoty zarządam podwyżki" Pobiegł Kamil Łódka na skróty przez lasy bo kibice mogli wykupić zapasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: **WIERSZYK** "Na zgrupowaniu kadry skoczków" IP: *.eranet.pl 04.02.05, 14:46 Niezły warsztat, ale raczej skoncentruj się na jakości a nie na ilości. Trochę się powtarzasz. Pisz mniej, a lepiej przemyślane frazy. Odpowiedz Link Zgłoś