Gość: mmicz Re: Komentatorskie IP: 212.244.108.* 31.05.02, 15:39 Dziś zauważyłem tylko notoryczne przekręcanie nazwiska bramkarza Senegalu Sylvy na Salvę Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_dyrman Re: Komentatorskie 31.05.02, 15:46 Szpaku:przekręcanie nazwisk - np.Diouf(Djuf - ok, ale Djof, Djefa, Djiefie itd., czasami włączało mu się francuskie R (rhh), mylił zawodników. Poziom tradycyjny. Lubański: mówił cały czas Henry (czyt. Henry), było też coś o przewadze numerycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Komentatorskie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 16:38 Najlepsza była cyt: rekonstrukcja "dzwona", wysyłanie Francuzów do domu po 85 min. i wyciąganie wniosków z tego meczu na pol-kor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabiana Re: Komentatorskie IP: *.mnc.pl 31.05.02, 17:13 Piękne było jak Zydorowicz stwierdził w studio przed ceremonią otwarcia że mundial będzie oglądać 40 MILIARDÓW ludzi. O ile wiem,narazie na Ziemi żyje tylko 6 miliardów osób...Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapen Re: Komentatorskie IP: *.chello.pl 31.05.02, 22:27 Gość portalu: Fabiana napisał(a): > Piękne było jak Zydorowicz stwierdził w studio przed ceremonią otwarcia że > mundial będzie oglądać 40 MILIARDÓW ludzi. O ile wiem,narazie na Ziemi żyje > tylko 6 miliardów osób...Ciekawe... Mundial we francji oglądało ok 20 mld widzów. Widzów się sumuje... A propos Szpakowskiego, to rozebrał mnie stwierdzeniem, że Barthez wolnego egzekwuje z połowy boiska, choc nie było nawet gwizdka przerywającego grę... Szopaku nie zauważył, że Fabien wyszedł na 40 metr dograć piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabiana Re: Komentatorskie IP: *.mnc.pl 01.06.02, 11:05 Sumuje się,ale zabrzmiało to dziwnie,tak jakby tyle oglądało samo otwarcie... Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Komentatorskie 01.06.02, 11:11 o ile sie nie myle wczora zagralo 2 zawodnikow i nazwisku Cisse, a szpaku wymawial na wszystkie mozliwe sposoby: (cytuje jak slyszalem) cise, kise, szise, szisse, :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezzo Re: Komentatorskie IP: *.internet.radom.pl 01.06.02, 13:39 Jacek Gmoch w studiu Polszmatu: "...Szantaż obrony..." :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Komentatorskie IP: *.albq.uswest.net 06.06.02, 03:47 > o ile sie nie myle wczora zagralo 2 zawodnikow i nazwisku Cisse, a szpaku > wymawial na wszystkie mozliwe sposoby: (cytuje jak slyszalem) cise, kise, szise > , szisse, :) Moze troche nie w temacie ale czy nie zauwazyliscie ze kolopoty z pilka nozna w Polsce zczely sie mniej wiecej wtedy jak Szpakowski zostal komentatorem w TV - moze by to jakos sprobowac polaczyc i wyciagnac wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erykk Kołtoń IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 13:50 Roman Kołtoń. Poza tym, że ma złą wymowę, to oczywiscie pieprzy o niemieckiej lidze, kontrakty, ciekawostki, nowości. To ma być komentarz z meczu Mistrzostw Świata. Facet koniecznie chce wszystkim pokazać jak to on się zna na niemieckiej piłce i jak wszystko wie o Bundeslidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: Kołtoń IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 01.06.02, 22:48 Ci wszyscy komentatorzy jak szpakowski, zydorowicz (kompletny kretyn i ignorant), borek czy kołtoń są poprostu do dupy! Za co oni biora kasę? Szpakowski to chyba nawet nie wie kiedy jest spalony! Trzeba by ich wszystkich wypierdolić i puszczać mecze bez komentarza! aaaaaa zapomnialem! Jest jeszcze Lubanski! Panie Włodku, dobrze pan grales w pilke ale nie mecz nas juz swoimi uwagami i spostrzeżeniami na antenie TV, a chociaz badz pan bardziej obiektywny. Pozdrawiam wszystkich kibiców PS Dla ludzi z Łodzi i okolic: Szkoda ze mundialu nie komentuje nasza gwiazda mikolaj madej! Ten to juz jest calkowite dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christop Re: Zydorowicz IP: *.bialan.pl 02.06.02, 00:08 "Kreatywny" Zydorowicz przygotował dziś tzw. "materiał filmowy z Korei" Na ekranie widzimy grupkę koreańczyków. Komentarz Zydorowicza: "Wszyscy Koreańczycy to fani futbolu i na każdym kroku informują nas o tym" Zbliżenie na jednago Koreańczyka,który wymawia magiczne słowa do kamery łamiąc sobie przy tym język: " AJ LAJK FUTBOL" Panie Andrzeju z niecierpliwością czekam na następny materiał filmowy z Korei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clm w tej sytuacji Kołtoń IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 15:07 Kolton ma swoj ulubiony zwrot "w tej sytuacji". Uzywa go kilkadziesiat razy w czasie meczu. Ja juz nie moge tego sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lp Re: Kołtoń IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 11:51 E tam. jacek Banasikowski bije wszystkich na głowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kołtoń IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 17:49 Tylko, że poziom języka niemieckiego u tego dżentelmena jest co najwyżej średni, a jego informacje czy interpretacje faktów na temat Bundesligi są czasem niezbyt trafione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V75 Re: Kołtoń IP: 195.94.222.* 06.06.02, 07:56 Gość portalu: Erykk napisał(a): > Roman Kołtoń. Poza tym, że ma złą wymowę, to oczywiscie pieprzy o niemieckiej > lidze, kontrakty, ciekawostki, nowości. To ma być komentarz z meczu Mistrzostw > Świata. Facet koniecznie chce wszystkim pokazać jak to on się zna na > niemieckiej piłce i jak wszystko wie o Bundeslidze. Miałem się nie znęcać, ale wczoraj komentował mecz. Abstrahuję od tego, co i o czym wie, nie ma najgłpszych komentarzy. Ale nie wytrzymuję, jak go słyszę: psiśłośc (przyszłość), miśczostwa (mistrzostwa), śczał na bramkę (nie chodzi o siusianie), psimieźiany (przymierzany), ciśty fślisg (czysty ślizg) - to tylko próbki. Trzeba mu założyć ślinociąg i wysłać do logopedy (choć jest już chyba za późno). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmicz Re: Komentatorskie IP: 212.244.108.* 02.06.02, 08:29 Prowadzący studio w Polsacie Sport: Myślę że jutro szejk wyśle samolot i każe Saudi Arabii wracać razem z tym trenerem do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_dyrman Paweł Wójcik 03.06.02, 10:37 Chorwacja - Meksyk "Chociaż są ofiary, nikt nie przerywa gry" Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_dyrman Bożydar 03.06.02, 11:57 "Dałby się powiesić za to, że nic nie było Cafu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Bożydar IP: *.1praca.gov.pl 03.06.02, 15:07 a ten w TVP, Dąbrowski, czy jak mu tam, który nie wymawia w ogóle r, a używa zdań i wyrazów, gdzie r jest za trzęsienie. Jak można było coś takiego puścic na mistrzostwa ?????? P.S. Zydorowicz do wypieprzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banita Szpaku i Dugarry IP: 3.5.* / *.chello.pl 03.06.02, 21:03 Wchodzi Dugarry, schodzi... Djorkaeff (?)... eee ( tu chwila zawieszenia jakby nikt nie wiedział o co chodzi ) Dugarry na boisku.... ( i najlepsze) a więc Francuzi stawiają wszystko na jedną kartę, będą grali czterema napastnikami (!!!)... Oczywiście Szpakowi umknęło to, że pod nieobecność Zidana, w meczu bodaj z Koreą Dugarry próbowany był na pozycji rozgrywającego i stąd zmiana Djorkaeffa ( nota bene za późna). Szok... i wyszło czterech napastników ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidel Sprawozdawcy?! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.06.02, 21:20 Dzisiejszy "kwiatek" to dzisiejsza refleksja Pawła Wójcika z Polszmatu wypowiedziana w trakcie meczu Włochy-Ekwador: "Za wysokie progi na ekwadorskie nogi" :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Komentatorskie IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 03.06.02, 23:08 Mecz Włochy Ekwador- POLSAT SPORT: "Chyba za wysokie progi na Ekwadorskie nogi" oraz " Wybił piłke z pola karnego niczym Mike Tyson", brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM A iKS A ja oglądam MŚ w CT2... IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 03.06.02, 23:24 ... za wiele nie rozumiem z przyczyn obiektywnych, ale mam wrażenie, że facet nie pieprzy pierdoł. No i oczywiście jestem zadowolony, bo nie słyszę naszych debili. P.S. Jutro chyba wyłączam dźwięk w tv i załączę Program 1szy Polskiego Radia :)), wiadomo dlaczego!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyprian Re: Komentatorskie IP: gateway.d* / 200.5.1.* 04.06.02, 11:27 Uwielbiam powiedzenie Tomaszewskiego: jakby trafil do bramki to bylby gol. Brawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mluxus Mr. Gmoooooooch IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:34 Moj absolutny faworyt to Jacek Gmoch z Polshitu, ktory przedstawia w przerwach meczy taktyki zespolow. Facet ma tak nieskladna wymowe i fleksje, ze gadajac przez 10 minut nie zrozumialem ni z jego przekazu. Ogladalem mecz Anglia - Szwecja w pubie i jak gadal Gmoch to caly pub skrecal sie ze smiechu na podlodze. Pare textow ktore zapamietalem: "Obronca przebil pilke piszczelem...", "Oj panie Larsson - tutaj nie mozna wkladac nozki, nie chcemy chyba zeby znow zostala zlamana" NO COMMENTS Uzdrawiam / Mlux Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fujufuj Re: Mr. Gmoooooooch IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.06.02, 12:05 Na polsacie: uuuuuu aaaaaa eeeee uuup był na pozyci... MR. Gmoch Jakiś poseł w wiadomościach:będzie 0-0 czyli wygrana polski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blur Re: Mr. Gmoooooooch IP: *.rrsteel.net / 194.251.138.* 04.06.02, 13:15 Po meczu Bra-Tur Jacek Gmoch: Penaltiego na pewno nie było ( penalty to karny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scheva Re: Mr. Gmoooooooch IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 15:37 A jak omawiał zachowanie różnych trenerów ? To dopiero było zajebiste, żałuję, że sobie tego na video nie nagrałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoNo Re: Mr. Gmoooooooch IP: *.internet.radom.pl 08.06.02, 21:56 a czy zauwazyliscie jak "słusznie" komentator Gmoch zauwaza jak to cudownie Hiszpanie stosuja "WYBLOK". Ciekawe co to qwra jest. A ten 1% szansy Nigerii na awans po dwoch przegranych to tez jest pokaz wspanialych mozliwosci matematycznych (czyt. dodawania do 4) "eksperta" Gmocha. A jak nadal nie wiecie o co chodzi w futbolu zawsze mozecie zastosowac "szantaż obronców", cokolwiek to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Spisane IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 18:20 To są moje dotychczasowe zbiory z MŚ.Powiedzenia komentatorów na WM 2002 Obrońcy odwróceni twarzą to nie są w ogóle obrońcy! (Jacek Gmoch) Tak, powtórzenie zobaczymy również na tym... (Jacek Gmoch) Nagrać to jest takie nieładne polskie słowo, ale każdy wie o co chodzi. (Jacek Gmoch) Hamann jest znany z tego. On gra z tyłu z ...(cisza) i dośrodkowanie... (Jacek Gmoch) To jest strzał, który właściwie nic nie dał. (Jacek Gmoch) Trener go zdjął, bo on pomyślał, że jest wielki czy co? (Jacek Gmoch o Klose) Nie strzelił. Litość go ogarnęła. A litości nie powinno być i nie powinno! (Jacek Gmoch o Klose) Być może jutro szejk przyśle samolot. I zawodnicy, i trenerzy pojadą do domów. Przepraszam za te mocne słowa, ale taka jest prawda. (Jacek Gmoch po meczu Niemcy – Arabia Saudyjska) Piłkarze Arabii Saudyjskiej czasami są przy piłce. (Roman Kołtoń) Simeone wykonuje świetną pracę. Ale jego w ogóle nie widać. W pierwszej połowie raz był, właśnie, tylko na ekranie. (Jacek Gmoch) Jeśli byśmy mogli zobaczyć filmową relację z tego naszego meczu, to byłoby bardzo tego. (Jacek Gmoch) Luna, bramkostrzelny pomocnik, 15 występów w reprezentacji, ale tylko 1 gol w tych oficjalnych meczach. (Paweł Wójcik) To jest zasłona dymna, którą wypowiedział Mirko Jozic. (Paweł Wójcik) Jeśli pozwoli się Ronaldo odwrócić, to jest dramat, to jest wielki dramat. Siedziałem mu na plecach(o Ronaldo) 30 metrów, trzymałem za koszulkę, kopałem, a on nic. (Marek Koźmiński) Dałby się powiesić za to, że nic nie było, Cafu. (Bożydar Iwanow) Wiemy, że gramy z finalistą Mistrzostw Świata. (Piotr Świerczewski przed meczem z Koreą) Saudi Arabia (Jacek Gmoch o Arabii Saudyjskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Re: Komentatorskie 05.06.02, 13:05 Mam dwa dość ciekawe: 1. Szaranowicz "Prawdopodobnie Polacy wyjdą w takim właśnie składzie albo w innym". 2. Eksperci Polszmatu o napastnikach Polski w meczu z Koreą "Myslę, że powinniśmy zagrać dwoma a nie jednym Olisadebe". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SML Re: Komentatorskie IP: 217.97.177.* 05.06.02, 13:19 Mlody redaktorzyna z Polshitu Sport powiedzial przed meczem Niemcy-Irlandia ze Miroslaw Klose urodzil sie w Odrze Opole. Nie mial takze poejecia o meczu Polska-Argentyna 0:2 z roku 78 nie wiedzial ze byl tam karny ze kazio dejna rozgrywal setny mecz ze byla obrona obroncy reką tlumaczyl to tym ze byl za mlody ja mam 20 lat i dokladnie o tym wiem boze kogo oni w tym posacie mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scheva Re: Komentatorskie IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 23:33 "Francuzi boją się tej piłki, bo to jest ta piłka, co kosztowała ich utratę bramki w meczu z Senegalem" - J. Gmoch Odpowiedz Link Zgłoś
marcini Re: Komentatorskie 07.06.02, 00:31 Mecz Francja - Urugwaj, komentuje Andrzej Janisz (PR 1): "Przy piłce Meksykanin Sebastian Abreu..." "W kolejnym meczu tej grupy Duńczycy będą grali z Duńczykami..." A ile kłopotów sprawiło panu Janiszowi nazwisko Federico Magallanes to wie tylko on sam. Podczas meczu odmienił je na wszystkie możliwe sposoby, włącznie z wersją węgierską "Megelesz" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Komentatorskie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.06.02, 02:06 ten sam chyba pan komentujac gol w meczu Anglia - Szwecja: "Campbell z ogromna sila wystawil tylko glowe" marcini napisał(a): > Mecz Francja - Urugwaj, komentuje Andrzej Janisz (PR 1): > > "Przy piłce Meksykanin Sebastian Abreu..." > > "W kolejnym meczu tej grupy Duńczycy będą grali z Duńczykami..." > > A ile kłopotów sprawiło panu Janiszowi nazwisko Federico Magallanes to wie > tylko on sam. Podczas meczu odmienił je na wszystkie możliwe sposoby, włącznie > z wersją węgierską "Megelesz" > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_b Re: Komentatorskie IP: *.metronet.pl 07.06.02, 07:50 Gość z Polshitu Kamerun - Arabia S. "Song nie trafił piłką w głowę..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Re: Komentatorskie IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 08:12 podczas meczu Kamerun-Arabia ...( ale nie pamiętam który to powiedział ) "wchodzą w przeciwników jak w masło" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Komentatorskie IP: gateway.d* / 10.3.36.* 07.06.02, 11:23 Mecz Francja - Urugwaj, transmisja w Jedynce (radio): "Francuzi bez Zidana wyglądają na boisku jak stado afrykańskich bawołów bez przewodnika stada". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Komentatorskie IP: *.stat.gov.pl 07.06.02, 15:51 To moze teraz popatrzmy na "Gazetę Wyborczą"! Jest trzy godziny po meczu Hiszpania-Paragwaj (3:1). Tymczasem mozemy się dowiedzieć, że "Hiszpania- Paragwaj 0:1. Mecz trwa." (!!!) Też niezłe! Odpowiedz Link Zgłoś
marcini Re: Komentatorskie 07.06.02, 15:59 Mecz Argentyna - Anglia, komentuje Tomasz Zimoch (PR 1): O Beckhamie: "Stoi jak pomnik, ale na pomnik dla tego piłkarza jeszcze przyjdzie czas". O Beckhamie jeszcze raz: "...zakała światowego piłkarstwa..." Ale trzeba przyznać, że Zimoch kapitalnie komentował dzisiejszy mecz. Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinek_ok Re: Komentatorskie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 21:15 marcini napisał(a): > Mecz Argentyna - Anglia, komentuje Tomasz Zimoch (PR 1): > > O Beckhamie jeszcze raz: "...zakała światowego piłkarstwa..." To chyba nie bylo o Beckhamie tylko o ktoryms z Argentynczykow... obok zakaly padlo tam tez slowo "zaraza" :))) Ja bym raczej powiedzial ze Zimoch to trad ktory zzera polskie dziennikarstwo sportowe. > > Ale trzeba przyznać, że Zimoch kapitalnie komentował dzisiejszy mecz. Brawo!!! Kapitalnie? Bredzil i wrzucal te swoje glupawe metafory... a szczytem bylo kiedy powiedzial "... i przez moment wydawalo sie ze zgaslo swiatlo w tej pieknej hali, ale to tylko zludzenie bo oswietlenie jest tu znakomite" :))) ROTFL! Gosciowi chyba na moment urwal sie film :) Myslalem ze jebne jak uslyszalem ten tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen2 Re: Raul i Morientes IP: *.gdynia.mtl.pl 08.06.02, 02:28 nie spodziewalem sie tego po p D Wdowczyku ale wyszlo mu cialkiem niezle ;) "Raul i Morientes lepiej sie czuja jak Morientes jest na boisku" nie wiem jak Raul, ale Morientes na pewno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phoebe Re: Komentatorskie IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.06.02, 22:09 pan J.Gmoch komentując sytuację gdy chorwacki obrońca łatwo sobie radzi z lewonożnym Vieri'm , zabierając mu piłkę : "Chodź kochanie to ja ci wyjmę jak jajeczka z gniazda" :))))) GMOCH RULLLEZZZZZZZZZZZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihal04 Re: Komentatorskie IP: 195.116.167.* 09.06.02, 00:49 Gmoch po skończonej analizie: "Dziekuję i pozdrawiam." komentator Polshitu przed meczem Kamerun - Arabia Saudyjska : "Oto na państwa zaidach... ee tzn na państwa ekranach Zaid.." Odpowiedz Link Zgłoś
znafca Re: Komentatorskie 09.06.02, 12:07 Komentator Polsatu pomylił Basturka z Sukurem. Sokoli wzrok to on nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bigbrada Re: Komentatorskie 09.06.02, 15:17 Dzisiaj popis dał Bozydar Iwanow. Zobaczył gola Biesczastnycha, którego nie było. Dobrze, że miał powtórkę, bo zaczynął już o spalonym nawijać. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_dyrman Re: Komentatorskie 09.06.02, 15:25 Wójcik z Polszitu : "To jest ta młoda fala w meksykańskiej piłce: Xavi, Casillas..." Gmoch : "Kovac dostał niezłego boksa w nos" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisc Re: Komentatorskie IP: *.cafebitone.gdynia.pl 09.06.02, 16:15 Mecz Meksyk-Ekwador.Komentator powtarzał kilka razy ze Meksyk jest j\uz w play- offach a Ekwador juz jedzie do domu.PIERWSZE I DRUGIE BZDURA.Jesli meksyk przegra z włochami a chorwacja wygra z ekwadorem.MEKSYK MOZE NIE AWANSOWAC.Jesli meksyk wygra z włochami a ekwador pokona WYSOKO chorwacje.TO ekwador moze awansowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosta Re: Komentatorskie IP: 217.11.130.* 10.06.02, 08:33 parada dnia -program Mundial raport. przyznano tytuł bramkarzowi słoweńskiemu pokazując obronę bramkarza RPA. Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Komentatorskie 10.06.02, 09:36 Wielki Szpakowski w Sporcie po Wiadomościach: Mecz obejrzy 45 tys. widzów. Wszyscy są zdrowi... Oczywiście chodziło o naszych piłkarzy, ale z wypowiedzi wynikało co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen2 gmoch ... i tyle :) IP: *.gdynia.mtl.pl 11.06.02, 01:35 Tu widzimy takie grzecznosciowe przechodzenie butami po przeciwniku. - J.Gmoch kurcze, ze tez ci pilkarze tacy uprzejmi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martines BOREK LUBANSKI SZPAKU IP: *.toya.net.pl / 10.0.227.* 11.06.02, 03:42 Reportaż z obozu polskiej kadry w Korei.Borek przeprowadza wywiad z Kałużnym: -Radku, wiem że spodziewasz sie teraz dziecka (!!!!)Jak to wpłynie na twoją grę? -(Kałużny śmiejąc się) ..No tak dzwoniłem do żony..wszystko jest w porządku.. Mecz Polska -Portugalia.Przy mikrofonach dwaj tytani polskiej tv: Szpaku i Lubanski: -(Szpaku)...Teraz jest szansa...Żurawski...Żurawskii!!! Jeszcze Żurawski...Strzela Żurawski!!! i boczna siatka...aj jaka szkoda... -(lubanski) Świetna sytuacja, wielka szkoda ze tego nie wykorzystał..tylko ze to jest chyba Kryszałowicz... TO BYŁ KRYSZAŁOWICZ!!!!;)))) Przykłady można mnożyć setkami...Panowie tworzą towarzystwo wzajemnej adoracji, komentarz jest pozbawiony jakichkolwiek oznak rzeczowej analizy.Tylko ploteczki i bzdury na temat nieobecności Zidane'a na Mundialu.NIKT NIE MA ODWAGI POWIEDZIEC TEGO WPROST: JESTESMY SŁABI!!! Czy panowie komentatorzy boja sie ze ktos się na nich pogniewa gdy powiedzą to co widzi cała Polska??? Pozdrawiam łowców absurdu! Odpowiedz Link Zgłoś