Gość: Losi® JEDZIEMY DO JAPONII OOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 20:29 Nie mogę dużo powiedzieć o meczu ponieważ mecz oglądałem pod "Żyrafą" w Tychach w namiocie ustawnionym przez Browary Tyskie. Mecz był zaś zorganizowany przez kandydata na posła z listy UW - Andzrzeja Skowrońskiego. Jednak mecz był piękny, a feta mam nadzieje była taka jak u nas. JEDZIEMY DO JAPONII OOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bigo Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.astermedia.pl 01.09.01, 20:29 JESTEM PIJANY ZE SZCZĘSCIA !!!! TYLKO TA NASZA kocha tvp TO JEST JEDNA WIELKA SZMATA. ZAMIAST FETY ONI POKAZALI REKLAMY. KWIATKOWSKI I SZPAKOWSKI I SZARANOWICZ GO OUT.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alienzz Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 20:32 Polska skopała d.. amatorom z Norwegii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seban Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.09.01, 20:36 NIe placmy abonamentu TVP za to co nam zrobila placimy grube pieniadze a oni co??????? maja nas gdzies nawet sie z nasza druzyna nie mozna nacieszyc........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.09.01, 20:42 To jest jeden z najpiekniejszych dni w moim zyciu :)))) Ii znowu byly pustki na ulicach jak w 74r podczas WC (tak mi mowili rodzice) Thx Engel, Dudek, OLI,Kryszalowicz, Swierczewski, Waldoch, HAjto, Zewlakow x2, Krzynowek, dr Malachowski i wszytskim ktorzy sie do tego przylozyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMENTAT Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.09.01, 20:32 SZKODA, ZE OLI NIE ZNA POLSKIEGO :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.chello.pl 02.09.01, 00:35 Pozna. Dziś w nocy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMENTAT Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.09.01, 20:44 pieknie po prostu pieknie po tylu latach oczekiwania i ogladanie mistrzostw bez zadnych emocji w koncu sie doczekalem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.toronto93.dialup.canada.psi.net 01.09.01, 20:52 Na forum pare dni temu przewidzialem 3 do 0,ale niestety nie moglem ogladac meczu ,(mieszkam w Kanadzie),jezeli ktos wie gdzie mozna obejrzec jakas retransmisje lub przeslac kasete niech napisze. P.S.Co do TVP to wcale sie nie dziwie temu co zrobili poniewaz ,zawsze tak robili,pomimo calego szacunku jakim darze Pana Szpakowskiego czy Szaranowicza,powinni sami zrezygnowac ze swojej pracy i przejsc do "dubingu" brazylijskich seriali.....Panowie po tylu latach pracy w telewizji powinniscie miec cos do powiedzenia w swojej pracy,przeciez Wy tez kochacie pilke nozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.chello.pl 02.09.01, 00:40 Retransmisja bedzie jutro (czyli juz dzis, 2. 09.) na TV Polonia o 17:40 polskiego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurgen trafilo sie slepej kurze, ciekawe co bedzie dalej IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kappa6 Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: 140.171.121.* 01.09.01, 21:16 mecz byl zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Realizacja TV IP: *.ny5030.east.verizon.net 01.09.01, 21:24 Realizacja telewizyjna byla do bani. Realizator i operatorzy kamer chyba sobie niezle wypili. Czesto byly zblizenia pokazujace niewiadomo co i kogo, realizator jakby nie widzial ciagle wyciagnietych rak z szalikiem przed kamera. Wstyd pokazywac taka relacje na swiecie. ...ale wygralismy i to sie liczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Re: Realizacja TV IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:30 POPIERAM w pełni i jeszcze ten SZPAKOWSKI.... KOSZMAR, dobrze że piłkarze nie zawiedli!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Realizacja TV IP: 195.94.201.* 02.09.01, 01:00 D.SZPAKOWSKI TO W POLSCE NAJLEPSZY FACHOWIEC W TYM CO ROBI. SZANUJĘ JEGO PROFESJONALIZM I PRZESYŁAM MU WYRAZY SZACUNKU. A PRZED TRENEREM ENGELEM- CZAPKI Z GŁÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo Re: Realizacja TV IP: *.inetia.pl 03.09.01, 15:53 Gość portalu: marian napisał(a): > D.SZPAKOWSKI TO W POLSCE NAJLEPSZY FACHOWIEC W TYM CO ROBI. > SZANUJĘ JEGO PROFESJONALIZM I PRZESYŁAM MU WYRAZY SZACUNKU. > A PRZED TRENEREM ENGELEM- CZAPKI Z GŁÓW. Szpakowski to drętwy palant, który nie ma wyczucia. Chłopcy z C+ przerastają go profesjonalizmem o 10 klas, choć są dwa razy młodsi. No i jeszczer magazyn w dwójce w niedziele-żenada. Przerywał zarówno piłkarzom ,m jak i telewidzom. To jest poprostu BRAK OGŁADY, KLASY I WYCHOWANIA. No i na koniec oblał szampanem Kazia Górskiego, a ten spojrzał na niego jak na dziecko z chorobą mózgu. Naprawdę żal mi Szpakowskiego. Niech mu ktoś pomoże opuścić już tę piaskownicę. Pozdrawiam kibiców. P.S. Ale jeden telefon z "gola" muszę przytoczyć: ...jestem kibicem borusii dortmund - GŁOS POLAKÓW: ...to pomylił pan chyba programy! hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Realizacja TV IP: *.waw1.bptnet.pl 03.09.01, 22:49 Gość portalu: robo napisał(a): > Gość portalu: marian napisał(a): > > > D.SZPAKOWSKI TO W POLSCE NAJLEPSZY FACHOWIEC W TYM CO ROBI. > > SZANUJĘ JEGO PROFESJONALIZM I PRZESYŁAM MU WYRAZY SZACUNKU. > > A PRZED TRENEREM ENGELEM- CZAPKI Z GŁÓW. > > Szpakowski to drętwy palant, który nie ma wyczucia. Chłopcy z C+ przerastają go > > profesjonalizmem o 10 klas, choć są dwa razy młodsi. No i jeszczer magazyn w > dwójce w niedziele-żenada. Przerywał zarówno piłkarzom ,m jak i telewidzom. To > jest poprostu BRAK OGŁADY, KLASY I WYCHOWANIA. No i na koniec oblał szampanem > Kazia Górskiego, a ten spojrzał na niego jak na dziecko z chorobą mózgu. Napraw > dę > żal mi Szpakowskiego. Niech mu ktoś pomoże opuścić już tę piaskownicę. > > Pozdrawiam kibiców. > > P.S. > Ale jeden telefon z "gola" muszę przytoczyć: ...jestem kibicem borusii dortmund > - > GŁOS POLAKÓW: ...to pomylił pan chyba programy! hi hi hi Co do Szpakowskiego, całkowicie się zgadzam. Nie dorasta do pięt chłopcom z Canal+. Od wielu lat te same smutne teksty i kłopoty z oczami. W Cardiff o ile pamiętam nazywał Markiem Hughesem jakiegoś stojacego faceta w dresie, podczas gdy ten siedział w garniturze na ławce. No i oblał Kazia Górskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:23 jestem z tych staruszków co to pamiętają Hiszpanię w 82-gim i Meksyk w 86-stym. Dziś wzruszenie odbiera mi mowę. Nareszcie, qrwa, nareszcie. Duża sprawa,n OLI, Swierczewski, Dudek. Qrwa dziś to nawet tego lebiegę Kryszałowicza kocham.Norwegia do lasu rąbać drzewo !!!!!!! Szpakowski - czas na zmianę tego kolesia. TVP- dno !!! Chyba w końcu kupię ten zasrany dekoder Polsatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rot Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 23:55 Kryszalowicz rusza sie jak lebiega faktycznie - ale to pozory. To dobry pilkarz, jakbys ogldal co onrobil w Eintrachcie w zeszlym sezonie - wypracowywyal im 80% goli. Z Olim to naprawde para napastnikow po raz pierwszy od lat 70-tych (bo w 80-tych napastnikow nie mielismy). Choc Oli jest boski oczywiscie. Spierdolil ze trzy 100%sytuacje, ale to prawo napastnika. Ale jak mijal obronców norweskich!! Czad totalny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riand Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:23 Wynik lepszy niż gra. Super Dudek (a bywało gorąco ...), bardzo dobrze Oli i Kryszałowicz, nieźle w obronie (najlepszy Hajto). Momentami bezradność w pomocy (irytujące wywalanki na aferę, np. Kłos). Rewelacyjna zmiana Marcina Żewłakowa. Jedna popisowa akcja - kontra przy drugim golu. Tak czy inaczej 3:0 z Norwegią to jest coś. No i ten AWANS!Brawo Engel i chłopaki! PS. Humor dopisuje mi jeszcze bardziej, gdy patrzę jak Niemcy dostają od Anglików (1:5 na własnym boisku - czy ktoś o tym słyszał!?Mniam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinek_ok Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:28 Nie ma tlumaczenia!!! Nie ma malkontentow!!! Wynik poszedl w swiat a nasi byli niesamowici! Jest awans i z tego sie trzeba cieszyc. Teraz mamy rok na wyszkolenie ataku pozycyjnego i ogolnego zgrania naszych chlopcow zeby w Japonii nie bylo plamy. Brawo Jerzy Engel, brawo chlopaki. POLSKA MISTRZ MISTRZ MISTRZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalmly Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.01, 21:40 Polska wygrała zasłużenie, choć zbyt wysoko niż pokazał to mecz. W/g mnie Norwegowie mają wielkiego pecha i to jest przyczyna zdobycia tylko 4 punktów. Bohater meczu - Olisadebe: brał czynny udział przy wszystkich golach (1 bramka i 2 asysty) Antybohaterowie meczu - sędzia Czech i operatorzy kamer. Ten pierwszy gwizdał tylko gdy Polacy faulowali. Szczytem było niepokazanie kartki Norwegowi, który popchnął Kałużnego, a pokazanie jej... graczowi Energii Cottbus. A co do tych drugich, to przez pół meczu zamiast wydarzeń na boisku oglądałem szalik jednego z kibiców. Kamera była za nisko ustawiona i operator główny nie pomyślał żeby pokazywać spotkanie z innej kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4 Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 00:47 LUDZIE ! CZY WY NA PRAWDE NIE WIDZIELISCIE CO ROBILI KOZMINSKI I HAJTO???!!!! Latali jak wariaci z obrony do ataku i z powrotem, A wy w kolko Oli i Dudek... Zreszta Cala repra RULEZ!!! POLSKA MISTRZEM SWIATA!!!!!! c ya za rok u skosniakow hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubas Co z Olim! IP: *.toya.net.pl 01.09.01, 21:40 Cala druzyna sie cieszyla po meczu, kazdy cos powiedzial do mikrofonu, a Oli poszedl sobie wtedy do szatni. Smutny moment, nie wiadomo, czy sie wstydzil cos powiedziec (po polsku?), czy moze czul sie niechciany. Sukces duzy, szkoda, zeby jakies glupie przykrosci podzielily druzyne. Najwazniejsze, ze w koncu strzelaja gole (mogliby tylko popracowac nad celnoscia podan i gra w srodku...). Powodzenia w Japonii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Co z Olim! IP: *.s395.tnt2.nwhv.ct.dialup.rcn.com 04.09.01, 03:56 Oli mowi po polsku, tylko sie chyba wstydzi...ale na wszystko potrzeba czasu. Jak widac w studiu telewizyjnym wszystko rozumial, smial sie, to moim zdaniem oznacza ze raczej nie ma konfliktow w druzynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:41 Ależ było nerwowo! Po drugiej bramce popłakałem sie ze szczęścia, potem znowu przy Mazurku Dąbrowskiego na Śląskim. Przebieg meczu? Na początku nogi z waty, potem trochę nerwów, później zaczęło się na dobre. Solskjaer prowokuje Hajtę, sędzia ciut się gubi, ale Nasi ruszają wreszcie do przodu. Gęsto w środku, niepotrzebne długie podania. Wszyscy czekają już na gwizdek, ale jeszcze Polacy przy piłce i kibice na stadionie chyba wiedzą (czują?), że coś wisi w powietrzu. I faktycznie: pyk, pyk, pyk, Kryszałowicz i goool!!! Świetna sprawa - strzelić ważniakom-Norwegom bramę do szatni. Druga połowa strasznie nerwowa, dużo brutalnych akcji z jednej i z drugiej strony. Norwegowie śmiało idą skrzydłami, ale potem Nasi znowu się budzą! Druga bramka - Oli - a w Mińsku 0:2!!! Łzy ciekną ciurkiem, przepraszam sąsiadów za okrzyki. Końcówka niesamowita, nie ma spalonego i gol Żewłakowa - znowu świetna zmiana. Norwegowie już tracą resztki chęci do gry, jeszcze fanastyczne OLE, OLE, OLE i koniec! Nie zapomnę tego do końca życia. Wielkie dzięki dla całej kadry - za prawdziwy sport i - nareszcie! - całkowite zaangażowanie. POLSKA, POLSKA, POLSKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:41 panowie:polski reper wreszcie!.....jedzie na mś to jest to!nie wierzyłem po pierwszej połowie...nie wierzyłem po dwa zero ale kiedy zewłakowł i 3:0 to po prostu.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nico Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:45 Cóż, ajk zwykle: wynik duuuużo lepszy niż gra (mówie tu o spotkaniu przed zdobyciem trzeciej bramki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita-ha Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 21:50 A ja kobieta.........Co za wzruszenie....Nareszcie!Oglądałam mecz sama(sic!).I nie żałuję!!!!!Dudek,Dudek!Reszta zespolu również!!!!Tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deeyv ______S_K_A_N_D_A_L_!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 01.09.01, 22:00 Przeczytajcie ta notke!!!!!!!! Sander Westerveld has expressed his anger at Liverpool''s double goalkeeper swoop - demanding clear-the-air talks with manager Gerard Houllier. The Anfield club completed the signing of Czech Republic stopper Jerzy Dudek in a £4.85million deal and then secured the surprise transfer of Coventry goalkeeper Chris Kirkland for a £6million-plus fee. Dudek zmienil obywatelstwo ?!?!?!?! Ale teraz sie naucza co to jest POLSKA PILK NOZNA (oczywiscie w wydaniu rep. a nie lig.) Kto zatrudnia takiego glaba ktory nawet nie wie skad jest najlepszy bramkarz swiata JUREK DUDEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi gdzie to znalazles? IP: *.pppool.de 01.09.01, 22:53 gdzie znalazles te notke o Jurku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: gdzie to znalazles? IP: *.chello.pl 02.09.01, 00:46 Na stronie Eurosportu jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: ______S_K_A_N_D_A_L_!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 23:41 Gość portalu: deeyv napisał(a): > Przeczytajcie ta notke!!!!!!!! > > Sander Westerveld has expressed his anger at Liverpool''''s double goalkeeper > swoop - demanding clear-the-air talks with manager Gerard Houllier. The Anfield > > club completed the signing of Czech Republic stopper Jerzy Dudek in a > £4.85million deal and then secured the surprise transfer of Coventry goal > keeper > Chris Kirkland for a £6million-plus fee. > > Dudek zmienil obywatelstwo ?!?!?!?! > > Ale teraz sie naucza co to jest POLSKA PILK NOZNA (oczywiscie w wydaniu rep. a > nie lig.) > Kto zatrudnia takiego glaba ktory nawet nie wie skad jest najlepszy bramkarz > swiata JUREK DUDEK to musiała być jakaś wiejska gazetka ścienna. Dziś już każdy osioł wie, że DUDEK to najlepszy bramkarz , a nie stoper. A z Czech to był ten posrany sędzia, knedel jeden. POLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAMARIUSZPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKAPOLSKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Le Niuch Re: ______S_K_A_N_D_A_L_!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ipartner.com.pl 02.09.01, 13:17 W wieczornych relacjach wczorajszych meczów na Eurosporcie brytyjski komentator twierdził, że między Żewłakowami nie ma pokrewieństwa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deeyv Poland qualify for World Cup after 16-year wait IP: *.ipt.aol.com 01.09.01, 21:44 Before and during the match, baton-wielding police clashed with Polish hooligans in the stadium after dozens of fans jumped a fence separating spectator sectors and began fighting among themselves. Norwegian fans were not involved. to ze strony eurosport.com Szkoda, ze to sie musialo stac. Szkoda -rowniez, ze nie moge byc teraz w Polsce i SWIETOWAC wygranej i awansu. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musi byc niezla atmosferka na ulicach ??!?!?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzyn Re: Poland qualify for World Cup after 16-year wait IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:52 Ludzie jedziemy na MISTRZOSTWA ŚWIATA!!! I wiecie co? Mam ochotę pokazać środkowy palec tym wszystkim dziennikarzom, którzy snuli czarne wizje, co to będzie, jak przegramy... czapki z głów panowie - nasza reprezentacja pokazała, że warto oddać dla niej serce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Poland qualify for World Cup after 16-year wait IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 22:02 Brawo dla Jurka Engela że mimo nacisków dzienikarzy,kibiców robił swoje. Brawo dla piłkarzy,kibiców , którzy w Warszawie,Łodzi i Chorzowie stworzyli wspaniałą atmosfere! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aza Re: Poland qualify for World Cup after 16-year wait IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 00:05 Ludzie! Czemu wszyscy dookoła mnie przed meczami są tacy pesymistyczni????No pytam, zawsze jak pytam o wynik meczu to ludzie tylko "echhhh przegramy", albo "będzie dobrze jak zremisujemy", a ci najbardziej optymistyczni to tylko tak "może uda nam się strzelić choć jedną bramkę". A ja na to Zawsze WWWWWWYYYYYYYGGGGGGRRRRRAAAAAAAMMMMMYYYYY I TTTOOO WWWWYYYYYSSSOOOOOKKKOOOOO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kastor Re: Poland qualify for World Cup after 16-year wait IP: *.ports.pol.pl 02.09.01, 09:07 Gość portalu: Aza napisał(a): > Ludzie! Czemu wszyscy dookoła mnie przed meczami są tacy pesymistyczni????No > pytam, zawsze jak pytam o wynik meczu to ludzie tylko "echhhh przegramy", > albo "będzie dobrze jak zremisujemy", a ci najbardziej optymistyczni to tylko > tak "może uda nam się strzelić choć jedną bramkę". A ja na to Zawsze > WWWWWWYYYYYYYGGGGGGRRRRRAAAAAAAMMMMMYYYYY I TTTOOO WWWWYYYYYSSSOOOOOKKKOOOOO!!! > ! Azazelle, pytanie...! HA! Kto wygra Mistrzostwa? Polska! KTO WYGRA MISTRZOWSTWA!? POLSKA! KTO?!!! _POLSKA_! _POLSKA_! _POLSKA_!!! :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi DEEYV ODEZWIJ SIE IP: *.pppool.de 01.09.01, 22:58 Deeyv, gdzie obecnie sie znajdujesz??? Mnie tez zl dupe sciska, ze nie ma mnie teraz w Polsce. Siedze w Bochum w Niemczech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deeyv RAFI - odzywam sie ! IP: *.proxy.aol.com 04.09.01, 01:29 siemanko Tk, tak no niestety nie mozna miec wszystkiego. ale na szczescie kumpel nagryw mi mecze i po powrocie je obejrze. Ja jestem troche dalej niz ty, bo az w USA. Ale na szczescie w czwartek wyruszam do Warszawy. w piatek bede juz w Polsce. Co by nie mowic po 3 miesiacach stesknilem sie i to BARDZO. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 22:05 Jak to...Ja śnie???Czy to prawda???A jednak. Co przed rokiem zdawałoby się niemożliwe stało się faktem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bananowy witamy w Polsce... IP: *.ipartners.pl 01.09.01, 22:15 kolejny przyklad glupoty : co 5 minut na stadionie pojawialy sie reklamy strony pzpn-u a na 2 godziny po zakonczeniu spotkania nikomu nie chcialo sie chocby wpisac wyniku na www.pzpn.pl ... w kazdym innym kraju na stronach zwiazkow przeprowadzane sa transmisje live a w u nas... zal d... sciska :((( Odpowiedz Link Zgłoś
gieniek Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA 01.09.01, 22:18 Sukces Sukces Sukces!!! Plaga Bońka won!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BDT Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 22:20 Mistrzostwo Swiata!!!!!!!!!!!!!! Najwieksze gratulacje!!!!!!!!!!! Takiego czegos nie mozna sie bylo spodziewac!!!!!!!!! Gratulacje i impreza do rana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacus CALE ZYCIE NA TO CZEKALEM!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.01, 22:25 Awans do mistrzostw swiata, ktory stal sie FAKTEM jest najwiekszym sukcesem polskiej pilki noznej za mojego ZYCIA!!! Nic dziwnego skoro urodzilem sie 1984. Wprawdzie w 1986 roku tez bylismy w mistrzostwach swiata ale wtedy lepszym dla mnie zajeciem bylo stranie w pieluchy niz ogladanie meczow, z reszta nie wiele stracilem. Juz jest tak dobrze ze az boje sie pomyslec co bedzie w Japonii i Korei. CHLOPAKI WYKONALISCIE SWIETNA ROBOTE!!! DZIEKUJE WAM Z CALEGO SERCA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maku Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 22:34 Wiedziałem i wierzyłem od początku!!! Gratulacje i podziękowania dla chłopaków. Trzeba sobie urlop załatwić na Mistrzostwa bo będą nieprzespane noce. Rok 2001 to dobry rok dla naszego sportu: sukcesy Małysza, AWANS!!!, ale 2002 będzie lepszy: złoto olimpijskie Młysza, MEDAL REPREZENTACJI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 01.09.01, 22:34 3:0 z Norwegią to jest coś!!! Swoją szosą, ten cały bioenergoterapeuta, czy jak mu tam, trzeci raz przewidział wynik! Powiedział "będzie 3:0"! Jak to przeczytałem, mówię "eee, panie znachor..." A gość miał rację :))))))) Gra niezła, a najważniejsze, że wynik idzie w świat! Przeciwnikom jeszcze bardziej będą drżeć nogi! Patrząc na wyniki, mamy najlepszą reprę w historii (13 meczów bez porażki pod rząd), jednak realnie nie jest aż tak dobrze. Ale źle też nie jest i z taką grą, jak z Norwegią (obrona bez zarzutu, Dudek rewela) możemy na MŚ sprawić niejedną niespodziankę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 22:35 Gdybyśmy zamiast Norwegii mieli w grupie Anglię to skończyłoby się tak jak zykle w ostatnich latach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skiba Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: 213.76.92.* 01.09.01, 22:42 redakcja napisał(a): polacy są nieżli. nie wolno być zbytnimi optymistami .na mundial jedżmy z nadzieją nie skompromitowania sie a moż wyjścia z grupy.nie wiem czy udało by się Wam ta sztuka bez Olisadebe. Wg. mnie Oli nie powinien u Nas grać bo nie jest rodowitym POlaKIeM (długa historia). mimo wszystko kocham naszych piłkarzy i dziękuje za wspaniałe nizapomniane chwile przed telewizorem kochamy was wszyscy (Olego też!)!!! !!!! ! !! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 22:51 a we Francji może jest ze 2 rodowitych, człowieku co ty pier... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszonez Re: SKOMENTUJ PRZEBIEG MECZU POLSKA-NORWEGIA IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 22:49 Wygrana i awans oczywiscie cieszą, ale poziom gry i umiejętnosci naszych zawodników to raczej liga podwórkowa. Brak dokładnych podań na większą odległosc, słaby refleks, atak pozycyjny tragedia. Z taką grą na MS raczej długo nie zabawimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant A JA WSZYSTKICH MECZOW ELIMINACYJNYCH SLUCHALEM W RADIU IP: *.net.hinet.hr 01.09.01, 22:58 Odpowiedz Link Zgłoś