Gość: aparat IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 14:51 NAJPIEKNIEJSZY GOL W HISTORII POLSKIEGO FUTBOLU! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dude Re: KTO PAMIETA GOL TARASIEWICZA Z ''''89 ROKU W SZWECJI? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 22:23 Pamietam:Rasunda 89 min i z 30 min,niestety Szwedzi strzelili w 95! i wygrali 2- 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: KTO PAMIETA GOL TARASIEWICZA Z ''''''''89 ROKU W SZWECJI? IP: *.pkp.wroc.pl 02.09.01, 22:48 Miałem wtedy 12 lat,ale pamiętam jak dziś... Ach szkoda,że przegraliśmy. HISTORIA...... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenor Re: KTO PAMIETA GOL TARASIEWICZA Z ''''''''''''''''89 ROKU W SZWECJI? IP: 213.76.177.* 02.09.01, 23:20 Miałem 9 lat,ale pamiętam - przegrywaliśmy 0:2 i wtedy Tarasiewicz huknął bombe, po której broniący Ravelli,który do tej piłki nie zdążył, powiesił się tylko obiema rękami na słupku.To jedno z moich najlepszych wspomnień tamtych lat,obok późniejszego meczu z Irlandią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;;; Re: KTO PAMIETA GOL TARASIEWICZA Z ''''''''''''''''''''''''''''''''89 ROKU W SZWECJI? IP: *.legnica.dialog.net.pl 02.09.01, 23:25 Gość portalu: lenor napisał(a): > Miałem 9 lat,ale pamiętam - przegrywaliśmy 0:2 i wtedy Tarasiewicz huknął > bombe, po której broniący Ravelli,który do tej piłki nie zdążył, powiesił się > tylko obiema rękami na słupku.To jedno z moich najlepszych wspomnień tamtych > lat,obok późniejszego meczu z Irlandią NIE PRZEGRYWALISMY 2-0 TYLKO 1-0.TARASIEWICZ HUKNAL AZ RAVELLI WALNAL BODAJZE CIALEM W SLUPEK.NIESTETY PO CHWILI JAREK BAKO PUSCIL BRAMKE I BYLO PO MECZU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: KTO PAMIETA GOL TARASIEWICZA Z ''''''''''''''''89 ROKU W SZWECJI? IP: *.chello.pl 02.09.01, 23:36 A ja miałem 11 lat, ale niestety za cholerę nie pamiętam... Wtedy nie interesowałem się za bardzo piłką, zresztą w ogóle nie mam pamięci do takich rzeczy. Ale chętnie bym to obejrzał. Powinni zrobić w TV jakiś taki wspomnieniowy program. Obrona Andrzeja Woźniaka we Francja-Polska (kiedy to było?) i tego typu obrazki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drapka Re: KTO PAMIETA GOL TARASIEWICZA Z ''''89 ROKU W SZWECJI? IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 02.09.01, 23:17 Był niezły, fakt. Ale ja bym wolał trochę brzydsze, ale za to w meczach takich, jak z Norwegią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rivaldo Re: KTO PAMIETA GOL TARASIEWICZA Z ''''''''89 ROKU W SZWECJI? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 14:31 Widzieliście mecz Barcy z Valencią ? Rivaldo na 3:2 to był GOL. Tarasiewiczowi po prostu zeszła z nogi :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rivaldo Re: KTO PAMIETA GOL TARASIEWICZA Z ''''''''89 ROKU W SZWECJI? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 14:38 Widzieliście mecz Barcy z Valencią ? Rivaldo na 3:2 to był GOL. Tarasiewiczowi po prostu zeszła z nogi :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: KTO PAMIETA GOL TARASIEWICZA Z ''''89 ROKU W SZWECJI? IP: *.waw.prokom.pl 03.09.01, 17:37 A gol Tarasiewicza z Dynamo Moskwa PUEFA? Chyba z 40 metrów strzelił. Podobnie w meczu z Węgrami czy Bułgarią (za Łazarka). Inne fajne bramy: - Pisz z wolnego w meczu z Rosenborgiem - Wraga głową z Rapidem Wiedeń - Kupcewicz MŚ''82 z Francją - Dziekanowski w towarzyskim z Włochami - Trzeciak ze Szwecją (przypadkowo ale co tam) - Citko z Atletico Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zb Re: KTO PAMIETA GOL TARASIEWICZA Z ''''89 ROKU W SZWECJI? IP: 10.0.254.* / *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 19:46 w 1986 w Brazylią trafił w słupek, więc chyba nie to był przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś