Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jasio plastyk

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 19:01
    bardzo podoba mi sie rysownie z panem tomaszewskim. dawno sie tak nie ubawilem
    gdy w niedziele w/w komentowal kontrowersyjny karny chyba Paragwaju. po calej
    akcji zatrzymano obraz po tym jak widac bylo ze faul byl a tomaszewski ze tu
    jest taka przerwa ikrecha na pół ekranu. kiedy pan Wit Żelazko sprzeciwił się
    panu Tomaszewskiemu ten zamalował omawiany punkt boiska z pilka i zawodnikiem i
    stwierdził "tu jest piłka". Dobre to było.
    Kiedy to oglądałem przypomniała mi się kwestia ze skeczu Kobuszewskiego i
    Gołasa "wężykiem Jasiu Wężykiem"
    Obserwuj wątek
      • Gość: VX Re: Jasio plastyk IP: *.chem.uni.wroc.pl 04.06.02, 19:20
        Pamiętam komentarze Tomaszewskiego z Mundialu we Francji. Meksyk grał tam z
        Belgią i Holandią tak sprytnie, że dawał sobie wrzucić w każdym meczu dwa gole
        do przerwy. Pan Jasiu z niezachwianą pewnością siebie w przerwach twierdził, że
        jest po meczu, co on jako weteran beneluxowskich lig wie najlepiej, że Belgowie
        czy Holendrzy albo utrzymają wyniki albo jeszcze coś strzelą. A perfidni
        Meksykanie za każdym razem doprowadzali do remisu... Każdy się może pomylić,
        ale ton, którego by się nie powstydziła wyrocznia w Delfach irytuje i śmieszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka