kaemi 17.02.05, 23:27 jak zwykle SIŁA SPOKOJU bije z ust Małysza... powodzenia "Nie guzdraj sie chopie"!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Cała Warszawa trzyma kciuki za waszą paczkę \i/ IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 18.02.05, 01:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oz polski sportowiec wszechczasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 05:23 wreszcie nie trzeba sluchac Szpakowskiego i innych o Wembley'73 itd. To co najlepsze dzieje sie teraz na naszych oczach. Adas powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamie Re: Adam Małysz: Chcę medalu IP: *.abhsia.telus.net 18.02.05, 06:56 Zycze Ciedalu. Zdobedziesz go i nie bedzie to cudem. Lusia P. Odpowiedz Link Zgłoś
pit_79 Re: Adam Małysz: Chcę medalu 18.02.05, 10:15 co to jest Ciedal Lusiu ?? ;) Powodzenia dla Wszystkich Adam i Spolka Rulez :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Adam Małysz: Chcę medalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 08:15 Da rade chopak:) 3mam kciuki:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Adam Małysz: Chcę medalu IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.05, 08:25 Do redakcji: mały drobiażdżek, ale jednak b. ważny, ta skocznia to nie K-100, tylko K-90 oraz HS-100. Proszę zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyczka Adaś! Trzymaj się... IP: 156.17.101.* 18.02.05, 10:49 ... i leć daleko, najdalej. Cała moja rodzina będzie w sobotę "dmuchać" w telewizor. Kochamy Cię za dokonania, za postawę życiową, za wytrwałość, poważne traktowanie dyscypliny sportowej, którą się zajmujesz i ... za to,że jesteś niemal bliźniaczo podobny do mojego najmłodszego brata, a to chwyta za serce. Wszystkiego najlepszego Panie Adamie i ...kopniak w zadek na szczęście! Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błąd I znów BŁĄD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:54 to NIE jest skocznia K-100, tylko HS-100, a to NIE TO SAMO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: Adam Małysz: Chcę medalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:05 WYPOWIEDZI ADAMA SĄ SPOKOJNE PEWNE TO ZNACZY ŻE DOBRZE SIE CZUJE MA WOLE WALKI I WIERZY W SUKCES SWÓJ I DRUŻYNY JESTEM PEWIEN ŻE BENDĄ MEDALE TRZYMAM KCIUKI I DMUCHAM W EKRAN LEĆ ADAŚ LEĆ BO ZASŁUŻYŁEŚ NA TEN SUKCES PO STOKROĆ POWODZENIA ADAM.D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Polo Adam Małysz chce medalu?Będzie medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:34 Adam Małysz rzeczywiście nie jest w ,,top formie'',popełnia drobne błędy i czasami traci przez to pare cennych metrów.Na całe szczęście jest to sportowiec,który prezentuje tak wysoką klasę,iż chwila przebłysku może oznaczać złoto.Adam Szczecin z TOBĄ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almitagro ŻUŻEL IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 18.02.05, 14:30 niedługo sezon żuzlowy się zaczyna :P. ps. BATORSKI, NAGIEL I ZĄBIK MUSZĄ ODEJŚĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Złoto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:00 Niech wygra najlepszy... I kiedy jutro usiądę przed telewizorem nie będzie miało znaczenia, czy skocznia pasuje, czy nie, kto ma jaki kombinezon i kto ile skoczył na trningu. Wygra najlepszy. Wygra Małysz. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:19 Ktosiu.Pewnie ze wygra najlepszy.A najlepszy w tym sezonie jest JANNE AHONEN - KING.i TYLKO ON WYGRABEZ WZGLEDU JAKI MA KOMBINEZON ITP. Bo jest obecnie najlepszy.A ten idiotyczny szum robiony w polskiej prasie zaczyna przybierac chorobliwego posmaku.Czytam powyzszy artykul i oczom nie wierze.Ten redaktor uzywa tej samej stalinowskiej metody pisania wywiadow.W nawiasie podaje , kiedy generalissimus Malysz raczyl sie usmiechnac.To przypomina protokoly z posiedzen zjazdowych Komunistycznej Partii Zwiazku Radzieckiego z udzialem Jozefa Stalina.A ten tlumek tych malyszomanow wczytuje sie w te bzdury i steka z zadowolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 18:00 chcialbys schuja, chcialbys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:07 Do Ewuni. Juz Ci napisalem raz, ze poniewaz sie poddalas , nie bede Cie wiecej atakowal. I trzymam sie tego. Natomiast odpowiadajac na twoje wielce obiecujace pytanie , czy bym chcial , odpowiadam ; z toba Ewuniu zawsze i wszedzie i w kazdej pozycji i we wszystkich innych aspektach , jak to w jednej z piosenek okreslila Halinka Mlynkowa. Okresl tylko czas i miejsce a przyfrune natychmiast. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:18 buhahahahahah-ja nie poddaje sie nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:47 Do Ewuni. Poddalas sie i ja to zaakceptowalem i pozostane konsekwentny.Nie bede Cie juz atakowal.Uwierz mi malutka, to jest slodkie , takie poddanie sie.Musze konczyc , opuszczam znana Ci juz z moich dokladnych opisow internetcaffee , gdzies w glebokich Karpatach, i to z dwoch powodow ja opuszczam.Primo; musze szybko poszukac we wiadomym celu pieknej polskiej stodoly, Primo po drugie , musze sie udac do pomieszczenia w ktorym znajde telewizor z polskim programem transmitujacym zwyciestwo mojego faworyta JANNE AHONENA -KINGA.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 14:20 Coz ja Schuja tez bede w pieknych, zasniezonych Karpatach- i zobaczymy kto bedzie sie cieszyl dzis bardziej:-) NIE PODDALAM SIE! A KROL JEST JEDEN I NAZYWA SIE ADAM MALYSZ heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 19:09 Do Ewuni.Juz po skokach.heheheheh.hehehe.hehe.heh.Pa malenka.Do nastepnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coffee junkie Czyli po polsku: Chcę medal IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 18.02.05, 18:43 W dopelniaczu (czego) to mozna chciec na przyklad czekolady. A w tym przypadku Malysz chce medal (czyli przypadek = biernik). Natomiast jesli Malysz rzeczywiscie chce medalu to moze to znaczy, ze ma ochote na jego kawalek, na przyklad? Kolejny przyklad niechlujstwa jezykowego naszych dziennikarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Adam Małysz: Chcę medalu IP: *.p-s-inter.net 19.02.05, 20:02 Miejmy nadzieję na to,że nasz najlepszy skoczek ocknie sie po porażce na małej skoczni i na obiekcie k 120 zdobędzie tak upragniony krążek przez cały naród. Może się jednak zdarzyc,że nasz mistrz nie osiągnie zakładanego minimum i powróci do Polski z niczym.Mimo to i tak powinniśmy być zadowoleni z postawy Małysza i życzyć bezwzględu na jego rezultaty na MŚ sukcesów w dalszych jego startach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrik Niech sobie skoczy na poczte IP: *.chello.pl 24.02.05, 18:01 Wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aragorn Re: Niech sobie skoczy na poczte IP: *.zax.pl / *.zax.pl 25.02.05, 07:58 Gramy dalej Adam. Leć! Odpowiedz Link Zgłoś