Gość: odis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.02, 11:13 Kostyra (TVP): "Jak Tyson się podniesie to będzie największy cud od zmartwychstania łazarza" Co za idiota! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: golek Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.devs.futuro.pl 09.06.02, 12:55 byl lepszy cytat "obrona tysona smierdzi jak dworcowa knajpa... " w ogole gosc uzywal takich porownan ze spadalem z fotela ( bylo jeszcze cos o zmarszczkach, ale wylecialo mi z glowy..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostyra Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.bialan.pl 09.06.02, 13:17 Gość portalu: golek napisał(a): > byl lepszy cytat > "obrona tysona smierdzi jak dworcowa knajpa... " > w ogole gosc uzywal takich porownan ze spadalem z fotela ( bylo jeszcze cos o > zmarszczkach, ale wylecialo mi z glowy..) uprzejmie przypominam "klęska tysona jest nieunikniona jak zmarszczki po sześćdziesiątce" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinek_ok Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 13:29 Nie wiem czym sie kieruja komentatorzy boksu wygadujac takie glupoty. Moze chca byc smieszni? A moze mysla ze sa blyskotliwi? Tudziez chca dorownac komentatorom pilkarskim? Jedno jest pewne: sa denni jak gowno w klozecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vespa Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.02, 14:30 Czy polska telewizja transmitowala ta walke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: 62.233.189.* 09.06.02, 14:42 Gość portalu: Vespa napisał(a): > Czy polska telewizja transmitowala ta walke? > a jakże! to jeden z lepszych pomysłów TVP... a wracając do Kostyry,to zapamiętałem jeszcze jeden jego błyskotliwy cytat: "Tyson jest tak bogaty,ze stać by go było na założenie klimatyzacji w piekle..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vespa Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.02, 14:51 Pytam, bo widze tu tylko komentarze komentarzy, a ani slowa o samej walce. Uf....bylo na co popatrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 14:54 Walka była nudna jak flaki z olejem,w 6 rundzie wyłączyłem telewizor bo finał był do przewidzenia.Już w 2 rundzie mogłem wyłączyć ale skoro tyle czekałem topostanowiłem jeszcze zobaczyć ale nic się nie wydarzyło. Tyson powinien zmienić kategorię wagową bo on jest zbyt mały na Lewisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 15:01 Zapomniałem dodać że nie zdziwiłbym się gdyby wynik był znany przed walką. Nie jestem fanem Tysona ale jeżeli w grę wchodzą duże pieniądze to przekret jest prawdopodobny.Obaj panowie są na takim etapie życia że trzeba myśleć o emeryturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vespa Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.02, 15:09 Piszesz, ze walka byla nudna. Ciekawa jestem wobec tego, jak dla ciebie wyglada nienudna walka. To jest ciezka waga i w takich kategoriach walka wyglada inaczej niz np. w piorkowej. Podejrzewasz przekret! Chlopie, nie ta obsada. Mnie sie tam podobalo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.acn.waw.pl 09.06.02, 15:29 Nuda! Zapasy dwóch żółwi. Widziałeś kiedyś inną walkę? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wortal Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha 09.06.02, 15:37 Gość portalu: Kosa napisał(a): > Nuda! Zapasy dwóch żółwi. Widziałeś kiedyś inną walkę? > Pozdrawiam. Wyjdź na ring z nimi i pokaż jaki jesteś szybki ??? ;-) --- Zapraszam na :: www.wortal.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 15:46 > Piszesz, ze walka byla nudna. Ciekawa jestem wobec tego, jak dla ciebie wyglada > nienudna walka. Nudna w tym sensie że było wiadomo od 2 rundy jak się dalej potoczy > To jest ciezka waga i w takich kategoriach walka wyglada inaczej niz np. w > piorkowej. Wiem,ale widziałem już 10-razy bardziej emocjonujące w wadze ciężkiej > Podejrzewasz przekret! Chlopie, nie ta obsada. jestem realistą,mogli się dogadać.A ty może wierzysz w niby bójki na konferencji? to jest podpucha dla podgrzania atmosfery, a w rzeczywistości chodzi tylko o kase,nie ma żadnych podtekstów osobistych > Mnie sie tam podobalo. na pewno było lepiej niż walki Gołoty,mogłem być pewien że nikt nie ucieknie z ringu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 23:41 szkoda mika... chyba juz sie nie podniesie po takim laniu... zawsze wypowiadalem sie niezbyt przychylnie o lewisie ale teraz moge stwierdzic ze nikt mu nie moze sprostac jest debesciak... ogral mika jak dziecko )-: apropo komentarza to "fajne" bylo stwierdzenie ze tyson jest wolny jak ketchup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vespa Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.02, 01:57 Gość portalu: wojtek napisał(a): > > jestem realistą,mogli się dogadać.A ty może wierzysz w niby bójki na konferencj > i? > to jest podpucha dla podgrzania atmosfery, a w rzeczywistości chodzi tylko o > kase,nie ma żadnych podtekstów osobistych No nie wiem czy to taka podpucha na tej konferencji prasowej w styczniu. Tyson wgryzl sie calkiem "powaznie" w lydke Lewisa. Ma dzis blizne. Ja bym sie tak dla podpuchy nie dala pogryzc. Co do kasy to tym razem dziwnie podzielili. Obaj dostali po rowno. 17,5 mln. A Tyson to by wlasna matke sprzedal, zeby wygrac ta walke. Dla niego ta przegrana to raczej koniec kariery. Lewis tez mysli o emeryturce. Tylko, ze jeszcze Kliczko ma niego chrapke. Pozdrawiam Vespa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glazer Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.06.02, 23:54 Jeszcze jeden cytat "Tyson jest wolny jak ketchup w butelce" Odpowiedz Link Zgłoś