Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lewis - Tyson === cha cha cha cha

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.02, 11:13
    Kostyra (TVP): "Jak Tyson się podniesie to będzie największy cud od
    zmartwychstania łazarza"
    Co za idiota!
    Obserwuj wątek
      • Gość: golek Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.devs.futuro.pl 09.06.02, 12:55
        byl lepszy cytat
        "obrona tysona smierdzi jak dworcowa knajpa... "
        w ogole gosc uzywal takich porownan ze spadalem z fotela ( bylo jeszcze cos o
        zmarszczkach, ale wylecialo mi z glowy..)
        • Gość: kostyra Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.bialan.pl 09.06.02, 13:17
          Gość portalu: golek napisał(a):
          > byl lepszy cytat
          > "obrona tysona smierdzi jak dworcowa knajpa... "
          > w ogole gosc uzywal takich porownan ze spadalem z fotela ( bylo jeszcze cos o
          > zmarszczkach, ale wylecialo mi z glowy..)

uprzejmie przypominam
          "klęska tysona jest nieunikniona jak zmarszczki po sześćdziesiątce"
          • Gość: Cinek_ok Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 13:29
            Nie wiem czym sie kieruja komentatorzy boksu wygadujac takie glupoty. Moze chca byc
            smieszni? A moze mysla ze sa blyskotliwi? Tudziez chca dorownac komentatorom
            pilkarskim? Jedno jest pewne: sa denni jak gowno w klozecie.
            • Gość: Vespa Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.02, 14:30
              Czy polska telewizja transmitowala ta walke?

• Gość: sebek Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: 62.233.189.* 09.06.02, 14:42
                Gość portalu: Vespa napisał(a):

> Czy polska telewizja transmitowala ta walke?
                >
                a jakże! to jeden z lepszych pomysłów TVP...
                a wracając do Kostyry,to zapamiętałem jeszcze jeden jego błyskotliwy cytat:
                "Tyson jest tak bogaty,ze stać by go było na założenie klimatyzacji w piekle..."

• Gość: Vespa Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.02, 14:51
                  Pytam, bo widze tu tylko komentarze komentarzy, a ani slowa o samej walce.
                  Uf....bylo na co popatrzec.
                  • Gość: wojtek Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 14:54
                    Walka była nudna jak flaki z olejem,w 6 rundzie wyłączyłem telewizor bo finał
                    był do przewidzenia.Już w 2 rundzie mogłem wyłączyć ale skoro tyle czekałem
                    topostanowiłem jeszcze zobaczyć ale nic się nie wydarzyło.
                    Tyson powinien zmienić kategorię wagową bo on jest zbyt mały na Lewisa
                  • Gość: wojtek Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 15:01
                    Zapomniałem dodać że nie zdziwiłbym się gdyby wynik był znany przed walką.
                    Nie jestem fanem Tysona ale jeżeli w grę wchodzą duże pieniądze to przekret
                    jest prawdopodobny.Obaj panowie są na takim etapie życia że trzeba myśleć o
                    emeryturze
                    • Gość: Vespa Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.02, 15:09
                      Piszesz, ze walka byla nudna. Ciekawa jestem wobec tego, jak dla ciebie wyglada
                      nienudna walka.
                      To jest ciezka waga i w takich kategoriach walka wyglada inaczej niz np. w
                      piorkowej.
                      Podejrzewasz przekret! Chlopie, nie ta obsada.
                      Mnie sie tam podobalo.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: Kosa Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.acn.waw.pl 09.06.02, 15:29
                        Nuda! Zapasy dwóch żółwi. Widziałeś kiedyś inną walkę?
                        Pozdrawiam.
                        • wortal Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha 09.06.02, 15:37
                          Gość portalu: Kosa napisał(a):

> Nuda! Zapasy dwóch żółwi. Widziałeś kiedyś inną walkę?
                          > Pozdrawiam.

Wyjdź na ring z nimi i pokaż jaki jesteś szybki ???
                          ;-)

---
                          Zapraszam na ::
                          www.wortal.prv.pl
                      • Gość: wojtek Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 15:46
                        > Piszesz, ze walka byla nudna. Ciekawa jestem wobec tego, jak dla ciebie
                        wyglada
                        > nienudna walka.

Nudna w tym sensie że było wiadomo od 2 rundy jak się dalej potoczy

> To jest ciezka waga i w takich kategoriach walka wyglada inaczej niz np. w
                        > piorkowej.

Wiem,ale widziałem już 10-razy bardziej emocjonujące w wadze ciężkiej

> Podejrzewasz przekret! Chlopie, nie ta obsada.

jestem realistą,mogli się dogadać.A ty może wierzysz w niby bójki na konferencji?
                        to jest podpucha dla podgrzania atmosfery, a w rzeczywistości chodzi tylko o
                        kase,nie ma żadnych podtekstów osobistych

> Mnie sie tam podobalo.

na pewno było lepiej niż walki Gołoty,mogłem być pewien że nikt nie ucieknie z
                        ringu
                        • Gość: pm Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 23:41
                          szkoda mika... chyba juz sie nie podniesie po takim laniu... zawsze
                          wypowiadalem sie niezbyt przychylnie o lewisie ale teraz moge stwierdzic ze
                          nikt mu nie moze sprostac jest debesciak... ogral mika jak dziecko )-:
                          apropo komentarza to "fajne" bylo stwierdzenie ze tyson jest wolny jak
                          ketchup...
                        • Gość: Vespa Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.02, 01:57
                          Gość portalu: wojtek napisał(a):

>
                          > jestem realistą,mogli się dogadać.A ty może wierzysz w niby bójki na konferencj
                          > i?
                          > to jest podpucha dla podgrzania atmosfery, a w rzeczywistości chodzi tylko o
                          > kase,nie ma żadnych podtekstów osobistych

No nie wiem czy to taka podpucha na tej konferencji prasowej w styczniu.
                          Tyson wgryzl sie calkiem "powaznie" w lydke Lewisa. Ma dzis blizne.
                          Ja bym sie tak dla podpuchy nie dala pogryzc.

Co do kasy to tym razem dziwnie podzielili. Obaj dostali po rowno. 17,5 mln.
                          A Tyson to by wlasna matke sprzedal, zeby wygrac ta walke. Dla niego ta przegrana
                          to raczej koniec kariery. Lewis tez mysli o emeryturce. Tylko, ze jeszcze Kliczko
                          ma niego chrapke.

Pozdrawiam
                          Vespa
                • Gość: Glazer Re: Lewis - Tyson === cha cha cha cha IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.06.02, 23:54
                  Jeszcze jeden cytat "Tyson jest wolny jak ketchup w butelce"
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka