nysiel 16.03.05, 09:54 Czesc, chcialbym spytac jak zmienic pozycje pilkarzy na boisku, np Cantoro gra na prawym skrzydle a chce zeby grał srodek, Komp sam usatwia mi pozycje graczy które sa rózne od mojej koncepcji, podpowiedcie i z góry dzieki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwi75 Re: zmiana ustawienia 16.03.05, 10:33 To dobre :))) !!!! takiej rewelacji dawno nie było :))) Powiedz kolego co za różnica w którym miejscu pomocy stoi Ci M.Cantoro ??? Czy w środku pomocy zdobędzie więcej punktów niż stojąc na prawej czy lewej stronie ??? Gwarantuje Ci że nie ma to żadnego wpływu na jego zodobycz punktową !!! Odpowiedz Link Zgłoś
budyniesku1 Re: zmiana ustawienia 16.03.05, 12:22 he he nie mialem za dobrego humoru od rana ale ten post poprostu wywołał takiego banana na mojej twazy ze ho ho - gratuluje i dzieki :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goc333 Re: zmiana ustawienia 16.03.05, 13:04 "...ide w świat przedzierając sie przez tłumy młotków..." kolejny tego dowód.Ale tacy ludzie są potrzebni by rozbawiać innych tylko czy sie z nich śmiać czy płakać.. Odpowiedz Link Zgłoś
sakal007 Re: zmiana ustawienia 16.03.05, 15:39 hyhy jestem pierwszy raz na forum, buduje dróżyne od kilku godzin, myślałem, że jestem najbardziej nie znającym się na tej grze, ale..... Odpowiedz Link Zgłoś
guga43 Re: zmiana ustawienia 16.03.05, 16:17 Spoko! Ja też miałem podobnie. Ustawiłem Majdana na środku ataku a ten za każdym razem cofał się na bramke. Podniosłem mu kontrakt i teraz goni z przodu. Spróbuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lula2002 Re: można to zrobić (za - 6 pkt) 16.03.05, 17:19 sprzedaj cantoro i innego pomocnika. kup ich na nowo tylko w innej kolejności. powinni zmienić ustawienie. jak się nie uda to jeszcze raz z innym. p.s. tylko wystaw go do meczu Odpowiedz Link Zgłoś