Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wlochy - Korea

IP: *.tin.it 17.06.02, 16:24
    Rozumiem, ze po wyjsciu z grupy Koreanczykom woda sodowa uderzyla do glowy,
    ale troche przesadzaja. Z ich wypowiedzi wynika, ze mecz z Wlochami maja juz
    wygrany i teraz szykuja sie na Hiszpanie. Kurcze, Wlosi to Wlosi, Koreanczycy
    mogli by sie od nich pilki uczyc, a nie lekcewazyc. Mam nadzieje, ze Azzurri
    im przyloza, chocby za brak szacunku.
    Obserwuj wątek
      • klakierek Re: Wlochy - Korea 17.06.02, 18:28
        JESTEM ZA!!!!!!!!
      • Gość: thedude Re: Wlochy - Korea IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 18:39
        Po raz pierwszy będę całym sercem za Włochami.
      • Gość: kapen Re: Wlochy - Korea IP: *.chello.pl 17.06.02, 18:48

> Rozumiem, ze po wyjsciu z grupy Koreanczykom woda sodowa uderzyla do glowy,
        > ale troche przesadzaja. Z ich wypowiedzi wynika, ze mecz z Wlochami maja juz
        > wygrany i teraz szykuja sie na Hiszpanie. Kurcze, Wlosi to Wlosi, Koreanczycy
        > mogli by sie od nich pilki uczyc, a nie lekcewazyc. Mam nadzieje, ze Azzurri
        > im przyloza, chocby za brak szacunku.

Najbardziej mnie cieszy, że jednej z tych drużyn już wkrótce nie będzie :)

• Gość: Kapi Re: Wlochy - Korea IP: *.bauholding.pl 18.06.02, 12:59
          Gość portalu: kapen napisał(a):

>
          > Najbardziej mnie cieszy, że jednej z tych drużyn już wkrótce nie będzie :)
          >
          Tylko zeby nie bylo karnych, bo twoja agonia sie przedluzy...
      • sfuj_hlop Re: Wlochy - Korea 18.06.02, 12:43
        Korea, podobnie jak Japonia, to sa cieńkie zespoly o niskiej kulturze
        pilkarskiej i nie ma sie co dziwić, ze jedna juz poległa, a druga polegnie za
        chwilę. Włosi jakby na nich nie patrzyc, to jest solidny, dobrze zorganizowany
        zespół świetnych piłkarzy. Jeśli będą grali tylko przeciwko Koreanczykom, to
        nie powinni miec problemu ze zwycięstwem. Gorzej jak bedą musieli grać
        jednocześnie przeciwko Koreańczykom i sędziom...
      • Gość: Mario29 Re: Wlochy - Korea IP: *.ipartners.pl / 157.25.192.* 18.06.02, 12:52
        Wlosi ich zmasakruja ....

Nawet w niezbyt pelnej dyspozycji sa lepsi kilka razy od Koreanczykow....
      • Gość: Balzer Re: Wlochy - Korea IP: *.cordef.net.pl 18.06.02, 13:04
        Oczywiscie Koreanczycy przeginaja, ale bez szans na pewno nie sa.
        Graja na własnym boisku przed swoja publicznoscia, a Włosi na tym mundialu
        raczej nie zachwycaja. Mimo wszystko mysle ze wygra Italia,ale po bardzo
        ciezkim meczu.
      • Gość: yeti Re: Wlochy - Korea IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 13:04
        Właśnie. Mam nadzieje, że skończyło się już babci sranie i Koreańce zobaczą ile
        tak naprawde są warci.Japończycy już zobaczyli.
      • sfuj_hlop Re: Wlochy - Korea, ile jeszcze bedzie karnych? 18.06.02, 13:42
        Ile jeszcze bedzie karnych dla Korei w tym meczu? I ile bedzie czerwonych
        kartek dla Wlochow. Ciezko jest wygrac jak trzeba grac przeciw sedziom!

Koreanczycy, zajmijcie sie lepiej łyżwiarstwem! Widac, ze wasi pilkarze maja
        dobre predyspozycje do tego sportu, co pokazali juz po strzeleniu bramki
        Amerykanom.
        • ona22 Re: Wlochy - Korea, ile jeszcze bedzie karnych? 18.06.02, 13:47
          jeden już był ale Buffon obronił :)))))))))
        • sfuj_hlop Re: Wlochy - Korea, ile jeszcze bedzie karnych? 18.06.02, 13:52
          Brawo Wlosi! Jeszcze dwie w tej polowie i nawet sedziowie nie pomoga Korei.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka