Gość: mmm IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 13.04.05, 20:18 Okazuje sie, ze nie tylko pilkarze i dzialacze ale i sedziowie nie znaja przepisow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: Blazenada w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:55 ile taki sedzia zarabia.do pracy przychodzi nie przygotowany z przepisami na bakier.czy taki sedzia nie powinien ponies konsekwencje.co sedziowie robia na szkoleniach? browarki, browarki obalaja i to sa skutki....wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Komunikat PZPN IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 13.04.05, 22:55 W związku z wątpliwościami dotyczącymi regulaminu Pucharu Polski i jego zastosowania w meczu 1/8 finału tych rozgrywek Górnik Zabrze - Legia Warszawa, Polski Związek Piłki Nożnej informuje że zapis określający zasadę liczenia goli w dogrywce obowiązuje od blisko dwóch lat i został wprowadzony na wzór regulacji UEFA w sezonie 2003/04 w tym zakresie. Każdy z klubów uczestniczący w zmaganiach o Puchar Polski otrzymał regulamin przed przystąpieniem do tych rozgrywek. Ponadto jest on dostępny na stronie internetowej Polskiego Związku Piłki Nożnej (www.pzpn.pl) ----------------- hi hi wszyscy dostali regulamin, tylko nie Pan Fijarczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Komunikat PZPN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:15 He he, niezła byłaby beka, gdyby tak Górnik te karne wygrał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Komunikat PZPN IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.04.05, 09:35 Z Legią? Karne? Nie ma mowy, to jest najsilniejszy punkt Legii. Nie jestem pewien, czy Legioniści celowo nie doprowadzili do karnych, żeby mieć pewność wygranej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Komunikat PZPN IP: *.g.pppool.de 14.04.05, 09:54 I znowu niezawodny super technik Wlodarczyk sie popisal przy karnym... Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: Blazenada w Zabrzu 14.04.05, 09:34 Gość portalu: mmm napisał(a): > Okazuje sie, ze nie tylko pilkarze i dzialacze ale i sedziowie nie znaja > przepisow. Kurczę profesjonalizm wychodzi... A od czego są działacze obydwu klubów? Przystepując do meczu powinni chyba wiedziec... A trenerzy to nie wiedzieli a piłkarze? Komentatorzy też nie błysnęli. Przecież ten przepis obowiązuje od paru miesięcy także w europejskich pucharach. Teraz wszyscy sie tłumaczą że wiedzieli... tylko sędzia ich w błąd wprowadził. Sedziego najmniej winię bo to jedyny amator w tym towarzystwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Blazenada w Zabrzu IP: *.pke.pl 14.04.05, 09:37 Sedziego najmniej winię bo to jedyny amator w tym towarzystwie:) co prawda, to prawda - LOL! Ja już sam sie pogubiłem jak ten "komentator" tłumaczył co i jak ;/ Fajnie wyglądało, jak to właśnie piłkarze Legii mieli najwięcej pretensji ;))) ale na ich szczęście wygrali ... Odpowiedz Link Zgłoś
ww1916 Re: Blazenada w Zabrzu 14.04.05, 09:46 Gość portalu: Krzyś napisał(a): > Fajnie wyglądało, jak to właśnie piłkarze Legii mieli najwięcej pretensji ;))) > ale na ich szczęście wygrali ... Wyobrażam sobie te komentarze gdyby nastapiła zamiana miejsc (w sytuacji Górnika byłaby Legia). Spisek? PZPN zawsze z Legią? Co byt to się działo na forach... P.S. Ponoć w sobote posłuchaliście sie Legii i obiliście pyski Polonistom i Polonistkom? Nie wstyd wam hanysom tak sie słuchać goroli? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Blazenada w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:01 O co chodzi? Nie jestem w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Blazenada w Zabrzu IP: *.pke.pl 14.04.05, 10:02 wiedziałem że z tym pojedziesz. To "wina" tego paktu ;/ Stałem akurat pod naszym MEGA zegarem jak miało to miejsce ..., szpetnie wyszło, jeszcze przy tej naszej akcji "Ratujmy GieKSe". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Blazenada w Zabrzu IP: *.pke.pl 14.04.05, 10:16 aaa, i nie pisz -my, bo ja nie brałem w tym udziału! Tak piszą dziennikarzyki i inne popierdółki, którzy mają znów natchniennie do pisania o "sensacjach" ..., po co to pojednanie było, hę? Tak to by sie rozeszło po kościach, jako coś "normalnego", a teraz znów jesteśmy obsmarowywani z dołu do góry ;< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Blazenada w Zabrzu IP: *.g.pppool.de 15.04.05, 11:05 www.90minut.pl/news.php?id=266917 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Blazenada w Zabrzu IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 15.04.05, 18:24 Gerard Wit Żelazko, były znany sędzia, a dziś komentator telewizyjny, twierdzi, że Fijarczyk nie zostanie ukarany. - Nie chcę usprawiedliwiać sędziego, ale po zmianie regulaminu pewnie miał pustkę w głowie podczas meczu. --------- Chyba nie tylko podczas meczu. Odpowiedz Link Zgłoś