Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pomor...

IP: *.tvgawex.pl 17.04.05, 21:59
    GRATULUJĘ APATOROWI MŁODZIEŻY,CHOCIAŻ TOR POZOSTAWIAŁ DUŻO DO ŻYCZENIA ALE TO
    NIKOGO NIE USPRAWIEDLIWIA.WIDAĆ POSTĘPY U KAPIATANA POLONII JUŻ NIEDŁUGO
    KRZYŻAK MOŻE NAWET ZDOBĘDZIE JAKIŚ PUNKT.BRAWO DLA KAPITANA.A JEŻELI ROBACKI
    TAK BĘDZIE JEŹDZIŁ TO CHYBA LEPIEJ BĘDZIE JAK MICHAŁ ZACZNIE ROZWOZIĆ PIZZE A
    Z ŻUŻLEM DA SOBIE SPOKÓJ.NIKT NIE POWINIEN MIEĆ PRETENSJI DO ANDREASA BO DAŁ
    Z SIEBIE WSZYSTKO POMIMO ŻE BYŁ MOCNO POOBIJANY.
    Obserwuj wątek
      • Gość: thorn Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 17.04.05, 22:21
        Panie Szawarski, puknij się pan w czoło i przestań pan gadać bzdury o fatalnym
        torze. Wiemy, że wolelibyście tor "betonowy", na którym jest niebezpiecznie, są
        koleiny i oprócz pierwszego łuku, nie ma mijanek (nawet nieefektownych). Tor był
        świetnie przygotowany, równy, do walki. Proszę zwrócić uwagę na osiągane w
        dzisiejszym meczu czasy.
        • Gość: Wojtekh Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 09:14
          thorm Polonia przegrała bo była słabsza. Na innym torze tez by przegrała. A pan
          prezes nie pisał o torze jako o przyczynie porażki tylko klapie widowiska. I
          miał racje bo nioe może być tak że kartoflisko nie pozwala jeździć. Nawet wasi
          jeśli chcieli dogonić naszych (żadko się to zdarzało niestety) to wypadali w
          bandę. No ale cóż sa gorsze kartofliska na przykład we Wrocławiu. Potrafi tam
          nawet takie powstać po GP w którym tor był równiutki.
        • Gość: toruniak Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 16:32
          Troszkę obiektywizmu panowie.byłem na tym meczu i dziury jednak były.Mijanek
          zero, gdyby nie wygrn to nie było by się z czego cieszyć.Pan Sawarski ma
          całkowitą rację i o tym na meczu mówił już niejeden kibic.
      • Gość: thorn Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 17.04.05, 22:25
        Aha, dodam jeszcze, że bydgoszczanie mieli swój ulubiony "betonowy" tor w
        Gdańsku. Co zatem się stało, że przegrali?
        • a_weirdo Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom 17.04.05, 22:28
          > Co zatem się stało, że przegrali?

Niedługo zaczniemy wygrywać... zobaczysz. :)
          Gratuluję wysokiej wygranej.
      • a_weirdo Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom 17.04.05, 22:27
        Szkoda, że mecz nie był bardziej wyrównany. Brawo dla Apatora! Mam nadzieję, że następnym razem
        będzie lepiej.
        No i że spotkamy się w walce o pierwsze miejsce :)
      • Gość: maciej Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 17.04.05, 22:33
        Gratulacje dla Apatora!!!Byli lepsi!!!!
      • Gość: gwm Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 22:35
        Wczoraj nie mogłem uwierzyć. Gdańsk.16.04.05. J.Krzyżaniak = NIEPOROZUMIENIE.
        Jak dłudo myśli pan ściemniać mówiąc o np. formie, ustawieniach motocykli itp.
        Proszę przyznać że najlepiej w tej chwili czuje się pan na torze w Bydgoszczy.
        Przykre to ale prawdziwe, tak ja to widzę. P.S. w ciemnych okularach panu nie
        do twarzy. A i uśmiech jakby nieszczery. Pozdrawiam i mam nadzieję na lepszy
        występ POLONII w następnym meczu na wyjeździe.
        • Gość: bydgoszczanin Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom IP: 212.122.214.* 17.04.05, 23:39
          niestety smutna prawda wychodzi na wierzch! na wyjazdach tacy zawodnicy jak
          Jacek Krzyżaniak czy Michał ROBACKI nie istnieją! Boją się?
          Przypominam że te dwa ostatnie wyjazdy to były najłatwiejsze według zapowiedzi
          wyjazdy Poloni - i jak się skończyły? beznadziejnie! NO i jeszcze smutna prawda
          przywyczajanie zawodników do jazdy tylko na torze betonowym to kiepskie
          założenie. Wystarczy że kolejni rywale Polonii będą robić bardziej przyczepne
          tory i będzie po frytkach już na starcie!
          Niestety ale trzeba zacząć rozważać czy nie lepiej jeździć z juniorami na
          wyjazdach w miejsce Krzyżaniaka i Robackiego bo przynajmniej się czegoś nauczą -
          po co oglądać "olimpiady" tych zawodników? niestety ale czas na zmiany ! Z taką
          jazdą to strefę medalowa sobie można wybić z głowy!
          Bawi mnie tłumaczenie w rodzaju źle przygotowanego sprzętu! czy to są dziewice
          że pierwszy raz wystepuja na torze? W sporcie żużlowym jest prosta zasada jaki
          sprzęt i jakie zaangażowanie w meczu - taki jest wynik punktowy! Widać już że
          niektórzy zawodnicy hołdują zeszłorocznej tezie "że dobre motocykle i
          zangażowanie pozostawiam na mecze u siebie" tyle tylko że z takim założeniem to
          daleko się nie zajedzie a o laurach to można zapomnieć! Zaczynam zauważać że
          bylejakość czyli równanie w dół staje się zasadą u niektórych zawodników
          Polonii! I nie ma co liczyc na kolejne fuksy w rodzaju wykasowania Ułamka w
          Bydzi bo to nie zawsze się udaje! To nie mecz w medalikami ale z Wybrzeżem i
          Apatorem pokazał prwdziwa wartość Polonii.
          Nie chciałbym być złym prorokiem ale jak tak dalej pójdzie to jedyny bonus
          Polonia zdobędzie w dwumeczu z Wybrzeżem a z resztą drużyn extraligowych może
          byc pod krechą i może się okazać że zajęcie miejsca wyższego jak siódme będzie
          w sferze li tylko marzeń!
          Na dzisiaj kośćcem druzyny są Protasiewicz, Jonsson i Sawina. Do tego dochodzi
          dwóch juniorów - natomiast w charakterze uczestników zawodów żuzlowych
          olewających kibiców i rywali na torze występują p.p. Krzyżaniak i Robacki.
          Jestem święcie przekonany że ich wyczyny w Wrocławiu, Zielonej Górze, czy
          Lesznie osiągna podobnie "wybitny" pułap.
          Jak to się ma do buńczucznych zapowiedzi chocby przed wyjazdem do Gdańska
          trenera Ruteckiego o tym że celem w tym roku jest medal! Nie wie jakich ma
          zawodników czy tez struga wariata? Zarówno jedno jak i drugie dyskwalifikuje go
          jako trenera! To na razie tyle zobaczymy co będzie dalej!
      • Gość: valdi Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:39
        Najlepiej panie Sawarski zrobic betonik pod Polonie jak jezdzi na wyjezdzie bo
        tylko na czyms takim sie Krzyzaniak Robacki jakos orientuja.Pisalem juz
        komentarz ze Bydgoszcz nie wygra meczu na wyjeździe i dalej tak uważam.Jedyny
        dobry transfer to Sawina (choc przyznaje ze sie nie spodziewalem).Jeszcze
        jedno,kogo to interesuje ze ktos jezdzi obolaly to nie jest tlumaczenie,Protas
        i Jonsson mogli nie wystapic wcale a byloby do 25.Ulamek nie pojechal w
        Bydgoszczy tydz. temu bo sie rozwalil bylo ok teraz jest biadolenie.W
        Tarnowie,Cz-wie,Wroclawiu dostaniecie jeszcze wiecej a prezes o torze powie
        wtedy ze to kartofisko,kpina!Brawo Apator
        • Gość: iv Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:56
          Jedynie Sawina ??? A protas to co ??
      • Gość: xavi Krzyżak,Robak,Buczek - dziękujemy :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:53
        dzięki za "wspaniałą" postawę!
      • Gość: czehoo torun W KONCU COS MI SIE W TYCH WYPOWIEDZIACH PODOBA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 07:00
        a mianowicie to ze w ani jednej opini nie ma odgrazania , wyzywania itp. itd co
        staje sie juz nuuudne ! dzieki za meczyk, chociaz spodziewalem sie z waszej
        strony lepszej postawy to jednak jeszcze nie raz zaskoczycie pozytywnie.( brawo
        Sawka - druga mlodosc??? :)
        • Gość: Szrek Re: W KONCU COS MI SIE W TYCH WYPOWIEDZIACH PODOB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 07:26
          Cieszę się, że w bydgoskiej drużynie nie tylko Protasiewicz i Sawina są w dobrej
          formie, ale też prezes Szawarski. Jego dowcipy są najwyższych lotów! Prawda
          jednak jest taka p.Prezesie, że żeby były mijanki, muszą być na torze zawodnicy,
          którzy są w stanie wyprzedzać swoich rywali. A w pana zespole, poza wymienioną
          dwójką i bardzo nielicznymi wyjątkami (Jonsson) takich zawodników nie ma.
          Dlatego proszę uwzględnić tylko 1: prawdziwy kibic zawsze będzie współczuł
          drużynie porażki, ale czy ma też współczuć z powodu głupot jakie w gazetach
          opowiada prezes? Co za dyżo to nie zdrowo
          • Gość: mih Re: W KONCU COS MI SIE W TYCH WYPOWIEDZIACH PODOB IP: *.tvgawex.pl 18.04.05, 08:14
            my wygramy w tarnowie,we wroclawiu?a wy?wygracie tam?
            nie badzcie smieszni...
            a zaloze sie z wami,ze POLONIA bedzie wyzej od wibratora pod koniec rundy...
            • Gość: iks Re: W KONCU COS MI SIE W TYCH WYPOWIEDZIACH PODOB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 08:47
              Wynik derbow potwierdza teze, ze nic nie warte bywaja przedsezonowe zapowiedzi
              klubowych dzialaczy i tzw znajacych sie na zuzlu dziennikarzy. Nominowana na 1
              z medali Polonia przegrywa ze skazanym na spadek Gdanskiem i nieiwiele wyzej
              notowanym Toruniem. Albo ci co przed sezonem opowiadali takie rzeczy nie
              wiedzieli co mowia, albo wydarzyly sie rzeczy, o ktorych nikt glosno nie
              powiedzial.
              Mam tylko nadzieje ze pod koniec sezonu bedziemy w lepszych humorach
            • Gość: Wojtekh Re: W KONCU COS MI SIE W TYCH WYPOWIEDZIACH PODOB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 09:17
              Nie pisz wibratora bo zaraz zaczna od Tyfusów a było tak miło i nikt nie
              nadawał na siebie a jedynie wymieniał poglądy
      • Gość: zzzzzzzzzzzzz Re:Śmieszni jesteście z tym zwal. porażki na tor IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.04.05, 09:58
        A ten Sawarski to jakiś wesoły facet. Wszystko może wyjaśnić, nawet złą jazdę i
        brak umiejętności zawodników. Czasem tory mogą być przyczepne. Trzeba jednak
        umieć na nich jeździć.
        • Gość: Toronto Do Miha...jesteś koleś bez jaj i tyle... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 18.04.05, 10:53
          Każde upokarzanie Apatora słowami WIBRATOR to krecenie bata na Polonie,bo w
          takim razie w Bydgoszczy jeżdzą dwa wibratory w postaci rodowitych Torunian
          Sawiny i Krzyzaka, jeden szwedzki wibrator którego Apator wynalazł i sprowadził
          do Polski, Protasiewicz również częściowy Wibrator na utrzymaniu Karwana przez
          prawie 3 lata. Mih kretynie zanim otworzysz swoja zapyziałą buźke przemyśl ten
          aspekt że tak naprawde zyjecie dzięki torunianom w tej dziedzinie sportu :))
          Zapomniałem o Budlex- ie:))Pozdrawiam
          • Gość: Kibic Re: Do Miha...jesteś koleś bez jaj i tyle... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:48
            Hehehe... moze jeszcze powiesz, ze Prosiak jest torunianinem? Prosiak jest
            obywatelem swiata - gdziekolwiek nie pojedzie, mowi, ze czuje sie mieszkancem
            tego miasta<lol>

Polonia zaprezentowala sie fatalnie i szkoda, ze uczynila w wlasnie w takim
            meczu. Bo teraz toruniaki maja poyzwke i mylne wrazenie super skladu. Byl to
            mecz dwoch slabiutkich druzyn - mojej Polonii i Apatora.

I pytanie do butnych toruniakow - jak tam idzie passa 60 wygranych pod rzad
            spotkan w lidze poslkiej, ktora to zostala rozpoczeta w 2003r.?:-D

Mimo wszystko pozdrawiam kibicow Adrianny Torun:-D
            • Gość: wb Re: Do Miha...jesteś koleś bez jaj i tyle... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:54
              W jakim poście zauważyłeś butnych toruńczyków ? Nienawiść do Torunia zaćmiła Ci
              umysł.
          • Gość: majkel Re: Do Miha...jesteś koleś bez jaj i tyle... IP: *.nat.ino.tvknet.pl 18.04.05, 12:02
            Przecież Jonsson jeździł wcześniej w Gorzowie,a więc to gorzowianie sprowadzili Go do Polski.Oby tak dalej Aniołki,a e-liga zostanie w Toruniu.Pzdr.
        • wchodzi Re:Śmieszni jesteście z tym zwal. porażki na tor 18.04.05, 11:07
          Brawo dla Apatora!!!
          Pan Sawarski z Krzyżaniakiem i Robackim powinien zrobić to samo co z
          Cieslewiczem.Tylko kto będzie chciał tych facetów, nawet w drugiej lidze. To co
          oni wyprawiaja jest żałosne,mam tego dosyć.Kupiłem karnet,przekazałem 1%na
          Polonię,a tu taki numer.Krzyżaniak i Robacki !!! to są Wasze ostatnie wpadki na
          wyjeździe. OSTRZEGAM
        • Gość: Www Re:Śmieszni jesteście z tym zwal. porażki na tor IP: 195.117.253.* 18.04.05, 15:35
          no tak kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem u tak zdolnej młodzieży Toruńskiej?
          No nie. Chłopie przeciez facet nie zwala na tor i sie tym nie tłumaczy no ale
          cała Polska widziała jak część zawodników walczyła z torem a nie z
          przeciwnikami. I nie chodzi o preparowanie, on po prostu taki juz jest -
          dziurawy jak po wykopkach.
          • Gość: zzzzzzzzzzzzz Re:Śmieszni jesteście z tym zwal. porażki na tor IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.04.05, 13:53
            I tylko Bydgoszcz nie umie na nim jeździć? Mówię wam nie bądźcie śmieszni z tą
            wyświechtaną gadką o torze starą jak świat. A tak poza tym to znam jescze
            gorsze tory. Jak tam moglibyście wygrać to już nie wiem.
            • Gość: zzzzzzzzzzzzz Re:Śmieszni jesteście z tym zwal. porażki na tor IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.04.05, 13:55
              Poza tym dla p. Sawarskiego ciekawy mecz to taki kiedy wygrywa Polonia. Wesoły
              jakiś facet.
      • Gość: $ Żenujaca byla polonia IP: 195.205.189.* 18.04.05, 12:01
        zarzad chce sie teraz zbierac!po co?mial pol roku na przygotowanie zespolu-
        żenada...
        • Gość: iks Re: Żenujaca byla polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 13:00
          $ niepotrzebnie czepia sie zarzadu BTZ. To prawda ze mieli pol roku na
          zbudowanie dobrego zespolu. Ale potrzebowali tylko 1czy2ch miesiecy zeby
          zbudowac taki jaki maja. I wtedy byli bardzo zadowoleni z siebie. Dlatego
          prosze nie psuj im zabawy
          • Gość: mih wibrator jest zalosny IP: *.tvgawex.pl 18.04.05, 13:27
            ale komus sie poprzestawialo we lbie...jesli im sie cos nie podoba,to nie
            rozumiem po co wchodza na bydgoskie forum...
            a niech wiedza jak ich nienawidzimy!
            he,he-my dzieki nim jestesmy w zuzlu...]
            ktos naprawde nie m pojecia o tym sporcie..
            • Gość: adam Re: wibrator jest zalosny IP: *.petrus.com.pl 18.04.05, 15:03
              no ladnie!! bydgoscy prezesi Szawarski i tylinger to "wyzej sraja niz dupe
              maja"! juz zapomieli jak 2 lata temu od dlugo uciekli i na przekrecie polonie w
              e-lidze utrzymali! powinni byli zaczac od 2 ligi to by sie choc troche pokory
              nauczyli.... z takim skaladem o medalu marza a jak przegraj to zganiaja albo na
              sedziego(gdansk) albo na tor! no a na dodatek jeszcze osly w koalicje z Ruska
              weszli i teraz za reformy chca sie brac i na Karwana psiocza!. tylko ze albo mi
              sie wydaje albo Rusko i Tylinger to juz w GKSZ byli i przez swoja kadencje
              wielki gowno zrobili. a Ty "mim" nadpawde zastanow sie co mowisz! wasi dwaj
              glowni sponsosz Budlex i Real to firmy z Torunia i bez nich naprawde BTZ by juz
              nie bylo.... a wtedy to bys dopiero plaka... no ale mi tez nie byloby to w smak
              bo uwazam ze nie ma lepszych meczy niz Apator- Polonia!!! te kluby cos znacza
              ale na milosc boska, dzialcze z bydzi opanujcie sie!!!!!!!!!!
              • Gość: Bodzio Re: wibrator jest zalosny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 17:07
                Dlaczego uważasz że wibrator jest żałosny? Wiadomo do czego służy ten wynalazek.
                Dlatego też każdemu kto zwykł nazywać klub z Torunia tym mianem proponuję
                łamigłówkę: jak należy nazwać drużynę, z którą ten "wibrator" tak doskonale
                sobie poradził? Prawdziwa nazwa jest na "P", sugerowana też ale ma literek jakby
                mniej i też kończy się na "a"
            • Gość: tony Re: wibrator jest zalosny IP: 158.75.2.* 29.04.05, 13:00
              jesteś koleś tak głupi, że normalnie pajęcie przechodzi... <tyfus>
      • Gość: Dominator Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom IP: 217.97.147.* 18.04.05, 17:36
        Mecz był nudny, prawie bez walki. Zawodnicy z Polonii jeździli chyba na
        motorynkach: Robacki i Krzyżaniak 50 metrów za resztą. Jak tak dalej pójdzie to
        będzie powtórka z zeszłego sezonu. A tak poza tym to czy Atlas jest taki słaby
        czy Wybrzeże taki mocne 46:44. Wychodzi na to że Apator będzie walczył o medal
        bo na bonusach u siebie zbierze dużo punktów. Jestem z Bydzi ale jak
        najbardziej gratuluję Apatorowi - przede wszystkim młodzieży. Nie czytałem
        jeszcze wypowiedzi Jacka K. i Michała R. co nie tak było w meczu z Apatorem.
        Tor, motocykle, może zbyt mocny wiatr albo słońce raziło ich w oczy albo zbyt
        duża wilgotność powietrza. A może po prostu są to tylko typowi zawodnicy
        własnego toru. Może w przyszłym roku znajdą miejsce w I lidze np. Darek
        Fijałkowski bardzo dobrze radzi sobie w GTŻ Grudziądz. Jeszcze raz gratulacje
        dla Torunia.
      • Gość: portis Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.04.05, 20:14
        Gratulacje dla Krzyżaków, to co pokazała Polonia daje cień szansy na utrzymanie
        się w lidze apetyty przed ligą duże ale dno w wykonaniu Robackiego a
        szczególnie darmozjada Krzyżaniaka sprowadza na ziemię kibiców Polonii takich
        jak ja
      • Gość: lipa Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:51
        jednym słowem LIPA
      • wielokrotny_recydywista Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom 19.04.05, 14:37
        co to za sport ten żużel,czy jak to się tam nazywa?
        • Gość: tesca Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 14:43
          jak cie żużel nie interesuje to po co to czytasz ???!!!
          • wielokrotny_recydywista Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom 19.04.05, 14:53
            Nie wiem czy mnie nie interesuje,gdyż go nie znam!
            • Gość: tesca Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:12
              myślałam ,że to głupi żart jak na prawdę nie znasz to ci wytłumaczę :
              swoją droga to dziwne ,że nie spotkałes z nim nigdy się
              Tłumaczę :
              więc tak :

na torze będącym ok. 300 i coś długości (np. 348 tyle ma tor mojej kochanej
              Polonii)
              ściga się 4 facetów, jeżeli jest to mecz ligowy 2 z jednej i 2 z drugiej
              drużyny (pary)
              w zespole musi byc 7 zawodników ( 7 rezerwowy)
              2 juniorów , moze byc 1 obcokrajowiec, ale nie musi
              i reszta to seniorzy
              jezdzi sie wm lewo 4 okrązenia (ok. 1 minuty i coś )
              nawierzchnie są różne najczęściej granitowe
              motocykle są bez hamulców zazwyczaj marki Jawa lub GM
              mecze ligowe mają po 15 biegów
              zawodnik wygrywajacy bieg zdobywa 3 pkt. 2- 2 pkt., 3 1 pkt. 4 - 0 pkt.
              w meczu ligowym suma wszystkich punktów musi razem wynosic 90 pkt.
              Jeżdzi się na metanolu
              zawodnicy jezdżą w kewlarach potocznie zwanych skórami
              kaskach , goglach ,specjalnych butach
              szybkość dochodzi do ponad 100km/h
              na łukach się wyłamuje motocykl

tak to wygląda ,ale to ciężko opisac to trzeba widzieć
              jest to bardzo piękny sport
              zapraszam na stadion Polonii jesli jestes z Bydgoszczy
              napewno ci się spodoba ,odsyłam też do oficjalnej strony Polonii
              www.btzpolonia.pl

jakby co to jestem fanką Polonii jak widać !

Pozdrawiam !!!!
              • wielokrotny_recydywista Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom 19.04.05, 15:20
                Dziękuję Ci,tesca.skapowałem!
                Może się jeszcze nauczę jeżdzić w lewo.
                pozdrawiam!
                • Gość: tesca Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 16:09
                  i jak spodobało Ci się ? Mówię Ci jak pójdziesz na mecz to nie będziesz chciał
                  z niego wyjść
                  Pozdrawiam !
      • Gość: madzia Re: Budlex/Polonia zasłużenie przegrywa derby Pom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 08:10
        a pooc i tak sie odwoluja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka