Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wszyscy Śląska olewają!!!

IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 19:56
    Dziś się dowiedziałem ,że firma Zepter chce zaskarżyć Śląska do sądu. To
    jeszcze raz potwierdza przysłowie "Raz na wozie Raz pod wozem". Przez ostatnie
    trzy lata drużynie Zeptera i panu schetynie wszystko się udawało. Teraz Zepter
    i Mcnaul chcą ich podać do sądu, a trener Repesa ich olewa(bo inaczej tego ująć
    się nie da).Co wy o tym myślicie???
    Obserwuj wątek
      • Gość: tusiek Re: Wszyscy Śląska olewają!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.01, 23:18
        Sądząc po twoim adresie, zbytnio cię to nie martwi. Lecz tu we Wrocławiu kibice
        są na takim podku*wieniu, że niedługo chyba rozniosą prezesowi chałupę...
        Wszystko zdaje się być przeciwko Śląskowi. To maksymalny pech i żadnej drużynie
        nie życzę posiadania tylu kłopotów naraz. Teraz trzeba czekać aż coś się
        zmieni. Zobaczymy. Pozdro z W-wia.
        • Gość: gore Re: Wszyscy Śląska olewają!!! IP: *.pkp.wroc.pl 13.07.01, 00:59
          Ja myślę ,że połowa kłopotów to pan Schetyna,który na siłę chce się wylansować
          na polityka(kiepskiego w dodatku) Jak nie będzie 17:0,będzie z pewnością
          17Xfatallity!!!!!!!!

• Gość: zeglarz Re: Wszyscy Śląska olewają!!! IP: *.latnet.lv 13.07.01, 09:47
            No i co voodoo, dobrze sie z tym czujesz?. Zycze Ci, aby Twoj klub zdobyl
            mistrza gdy na to zasluzy a nie dlatego ze Prezesowi Schetynie ,,something
            pojebalos''.

Zeglarz
      • Gość: Fajlo Re: Wszyscy Śląska olewają!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 10:04
        Ludzie w polskim sporcie (szczególnie ci zajmujący się kasą) są dziwni. Obce im
        jest chyba pojęcie stabilizacji, która jest niezbędna jeśli się chce coś
        osiągnąć. Podam przykłady z ostatnich lat: Lech, Widzew, Legia, Pogoń, teraz
        Śląsk. Najpierw jest super, jest kasa, wszyscy są happy, wygrywają. Po kilku
        miesiącach coś komuś odpier... , chyba dlatego że jest za dobrze i czas coś
        zjebać. I w dupie ma taki kibiców, zawodników. Dopóki się to nie zmieni możemy
        zapomnieć o silnych polskich klubach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka