Gość: kuba IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 22:39 No i stało się, Urlep podpisał roczny kontrakt z Anwilem. I kogo w październiku Śląsk sprowadzi w trybie awaryjnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anwilka Re: Urlep w Anwilu. IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 28.06.02, 23:44 Wogole wypas jak Dainius i Ray wroca do Anwilu, ten sezon bedzie ciekawy i ciekawe co drzuyna z Włocławka pokaze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek P. Re: Urlep w Anwilu. IP: *.satfilm.net.pl / 10.0.17.* 29.06.02, 11:18 Dobrze się stało, że odszedł Petrović, który mając do dyspozycji bardzo dobrych zawodników przegrał z ANWILEM wszystko. Urlep to doskonały fachowiec. Sprawdził się w naszej lidze jak chyba żaden inny trener. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Urlep w Anwilu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 12:34 I ja już chyba wiem, kto będzie w nadchodzącym sezonie mistrzem Polski :(. Jestem ciekawa jak zostanie przyjęty we Wrocławiu jak będziemy grać mecz z Anwilem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasek Re: Urlep w Anwilu. IP: *.koof.com.pl 04.07.02, 14:37 Gość portalu: Monika napisał(a): > I ja już chyba wiem, kto będzie w nadchodzącym sezonie mistrzem Polski :(. > Jestem ciekawa jak zostanie przyjęty we Wrocławiu jak będziemy grać mecz z > Anwilem... ---------------------------- Ja też wiem kto będzie w nadchodzącym sezonie mistrzem - napewno nie Anwil. Nie z tym budżetem i nie z tymi zawodnikami. Skoro Urlep musi urządzać we włocławku campy by pozyskać zawodników (swoją drogą w telewizji nazwali to 'Castingiem Urlepa' he he)to znaczy, że z kasą krucho. Poza tym Sopot pręży muskuły a i Śląsk nie zasypuje gruszek w popiele. p.s. Do rozpuku doproewadzają mnie marzenia kibiców Anwilu o powrocie Ado do włocławka. Myślicie, że dla Urlepa chłopak zrezygnuje z występów w Eurolidze? Ja szczerze wątpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogo Re: Urlep w Anwilu. IP: *.krasnystaw.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 18:56 Adomaitis ni3e pojdzie do Anwilu - poprostu ich na niego nie stac, Ray raczej tez nie przyjdzie Anwil ma podpisac z 2 rozgrywajacymi z Łotwy a Ray podobno z Moskwy sie nie chce ruszac. Co do przyjecia Urlepa - kibice z Wroclawia sa kulturalni - nie witaja swoich bylych graczy czy trenerow gwizdami czy wyzwiskami. Urlep zdobyl z nami 4 tytuly - to o czyms swiadczy. Mimo zatrudnienia takiego fachowca daje Anwilowi szanse gora na 3 miejsce - finał bedzie taki jak przed rokiem - 2 druzyny z najwyzszym budzetem. CPWCŚ Odpowiedz Link Zgłoś