Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Urlep w Anwilu.

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 22:39
    No i stało się, Urlep podpisał roczny kontrakt z Anwilem. I kogo w październiku
    Śląsk sprowadzi w trybie awaryjnym?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Anwilka Re: Urlep w Anwilu. IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 28.06.02, 23:44
        Wogole wypas jak Dainius i Ray wroca do Anwilu, ten sezon bedzie ciekawy i
        ciekawe co drzuyna z Włocławka pokaze!
      • Gość: Jacek P. Re: Urlep w Anwilu. IP: *.satfilm.net.pl / 10.0.17.* 29.06.02, 11:18
        Dobrze się stało, że odszedł Petrović, który mając do dyspozycji bardzo dobrych
        zawodników przegrał z ANWILEM wszystko. Urlep to doskonały fachowiec. Sprawdził
        się w naszej lidze jak chyba żaden inny trener.
        • Gość: Monika Re: Urlep w Anwilu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 12:34
          I ja już chyba wiem, kto będzie w nadchodzącym sezonie mistrzem Polski :(.
          Jestem ciekawa jak zostanie przyjęty we Wrocławiu jak będziemy grać mecz z
          Anwilem...
          • Gość: yasek Re: Urlep w Anwilu. IP: *.koof.com.pl 04.07.02, 14:37
            Gość portalu: Monika napisał(a):

> I ja już chyba wiem, kto będzie w nadchodzącym sezonie mistrzem Polski :(.
            > Jestem ciekawa jak zostanie przyjęty we Wrocławiu jak będziemy grać mecz z
            > Anwilem...

----------------------------
            Ja też wiem kto będzie w nadchodzącym sezonie mistrzem - napewno nie Anwil. Nie z
            tym budżetem i nie z tymi zawodnikami. Skoro Urlep musi urządzać we włocławku
            campy by pozyskać zawodników (swoją drogą w telewizji nazwali to 'Castingiem
            Urlepa' he he)to znaczy, że z kasą krucho. Poza tym Sopot pręży muskuły a i Śląsk
            nie zasypuje gruszek w popiele.
            p.s. Do rozpuku doproewadzają mnie marzenia kibiców Anwilu o powrocie Ado do
            włocławka. Myślicie, że dla Urlepa chłopak zrezygnuje z występów w Eurolidze? Ja
            szczerze wątpie.
          • Gość: bogo Re: Urlep w Anwilu. IP: *.krasnystaw.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 18:56
            Adomaitis ni3e pojdzie do Anwilu - poprostu ich na niego nie stac, Ray raczej
            tez nie przyjdzie Anwil ma podpisac z 2 rozgrywajacymi z Łotwy a Ray podobno z
            Moskwy sie nie chce ruszac. Co do przyjecia Urlepa - kibice z Wroclawia sa
            kulturalni - nie witaja swoich bylych graczy czy trenerow gwizdami czy
            wyzwiskami. Urlep zdobyl z nami 4 tytuly - to o czyms swiadczy. Mimo
            zatrudnienia takiego fachowca daje Anwilowi szanse gora na 3 miejsce - finał
            bedzie taki jak przed rokiem - 2 druzyny z najwyzszym budzetem. CPWCŚ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka