Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pier.....lona TV.

IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 20:39
    Oglądam na TVP3 siatkówke- Polska-Portugaalia.... i przy stanie 1:1 w setach w
    decydujacym momencie 3(25:25) oni jak gdyby nigdy nic najpierw reklamy potem
    kurrier TV...... BRAWO!!!!
    Obserwuj wątek
      • marcini Re: Pier.....lona TV. 29.06.02, 20:50
        Widzę, że nie tylko ja mam podobne odczucia. To jest po prostu, k... skandal!!!
        I to nie po raz pierwszy mają miejsce takie rzeczy. Niczego się ci ludzie nie
        uczą w tej TVP. Za co ja do jasnej cholery płacę abonament? Żeby mi w
        decydującym momencie zaciętej końcówki seta "oddawać głos do studia w
        Warszawie"? Kpina. Za to powinien ktoś polecieć tak samo jak
        za "seksteleranek". J... tvp!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: mrW Re: Pier.....lona TV. IP: 80.193.209.* 29.06.02, 21:16
          w Angli to by im jaja urwali na nastepny dzien,ale poniewaz ludzie tu znaja
          obyczaje nigdy do tego nie dojdzie!
          do TVP, myslalem,ze jestescie profesjonalna telewizja,a z tego co widze to
          niestety jestescie:tzw.kowboje!
        • Gość: Erykk Re: Pier.....lona TV. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 22:35
          jaki teleranek?
          • Gość: Skrzypek Re: Pier.....lona TV. IP: *.tpnet.pl / *.interklub.pl 30.06.02, 23:35
            Gość portalu: Erykk napisał(a):

> jaki teleranek?
            marciniemu chodziło o pedalskie strony internetowe wyświetlane w trakcie
            teleranka, za co nie poleciała ani jedna głowa. TV jest w rękach czerwonych, a
            nazwa publiczna to już od dawna fikcja. Jeżeli chodzi o siatkówkę to sprawa jest
            analogiczna. Mogą sobie olewać telewidzów bo swoi ich kryją. Myślę nawet, że
            jakby w trakcie finału piłkarskich mistrzostw świata podczas karnych nagle
            przerwano tramsmisje, by pokazać bezpośrednią gospodarską wizytę Millera w
            Koszalinie to i tak nikomu z kierownictwa tv włos by z głowy nie spadł.

• Gość: flexx Re: Pier.....lona TV. IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 15:50
        A co ich kibice obchodzą...
        • Gość: Manid Dopsze jest.... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 23:52
          No wlasnie. Co sie nie podoba dwa sety byly a teraz czas dla widzow
          Kuriera :))) sprawiedliwie musi byc :))) Nie dosyc wam, ze TVP transmitowala
          final mistrzostw ;))) Cieszyc sie :))) Bo jak nie to zdejmiemy wam
          Szpakowskiego a do studia nie bedziemy zapraszac Tomaszewskiego :))) Nie dosc,
          ze jest sport w TV to jeszcze narzekania ;))) Cicho byc!!! Troche siatkowki
          wystarczy, zreszta to wina siatkarzy, bo jakby gladko wygrali 3:0, to by sie
          zmiescili w ramowce :))) no :))) i nie slac tutaj do nas pretensji e-mailami,
          bo informatyk, ktory drukuje emaile do redakcji jest na urlopie i to i tak nic
          nie da :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka