Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    03.05.05, 12:07
    częśc wie, część pewnie nie. Zawody zapowiadają sie fajnie, pogoda sprzyja. Ceny ustalono w miarę. Obsadka naprawde dobra więc podaje:

Bydgoszcz 3 maja 2005 (czytaj dziś ;P) Finał krajowych eliminacji do IMŚJ. początek zawodów o godzinie 17. Wstęp na program w cenie 5zł.

Obsada:

1. Patryk Pawlaszczyk (RKM Rybnik)
    2. Paweł Miesiąc (Marma Polskie Folie Rzeszów)
    3. Dawid Stachyra (Marma Polskie Folie Rzeszów)
    4. Janusz Kołodziej (Unia Tarnów)
    5. Marcin Jaguś (Apator Adriana Toruń)
    6. Norbert Kościuch (Unia Leszno)
    7. Michał Rajkowski (Mars RTV AGD Gorzów)
    8. Mirosław Jabłoński (Lotos Gdańsk)
    9. Karol Ząbik (Apator Adriana Toruń)
    10. Mateusz Szczepaniak (Złomrex Włókniarz Częstochowa)
    11. Paweł Hlib (Mars RTV AGD Gorzów)
    12. Adrian Miedziński (Apator Adriana Toruń)
    13. Marcin Rempała (Unia Tarnów)
    14. Krzysztof Kasprzak (Unia Leszno)
    15. Krzysztof Buczkowski (Budlex Polonia Bydgoszcz)
    16. Zbigniew Suchecki (ZKŻ Kronopol Zielona Góra)
    R1. Krystian Klecha (Budlex Polonia Bydgoszcz)
    R2. Andrzej Głuchy (Mars RTV AGD Gorzów)

Ps.oby któryś z zawodników spóźnił sie na zawody i Krystian mógłby uczestniczyć - mam nadzieje, ze wtedy wywalczy awans :) Buczek szanse ma, ale ten jego pożal sie Bożę sprzęd od Tatuma.. :/
    Obserwuj wątek
      • Gość: cs Re: IMŚJ IP: 195.215.5.* 03.05.05, 15:57
        Strona BTZ podaje, ze Stachyra nie wystartuje po upadku w meczu, za niego
        pojedzie Klecha.
      • Gość: byzydura Re: IMŚJ IP: *.tvgawex.pl 03.05.05, 19:12
        ktos wie, jak sie potoczyły te eliminacje?
        • Gość: cs Byla relacja "live" IP: *.k102.webspeed.dk 03.05.05, 19:19
          tutaj sa wyniki:

www.sportowefakty.pl/live_zuzel3.htm
          • Gość: byzydura Klecha przeszedł!! IP: *.tvgawex.pl 03.05.05, 19:20
            Super! :)))
            Wielkie gratulacje! :)))
            • krotoss Re: Klecha przeszedł!! 04.05.05, 00:00
              zawody byly naprawdę świetne. Tak jak sie spodziewałem było sporo osób - klub widocznie nie, bo wejści ena program skończyło sie przy kasie 'nie ma już programów' i dawano stare bilety. Tym sposobem musiałem obserwować na czuja zawody - bo tablicy też nie zapalono. Pod tym względem szkoda. Co do reszty to tor dobrze przygotowany, chodziła zewnętrzn anawet dobrze, przez co na torze było sporo mijanek i walki. W tych zawodach wyrobiono chyba limit kilku meczów ligowych ;] Szkoda, bo to liga powinna być najciekawsza!

Widowiskowo jeżdzący Hlib wygrał baraż na motorze.. Klechy :) Mnie to cieszy bo jestem fanem talentu Hlipka - niestety tak jak w przypadku Buczkowskiego wielki talent marnuje sie na słabych motorach :(
              • Gość: Chris Fotorelacja IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 04.05.05, 00:22
                www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=52&k2_id=116&dzial_id=425&news_id=64118
                www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=52&k2_id=116&dzial_id=425&news_id=64116
              • Gość: Jazon Nasi też przeszli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 10:24
                Fajnie- gratulacje dla Miedźińskiego i Ząbika
      • Gość: Iviiiii;] Re: IMŚJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 22:50
        rzeczywiscie, gratulacje dla torunskich juniorow. poczatek kiepski, mnostwo
        pechu, ale dali rade;] sprezyli sie;] szkoda, ze Jagus był ostatni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka