Gość: Pfan IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 19:08 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malolat17 Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! 17.07.01, 20:01 nareszcie ktos napisal cos madrego . Przeciez wiadomo od dziada pradziada ze wisla z chuja wytrysla .wszyscy wislacy to geje a sama wisla to stara bladz . GWIAZDA BIALA ZNAK PEDALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ts wisla KURWA JEST#@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Pozdrowienia od WARSZAWSKIEJ LEGII$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ CIEKAWE CO TE PEDALY Z WISLY JADLY W MC DONALDS JAK ICH JEDEN Z OSOBOWYCH PEDALSKICH POLONEZOW Z PRZYCIEMNIANYMI SZYBAMI Z NAKLEJKAMI PIONEER NA SZYBIE ZOSTAL PRZEORANY PRZEZ LEGIJNE SIEKIERY I ZOSTALA ZAJEBANA Z NIEGO NAJWIEKSZA FLAGA TYCH PEDALOW Z KROKU KRAKA . *****************************WISLA SZMATO CO TY NA TO ?******************* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legfan Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 00:52 z Twojej wypowiedzi wynika wybitnie, że kibicujesz warszawskiej Legii. Niestety, Twój ukochany klub znowu nie zdobył mistrzostwa i widać, że zazdrość Cię zżera, mój przyjacielu. Głowa do góry, w sobotę zaczynamy zabawę od nowa. Może tym razem będzie lepiej. DO zobaczenia na stadionie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISLAK Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 09:54 malolat17 napisał(a): > nareszcie ktos napisal cos madrego . Przeciez wiadomo od dziada pradziada ze > wisla z chuja wytrysla .wszyscy wislacy to geje a sama wisla to stara bladz . > GWIAZDA BIALA ZNAK PEDALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > ts wisla KURWA JEST#@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ > Pozdrowienia od WARSZAWSKIEJ LEGII$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ > CIEKAWE CO TE PEDALY Z WISLY JADLY W MC DONALDS JAK ICH JEDEN Z OSOBOWYCH > PEDALSKICH POLONEZOW Z PRZYCIEMNIANYMI SZYBAMI Z NAKLEJKAMI PIONEER NA SZYBIE > ZOSTAL PRZEORANY PRZEZ LEGIJNE SIEKIERY I ZOSTALA ZAJEBANA Z NIEGO NAJWIEKSZA > FLAGA TYCH PEDALOW Z KROKU KRAKA . > *****************************WISLA SZMATO CO TY NA TO ?******************* Od razu widac jakiś ty nieinteligentny!!! Na pierwszy rzut oka twoja kultura slowa mozna sie dowiedziec ze jestes legionistom. Warszawa poprostu to miasto o braku kultury. Czy cie rodzice nie kochają,ze tak piszesz??? Moze twoj ojciec i matka sa alkocholikami, a ty sie wyzywasz na czym popadnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISLAK Re: Legia -zakała narodu polskiego!!! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 09:59 I jeszcze jedno: Od razu widac kto jest warszawiakiem a kto nie. Tylko warszawiacy tacy sa jak malolat17. Widac tą twą ,,warszawską dumę'' od razu!!! pozdrowienia dla normalnych ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: do wislaka - kurwy i buraka IP: 194.128.221.* 18.07.01, 15:16 Wislak chuju, chcialem zwrocic ci uwage, ze pisze sie 'jestes legionistą', a nie 'legionistom' oraz 'alkoholikami', nie 'alkocholikami'. Po co pierdolisz o warszawskiej kulturze jak pierdolona szmato nie potrafisz nawet pisac po polsku. Szacunek dla Malolata, Calogero i Lfana. JEBAC WISLE STARA KURWE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
campo Do was "kibice" 18.07.01, 15:32 Idzcie sobie na www.kibice.pl tam możecie szaleć na czacie do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: Do was IP: 194.128.221.* 18.07.01, 16:06 A dlaczego ty sobie nie pojdziesz, frajerze? Przestan wkoncu pierdolic te swoje moraly. Jak ci sie nie podoba to wypierdalaj na jakies forum dla ministrantow takich jak ty, pseudointeligencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: Do campo IP: 194.128.221.* 18.07.01, 16:22 Jeszcze tu jestes? Przeciez miales wypierdalac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wak Re: Do mpowera, wislaka i lfanow i reszty IP: 165.222.186.* 18.07.01, 16:42 Czy do was palanty nie dociera, ze to forum nazywa sie "Sport", a nie "Zycie plciowe termitow"?. My tu juz wszyscy wiemy, ze nic ciekawego nie wymyslicie, wiec nie ma sie co wysilac. Nikt na tym forum nie ma ochoty czytac bredni ktore powstaja w waszych chorych czaszkach. No a teraz, dzieci, zmykajcie do do piaskownicy. tym razem bez pozdrowien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lfan Re: Do mpowera, wislaka i lfanow i reszty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 23:06 wak wakacje się zaczeły a ty pewnie nie masz kolegów nikt cię nie lubi i dlatego dajesz upust swojej "wyobraźni" tu posłuchaj nikt cię nie zmusz do czytanie MOICH czy MPOWERA postów poprostu jak przy którymś poście zobaczysz któregoś z nas to nie czytaj ale nie ciekawość! i bedziesz czytał bo przeklinać trzeba umieć można pisać i normalnie ale wiesz co ja próbowałem tak ale żaden z was "mądralów" nie odpisał mi dlaczego nie lubi LEGII tylko pisaliście "że kurawa i już" to bardzo inteligetne tylko mądrzyć sie potraficie i pisać jak was to razi jak ktoś przeklina to rada nie czytać wiesz już kogo nie lubisz wieć nie czytaja postów ale tak jak już pisłąem nie wytrzymasz i wsadzisz ten swój obleśny ryj w ekran i będziesz czytał bo głupi chuj jesteś i nie potrafisz nic innego napisać oprócz tych swoich morałow wyjebańcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISLAK Re: Do mpowera, wislaka i lfanow i reszty IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 16:40 Gość portalu: Lfan napisał(a): > wak wakacje się zaczeły a ty pewnie nie masz kolegów nikt cię nie lubi i > dlatego dajesz upust swojej "wyobraźni" tu posłuchaj nikt cię nie zmusz do > czytanie MOICH czy MPOWERA postów poprostu jak przy którymś poście zobaczysz > któregoś z nas to nie czytaj ale nie ciekawość! i bedziesz czytał bo przeklinać > > trzeba umieć można pisać i normalnie ale wiesz co ja próbowałem tak ale żaden z > > was "mądralów" nie odpisał mi dlaczego nie lubi LEGII tylko pisaliście "że > kurawa i już" to bardzo inteligetne tylko mądrzyć sie potraficie i pisać jak > was to razi jak ktoś przeklina to rada nie czytać wiesz już kogo nie lubisz > wieć nie czytaja postów ale tak jak już pisłąem nie wytrzymasz i wsadzisz ten > swój obleśny ryj w ekran i będziesz czytał bo głupi chuj jesteś i nie potrafisz > > nic innego napisać oprócz tych swoich morałow wyjebańcu O.K. ty,mpower i inne tego typu legjonistyczne i wulgarne swinie maja ode mnie IGNORA. Ja sie bede cieszyl i wy,wiec zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Do was IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 18.07.01, 16:45 Gość portalu: mpower napisał(a): > A dlaczego ty sobie nie pojdziesz, frajerze? > Przestan wkoncu pierdolic te swoje moraly. Jak ci sie nie podoba to wypierdalaj > > na jakies forum dla ministrantow takich jak ty, pseudointeligencie. > Rozumiem, że można mieć kompleksy wobec inteligencji i studentów, szczególnie jak się zakończyło edukację na zawodówce dekarskiej ewentualnie technikum gastronomicznym bez matury - ale żeby wobec ministrantów? To już świadczy o bardzo niskiej samoocenie... Campo, nie ma sensu z takimi polemizować; wydaje się burakowi (nieważne, że z Warszawy - buractwo to nie miejsce zamieszkania, to stan ducha), że jak się tak wyćwiczył, że potrafi 10 razy na post napisać "kurwa", 20 razy "pierdolę", i to z zamkniętymi oczami, to ma niezwyciężone argumenty. Dresiarze wszystkich krajów łączcie się - tylko najchętniej na innym forum! Bo jak tak dalej pójdzie, to będę zmuszony naruszyć swoje umiłowanie wolności słowa i przyłączyć się do apelów, żeby admini coś z tym zrobili; po prostu plugastwo zalewa ten adres internetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lfan Re: Do was IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 23:20 jak wyżej i jeszcze jedno sam jestem studentem ale jakoś sie tym nie szczyce bo jak oglądam codziennie wasze ryje na schodach i wysłuchuje waszych przemądrzałych wypowiedzi to wiem że powstaje pokolenie ćwoków którzy sprzedadzą ten KRAJ za pare groszy a potem bedą mądrzyć sie np w tele że tak nie może być tak jak prezes pzu 5 minut wcześniej mówił w tv że nie było zadnych przekretów a nastepnie został zawiniety za nie (założe sie ze jak był młodszy też pisał w internecie takie "mądre" teksty jak wy) i wole trzymać z MPOWER bo wiem że chłopak ma zasady które trzyma dla siebie a nie pokazuje a nie z takimi chujozami jak wy którzy maja je tylko na pokaz chuj wam w wasze obleśne mordy pedały (bo zadna dziewczyna na was nie chce spojrze ćwole) i mam gdzieś te wasz pokazówki które sie tu pewnie pokażą na mój temat aha i jeszcze jedno cwele chcecie pisać o sporcie? a czy któryś z was typów wstretnych uprawiał w zyciu jakiś sport pewnie nawet z wf-u mama zwolnienie napisała pojebańce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Do was IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 19.07.01, 11:35 Gość portalu: Lfan napisał(a): > jak wyżej i jeszcze jedno sam jestem studentem ale jakoś sie tym nie szczyce bo > > jak oglądam codziennie wasze ryje na schodach i wysłuchuje waszych > przemądrzałych wypowiedzi Aha, więc codziennie spotykamy się na schodach...Zaraz, zaraz - ty musisz być tym gościem, który lata ze szmatą i je pucuje. Mogę więc zgadywać co studiujesz - pewnie pucologię stosowaną w Wyższej Szkole Superbiznesu i Ucieczki przed Wojem? Fajna szkółka - zaproś do niej mpowera; ale chłopak trzyma taki poziom (wszyscy przeciwnicy kojarzą mu się z wrogimi klubami - gdyby wylądowali Marsjanie, też by pewnie wrzasnął: p***** poloniści!), że właściwie mógłby tam wykładać - kafelki albo jakiś inny pożyteczny przedmiot. to wiem że powstaje pokolenie ćwoków którzy > sprzedadzą ten KRAJ za pare groszy a potem bedą mądrzyć sie np w tele że tak > nie może być tak jak prezes pzu 5 minut wcześniej mówił w tv że nie było > zadnych przekretów a nastepnie został zawiniety za nie (założe sie ze jak był > młodszy też pisał w internecie takie "mądre" teksty jak wy) Kiedy Wieczerzak był młody, w Polsce nie było Internetu, prymitywie. Ale twoja logika jest bez zarzutu; jeśli ktoś nie używa kurew zamiast znaków przestankowych, to znaczy, że złodziej i sprzedaje Polskę... i wole trzymać z > MPOWER bo wiem że chłopak ma zasady które trzyma dla siebie a nie pokazuje a > nie z takimi chujozami jak wy którzy maja je tylko na pokaz chuj wam w wasze > obleśne mordy pedały (bo zadna dziewczyna na was nie chce spojrze ćwole) A trzymaj sobie z mpowerem, trzymaj - potrzymajcie się za penisy, to się wam zrobi cieplej i gdzieś zniknie frustracja wobec świata, w którym nigdy niczego nie osiągnięcie, wy żałosne zera,i pozostanie wam tylko wyładowywanie się w bluzgach i burdach na stadionach. I jeszcze jedno - jakie wy możecie mieć dziewczyny? Klasę lasek, które jesteście w stanie poderwać, oceniam gdzieś pomiędzy bułgarską tirówką (w zamian za kartę stałego pobytu)i gumową lolą z sex - shopu; ale jak się bardzo postaracie, to może namówicie na szybki numerek pijaną córkę sołtysa na zabawie disco - polo - tylko boję się, że tu już nie ma szans na trwały związek. > i mam gdzieś te wasz pokazówki które sie tu pewnie pokażą na mój temat aha i > jeszcze jedno cwele chcecie pisać o sporcie? a czy któryś z was typów > wstretnych uprawiał w zyciu jakiś sport pewnie nawet z wf-u mama zwolnienie > napisała pojebańce Pokazówki się pokażą, tak tak - prawdziwy mistrz mowy polskiej z ciebie.A ty co - mistrz podwórka w pluciu na odległość? Więcej zapomnieliśmy o sporcie niż ty kiedykolwiek umiałeś, durny palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Do was IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 19.07.01, 12:25 Gość portalu: Lfan napisał(a): > jak wyżej i jeszcze jedno sam jestem studentem ale jakoś sie tym nie szczyce bo > > jak oglądam codziennie wasze ryje na schodach i wysłuchuje waszych > przemądrzałych wypowiedzi Aha, więc codziennie spotykamy się na schodach...Zaraz, zaraz - ty musisz być tym gościem, który lata ze szmatą i je pucuje. Mogę więc zgadywać co studiujesz - pewnie pucologię stosowaną w Wyższej Szkole Superbiznesu i Ucieczki przed Wojem? Fajna szkółka - zaproś do niej mpowera; ale chłopak trzyma taki poziom (wszyscy przeciwnicy kojarzą mu się z wrogimi klubami - gdyby wylądowali Marsjanie, też by pewnie wrzasnął: p***** poloniści!), że właściwie mógłby tam wykładać - kafelki albo jakiś inny pożyteczny przedmiot. to wiem że powstaje pokolenie ćwoków którzy > sprzedadzą ten KRAJ za pare groszy a potem bedą mądrzyć sie np w tele że tak > nie może być tak jak prezes pzu 5 minut wcześniej mówił w tv że nie było > zadnych przekretów a nastepnie został zawiniety za nie (założe sie ze jak był > młodszy też pisał w internecie takie "mądre" teksty jak wy) Kiedy Wieczerzak był młody, w Polsce nie było Internetu, prymitywie. Ale twoja logika jest bez zarzutu; jeśli ktoś nie używa kurew zamiast znaków przestankowych, to znaczy, że złodziej i sprzedaje Polskę... i wole trzymać z > MPOWER bo wiem że chłopak ma zasady które trzyma dla siebie a nie pokazuje a > nie z takimi chujozami jak wy którzy maja je tylko na pokaz chuj wam w wasze > obleśne mordy pedały (bo zadna dziewczyna na was nie chce spojrze ćwole) A trzymaj sobie z mpowerem, trzymaj - potrzymajcie się za penisy, to się wam zrobi cieplej i gdzieś zniknie frustracja wobec świata, w którym nigdy niczego nie osiągnięcie, wy żałosne zera,i pozostanie wam tylko wyładowywanie się w bluzgach i burdach na stadionach. I jeszcze jedno - jakie wy możecie mieć dziewczyny? Klasę lasek, które jesteście w stanie poderwać, oceniam gdzieś pomiędzy bułgarską tirówką (w zamian za kartę stałego pobytu)i gumową lolą z sex - shopu; ale jak się bardzo postaracie, to może namówicie na szybki numerek pijaną córkę sołtysa na zabawie disco - polo - tylko boję się, że tu już nie ma szans na trwały związek. > i mam gdzieś te wasz pokazówki które sie tu pewnie pokażą na mój temat aha i > jeszcze jedno cwele chcecie pisać o sporcie? a czy któryś z was typów > wstretnych uprawiał w zyciu jakiś sport pewnie nawet z wf-u mama zwolnienie > napisała pojebańce Pokazówki się pokażą, tak tak - prawdziwy mistrz mowy polskiej z ciebie.A ty co - mistrz podwórka w pluciu na odległość? Więcej zapomnieliśmy o sporcie niż ty kiedykolwiek umiałeś, durny palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lfan Re: Do bystrego wilta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 19:52 no wilt tylko dwa razy tepy chuju to samo zajebisty z ciebie internauta to jak ja latam ze szmatą to ty chyba za mną kubeł nosisz kurwa jaki ty głupi jesteś wiesz co to przenośnia i ale ty pało nie rozumiesz i zajebiście mądrze stwierdziłeś że jak wieczerzak był młody to nie było netu taaa naprawde kurwa jaki ty bystry jesteśja pierdole niesamowite?! ja wiem że do woja to ty nie pójdziesz gdyż cherlaku "D" dostałeś a ja takich gości pierdole co spierdalają przed wojskiem bo sie boja bo mama będzie płakać jaj chuju nie masz i boisz sie i wiesz co? wole tirówke ruchać niż być tak jak ty ruchany na podwórku pedale pewnie jesteś takim podwórkowym popychadłem znam typ gościa jak ty panie studencie sam mam u siebie takich gnojków napierdalam ich jak jestem zły i ciebie też napierdole jak chcesz tylko wydygana pałko powiedz gdzie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaszko Qltoora IP: *.chello.pl 19.07.01, 01:10 Wspaniale wak, gratulacje wilt! Nie ma co polemizowac z ludzmi (?), ktorzy znaja kilkadziesiat slow w jezyku polskim (z czego wiekszosc niecenzuralna). A a propos fanow Legii: mam wrazenie ze od ladnych kilku lat cierpicie na glebokie kompleksy w stosunku do Wisly. Moze zamiast obrazac najlepszy polski klub, podpatrzcie pozytywne wzorce z Krakowa i stworzcie taka druzyne i taka atmosfere na trybunach jak Wislacy! Pozdrawiam wszystkich KIBICOW (nie mylic z holota). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lfan Re: Qltoora IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 20:04 nie no szaszko to chyba o innej wiśle piszesz zajebista atmosfera naprawde niesamowite jak można samemu sobie kity wciskać ale ci chodzi o taką atmosferę jaką stworzyliście podczas meczu reprezentacji z izraelem gdzie wyzywaliśćie cały mecz naszych jeżeli tak no to brawo! a może wyzywanie trenara który zdobył dla was po chuj wie ilu latach mistrzostwo też duże brawa! ej a może jak cały mecz nie ważne czy gracie z LEGIĄ czy nie robicie takie "show" że jedna wasza strona podszywa sie pod LEGIE a nastepnie jest wyzywana od kurew fajnie jest sobie ubliżać we własnym gronie to sie nazywa kibicowanie kompeksy? oj chłopulku przecież tu cały czas bluzgi na LEGIEM lecą pojawił sie jeden post o was ale to tylko wyjątek potwierdzający regułe że nikt nie chce o was pisać bo jesteście mało interesującu dla cąłej POLSKI a LEGIA to jest temat ja tam sie cieszę że mój klub wzbudza takie emocje świdczy to jego pozycji! a jedyne czego można wam zazdrościć to chyba tylko cupiała bo w tak buraczanym miscie stworzył coś ale nikogo to w POLSCE nie interesuje wolą wyzywać LEGIUNIE no i dobrze że wsioki kompleksy mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lfan Re: Legia -zakała narodu polskiego!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 22:55 wislak czy jak ci tam bo ty już tyle nicków tu miałeś ze chyba sam nie wiesz komu w końcu kibicujesz a czytajać niektóre twoje wypociny sam wiele razy myślałem że twoji starzy to alkoholicy (nie alkocholicy) i ie pisz jakie niekulturalne misto ta WARSZAWA bo nie u nas zadźgani kibica podczas fety o mistrzostwo SZACUNEK MPOWER-MAŁOLAT-CALOGERO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAjek Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! IP: *.medianet.pl 19.07.01, 12:52 Moze i wytrysla skad piszesz, PALKO!!! Tylko tym wytryskiem olewa Legie od kilku sezonow. I nie zansoi sie na to aby L i wtym sezonie nie zostala spermą wislacka oblana -)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WFAN Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! IP: *.kap.citynet.pl 19.07.01, 18:20 JESTES KUTASEM Z WARSZAWY KTORY W GŁOWIE MA SPERME SWOJEGO OJCA (NAWIASEM MOWIAC SIEDZACEGO W CIUPIE)ZAMIAST MOZGU.JESTES MOIM BOHATEREM BO UKRADLES COS JAK ZLODZIEJ A NIE W UCZCIWEJ WALCE NA PIACHY.TY DEBILU Z WARSZAWY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lfan Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 20:08 ja jestem twoim bohaterem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUZEK WISŁA PANY IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 11:51 TEN CO KÓRWA SIĘ Z TYM NIE ZGADZA TO NIECH PEDAŁ CHUJA LIŻE, WISŁA PANY IWŁADCY POLSKI I EUROPY KTO SIĘ NIE ZGADZA NIECH PISZE anonim1345@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislafan Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 23:06 wisla rzadzi,widzew i legia to niedojebane zakaly polskiej ligi(dobrze ze biedniejom) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lfan Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 23:24 o następny buraczany łeb "biedniejom" bardzo łanie drogi skiśfanie a jeszce nie dawno to skisła ledwo żyła ale dać wsiokowi zegarek to sie we łbach przewraca a o LEGIE sie nie martw buraczku na pewno będzie miała zamożniejszego sponsora niż telefonica a teraz ładnie ci powiem chuj ci w ucho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! I WILT TEZ! IP: 194.128.221.* 19.07.01, 11:24 Wilt jestes numer jeden na mojej liscie skurwieli do zajebania na tym forum. Szczycisz sie tym, ze jestes studentem parowo? Studentem teraz moze byc kazdy kto ma pare zlotych w kieszeni. Moge sie zalozyc, ze jestes studentem zaocznym, pierwszego roku, a na studia zarabiasz pracujac w McDonalds albo w Makro. Liceum skonczyles wieczorowo, w podstawowce raz nie zdales. Twoje IQ=-4. Nigdy nie zaliczysz drugiego semestru, a po angielsku potrafisz tylko powiedziec "please let me suck your dick". I ty jestes dumny z siebie, kupo gowna? Masz przejebane skurwielu. Lepiej zmien nicka bo tu juz nie zyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! I WILT TEZ! IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 19.07.01, 12:06 Gość portalu: mpower napisał(a): > Wilt jestes numer jeden na mojej liscie skurwieli do zajebania na tym forum. > Szczycisz sie tym, ze jestes studentem parowo? Studentem teraz moze byc kazdy > kto ma pare zlotych w kieszeni. Moge sie zalozyc, ze jestes studentem zaocznym, > > pierwszego roku, a na studia zarabiasz pracujac w McDonalds albo w Makro. > Liceum skonczyles wieczorowo, w podstawowce raz nie zdales. Twoje IQ=-4. Nigdy > nie zaliczysz drugiego semestru, a po angielsku potrafisz tylko > powiedziec "please let me suck your dick". I ty jestes dumny z siebie, kupo > gowna? Masz przejebane skurwielu. Lepiej zmien nicka bo tu juz nie zyjesz. Nie lubię się chwalić, ale skoro tak grzecznie pytasz, parę słów wyjaśnienia: - podstawówkę i liceum skończyłem z najlepszymi wynikami w szkole, - ze dwa razy miałem badane IQ; wyniki były w granicach 130 - 140. Mogłoby być lepiej, ale IQ nastawione jest bardziej na pomiar zdolności (w uproszczeniu) matematycznych; ja jestem raczej humanistą, - miesiąc temu skończyłem studia dzienne na Wydziale Prawa i Administracji UW, - obecnie zastanawiam się nad tematem doktoratu (podałbym ci parę możliwości, ale i tak ich nie zrozumiesz), - równolegle studiowałem po angielsku i znaczna część mojej pracy zawodowej odbywa się po angielsku - toteż w tym języku znam trochę więcej niż ten sympatyczny zwrot, który tak znamiennie wbił ci się w pamięć - ciekawe czemu, you little queen? - widzę, że do ciebie wciąż nie dociera, że nawet po zmianie nicka zostaje ten sam adres; ale to i tak nie ma znaczenia, bo twoje pogróżki są w stanie mnie najwyżej rozśmieszyć. Nawet jeśli skrzykniesz paru kolesi (np. pod pretekstem, że jestem wrogiem Legii - a nie jestem wrogiem Legii, tylko taniego kibolstwa, którego niestety w tym stołecznym klubie najwięcej) i będziecie wysyłać do mnie posty pełne słów na "p" i "ch", to po pierwsze - nie ograniczy to w najmniejszym stopniu mojej aktywności na tym forum (może się ona tylko zwiększyć), a po drugie - nawet jeśli zrozumiesz w końcu, że jeden inteligentny post wywiera większe wrażenie niż 20 bluzgów w twoim stylu - a chyba zaczynasz to rozumieć, bo wściekasz się na mnie bardziej niż na wszystkich wyzywających cię od pierdolonych chujów - to i tak sam nie będziesz w stanie napisać czegoś inteligentnego. Tak czy owak - zawsze będę górą, ale jeśli ci zależy, żeby dalej się ośmieszać na forum i być (np. przeze mnie) ośmieszanym - zapraszam. P.S. Dla wyjaśnienia dla reszty internautów - nie chcę się przechwalać i nigdy bym nie pisał z własnej inicjatywy np. jakie studia skończyłem - ale jeśli zostałem zaczepiony w ten spośób, to sami rozumiecie, że nie miałem wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! I WILT TEZ! IP: 194.128.221.* 19.07.01, 12:42 Wilt obciagaczu! Zadalem sobie trud i przeczytalem zalosna historie twojego pedalskiego zycia. Hmm, troche sie pomylilem z ocena ciebie. Przepraszam, jestes zupelnie innym stereotypem niz myslalem. W szkole podstawowej byles klasowym lamusem. Koledzy z klasy napierdalali cie codziennie, pluli ci do mleka, przyklejali kartki z napisem ''chuj'' do fartuszka, zabierali plakietki wzorowy uczen, wyrzucali plecak przez okno i zjadali twe drugie sniadanie. Wysmiewali sie z twoich wielkich okularow i potarganej wielkiej fryzury. Nawet grzeczne dziewczynki cie nie lubily, bo nigdy nie dawales sciagac na klasowkach i odpisywac pracy domowej, ktora zawsze miales odrobiona. Nie interesowal cie sport, a pan od w-fu zawsze naciagal ci ocene na trojke. Nie interesowaly cie tez dziewczyny, spod swych wielkich okularow zerkales od zawsze z pozadaniem na chlopcow. W Liceum miales juz troche lzej. Tam mlodziez byla juz bardziej kulturalna i inteligentna, prawie tak jak ty. Nikt nie czepial sie ze nosisz dlugie wlosy i damska bielizne. Poznales fajnego chlopaka, i zaczely sie najlepsze lata twego zycia. Tylko na studniowce niektorzy goscie patrzyli na was troche dziwnie, gdy tanczyliscie razem wolny taniec. A potem byly studia! Raj dla lamerow i gejow. Jako rasowy lamus wybrales studia prawnicze, by wziasc odwet na dobrych chlopakach z podstawowki i z podworka, ktorzy zawsze cie przesladowali. Nie byles jednak juz taki szczesliwy. Twoj chlopak zdradzil cie z kolega z grupy. Caly twoj swiat zawalil sie i rzuciles sie w wir nauki i pracy. Zostales meska kurwa w agencji dla anglojezycznych pederastow i tak zyjesz do dzisiaj. Ale to dobrze, ze jestes z siebie dumny, no i ten doktorat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! I WILT TEZ! IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 19.07.01, 13:21 Gość portalu: mpower napisał(a): > Wilt obciagaczu! > > Zadalem sobie trud i przeczytalem zalosna historie twojego pedalskiego zycia. > Hmm, troche sie pomylilem z ocena ciebie. Przepraszam, jestes zupelnie innym > stereotypem niz myslalem. Jestem STEREOTYPEM????? Tobie na polskim chyba trudności sprawiała nawet analiza "Janka Muzykanta"... Jeśli moja historia jest żałosna, to oczekuję z niecierpliwością historii Twojego życia; całą wspaniałą sagę o tym, jak w wieku 2 lat potrafiłeś już mówić "kurwa", śmietniki, w kórych lubiłeś grzebać najczęściej, powody dla których wywalali cię z kolejnych szkół, gdzie tradycyjnie funkcjonowałeś jako głupek klasowy, aż w końcu - biedna wyalienowana ofiara społeczeństwa - skończyłeś kradnąc radia samochodowe i odsprzedając je po 5 złotych. Mając taką wspaniałą robótkę, po zabezpieczeniu sobie dresu, adidasków i zapasu żelu większego niż Mięciel, zabrałeś się za Internet. Trochę czasu zajęło ci opanowanie korzystania z klawiatury, ale warto było - kolesie powiedzieli, że są takie forum, gdzie można bluzgać do woli i że to znacznie zabawniejsze niż bagranie haseł po murach - no i gliny cię nie udupią. Tu dopiero możesz wylewać swoje frustracje wobec wszystkich zdolniejszych i inteligentniejszych od ciebie - czyli, pesymistycznie licząc, jakichś 90% populacji. A jaka zabawa jest z podszywaniem się pod nicki innych - minie jeszcze z 10 lat, zanim ci się znudzi lub zanim dotrze w końcu do Twojego zakutego łba, że nikt nie daje się na to nabrać... > W szkole podstawowej byles klasowym lamusem. Koledzy z klasy napierdalali cie > codziennie, pluli ci do mleka, przyklejali kartki z napisem ''''chuj'''' do > fartuszka, zabierali plakietki wzorowy uczen, wyrzucali plecak przez okno i > zjadali twe drugie sniadanie. Wysmiewali sie z twoich wielkich okularow i > potarganej wielkiej fryzury. Nawet grzeczne dziewczynki cie nie lubily, bo > nigdy nie dawales sciagac na klasowkach i odpisywac pracy domowej, ktora zawsze > > miales odrobiona. Nie interesowal cie sport, a pan od w-fu zawsze naciagal ci > ocene na trojke. Nie interesowaly cie tez dziewczyny, spod swych wielkich > okularow zerkales od zawsze z pozadaniem na chlopcow. > W Liceum miales juz troche lzej. Tam mlodziez byla juz bardziej kulturalna i > inteligentna, prawie tak jak ty. Nikt nie czepial sie ze nosisz dlugie wlosy i > damska bielizne. Poznales fajnego chlopaka, i zaczely sie najlepsze lata twego > zycia. Tylko na studniowce niektorzy goscie patrzyli na was troche dziwnie, gdy > > tanczyliscie razem wolny taniec. > A potem byly studia! Raj dla lamerow i gejow. Jako rasowy lamus wybrales studia > > prawnicze, by wziasc odwet na dobrych chlopakach z podstawowki i z podworka, > ktorzy zawsze cie przesladowali. Nie byles jednak juz taki szczesliwy. Twoj > chlopak zdradzil cie z kolega z grupy. Caly twoj swiat zawalil sie i rzuciles > sie w wir nauki i pracy. Zostales meska kurwa w agencji dla anglojezycznych > pederastow i tak zyjesz do dzisiaj. Ale to dobrze, ze jestes z siebie dumny, no > > i ten doktorat... Gratuluję wyobraźni - chyba powinni zaangażować cię jako scenarzystę do Klanu. Albo może lepiej do Kiepskich - idealnie wczułbyś się w postać głupiego Waldusia, kibica w twoim stylu. Właściwie odkąd korespondujemy, nie muszę oglądać Kiepskich w TV - mam ich na żywo w Internecie. Dziękuję ci za to mpower! Ale z tym, że studia to raj dla lamerów i gejów, to uważaj; wiem, że to bardzo mało prawdopodobne, ale może się zdarzyć że w gronie Twoich znajomych znajdzie się jakiś student (LFan czy jak mu tam coś o tym przebąkiwał) i nie daj Boże jeszcze się na ciebie obrazi... No to oczekuję następnych popisów Twojej inteligencji i elokwencji (jakbyś tak zrobił listę wszystkich słów, które znasz, to zmieściłbyś się w jednym poście, prawda?). Ufam, że mnie nie rozczarujesz i utrzymasz swój zwykły poziom. Jedyny problem, że trudno mi się do niego zniżać; parafrazując Leca (ale i tak nie wiesz, kto to był) musiałbym najpierw sięgnąć dna, a potem usłyszeć Twoje pukanie od spodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! I WILT TEZ! IP: 194.128.221.* 19.07.01, 13:40 Wilt kurewko meska, Lfan sie nie obrazi. On brzydzi sie studentami tak samo jak ja. I tak samo jak ja wyruchalby cie chetnie w dupala. Historia twego zycia, ktora tu opowiedzialem to nie fikcja, to brutalna prawda i ty o tym doskonale wiesz. Jestes zyciowym przegrancem, wydyganym studencina, ktory boi sie chodzic po ulicy. Jedyny twoj kontakt ze swiatem to ten komputer, parowko. Wilt, smieciu, nawet nie masz pojecia jak bardzo chcialbym zapierdolic piescia w twoja brzydka, pryszczata, intelektualna buzie, z pozostalosciami spermy na ustach. Dlaczego wlasciwie postanowiles zamulac akurat na tym forum? Czy ty byles kiedys na stadionie? Ja widzialbym cie raczej na ''gay is ok'' or something... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! I WILT TEZ! IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 19.07.01, 14:28 Gość portalu: mpower napisał(a): > Wilt kurewko meska, > Lfan sie nie obrazi. On brzydzi sie studentami tak samo jak ja. I tak samo jak > ja wyruchalby cie chetnie w dupala. Sprawdziłem - LFan utrzymuje, że jest studentem. Czyli jeśli brzydzi się sam sobą, to ma poważne problemy z osobowością - może nawet prawie tak poważne jak Ty. Co do Twojej propozycji, złożonej w dodatku w imieniu Lfana (rozumiem, że masz od niego upoważnienie na wspólne podrywanie facetów)- jestem szczerze wzruszony, ale nie skorzystam. Nawet gdybym chciał zmienić orientację seksualną na gejowską, to wysoce wątpliwe, żebym kiedykolwiek chciał się zadać ze śmierdzącym, zażelowanym, obwieszonym łańcuchami łysym dresiarzem,w adidaskach ze Stadionu i ze złotym zębem na samym froncie; powiedz, chyba trafnie opisałem Twoją powierzchowność? Po prostu taki bydlak nie ma szans, żeby przyciągnąć uwagę kogokolwiek na poziomie - ani faceta ani kobiety; a przykro mi, braków zewnętrznych nie nadrobisz raczej poziomem umysłowym ani osobowością - jeżeli to w ogóle możliwe, w tym jesteś jeszcze słabszy... A w ogóle to strasznie śmieszne, gdy ktoś wyzywający od pedałów każdego kto się z nim nie zgadza, sam nadaje takie wyznania. Nie trzeba być psychologiem, żeby zauważyć, że przynajmniej co drugi Twój post zawiera ofertę wyruchania jakiegoś faceta w dupę i jakie obsesje ten fakt ujawnia. Że jednak oferty te sformułowane sa dość grubiańsko (inaczej przecież nie potrafisz), nie spotykają się z żadnym pozytywnym odzewem. A Ty siedzisz przed komputerem, biedaku, coraz bardziej sfustrowany i niezaspokojony, a sperma rzuca Ci się na mózg...Naprawdę smutny widok. W każdym razie obawiam się, że wyruchanie mnie w dupę pozostanie Twoim nieosiągalnym marzeniem - i tak chyba bedzie lepiej; marzenia dodają życiu kolorów, których przecież tak rozpaczliwie Ci brak... > Historia twego zycia, ktora tu opowiedzialem to nie fikcja, to brutalna prawda > i ty o tym doskonale wiesz. Jestes zyciowym przegrancem, wydyganym studencina, > ktory boi sie chodzic po ulicy. Jedyny twoj kontakt ze swiatem to ten komputer, > > parowko. Wilt, smieciu, nawet nie masz pojecia jak bardzo chcialbym zapierdolic > > piescia w twoja brzydka, pryszczata, intelektualna buzie, z pozostalosciami > spermy na ustach. > Dlaczego wlasciwie postanowiles zamulac akurat na tym forum? Czy ty byles > kiedys na stadionie? Ja widzialbym cie raczej na ''''gay is ok'''' or something... Jestem od dziecka skromny i nie będę się chwalił, jaki jestem przystojny; w każdym razie pryszcze nigdy się mnie nie imały - zapewne w przeciwieństwie do Ciebie, ofiaro Cleasilu. Natomiast to prawda, że wyglądam na intelektualistę, a nie na ćwoka i palanta jak Ty - ale cóż mogę na to poradzić? A na tym forum byłem, jestem i w przewidywalnej przyszłości będę, choćbyś się zesrał (wybacz brzydki wyraz) z bezsilnej złości.I co w tym wszystkim jest dodatkową frajdą; Ty sie zapluwasz przed klawiaturą z frustracji, a ja unaoczniam innym jakim jesteś idiotą (na wypadek gdyby ktoś jeszcze mógł mieć jakieś wątpliwości) zupełnie na zimno, bo ani przez sekundę przez myśl mi nie przeszło, żeby się przejmować czymkolwiek, co napisze taki żłób jak Ty. P.S. Ciekawa sprawa; nigdy nie odniosłeś się wprost do tez z moich postów, podczas gdy ja do twoich "tez" się odnoszę, rozbijając je w drobny mak. Jedyny wniosek; oprócz wielu rzeczy, jakich w swoim smutnym życiu nie potrafisz, nie potrafisz też kontrargumentować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! I WILT TEZ! IP: 194.128.221.* 19.07.01, 14:40 Drogi Wilcie, przepraszam, ze poswiecam ci tak malo czasu i nie kontrargumentuje twoich pojebanych tez, ale prowadze tu debate z kilkoma takimi chujami jak ty. Zrozum, nie wyrabiam sie, zeby wszystkim na czas pojechac po bandzie. Aha, jesli twierdzisz, ze mam lysy leb (zreszta bardzo slusznie) to dlaczego nazywasz mnie "zazelowanym". Cos ci sie pojebalo, Wilt. Nie mysl, ze jestem podminowany wymiana zdan z toba. Nie takich skurwieli zalatwialem na zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! I WILT TEZ! IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 19.07.01, 14:53 Gość portalu: mpower napisał(a): > Drogi Wilcie, > > przepraszam, ze poswiecam ci tak malo czasu i nie kontrargumentuje twoich > pojebanych tez, ale prowadze tu debate z kilkoma takimi chujami jak ty. Zrozum, > > nie wyrabiam sie, zeby wszystkim na czas pojechac po bandzie. > Aha, jesli twierdzisz, ze mam lysy leb (zreszta bardzo slusznie) to dlaczego > nazywasz mnie "zazelowanym". Cos ci sie pojebalo, Wilt. Odpowiedź jest prosta; żelujesz włosy w uszach i pod pachami, w nadziei, że będzie kiedyś z tego ładny transplant na łeb. Brak czasu; a co Ty właściwie w życiu robisz? Przecież na zwijanie dekli z maluchów jest jeszcze za jasno - na razie możesz sobie spokojnie poczatować. > Nie mysl, ze jestem podminowany wymiana zdan z toba. Nie takich skurwieli > zalatwialem na zimno. Na zgrywanie się na zimnokrwistego Billa trochę za późno; musiałbyś zacząć od nowa na innym forum.Ale skoro chwilowo zasmradzasz powietrze tutaj; dobrze że zauważyłeś, że coraz więcej normalnych ludzi ma Cię dość. A ponieważ dysponujesz poziomem umysłowym i słownictwem rozdeptanej krewetki, łatwo odgadnąć, że szanse na zwycięstwo w polemice z nami masz tak niskie, że bliskie zera. Lepiej wejdź na jakąś stronę szkoły specjalnej (o ile takie strony istnieją). Tam będziesz miał większe szanse na sukces w dyskusji - ale też nie mogę Ci tego zagwarantować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! I WILT TEZ! IP: 194.128.221.* 19.07.01, 15:08 > > Odpowiedź jest prosta; żelujesz włosy w uszach i pod pachami, w nadziei, że > będzie kiedyś z tego ładny transplant na łeb. Wilt, przestan. Nie wszyscy ludzie maja wlosy w uszach i w nosie jak ty. transplant przygotowuje specjalnie dla ciebie - z wlosow z dupy. > > Brak czasu; a co Ty właściwie w życiu robisz? Przecież na zwijanie dekli z > maluchów jest jeszcze za jasno - na razie możesz sobie spokojnie poczatować. Siedze sobie i ublizam skurwielom. Co lepszego mozna robic? > > A ponieważ dysponujes > z > poziomem umysłowym i słownictwem rozdeptanej krewetki, Wilt te twoje inteligentne porownania troche mnie denerwuja... I tak cie wykoncze, inteligentna kurewko. Tak jak fanatyka przed chwila. Juz zmiekl chlopak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! I WILT TEZ! IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 19.07.01, 15:35 > Wilt te twoje inteligentne porownania troche mnie denerwuja... > > I tak cie wykoncze, inteligentna kurewko. Tak jak fanatyka przed chwila. Juz > zmiekl chlopak. > Zmiękł? Chyba ma po prostu coś lepszego do roboty. U mnie akurat w pracy zastój - i tylko dlatego mogę się z tobą trochę pobawić. "Wykończyć" kogoś to możesz próbować przecież nie siłą argumentów, tylko ilością postów - i chyba to masz na myśli - ale już Ci ośle tłumaczyłem, że ilością jakości nie zastąpisz. P.S. Dzięki,że nazywasz mnie inteligentnym. W ogóle wyrabiasz się przy mnie, chłopcze - słownictwo Ci się poszerza, na razie tylko po jednym słowie, ale zawsze...Rób tak dalej, a będziesz mógł za parę lat pomyśleć o triumfalnym powrocie do zawodówki - chociaż tej nowej matury to bym ci na razie nie radził próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! I WILT TEZ! IP: 194.128.221.* 19.07.01, 15:52 > > > Zmiękł? Chyba ma po prostu coś lepszego do roboty. U mnie akurat w pracy zastój Zastoj w pracy, powiadasz. Slabo, malo klientow, duzo dzisiaj nie zarobisz. Nikomu sie nie chce ruchac w taki upal. Pozatym jestes za brzydki do tej roboty... Powiedz mi Wilt jak mozna byc taka szmata bez grama honoru, jak ty? Jade z toba jak z fura gnoju, a ciebie to nie rusza. Zaczynam odnosic wrazenie, ze jestes Zydem, skurwysynu. Wrzucil bym cie do pieca, a ty bys nawet nie zaczal sie bronic, jebany obrzezancu. Meska kurwa i do tego zyd. Boze kogo ja tu musze dzisiaj wyzywac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! I WILT TEZ! IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 19.07.01, 16:09 Gość portalu: mpower napisał(a): > > > > > Zmiękł? Chyba ma po prostu coś lepszego do roboty. U mnie akurat w pracy z > astój > > Zastoj w pracy, powiadasz. Slabo, malo klientow, duzo dzisiaj nie zarobisz. > Nikomu sie nie chce ruchac w taki upal. Pozatym jestes za brzydki do tej roboty > ... > > Powiedz mi Wilt jak mozna byc taka szmata bez grama honoru, jak ty? > Jade z toba jak z fura gnoju, a ciebie to nie rusza. Zaczynam odnosic wrazenie, > > ze jestes Zydem, skurwysynu. Wrzucil bym cie do pieca, a ty bys nawet nie zacza > l > sie bronic, jebany obrzezancu. Meska kurwa i do tego zyd. Boze kogo ja tu musze > > dzisiaj wyzywac... Zdaje się, że miałeś załatwić mnie na zimno, biedaczku? Ale widać znów trafiłem na czuły punkt; wykształcenie. To niesprawiedliwe; inne Twoje słabe punkty to m. in. wygląd, zawód, powodzenie u dziewczyn, sukcesy piłkarskie innych klubów - a ja się czepiam akurat tego jednego. Będę musiał w przyszłości bardziej to zróżnicować...A pytanie, kogo ja muszę wyzywać, to ja właśnie zadaję sobie; po co tracić czas na "dyskusję" z takim popieprzonym burakiem, kibolsko - skinowskim prymitywnym antysemitą? Ano po to, żeby Ci dokopać, frustracie i pokazać, że normalni ludzie nie muszą milknąć przed agresywnym chamstwem. Chyba w pijackim widzie po denaturacie (ewentualnie na haju po wąchaniu własnych brudnych skarpetek) łudzisz się, że "jedziesz ze mną" - zapytaj kogo chcesz na tym forum, kto tu z kim "jedzie" - oprócz Lfana wszyscy odpowiedzą, że robię Cię na szaro jak chcę, ujawniając - zresztą przy Twojej wydatnej pomocy - jaki z ciebie dureń i bezmózgi faszysta. Nie wiem czy można się skompromitować bardziej, niż już to zrobiłeś - ale należą Ci się słowa uznania za to, że tak dzielnie próbujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! I WILT TEZ! IP: 194.128.221.* 19.07.01, 16:27 Wilt kozi synu. Nie odpowiedziales mi na pytanie jak mozna byc taka kurwa bez honoru jak ty. Czyzby cie to zabolalo? Powiedziales ''pieprzony burak''. Wilt czy wiesz ze przeklales? Przeciez to nie przystoi inteligentowi. Wilt wydaje mi sie ze tracisz rownowage, zydowska kurwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! I WILT TEZ! IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 19.07.01, 16:40 Gość portalu: mpower napisał(a): > Wilt kozi synu. > Nie odpowiedziales mi na pytanie jak mozna byc taka kurwa bez honoru jak ty. > Czyzby cie to zabolalo? Powiedziales ''''pieprzony burak''''. Wilt czy wiesz ze > przeklales? Przeciez to nie przystoi inteligentowi. Wilt wydaje mi sie ze > tracisz rownowage, zydowska kurwo. Cóż, przyznaję - przeklinam. Nie moja wina; próbowałem do Ciebie mówić inteligentnym językiem i nie wyszło. Zwróciłem się więc w stronę języka, z którym jesteś obznajomiony od kołyski, w jakim zwracali się do Ciebie mamusia i tatuś, w jakim rozmawiasz z kumplami, w jakim mówiłbyś i do dziewczyny (gdybyś ją miał). Krótko mówiąc - bluzgam, żebyś mógł mnie zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpowerr Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! I WILT TEZ! IP: 194.128.221.* 19.07.01, 16:51 > jesteś obznajomiony "obznajomiony"???. Co to za slowo? Wilt, nareszcie wyszlo z ciebie twoje rolnicze pochodzenie. I po co bylo udawac inteligenta, tak sie meczyc, zawracac forumowiczom glowe. Jedno male slowko wszystko zepsulo wiesniaku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt DO SZCZURKA - MPOWERRKA IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 19.07.01, 17:17 Gość portalu: mpowerr napisał(a): > > jesteś obznajomiony > > "obznajomiony"???. Co to za slowo? Wilt, nareszcie wyszlo z ciebie twoje rolnic > ze > pochodzenie. I po co bylo udawac inteligenta, tak sie meczyc, zawracac > forumowiczom glowe. Jedno male slowko wszystko zepsulo wiesniaku... He he! Nie przesadzaj, mpowerr (w takiej jesteś desperacji, szczurku, że ręka ci skacze przy własnym nicku). To, że wspaniałomyślnie powiedziałem, że się wyrabiasz, nie znaczy jeszcze, że będziesz mógł korygować moje słownictwo przed upływem najbliższych 200 lat. A co słowa, które uważasz za wiejskie (a zresztą - co to za zarzut?), to mogę Ci podać listę polskich dzieł autorstwa pisarzy jak najbardziej wielkomiejskich, w których ono występuje - tylko musiałbyś wtedy udać się pierwszy raz w życiu do biblioteki, bo nie sądzę, żebyś miał w domu jakąś książkę poza telefoniczną. Popisuj się więc dalej swoją ignorancją. A co do prawa poprawiania moich błędów przez Ciebie, to skoro już jesteśmy przy temacie polszczyzny, zacytuję Ci piękne staropolskie przysłowie: co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie. Na razie, smrodliwy szczurku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower WILT - najwiekszy popierdoleniec europy srodkowowshodniej IP: 194.128.221.* 19.07.01, 17:30 że będziesz mógł korygować moje słownictwo przed > > upływem najbliższych 200 lat. Tylko nie mow mi, ze zamierzasz zyc 200 lat wilt. Wyrzadzisz ludzkosci wielka krzywde, swoja parszywa dwustuletnia, pedalska egzystencja. Zrob nam przysluge i pierdolnij w kalendarz juz teraz, bo mam cie dosc po kilku godzinach zamulaczu. Jestes strasznym zamulaczem Wilt. Zaczynasz mnie juz nudzic, swoim gledzeniem... > - > co to za zarzut?), to mogę Ci podać listę polskich dzieł autorstwa pisarzy jak > najbardziej wielkomiejskich, w których ono występuje - tylko musiałbyś wtedy ud Poprosze o te liste. Chcialbym sie z nia "obznajomic", wiejski poeto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: MPOWER - mistrz ortografii europy srodkowowshodniej IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 19.07.01, 17:57 Gość portalu: mpower napisał(a): > że będziesz mógł korygować moje słownictwo przed > > > > upływem najbliższych 200 lat. > Tylko nie mow mi, ze zamierzasz zyc 200 lat wilt. Wyrzadzisz ludzkosci wielka > krzywde, swoja parszywa dwustuletnia, pedalska egzystencja. > Zrob nam przysluge i pierdolnij w kalendarz juz teraz, bo mam cie dosc po kilku > > godzinach zamulaczu. > Jestes strasznym zamulaczem Wilt. Zaczynasz mnie juz nudzic, swoim gledzeniem.. > . Ciebie na pewno przeżyję; zachlasz się denaturatem ze zmartwienia, kiedy zabronią Ci dożywotnio wstępu na stadiony i pozostanie Ci tylko ten czat internetowy, na którym tak regularnie dostajesz w dupę. Odciętemu od rzucania krzesełkami i napieprzania się się z policją, stanie Ci przed oczami cała nicość Twojej egzystencji (nawet jeśli nie będziesz potrafił - a nie będziesz potrafił - ubrać jej w słowa). Do salonu BMW z Twoją zakazaną mordą Cię nie wpuszczą, nawet jeśli miałbyś kasę (wątpliwe), a kradzionego nie kupisz drugi raz, bo do tego czasu wykrywalność importu zza zachodniej granicy znacznie się poprawi. W dodatku w całej Warszawie nie będzie już ani jednego lokalu, do którego wpuszczają w adidaskach...Przygnębiające, co? Wtedy pozostanie Ci tylko seppuku. > > co to za zarzut?), to mogę Ci podać listę polskich dzieł autorstwa pisarzy > jak > > najbardziej wielkomiejskich, w których ono występuje - tylko musiałbyś wte > dy ud > Poprosze o te liste. Chcialbym sie z nia "obznajomic", wiejski poeto. Ja wiem, że mamusia, kiedy nie była akurat pijana w trupa, powtarzała Ci, jaki jesteś ważny i wszystko się dookoła Ciebie kręci - ale jeśli myślisz na poważnie, że teraz po pracy zamiast pójść się napić z kumplami, co zaraz zrobię, pójdę szukać cytatów dla Ciebie, to chyba jesteś jeszcze bardziej popieprzony niż myślałem - a to duża sztuka. Przykłady dam Ci jutro - a na razie paciorek, siusiu i spać (choć biorąc pod uwagę, jak Ci dzisiaj dokopałem i jak bardzo jesteś tym sfustrowany, pewnie spędzisz cała noc wysyłając posty podczas mojej nieobecności. Wysyłaj sobie - może na 100 trafi się jeden udany, choć na twoim miejscu za bardzo bym na to nie liczył). Do jutra, szczurku. Prawie Cię polubiłem, tak fajnie Ci dokopywać - lubię Cię prawie tak bardzo jak jakiegoś oswojonego karalucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watcher Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! I WILT TEZ! IP: *.edukacja.wroc.pl 23.07.01, 16:12 Wilt - taki pojebaniec jak mpower nie jest w stanie zrozumieć połowy z tego co piszesz. Ośmieszył się juz tak że zaczynam go żałować ( Żartowałem). Aż strach pomyśleć, że takie kibolsko-rasistowsko-ksenofobiczne wywłoki żyją obok nas. Pozdrowienia dla Wilta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lfan Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! I WILT TEZ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 20:27 wilt ty konusie MPOWER ma racje twoje życie to stereotypowe życie lamusa co kurwa opowiesz dzieciom (jezeli da się zapłodnić drugiego faceta) o swoim chujowym życiu zero zabawy i luzu no co ? opowiesz jak to tate napierdalali piszesz kurwa o swoim IQ widziałem wcześniej jak zajebiście znasz sie na internecie (napisałeś raz nie pojawiło sie i myślałeś że trzeba drugi raz) oszukujesz i tyle naprawde mnie to rozwalają tacy goście jak ty drobna kutwo kurwa twoje życie jest przykładem tylko na to jak można je spierdolić i nic ciekawego z niego nie wyciągnąć ani nie zapamiętać oprócz przeczytanych kilku książek i wzorować sie na tym co tam napisane zero kreatywności cwelu nprawde przeczytałem to co piszesz tragizm i rozpacz i jeszcze sie burzysz że twoje życie jest stereotypowe może masz racje to tragiczne jak mozna je zjebać jestem załamany a czego w sumie po takiej pierdole życiowej sie spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znudzony WIELKIE DZIEKI DLA WSZYSTKICH!!!!!!! IP: 217.8.166.* 19.07.01, 12:38 Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wspaniałą rozrywkę jakiej dostarczyło mi czytanie Waszych wypowiedzi. Siedzi człowiek w robocie, nudzi się jak mops i szuka czegoś ciekawego w necie - a tu proszę, taka dyskusja! Jestem Warszawiakiem, ale w dupie mam Legię od czasu gdy łatwiej na stadionie dostać kołkiem niż obejrzeć normalny meczyk (a kiedyś bywałem tam często, naprawdę). Dla Waszej, moi drodzy, wiadomości: Wisłę także mam w dupie (spora ta moja dupa, no nie?), bo po pierwsze do Krakowa daleko, a po drugie bandziorów, ooops, excuse le mot, kibiców, ma na tym samym poziomie co Legia. Zabawne jest to Wasze zacietrzewienie (przepraszam cietrzewie); rzucacie się jak wesz na grzebieniu a w tzw. głowach Wam tylko doje...ać, zaje...ać, wyje...ać, przyje...ać, rozje...ać. Przy czym "je...ać" można czasem zastąpić "pier...ić". Gratulacje dla Waszych nauczycieli - stadionowych jak mniemam. I jeszcze jedno: nie obrażajcie się na mnie, bo, po pierwsze, wisi mi to roztrzepanym kalafiorem, po drugie możecie dostać wylewu do czegoś, co u nie- kiboli nazywamy mózgiem. No to pa, chłoptasie! ;-) Ps. przepraszam niektórych uczestników tej dyskusji - nie muszę chyba tłumaczyć których, za (pozorne) wrzucenie ich do jednego wora z tą zdziczałą bandą z byłej i obecnej stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sędzia Re: WIELKIE DZIEKI DLA WSZYSTKICH!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.07.01, 20:11 Chciałbym bardzo wszystkich prosić, aby przestali dokuczać mpowerowi. mpower stanowi skrót od angielskiego zwrotu "mind power", czyli siła umysłu. Jest on elokwentnym, wygadanym członkiem społeczności tego forum, a wszelkie zarzuty wobec niego, jak zbyt prosty język, przeklinanie itp. są mocno przesadzone. Argumenty jakie przedstawia na poparcie swoich tez całkowicie mnie przekonują, i śmiem twierdzić, że mpower robi właśnie doktorat, tylko jest zbyt skromny aby się tym chwalić. W każdym razie chciałbym gorąco pozdrowić mpowera, i powiedzieć, żeby się nie poddawał w walce o kulturę i czystość tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.01, 17:14 mpower , musze obiektywnie stwierdzic ze cie Wilt pojechal . Bez dwoch zdan , jak furmanke z gnojem . Lepiej juz nic nie pisz bo sie coraz bardziej kompromitujesz i jeszcze wmawiasz sobie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower WILT, MASZ NOWEGO ZIOMALA IP: 194.128.221.* 19.07.01, 17:32 Hollow, ciebie tez pierdole. Jak Wilta. Albo troche mocniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z-wawy Re: WILT, MASZ NOWEGO ZIOMALA IP: 217.8.166.* 19.07.01, 17:38 Gość portalu: mpower napisał(a): > Hollow, ciebie tez pierdole. Jak Wilta. Albo troche mocniej. Posłuchaj, smrodliwy szczurku. Mam do ciebie prośbę: spróbuj napisać jednego posta bez bluzg. Chociaż ze trzy zdania. Tak na próbę. Może jeszcze nie wszystko stracone i kiedyś coś (a może nawet ktoś) z ciebie wyrośnie. Wiara ponoć góry przenosi. Może zatem zatka nos i przeniesie smrodliwego szczurka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: WILT, MASZ NOWEGO ZIOMALA IP: 194.128.221.* 19.07.01, 17:49 Z wawy. Jestes kurwa, szmata, prostytutka i zeby rozmwiac z toba bluzgi sa niezbedne. Chuj ci w ryj, spermojadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Mpower, wcielony zespole Downa... IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 20.07.01, 11:29 Gość portalu: mpower napisał(a): Witaj, pacanie! I jak samopoczucie z rana, kiedy widzisz, że wszyscy normalni ludzie chcą Cię usunąć z tego forum razem z Twoim fagasem Lfanem? Obiecałem Ci udowodnić, ty mój super - polonisto (ale się znowu wpienisz, bo pewnie to słowo kojarzy Ci się tylko z Polonią), ty skrzyżowanie Bralczyka z Miodkiem, że "obznajomić" to prawidłowa forma, nie żaden wiejski regionalizm (przypomnę, że w co drugim poście, na zmianę z marzeniami o posuwaniu facetów w dupę, dajesz obraźliwe teksty o wsi - widać już dwa potężne kompleksy, które nieudolnie usiłujesz zamaskować, opętany wizją męskiego analu pseudowarszawiaku z Moszny ew. Parzniewa). Dotrzymuję słowa; ale żebyś za bardzo nie wbił się w dumę, że dla Ciebie specjalnie szukałem po książkach, podaję przykłady słownikowe, kórych znalezienie nie wymagało żadnego trudu: Obznajomić - zapoznać się z czymś, zaznajomić, obznajmić (Słownik języka polskiego, t. II L - P, s. 435, PWN Warszawa 1979). Obznajamiać - zapoznawać, zaznajamiać się z czymś Obznajomić - forma dokonana czas. obznajamiać (Nowy słownik poprawnej polszczyzny, s. 552, PWN Warszawa 1999). No i co, królu młotków? Łyso Ci? Chociaż nie - gdyby mogło Ci się zrobić łyso, to już dawno, po takim zeszmaceniu na forum, by Ci się łyso zrobiło. W każdym razie; jeśli teraz zechcesz sprawdzić te przykłady i dzięki temu pierwszy raz w życiu otworzysz słownik, to mój wpływ na Twój rozwój umysłowy będzie tak wielki, że Twoi rodzice naprawdę powinni odpalić mi trochę kasy za korepetycje. Że jednak nie chcę zbytnio obciążać Ich napiętego budżetu daremnie łatanego sprzedawaniem butelek, umówmy się, że to będzie z mojej strony bezinteresowny dobry uczynek. W połączeniu z innym szlachetnym czynem, jakim jest udział w akcji mającej na celu obrzydzenie życia na tym forum takim głęboko zwichrowanym imbecylom jak Lfan i Ty, chyba już wykonałem z naddatkiem plan dobrych uczynków na najbliższy rok. Wielkie dzięki, smrodliwy szczurku! (odnotowuję z zadowoleniem, że ta ksywka zaczyna się przyjmować...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Mpower, wcielony zespole Downa... IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 20.07.01, 12:31 Gość portalu: mpower napisał(a): Witaj, pacanie! I jak samopoczucie z rana, kiedy widzisz, że wszyscy normalni ludzie chcą Cię usunąć z tego forum razem z Twoim fagasem Lfanem? Obiecałem Ci udowodnić, ty mój super - polonisto (ale się znowu wpienisz, bo pewnie to słowo kojarzy Ci się tylko z Polonią), ty skrzyżowanie Bralczyka z Miodkiem, że "obznajomić" to prawidłowa forma, nie żaden wiejski regionalizm (przypomnę, że w co drugim poście, na zmianę z marzeniami o posuwaniu facetów w dupę, dajesz obraźliwe teksty o wsi - widać już dwa potężne kompleksy, które nieudolnie usiłujesz zamaskować, opętany wizją męskiego analu pseudowarszawiaku z Moszny ew. Parzniewa). Dotrzymuję słowa; ale żebyś za bardzo nie wbił się w dumę, że dla Ciebie specjalnie szukałem po książkach, podaję przykłady słownikowe, kórych znalezienie nie wymagało żadnego trudu: Obznajomić - zapoznać się z czymś, zaznajomić, obznajmić (Słownik języka polskiego, t. II L - P, s. 435, PWN Warszawa 1979). Obznajamiać - zapoznawać, zaznajamiać się z czymś Obznajomić - forma dokonana czas. obznajamiać (Nowy słownik poprawnej polszczyzny, s. 552, PWN Warszawa 1999). No i co, królu młotków? Łyso Ci? Chociaż nie - gdyby mogło Ci się zrobić łyso, to już dawno, po takim zeszmaceniu na forum, by Ci się łyso zrobiło. W każdym razie; jeśli teraz zechcesz sprawdzić te przykłady i dzięki temu pierwszy raz w życiu otworzysz słownik, to mój wpływ na Twój rozwój umysłowy będzie tak wielki, że Twoi rodzice naprawdę powinni odpalić mi trochę kasy za korepetycje. Że jednak nie chcę zbytnio obciążać Ich napiętego budżetu daremnie łatanego sprzedawaniem butelek, umówmy się, że to będzie z mojej strony bezinteresowny dobry uczynek. W połączeniu z innym szlachetnym czynem, jakim jest udział w akcji mającej na celu obrzydzenie życia na tym forum takim głęboko zwichrowanym imbecylom jak Lfan i Ty, chyba już wykonałem z naddatkiem plan dobrych uczynków na najbliższy rok. Wielkie dzięki, smrodliwy szczurku! (odnotowuję z zadowoleniem, że ta ksywka zaczyna się przyjmować...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WFAN Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! IP: *.kap.citynet.pl 19.07.01, 18:15 KURWĄ JEST TWOJA MATKA JEŚLI JĄ MASZ BĘKARCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lfan Re: do wilta pedałka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 20:46 wilt brzydić sie sobą nie brzydze chociaż jestem stydentem ale ty mylisz pojecia są studenci i studenciki jak ty spermożłopie kórzy od dziciństwa sa kierowni przez rodzine jaką szkołe wybrać z kim sie zadawać z kim nie już ci napisałem zero kreatywności i własnego zdania wychowali cie na gościa bez własnego "ja" mnie nikt nie zmuszał co mam robić a ciebie tak więc nie pisz tu o swoim życiu bo to smutne że tak je zjebałeś masz pretensje do starych co? nie martw się pedrylu będziesz tak codziennie siedział w pracy i się nudził bo chujową masz prace przyjdziesz do domu i lipa... nie pisze znowu mnie zdołowała twoja historia aharawde tragedia jak próbujesz sobie wmówić że pojechałeś z MPOWER przyznaj dziadzie że historia twojego lamusożycia jaką On napisał cie zaskoczyła swoim realizmem i prawdziwością, ale ty pewnie tego nie zrobisz bo gdyby tak sie stało to poryczałbyś sie i powiesił widzisz nawet cie nie wyzywam a wiesz dlaczego bo mi ciebie szkoda się zrobiło wszycsy i wszedzie po tobie jadą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: do Lfana "stydenta" IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 20.07.01, 12:22 Gość portalu: Lfan napisał(a): > wilt brzydić sie sobą nie brzydze chociaż jestem stydentem ale ty mylisz > pojecia są studenci i studenciki jak ty spermożłopie kórzy od dziciństwa sa > kierowni przez rodzine jaką szkołe wybrać z kim sie zadawać z kim nie już ci > napisałem zero kreatywności i własnego zdania wychowali cie na gościa bez > własnego "ja" mnie nikt nie zmuszał co mam robić a ciebie tak więc nie pisz tu > > o swoim życiu bo to smutne że tak je zjebałeś masz pretensje do starych co? nie > > martw się pedrylu będziesz tak codziennie siedział w pracy i się nudził bo > chujową masz prace przyjdziesz do domu i lipa... nie pisze znowu mnie zdołowała > > twoja historia aharawde tragedia jak próbujesz sobie wmówić że pojechałeś z > MPOWER przyznaj dziadzie że historia twojego lamusożycia jaką On napisał cie > zaskoczyła swoim realizmem i prawdziwością, ale ty pewnie tego nie zrobisz bo > gdyby tak sie stało to poryczałbyś sie i powiesił widzisz nawet cie nie wyzywam > > a wiesz dlaczego bo mi ciebie szkoda się zrobiło wszycsy i wszedzie po tobie > jadą Ciekawy przypadek; rzut na taśmę, żeby wygrać (rozumiem, że przyjacielską) rywalizację ze smrodliwym szczurkiem mpowerrkiem o rywalizację największego przygłupa i maniaka na forum. Przykro mi jednak, Lfan - mpower wysłał wczoraj tyle postów zdradzających wrodzony kretynizm i głębokie pokręcenie, że nie miałeś już szans, żeby Go dogonić; używając języka sportowego, zostałeś na starcie w blokach. Ale trzeba przyznać, że dzielnie się starałeś; po przedarciu się przez pułapki Twojej prywatnej ortografii ("stydentem", "dziciństwa", no i tajemnicze "aharawde"), byłem wzruszony odkrywczością i głębią Twoich tez, a także bezpretensjonalnym językiem, w jakim zostały sformułowane. Utrzymujesz więc, nieszczęsna ofiaro dziurawienia kondomów przez kioskarkę - dewotkę i braku w okolicy ginekologa, którego Twoja przyszła mama mogłaby uprosić o spędzenie upośledzonego płodu, że mnie rodzice wybierali szkoły, do jakich mam chodzić i towarzystwo, z jakim mam się zadawać. Podobnie jak u mpowera, to co zarzucasz innym, zdradza twoje własne kompleksy i obsesje. Widać, sądząc z własnych smutnych doświadczeń, nie jesteś w stanie wyobrazić sobie, że ktoś mógłby: po pierwsze, być na tyle inteligentny, żeby samemu wybrać szkołę; po drugie, chodzić do niej z własnej inicjatywy, a nie być do niej wyganiany kopami przez starych, którzy nie mogli już na Ciebie patrzeć, pomyłko genetyczna; po trzecie, wybierac sobie towarzystwo normalnych ludzi, a nie takich potrafiących w życiu tylko żreć, s..ać i spać - ewentualnie jeszcze spieprzać przed glinami - prymitywów jak Ty i mpower. Cóż, może sobie tego nie wyobrażasz - ale to już Twój problem. Co do mojego życia; obawiam się, że jest ono o jakieś trzy rzędy wielkości barwniejsze i ciekawsze od żałosnej, zwierzęcej (ale nie - nie obrażajmy zwierząt) egzystencji prymitywów Twojego pokroju. Ktoś tylko mógłby mi zarzucić, że obecnie tracę pewną jego część na dyskusje z pitekantropami w Twoim stylu. To rzeczywiście raczej beznadziejne zajęcie jeśli by patrzeć na to z punktu widzenia możliwości dotarcia do Waszych zakutych mózgownic, ale już wspominałem, że mój cel jest inny - obrzydzić Wam życie i trochę przewietrzyć to forum. Może nawet admini się w końcu Wami zainteresują (tak jak zainteresowali się kiedyś niejakim P86,ale wtedy jeszcze nie straciłem cierpliwości do widoku takich debilnych postów jak jego i Wasze). Ktoś taki jak Ty zarzuca mi brak kreatywności i własnego zdania - nie wiadomo już, czy to bardziej śmieszne czy smutne. Sam chyba zauważyłeś, Drogi Matole, że tym rzekomym brakiem własnego zdania spowodowałem jednak trochę ruchu na forum, zachęcając innych, żeby wraz ze mną walczyli z zalewem agresywnego chamstwa. Kreatywność? Więcej jej jest w jednym moim poście niż w całym, przypominającym papier toaletowy (znasz ten kawał; długie, szare i do d...) beznadziejnym życiu Ciebie i mpowera razem wziętych. Jedyną kreatywność, jaką jesteście w stanie przejawić, to napisanie w poście dla odmiany "zajebać" zamiast "rozpierdolić". Prawie mi Was żal, wy żałosne palanty... Aha, i jeszcze jedno; możesz rzucić się nickami ludzi, którzy podobno na mnie "jadą"? Z tego, co widzę, to wszyscy jadą na ciebie i mpowera. P. S. Najpierw zaczynasz od nazywania mnie, z właściwym sobie wdziękiem, "dziadem", "pedrylem" oraz "spermożłopem" (jak to mówią - głodnemu chleb na myśli), a potem utrzymujesz, że mnie nie wyzywasz. Podobnie jak w przypadku mpowera, daje to cenną wskazówkę co do języka, jakim się posługiwałeś (czy, jak wolisz, z którym jesteś obznajomiony) od dzieciństwa, w jakim rozmawiałeś z rodzicami i młodszą siostrzyczką przy rodzinnym obiadku w niedzielę, za jaki regularnie obrywałeś od kumpli i nauczycieli - nie rozumiałes za co, przecież chciałes byc uprzejmy! - języku, jaki towarzyszy Ci przez całe Twoje spieprzone od początku do końca życie. Słusznie już ktoś tu zauważył; w innym języku nawet krótkiego postu byście nie potrafili napisać. Na razie, śmiecie; być może wrócę do Was pod koniec dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Do kurwy Wilta! IP: 194.128.221.* 20.07.01, 13:13 Siemasz Wilt jebana kurwo w ryj! Nie czytalem twego pierdolnietego postu, gdyz jest stanowczo za dlugi i jak zwykle bardzo nudny. Wiem, ze chcialbys obciagnac fiuta Lfanowi tak samo jak obciagales go wczoraj mi. Jak chcesz wyruchamy cie z Lfanem na dwa baty, kutasie. Wilt kurwo szmato, chuj ci na ryj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Do kurwy Wilta! IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 23.07.01, 14:14 Gość portalu: mpower napisał(a): > Siemasz Wilt jebana kurwo w ryj! > Nie czytalem twego pierdolnietego postu, gdyz jest stanowczo za dlugi i jak > zwykle bardzo nudny. > Wiem, ze chcialbys obciagnac fiuta Lfanowi tak samo jak obciagales go wczoraj > mi. > Jak chcesz wyruchamy cie z Lfanem na dwa baty, kutasie. > Wilt kurwo szmato, chuj ci na ryj!!! Brawo za szczerość, palancie; nie tylko przyznajesz, że nie jesteś w stanie odpowiadać na moje posty, ale nawet że nie jesteś w stanie ich przeczytać! Zresztą większe szanse na jedno i drugie miałby średnio inteligentny szympans, odznaczając się przy tym nieporównanie lepszymi manierami, bogatszym słownictwem i nie zasmradzając forum dochodzącym nawet przez Internet odorem kupionego od Ruskich na stadionie żelu i nie zmienianych od ostatniego mistrzostwa Legii (oj, kiedy to było...) skarpetek. Przyznaję, że kiedy piszę o życiu Twoim i Lfana, to moje posty mogą wydawać się pop... i nudne; ale, po pierwsze, to raczej nie moja wina tylko Wasza, a po drugie, to wrażenie w przypadku innych internautów rozpraszane jest przez obecne w tych postach światełko ironii - której rzecz jasna nie jesteście w stanie dostrzec, nawet zakładając, że znalibyście ten trudny termin. Toteż jestem spokojny; moje posty czytają ci, którzy na sam widok Waszych prymitywnych nicków tylko wzruszają ramionami i przechodzą dalej, myśląc: Kolejne bzdury tych beznadziejnych debili... P.S. Zmieściłem się w maksymalnej objętości, Wielki Językoznawco (nie odniosłeś się oczywiście ani słowem do tego, że udowodniłem Ci ze słownikiem kiepską znajomość polskiego)? Będziesz w stanie przyswoić sobie ten trudny tekst bez pomocy Lfana (on mój post zdołał przeczytać; poznać studenta, gratuluję!)? No to pa, smrodliwy szczurku...A trójkątu ze mną na razie nie ryzykuj - mogłoby to nadszarpnąć Twoje relacje z Lfanem. Lepiej poczekać, aż Wasza wzajemna miłość okrzepnie (swoją drogą jej zaistnienie to też fenomen; ale, jak mówią, każda potwora znajdzie swego amatora...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpower Re: Do kurwy Wilta! IP: 194.128.221.* 23.07.01, 16:40 Wilt ty kupo gowna, mowilem ci zebys pisal krotko i zwiezle, bo nie chce mi sie czytac tego twojego nudnego pierdolenia. Zacznij sie w koncu streszczac ty pierdolona rozgadana stara babo. Chuj ci w morde, pyto konska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Do zapędzonego w kąt szczurka - mpowerka IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 23.07.01, 17:44 Gość portalu: mpower napisał(a): > Wilt ty kupo gowna, > > mowilem ci zebys pisal krotko i zwiezle, bo nie chce mi sie czytac tego twojego > > nudnego pierdolenia. Zacznij sie w koncu streszczac ty pierdolona rozgadana > stara babo. > Chuj ci w morde, pyto konska! Biedaku, jakże mi Cię żal! Osaczony na tym forum przez normalnych przedstawicieli gatunku homo sapiens i bombardowany postami od nich świadczącymi o tym, za jakiego ciężkiego idiotę i - excusez le mot - pojeba Cię mają, nie jesteś już w stanie nawet po całym weekendzie wypoczynku od jedynej Twojej pracy umysłowej, jaką jest odpowiadanie na moje posty, zebrać do kupy tego, co przez grzeczność nazywano w rodzinie Twoją inteligencją i ogarnąć tym czymś, co Ci sterczy na końcu rdzenia przedłużonego circa piętnastu linijek tekstu. Choć z Twoich "postów" wyraźnie przebija rozpacz, na razie jakoś stawiasz czoła desperacji; obawiam się jednak, że na dłuższą metę może nie starczyć Ci sił (szczególnie w obliczu hiobowych wieści z ligowych stadionów)i, jak każdemu smrodliwemu szczurkowi zapędzonemu w kąt, może pęknąć Ci Twoje brudne serduszko. Ale już kończę, żeby za bardzo nie wpędzać Cię w kompleksy rozmiarami i złożonością moich postów w porównaniu z Twoimi plugawymi charknięciami. Do jutra, szacowny głąbie; przez ten czas możesz się trochę odreagować, bawiąc się w doktora z Lfanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lfan Re: do chuja wilta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 19:17 no brawo brawo no niestety pomyliłem sie pare razy i przykro mi że twoje delikatne oczy sczura musiały to widzieć ale było to spowodowane tym... no wiesz mam kolegów a ty nie tylko komputer i ręke więc nie zrozumiesz tego że się spieszyłem i było to dla mnie ważniejsze niż odpisywnie na twoje smutne posty to po pierwsze po drugi dalej utrzymuje że cię nie wyzywałem nazywając cie dziadem spermożłopem i pedrylem raczej chce przeprośić wszystkich spermożłopów dziadów i pedryli że ich porównałem do ciebie określenia te były raczej dla ciebie komplementami dobra sorry drodi transwestyto i pierdolony matkojebco ale jest piątek i mam dużo ciekawsze zajęcia niż odpisywanie do ciebie ty pewnie spedzasz weekend w domu lub u podobnych tobie lamerów wiec nie rozumiesaz mnie postaram ci sie odpisać chujozo w poniedziałek (ja nie czepiam sie twojej matki tirówki więc cwelu ruchany odjeb się od mojej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Lfan - największa miłość mpowera IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 23.07.01, 14:33 Gość portalu: Lfan napisał(a): > no brawo brawo no niestety pomyliłem sie pare razy i przykro mi że twoje > delikatne oczy sczura musiały to widzieć ale było to spowodowane tym... no > wiesz mam kolegów a ty nie tylko komputer i ręke no wiesz mam kolegów a ty nie tylko komputer i ręke - Czy naprawdę nikt Ci nie zdołał wbić do naznaczonego wodogłowiem łebka, drogi Lfanie, w czasie kiedy repetowałeś zerówkę, że brak interpunkcji może zmienić sens zdania? W obecnej postaci Twoja wypowiedź oznacza, że mam nie tylko komputer i rękę (jedną? - przyp. mój), ale coś jeszcze, co, jak mniemam, nie było Twoim zamiarem. Ucz się dziecino, ucz - może z czasem będziesz w stanie konstruować zdania wielokrotnie złożone w sposób zrozumiały; zrozumiały niekoniecznie dla mnie, bo ja i tak domyślam się ich sensu, ale dla Twojej miłości aż po grób, nie objętego akcją zwalczania analfabetyzmu biedaka mpowera. Pomyśl; przeczyta Twój post i jeszcze dojdzie do wniosku, że mnie popierasz - i co wtedy z Waszym wzajemnym odkrywaniem swojej seksualności via Internet? więc nie zrozumiesz tego że > się spieszyłem i było to dla mnie ważniejsze niż odpisywnie na twoje smutne > posty to po pierwsze po drugi dalej utrzymuje że cię nie wyzywałem nazywając > cie dziadem spermożłopem i pedrylem raczej chce przeprośić wszystkich > spermożłopów dziadów i pedryli że ich porównałem do ciebie określenia te były > raczej dla ciebie komplementami dobra sorry drodi transwestyto i pierdolony > matkojebco ale jest piątek i mam dużo ciekawsze zajęcia niż odpisywanie do > ciebie ty pewnie spedzasz weekend w domu lub u podobnych tobie lamerów wiec nie > > rozumiesaz mnie > postaram ci sie odpisać chujozo w poniedziałek (ja nie czepiam sie twojej matki > > tirówki więc cwelu ruchany odjeb się od mojej Aha, chyba trafiłem na kolejny czuły punkt! Nienawidzący od urodzenia całego, nie doceniającego jego osobowości, Wszechświata, wyrywający skrzydełka muszkom pokręcony debil ma jedną ukochaną postać w swoim beznadziejnym życiu; mamusię,która wbrew namowom krewnych i znajomych bohatersko nie oddała go do domu dziecka. Nie ma sprawy, odczepię się od niej - jeżeli tylko ty: a), odczepisz się od mojej, b), dostarczysz mi jej oświadczenie, że żałuje swojej decyzji o zatrzymaniu dziecka widząc, jakie g... z Ciebie wyrosło oraz jak najszybciej chciałaby, żebyś się od niej odczepił. Przynajmniej ten drugi warunek nie powienien być trudny; a więc na razie, głąbie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lfan Re: wilt to bez honoru chujoliz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 19:03 posłuchaj syny drobnej kurewki nawiąże najpierw do twojego piątkowego postu zauważyłem że lubisz strasznie się przechwalać jaki to mądry jesteś i przystojny i jakie to barwne życie prowadzisz wynika to napewno stąd że w zyciu ktoś naprawde cię skrzywdził nie wiem pewnie ojciec pruł ci dupe matka wypominała że taka szmata jak ty się urodziała i teraz próbujesz sie dowartościować teraz przejde do twojego ostatniego postu dłużyzna skurwysyny nie chciało mi się za bardzo czytać wiec prawdopodobnie pominełem pare twoich tragicznych tez ale spróbuje zapewniam cię drobny matkojebco że jak bym pisał do ciebie oficjalnie to używałbym znaków interpukcyjnych ale dla śmiecia nie będe o MPOWERA się nie martw zrozumie a jak twierdzisz że ty się domyślasz o co mi chodzi to wyruchany okurwieńcze bardzo dobrze ciesz sie chujolizie że tak jest Matka to w życiu każdego normalnego to ktoś bardzo ważny ale dla takiego czegoś jak ty szmato pierdolona i w dupe zajeba z ojcowskiego bola nie ma takiego kogoś twoja matka stoji na trasie obciaga fujary przydrożnym sprzedawcom grzybów i to za darmo ale i tak nie rozumiem twojego podejścia ale cóż zawsze wiedziałem że ścierwo nie ma honoru i tylko to potwierdziłeś dobra nie mam czasu dla ciebie już dzisiaj zruchany mutancie obciągajacy zaropiałe kutasy Widzisz znowu cię nie wyzywałem taka z ciebie kurwa że cie nie będe wyzywał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Jeśli mpower jest królem palantów, Lfan jest jego królową... IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 25.07.01, 13:49 Gość portalu: Lfan napisał(a): > posłuchaj syny drobnej kurewki nawiąże najpierw do twojego piątkowego postu > zauważyłem że lubisz strasznie się przechwalać jaki to mądry jesteś i > przystojny i jakie to barwne życie prowadzisz wynika to napewno stąd że w > zyciu ktoś naprawde cię skrzywdził nie wiem pewnie ojciec pruł ci dupe matka > wypominała że taka szmata jak ty się urodziała i teraz próbujesz sie > dowartościować teraz przejde do twojego ostatniego postu dłużyzna skurwysyny > nie chciało mi się za bardzo czytać Nie bądź taki skromny, pajacu; czyżbyś nie zauważył (albo trudność sprawiło Ci to, że mój tekst był w dwóch kawałkach, których nie byłeś w stanie naraz ogarnąć wzrokiem), że ostatni z postów Twojego autorstwa zawierał podobną liczbę linijek co mój? (Chyba, że mianem dłużyzn określasz zacytowane przeze mnie Twoje wcześniejsze fragmenty - w takim razie wypadnie mi tylko się z Tobą zgodzić). Rzecz jasna istnieje kolosalna różnica na moją korzyść w składni, zasobie słownictwa, ogólnej kulturze wypowiedzi i tym podobnych duperelach - ale mimo wszystko mogę Ci powtórzyć to samo, co powiedziałem mpowerowi; wyrabiasz się przy mnie, chłopczyku. Starając się, żeby Twoje żałosne bluzgi były w stanie w sposób w miarę zrozumiały dla publiczności oddać wszystkie konwulsje Twojego robaczywego móżdżku (chodzi mi o to, żeby język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa - jak powiedział poeta, którego pomnik będziesz miał okazję niedługo zobaczyć na placu Bankowym, jeśli tędy akurat będziesz spieprzał przed policją) byłeś wprawdzie zmuszony poważnie ograniczyć liczbę swoich postów - wiadomo, że napisać tyle linijek na raz to nie w kij dmuchał i trzeba na to przynajmniej doby - ale bardzo słusznie, że się tak streszczasz. Dzięki temu jeśliby jakiś odwiedzający po raz pierwszy to forum internauta miałby wątpliwości co do Twojego poziomu umysłowego - nie musi długo klikać myszką, wystarczy mu jeden wątek i jeden post. wiec prawdopodobnie pominełem pare twoich > tragicznych tez ale spróbuje zapewniam cię drobny matkojebco że jak bym pisał > do ciebie oficjalnie to używałbym znaków interpukcyjnych ale dla śmiecia nie > będe o MPOWERA się nie martw zrozumie a jak twierdzisz że ty się domyślasz o co > > mi chodzi to wyruchany okurwieńcze bardzo dobrze ciesz sie chujolizie że tak > jest Matka to w życiu każdego normalnego to ktoś bardzo ważny ale dla takiego > czegoś jak ty szmato pierdolona i w dupe zajeba z ojcowskiego bola nie ma > takiego kogoś twoja matka stoji na trasie obciaga fujary przydrożnym > sprzedawcom grzybów i to za darmo ale i tak nie rozumiem twojego podejścia Tylko tego w życiu nie rozumiesz, matole? A co np. z twierdzeniem Pitagorasa i zasadami przejścia przez jezdnię? Założę się, że do dziś są dla Ciebie niezgłębioną tajemnicą. ale > cóż zawsze wiedziałem że ścierwo nie ma honoru i tylko to potwierdziłeś dobra > nie mam czasu dla ciebie już dzisiaj zruchany mutancie obciągajacy zaropiałe > kutasy > Widzisz znowu cię nie wyzywałem taka z ciebie kurwa że cie nie będe wyzywał P. S. Widzę, że chcesz być bardziej papieski od papieża i piszesz smrodliwego szczurka mpowerka z wielkiej litery, czego nawet on sam nie robi. To już prawdziwa miłość; aczkolwiek muszę zaznaczyć, że - jak stało w pewnej jajcarskiej piosence o związku babci klozetowej i chłopaka z podstawowej - będzie to "miłość wielka i wspaniała, lecz niestety krótkotrwała". Nie chcę się wtrącać w Wasze osobiste sprawy, ale powinienem Cię ostrzec; sądząc po jego wypowiedziach (nic z romantyzmu, zawsze tylko o ruchaniu facetów w dupę) nie wygląda na to, że mpower jest zdolny do długotrwałego związku. Chodzi mu tylko o seks; bądź uczciwym chłopcem i nie daj mu się wykorzystać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lfan Re: Jeśli mpower jest królem palantów, Lfan jest jego królową... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.01, 22:48 mam dać mu sie wykorzystać bo ty dajesz się wszystkim ruchać i myślisz że tak powinno być?! nie zamulaczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Przygłupy na forum czeka los dinozaurów! IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 25.07.01, 14:11 Aha - i co powiesz na to, śniegowy ludku Lfanku, że nieodżałowanego mpowerka nie ma już wśród nas? Jeśli dalej będziesz używać brzydkich słów, niedługo Ciebie też nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_mercy Re: Przygłupy na forum czeka los dinozaurów! IP: *.pkp.wroc.pl 25.07.01, 14:34 Od początku cię popieram.Trzymaj tak dalej...A jeśli chodzi o dinozaury to ich miejsce jest w Parku Jurajskim!! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lfan Re: Przygłupy na forum czeka los dinozaurów! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.01, 22:57 no mercy bezlitości ruchany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lfan Re: wilta ruchają w dupe! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.01, 22:55 ty jebana kurwo ruchana w obspermiony ryj! czy to dostatecznie brzydko cwelu ruchany? pierdole te forum i zamulaczy podobnych do ciebie chuju przecież ty odpowiadasz tylko ogólnikami piszesz wszędzie o jakiejś wojnie z nami a to chuj nie wojna już ci pisałem spotkajmy się i bijmy ale nie wydygana szmata nie jaj i się boji! chuj ci obok dupy bo w dupe to za duża przyjemność dla ciebie lamusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Lfan - Ldown IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 30.07.01, 13:41 Gość portalu: Lfan napisał(a): > ty jebana kurwo ruchana w obspermiony ryj! czy to dostatecznie brzydko cwelu > ruchany? pierdole te forum i zamulaczy podobnych do ciebie chuju przecież ty > odpowiadasz tylko ogólnikami piszesz wszędzie o jakiejś wojnie z nami a to chuj > > nie wojna już ci pisałem spotkajmy się i bijmy ale nie wydygana szmata nie jaj > i się boji! chuj ci obok dupy bo w dupe to za duża przyjemność dla ciebie > lamusie Ajajaj; już zaczynałeś potrafić konstruować w miarę poprawne zdania, a tu nagle taka obsuwka - rozumiem, że spowodowana stresami przy wywalaniu na zbity pysk Ciebie i mpowera z forum? W takim razie Ci wybaczam; idź, chłopcze i nie grzesz więcej przeciw regułom składni naszej ukochanej mowy ojczystej. Dla Ciebie i smrodliwego szczurka mpowerka wszystko, co wykracza poza Wasz ulubiony temat "ch... w dupę" to ogólniki? Może i racja; taki ch... to dopiero konkret! Kiedy się już opanuje całe związane z tą tematyką słownictwo, to dopiero można dawać czadu na forum (przykład: w powyższym poście użyłeś tego, jakże wiernie oddającego Twoją pseudoosobowość, słowa na ch... 3 razy na 6 linijek - nie poprzestawaj na tym rekordzie!). Tylko nie wiedzieć czemu wszyscy użytkownicy + redakcja mają Was za ciężkich idiotów i prymitywów, dla których nawet robota na stacji CPN byłaby zbyt skomplikowana; zastanawiałeś się kiedyś, skąd ta jednomyślność? No to pa, Waldusiu Kiepski - ciekawe, jakich granic głupoty dosięgniesz w następnym poście? Nie zawiedź mnie; możesz pójść jeszcze niżej - właśnie minąłeś poziom przeciętnej myszy laboratoryjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lfan Re: wilt strachliwy kmiocie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.01, 22:34 Za to ty mnie nie zawodzisz dalej zamulasz jak trzeba co do tego że cała redakcja ma nas za idiotów ( to ciekawe może tam pracujesz jako takie popychadło ty by tłumaczyło dlaczego non stop tu smęcisz) nie interesuje mnie zdanie redakcji a tym bardziej takich pedałków jak tobie podobni no co do twojej składni to duże brawa "już zaczynałeś potrafić" to jest to gdybym wierzył w twoje bajkopisarstwo dotyczące twojego IQ to bym pomyślał że coś niedobrego się z tobą stało ale że nie wierze to utwierdziłem sie tylko w przekonaniu jakim debilem jesteś naprawde także twój chyba przedostatni smęt w którym napisałeś jakie to bogate słownictwo posiadasz i jaki to elokwetny jesteś przekonał mnie jak bardzo musisz sie dowartościowywać żeby zapomnieć o krzywdach wyrządzonych tobie w dzieciństwie (a właśnie nic o tym nie zamuliłeś prawda w oczy kole) wydaje mi się a raczej jestem pewien że jesteś typem takiej kurwy która nigdy nikomu nie przyzna racji choćby nie wiem jak ta racja była oczywista bo uważa sie za takiego doskonałego palanta to też potwierdza moją teze o twoim chujowym dzieciństwie aha jeszcze jedno spermojadzie ostatnio nie mam czasu czytać (a może i chęci) twoich smutków bo po pierwsze mam ciekawsze zajęcia niż ślęczenie przed komputerem cały dzień (tak jak ty to robisz w swoim bujnym życiu towarzyskim) a po drugie jak przeczytam cały twój zamulony smut to muszę wypić dzbanek kawy żeby dojść do siebie i przypomniało mi się na koniec kurwo szmato zajebana to co chcesz żebym ci dojebał bo znów nie odpisałeś dlaczego ja ci nie ubliżam jak do ciebie pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Lfan, żałosny durniu! IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 31.07.01, 12:18 Gość portalu: Lfan napisał(a): > Za to ty mnie nie zawodzisz Bardzo się cieszę. dalej zamulasz jak trzeba co do tego że cała > redakcja ma nas za idiotów ( to ciekawe może tam pracujesz jako takie > popychadło ty by tłumaczyło dlaczego non stop tu smęcisz) nie interesuje mnie > zdanie redakcji a tym bardziej takich pedałków jak tobie podobni Jakie to uczucie; być osamotnionym bojownikiem kretynizmu walczącym przeciw wszystkim normalnym ludziom? Zdradź mi to, Lfanku. Może pomaga Ci w tym wsparcie moralne mpowera, chyba jeszcze większego kretyna niż Ty? no co do > twojej składni to duże brawa "już zaczynałeś potrafić" to jest to gdybym > wierzył w twoje bajkopisarstwo dotyczące twojego IQ to bym pomyślał że coś > niedobrego się z tobą stało W kwestii poprawiania mojej polszczyzny powtórzę Ci to samo, co niegdyś mpowerowi: co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie. Ale nie martw się; jako podobno student (przy okazji; mimo moich namów nie zdradziłeś, jakiej to wspaniałej uczelni - czyżbyś się tego wstydził?)możesz przynajmniej poprawiać smrodliwego szczurka mpowerka (wykształcenie - niepełne zawodowe...). ale że nie wierze to utwierdziłem sie tylko w > przekonaniu jakim debilem jesteś naprawde także twój chyba przedostatni smęt w > którym napisałeś jakie to bogate słownictwo posiadasz i jaki to elokwetny > jesteś przekonał mnie jak bardzo musisz sie dowartościowywać żeby zapomnieć o > krzywdach wyrządzonych tobie w dzieciństwie (a właśnie nic o tym nie zamuliłeś > prawda w oczy kole) wydaje mi się a raczej jestem pewien że jesteś typem takiej > > kurwy która nigdy nikomu nie przyzna racji choćby nie wiem jak ta racja była > oczywista bo uważa sie za takiego doskonałego palanta to też potwierdza moją > teze o twoim chujowym dzieciństwie Ty też mnie nie zawodzisz; granica inteligencji myszy laboratoryjnej przekroczona i dalej lecisz w dół. Z ciekawości; jakie to swoje racje uważasz za tak oczywiste, tytanie intelektu ze slumsów? Miło także się dowiedzieć, jakie to miałeś nieszczęśliwe dzieciństwo - różne traumatyczne doznania z tego okresu tak głęboko wbiły Ci się w pamięć (nachlany tatuś bił pasem przy każdej okazji, co?), że podobny życiorys przypisujesz wszystkim dookoła. aha jeszcze jedno spermojadzie ostatnio nie > mam czasu czytać (a może i chęci) twoich smutków bo po pierwsze mam ciekawsze > zajęcia niż ślęczenie przed komputerem cały dzień (tak jak ty to robisz w swoim > > bujnym życiu towarzyskim) Piszę na tym forum z pracy. Wiesz co to takiego praca zawodowa, dziedziczny posiadaczu zasiłku i bonu na darmowe zupki na Centralnym? Pewnie nie wiesz, bo z twoją - excusez le mot - mordą i kwalifikacjami nie przyjęli Cię nawet do kopania rowów. Objadasz więc dalej rodziców, pieniądze na kieszonkowe zdobywając poprzez kradzieże dekli i wycieraczek tudzież wymuszenia na pierwszoklasistach z Twojej byłej zawodówki.Zajęcia te, razem z wystawaniem przed stadionem Legii (bo na stadion już Cię nie wpuszczają) stanowią zarazem esencję Twojego jakże bujnego życia towarzyskiego. a po drugie jak przeczytam cały twój zamulony smut to > > muszę wypić dzbanek kawy żeby dojść do siebie i przypomniało mi się na koniec > kurwo szmato zajebana to co chcesz żebym ci dojebał bo znów nie odpisałeś > dlaczego ja ci nie ubliżam jak do ciebie pisze? No to uważaj, pacanie; od takich ilości kawy może pęknąć Ci śmierdzące serduszko. Ale cieszę się, że przy okazji zmusiłem Cię do największego w Twoim nędznym życiu wysiłku umysłowego, większego nawet niż było dla Ciebie zrozumienie ostatniego odcinka "Kiepskich". Co do Twojego zdradzającego bezradność rozpaczliwego pytania; taki żałosny prymityw jak Ty nie jest w stanie mi ubliżyć, bo po prostu nie stoi na odpowiednio wysokim poziomie. Natomiast ja mogę próbować zniżyć się trochę do Twojego poziomu (nie aż tak nisko - tylko trochę) i tak właśnie czynię, troszcząc się byś był w stanie przynajmniej w przybliżeniu zrozumieć to, co rozumieją normalni internauci - jak bardzo ubliżam Ci w twoich postach i jak doszczętnie robię z Ciebie wała i durnia. Tak też będę postępował dalej, bo nie zwykłem przerywać roboty w połowie; a Ty będziesz tym tylko coraz bardziej sfustrowany, szczególnie że obie Twoje obsesje - seks ze mną i pobicie mnie - pozostaną tylko nieosiągalnym marzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.01, 19:40 Wychodzi kolejny kompleks Lfana - nie ma kolegow . Ale po kiego im odpisujesz Wilt - daj se spokoj , dzieciaki sie znuza i pojda spac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narkoL Re: WISŁA TO STARA KURWA!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 13:53 Co wam powiem to wam powiem huj w dupe wszystkim kurwom z poloni arki wisły i reszty tego całego smietnika. Pozdro dla małolata17. Odpowiedz Link Zgłoś