Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jutro GP !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 18:30
    Jestem nastawiona optymistycznie ,mam nadzieję ,że Tomek pojedzie dobrze ,
    Szkoda Hampela , ciekawe jak tam Chrzanowski się zaprezentuje ?
    A wy jakie macie nastawienie ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: byzydura Re: Jutro GP ! IP: *.tvgawex.pl 13.05.05, 18:32
        jak najbardziej negatywne nastawienie... nasi slabi, chyba ze tomek
        przezyje "renesans, czyli odrodzenie", w co jednak wątpie... drugi tomek jest
        jeszcze za slaby na gp, albo zbyt stremowany byl w pierwszych dwoch wystepach
        (rok temu w bydzi i ostatnio). a rickardsson znowu zrobi swoje i powieje nudą...
        • Gość: Szrek Re: Jutro GP ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:08
          Przepraszam bardzo, ale o co chodzi?
      • Gość: Iviiiii;] Re: Jutro GP ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 21:46
        hmmm... bardzo żałuję, że nie jedzie Hampel- kurczĘ, żal mi chłopaka. myśle, że
        żaden z polaków nie zachwyci, co do "odrodzenia" pana Golloba- pozostawię bez
        komentarza. Ja tam trzymam kciuki za Lindeback'a i Crump'a. pzdr.;];];]
        • Gość: Szrek Re: Jutro GP ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 07:25
          Potencjalnym "odrodzeniem" pana Golloba się nie przejmuję - nie grozi. Ale jakby
          jakiś kibic -naukowiec zechciał go ki3edyś sklonować, np na zamówienie prezesa z
          Tarnowa, to byłby DRAMAT.
          • Gość: gazek Re: Jutro GP ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 13:45
            Bez akcji Golloba po duzej to wszystko robi się nudne, przed nim jeszcze tylko
            Loram tak jeżdził.
            • Gość: Szrek Re: Jutro GP ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:12
              A tak serio to o co chodzi?
              • Gość: Krono Power Horse Oj Szreku z Tobą to jak z tym wielbłądem !!!!! IP: *.ztpnet.pl 14.05.05, 20:55
                Bo wiesz .Wielbłąda można przyprowadzić do wodopoju ale czy można go zmusić do
                picia???Oczywiście że nie.Podobnie jest z Tobą.Na siłe cię ciagnie do tego
                forum lub ktoś cię przyprowadził/lub powiedział że istnieje/ ale nic nie
                rozumiesz.Idż przyjacielu na inne miejsce a tam wszystko jasne.Chociaż jak byś
                trochę się skupił to byś skumał.Zuzel to taki sport że gaz do dechy a dalej to
                tylko w lewo i w lewo.I nie myśl że to sport dla ludzi z LSD.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka