rooten Jakie 53! 22.05.05, 11:03 minus 3X10 sek jakie przelezal na ringu = 23 sek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAJ Re: Gołota na deskach. Tytuł dla Adamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 11:25 Tytuł artykułu powinien być odwrotny. Adamek MISTRZ Gołota na deskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Kiedy bedzie skrot z walki - bo bym sobie zobaczyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 11:31 jw :D ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
claudiusz ..olota..!!!olota..!!!! 22.05.05, 11:46 nie interesuje sie boxem w wykonaniu "oloty".....ale mieszkajac w Canada mialem okazje zobaczyc wywiad z "olota"...kompromitacja..ten pan nie jest w stanie sklecic zdania..ten pan nie ma serca i odwagi do walki z groznym przeciwnikiem...ten pan nie ma mentalnosci mistrza...ten pan moze dobrze bije w Pruszkowie slabszych ale nie na ringu z godnym przeciwniekiem..precz na zawsze z ta kompromitacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Staszewski Re: Gołota na deskach. Tytuł dla Adamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 11:44 Gołota, Gołota ... mistrz szybkich pojedynków Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: Gołota na deskach-nic nowego 22.05.05, 12:05 Stalo sie to o czym pisalem przed walka,nie przetrwal poczatku , bo oprocz sily trzeba miec wole walki i talent,czego nigdy Golota nie mial. Nigdy nie byl bokserem w doslownym tego znaczeniu,raczej zadymiarzem. Nie dorasta do piet Michalczewskiemu czy Salecie. No chyba ze mozna by mu bylo przeszczepic mozg Treli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Gołota na deskach. Tytuł dla Adamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 12:09 Widać, że gołota. Walczył krócej niż Małysz leciał. Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi a fuj 22.05.05, 12:17 cóż to za obrzydliwy "sport" ten boks opis obrażeń nieszczęsnego mistrza przyprawił mnie o mdłości a jeszcze jak sobie pomyślę co będzie z jego (już teraz zapewne pożal się Boże) intelektem za parę lat po tych wielokrotnych wstrząsach mózgu... fuj & double fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Welcome to Poland Wszak krew UŁAŃSKA ... :) "z piąstkami na czołg" IP: *.spray.net.pl 22.05.05, 12:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ribbentrop [...] IP: 156.17.163.* 22.05.05, 12:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Golota chyba pomylil sporty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 12:29 nie chyba tylko na pewno!! upadal na ringu po ciosach przeciwnika i myslal ze sedzia oponentowi czerwona kartke!!:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Re: Gołota na deskach. Tytuł dla Adamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 12:34 Moim zdaniem Andrzej wygrał !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyczliwy Re: 'Koncz Waszc wstydu oszczedz...' IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 22.05.05, 12:35 Ja podejrzewam ze Mariola mu bromu do herbatki wsypala i dlatego ani mu drgnal. Nie przejmuj sie Andrew, okazales sie dobrym chrzescijaninem i po prostu nastawiales 'drugi policzek'. Hasta la vista baby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illi Re: Gołota na deskach. Tytuł dla Adamka IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.05.05, 12:35 smutne to, ale juz po ostatnich jego walkach widac ze sie "skończył"...na każdego przychodzi emeryturka- jakby to czlowiek zrozumiał, to nie byłoby takiej porażki!!!!!!....i wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Po walce Adamka przestałem oglądać. IP: *.osk.enformatic.pl 22.05.05, 12:37 Gołota ma zajęcze serce i nigdy nie nadawał się do boksu. On się po prostu boi. On nigdy nie chciał wygrać, tylko przetrwać, przeżyć i zarobić. Co innego przypi@rdolić człowiekowi, ważącemu o połowę mniej. Z@sr@niec i oszust. Wszystkim tym, którzy krytykom proponują walkę w ringu przypominam, że człowiek pokonuje małpę dzięki rozumowi, a nie dzięki pięściom. Kryterium "racji" w pięściach pozostawiam więc małpom i kibolom, bo to ich żywioł(z całym szacunkiem dla sportowców i kibiców, do których też się zaliczam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhjh Re: Po walce Adamka przestałem oglądać. IP: 195.8.125.* 22.05.05, 12:39 hjhjhjh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polish joke Jaki z goloty bokser, taki z polski kraj. Lekarze IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.05.05, 12:39 mordercy, sedziowie lapowkarze sprzedajacy wyroki, policja handlujaca narkotykami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domin Gołota nas oszukuje, nie ma co mu wspolczuc.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.05, 12:39 .......zainkasowal w sumie 500tys dol. za walke ktora trwala 53sekundy......nie ma o czym mowic. Golota psychicznie sie nie nadaje do walk. z Ruizem walczyl jak rowny z rownym bo tamten sie niepotrzebnie jego bal i cala walka byla defens....wysraczy rzucic sie na spiuetego Golote ktory przez te nerwy ma skrepowane ruchy a nogi jak zbetonu. Golota byl jak aktor ktory zapomnial swojeje roli podczas spektaklu chodz przeciez na probach tak mu dobrze szlo. ogolnie kolejna tragi-komedia w wykonaniu Goloty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Czewski Re: A GDYBY TAK ANDRZEJ WSZYSTKICH OSZUKAŁ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 12:51 Co sądzicie o tym, żeby nie przygotowywać się w ogóle do tej walki, postawić wszyskie pieniądze na swoją porażkę i zaraz po wyjściu z ringu wyłożyć się jak świnia na deskach. Można by w ten sposób zachować twarz (tę fizyczną) i ustawić się finansowo do końca życia. A że to kompromitacja? Przecież nie pierwsza i wcale nie taka oryginalna, biorąc pod uwagę wcześniejsze ringowe wyczyny. W tym wieku to chyba jedyne rozsądne wyjście... Brawo Andrzej (za pomysłowość)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajfus Gołota Re: Gołota na deskach. Tytuł dla Adamka IP: *.au.poznan.pl 22.05.05, 12:59 ty a Adamku nikt nie mowi bo tez go zbili, Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend A GDZIE PRZYDOMEK DLA ANDRZEWA?? 22.05.05, 12:59 15 lat na zawodowym ryngu i nic?? Moje propozycje: - Andrzej "Drewniane Spojrzenie" Golota - Andrzej "Michalczewski, jak cie znowu dorwe w jakiejs dyskotece to skopie ci dópe ty fujaro, ty flecie zlamany, dorwe ciebie i... no wiesz.. ee... kocham szikago, to jest dobre miasto, ja tu mieszkam.. ty frajerska mendo, uciekaj z Polski, dobrze radze !!" Golota - Andrzej "Luzny" Golota Odpowiedz Link Zgłoś
agtom11 Re: Gołota dobry tylko na dzienikarzy!!!!!!!!! 22.05.05, 12:59 Czarny blokers dał w dupe białemu blokersowi a Gołota powinień walczyć i poniewierać dzienikarzy i przygodnych obywateli w Polsce,bo to wychodzi mu u nas najlepiej.Na czarną mase jest za mnięki.To typowy polski tchórzliwy chuligan który tak jak inni wyznaje zasade: PO CO MI ROZUM--PRZECIEŹ MAM DRES> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heraldek Po JPII gorale maja swojego nowego bohatera.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 13:07 ....gorale chicagowskie tez... Adamek dostal ten prezent (zwyciestwo) za to, ze polonusy niezle zasilili kase Don Kinga i za to, ze dotrwal do konca... Widowisko jednak bylo kiepskie... Adamek stal na drewnianych nogach jak chochol i inkasowal potezne ciosy Briggsa, zbyt jednak slabe aby go powalic... Gdyby nie kontuzja luku brwiowego Briggsa, ktora go meczyla od pierwszej rundy i kazala zachowywac bardziej defensywnie (bo w kazdej chwili lekarz mogl przerwac mecz) Adamek nie mialby szans........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane nie Eminem a Usher IP: *.compower.pl 22.05.05, 13:09 Pan redaktor też potrafi znokautować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo jestem zazenowany,zal było patrzec......... IP: *.net.autocom.pl 22.05.05, 13:10 Odpowiedz Link Zgłoś
szopspacz Endrju... 22.05.05, 13:10 Cieszę się, że nie zarwałem nocy i poszedłem spać. Obudziłem się tak, że obejrzałem sobie walkę Adamka (cóż, walczył fajnie ale jego zwycięzstwo wyczerpało przychylność sędziów chyba do końca kariery) a potem Żona poszła zrobić kawę i prawie spóźniła się na końcówkę walki Gołoty. Przy powtórce policzyłem WALKA zajęła 18 sekund (10, 4 i 4 pomiędzy kolejnymi deskami). Powiem szczerze dawno sie tak nie śmiałem. ...bo nic mnie tak nie bawi jak przekonywanie wszystkich o swojej potędze a następnie taki blamaż. Takie, cholera jasna polskie, jacy my jesteśmy super i niezwyciężeni po czym ZONK! i szuka się winnych, najczęściej wśród Żydów, Masonów i mniejszości seksualnych. Jedno jest pewne Gołota stał się bodaj pierwszym tak znanym sportowcem, którego walk nie da się pokazać w skrótach, bo i po co :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opole2003 "bo on ENDRJA oszukal...... " Daniec 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 13:23 "bo on ENDRJA oszukal...... " "bo on myslal ze on sie z nim najpierw wital bedzie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYCHU TAK TAK SĘDZIA BYŁ PRZEKUPIONY !!! IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.05, 13:44 . Odpowiedz Link Zgłoś