Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ZARZECZNY OŚMIESZONY, KTO TO WIDZIAŁ??? (W CANAL+)

IP: 134.65.157.* 10.09.01, 11:13
    NIE LUBIĘ ANI BOŃKA, ANI ZARZECZNEGO, ALE TEN PIERWSZY SPODOBAŁ MI SIĘ ROBIĄC Z
    WSZECHWIEDZĄCEGO PAWŁA OSTATNIEGO BARANA, NAWET BIEDACZEK NIE MIAŁ OKAZJI NIC
    POWIEDZIEĆ, BO MUSIAŁ WYJŚĆ ZE STUDIA......TO BYŁO COŚ: "WIDZĘ, PAWEŁ, ŻE MUSZĘ
    Z TOBĄ MNIEJ ROZMAWIAĆ PRYWATNIE, BO TY MOJE POMYSŁY ROZPOWSZECHNIASZ JAKO
    SWOJE" TO BYŁO COŚ!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: macias Re: ZARZECZNY OŚMIESZONY, KTO TO WIDZIAŁ??? (W CANAL+) IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 11:47
        Napisz cos wiecej... Jaka sytuacja, o co chodzilo?
        I nie pisz wielkimi literami...
      • Gość: Sz-n Re: ZARZECZNY OŚMIESZONY, KTO TO WIDZIAŁ??? (W CANAL+) IP: *.inter.tuniv.szczecin.pl 10.09.01, 13:50
        wlasnie napisz cos wiecej Zarzeczny byl w tamatym sezonie szmata ale teraz ma
        juz wszystkich przeciwko sobie.
      • Gość: lhp Re: ZARZECZNY OŚMIESZONY, KTO TO WIDZIAŁ??? (W CANAL+) IP: *.3w.com.pl 10.09.01, 13:56
        Tak Zarzeczny to straszny dekiel, a jego tekst "nie czas sie lizac po fiutach
        panowie" to zwykle chamstwo, jak to sie stalo, ze puscili cos takiego do druku.
        Niedlugo pewnie red. Z bedzie slal "ch, k, p, d" w strone reprezentantow. B.
        dobrze sie stalo, ze kadrowicze zbojkotowali. Moze bedzie szansa, ze Zarzeczny
        wyleci z hukiem z PS.

Pzdr
        • Gość: kajo95 Re: ZARZECZNY OŚMIESZONY, KTO TO WIDZIAŁ??? (W CANAL+) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 14:35
          kadrowicze zbojkotowali "ps" nie tylko z uwagi na zarzecznego ale także (a może
          przede wszystkim) z uwagi na tego barana kmiecika
        • Gość: ĆVICH Re: ZARZECZNY OŚMIESZONY, KTO TO WIDZIAŁ??? (W CANAL+) IP: 134.65.157.* 10.09.01, 14:48
          Już opowiadam, to było tak: Smok i Twarowski zastanawiali się dlaczego jest
          taka tragiczna sytacja fin. w GKS i Widzewie, a zarzeczny zaczął się
          mądrzyć. "PZPN nie powinien pozwolić, żeby takie kluby z renomą w europie
          upadały z dnia na dzień, bo marne 70 czy 100 tyś. to mógłby zapłacić do
          odpowiednich instytucji pomagając niejako zainteresowanym" Jeszcze coś tam
          ględził, jak to on ma w zwyczaju, ale za jakiś czas prowadzący połączyli się
          tel. z Bońkiem, a ten mówi jak wyżej napisałem: "muszę z tobą, Paweł, mniej
          rozmawiać prywatnie, bo mówisz później w telewizji to wszystko, o czym
          rozmawialiśmy i podpisujesz się pod tym swoim nazwiskiem"
          Trzeba było widzieć minę Pawełka, a wspomnę jeszcze, że do końca już nie miał
          okazji się wytłumaczyć, bo podziękowano mu za udział w programie i zaproszono
          boskiego Wita Żelazko.
          To tyle
          P.S. Piszę często dużymi literami, bo na takim programie pracuję i mi się nie
          chce ciągle caps locka wyłączać
          Pzdr
        • Gość: ĆVICH Re: ZARZECZNY OŚMIESZONY, KTO TO WIDZIAŁ??? (W CANAL+) IP: 134.65.157.* 10.09.01, 15:06
          boskiego Wita Żelazko.
          To tyle
          Pzdr
        • Gość: ĆVICH Re: ZARZECZNY OŚMIESZONY, KTO TO WIDZIAŁ??? (W CANAL+) IP: 134.65.157.* 10.09.01, 15:18
          boskiego Wita Żelazko.
          To tyle
          Pzdr
          P.P.S. JUŻ GODZINĘ NIE MOGĘ TEGO WYSŁAĆ, JAK TO FORUM MNIE OSŁABIA!!!!!!!!!
          • Gość: macias Re: ZARZECZNY OŚMIESZONY, KTO TO WIDZIAŁ??? (W CANAL+) IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 15:21
            Tak w ogole, jakbys nie zauwazyl mowie, to wyslales to juz 3 razy :)
      • Gość: zbyszko Re: ZARZECZNY OŚMIESZONY, KTO TO WIDZIAŁ??? (W CANAL+) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 16:03
        i dobrze,

nie widziałem,

żałuję

• Gość: ĆVICH Re: ZARZECZNY OŚMIESZONY, KTO TO WIDZIAŁ??? (W CANAL+) IP: 134.65.157.* 10.09.01, 16:12
          SORY ZA CHAOS, NIE MOGŁEM WYSŁAĆ I DOPIERO TERAZ ZOBACZYŁEM CO NAWYWIJAŁEM
      • Gość: miras Re: ZARZECZNY OŚMIESZONY, KTO TO WIDZIAŁ??? (W CANAL+) IP: *.tnt11.bos2.da.uu.net 10.09.01, 17:04
        Cvich musisz byc bardzo mlody, bo od lat Zarzeczny to czolowka krajowa.
        Rudy to rudy, pamietaj co RUDE to falszywe i jak znam zycie to ta ruda swinia
        chciala pochwalic sie jakie to on ma pomysly.
        A qrwa nikt nie powie ze ta cala afera z polsheetem i Solorzem zaczela sie od
        tego rudzielca ktory to zarobil na tym i schowal glowe w piasek, czyli tak jak
        rasowa qrwa jak wziela kase to juz jest po robocie. On jeszcze sie dlugo bedzie
        musial tlumaczy z lapowek dla Dziury bo chyba nikt normalny w czystosc tych
        transakci PZPN - Boniek nie wierzy.
        pierdolcie się od Zarzecznego !
        Swieta racja, Zarzeczny to najlepszy polski dziennikarz pilkarski.
        Mozna czasem
        boki zrywac, jak opisze naszych pilkarzykow lub tych palantow z
        PZPN, bo Pawel
        sie nie pieprzy. Boniek to wszedzie sie wpierd..la , dlatego pisze
        tez do PS,
        bo sie boi ze ktos moze w koncu prawde o rudzielcu napisac.
        Ten numer z MS w Polsacie to przeciez zaczelo sie od majtra od praw
        telewizyjnych niejakiego Bonka, ktory qrwa jakby nigdy nic siedzi
        cicho na
        dupie sprytnie nie poruszajac tematu, a sam to gowno kupil zarobil
        kilka
        milionow $$$ to teraz troche ochlapow rzuci Koltoniowi i innym
        przydupasom.
        Nie wiem jak teraz bo brukowcow nieczytam, ale byl moment ze PS to
        byl biuletyn
        reklamowy firmy Bonka Go and Goal pod redakcja jakiegos tam Koltuna
        czy
        Koltonia, takiego wypierdka co to jak stanie przy jakiejs
        koszykarce to musi na
        stole stanac aby go widziala.
        Czy wolelibyscie Koltuna od Pawla Zarzecznego czy Koltuna? Kondon o
        sorry
        kolton ktory siedzi w kieszeni u Bonka i sprzedaje sie za drobne,
        ale tak
        zachowuje sie tylko ulicznica bez resztek honoru. Czy Pawla z
        Kmiecikiem i
        Atlasem ktorzy nie boja sie napisac prawdy prosto w oczy, choc nie
        wszystkim to
        sie podoba. Atlas, Zarzeczny, Kmiecik czasami moze zbyt ostro ale
        wala prosto z
        mostu, maja wiedze i znaja to cale towarzycho, kiedys Ci sie wlos
        jeszcze zjezy
        jak Ci napisza o numerach naszego slynnego Zbigniewa B., bo jeszcze
        troche to
        beda tak o nim pisac Zbigniew B. Na temat rudych numerow innym
        razem pozdrawiam

• Gość: ĆVICH Re: ZARZECZNY OŚMIESZONY, KTO TO WIDZIAŁ??? (W CANAL+) IP: 134.65.157.* 11.09.01, 09:06
          MIRAS, NIE JESTEM "BARDZO MŁODY" I ZNAM ZARZECZNEGO Z CZASÓW PRZED PRZEGLĄDEM I
          PRZED C+. I NAWET GO BARDZO LUBIŁEM, ALE TO BYŁO DAWNO TEMU, WYSTĘPY W
          TELEWIZJI I NIEWĄTPLIWY AWANS W POSTACI PRZEJŚCIA DO PS NA BODAJŻE REDATKORA
          NACZELNEGO SPOWODOWAŁY U PAWŁA PROBLEMY Z ROZGRANICZANIEM FAKTÓW, JESZCZE
          WIĘKSZĄ PEWNOŚĆ SIEBIE I OD TEJ PORY PIEPRZY GŁUPOTY,TYLKO CZASAMI MA RACJĘ,
          ALE NAGMINNIE ZDARZA MU SIĘ BYĆ NIEKONSEKWENTNYM.RAZ TWIERDZI, ŻE JAK KTOŚ NIE
          MA PIENIĘDZY, NIE POWINIEN GRAĆ W PIERWSZEJ LIDZE, A PO CHWILI, ŻE PZPN
          POWINIEN ZAPŁACIĆ WIERZYCIELOM PIENIĄDZE ZA GKS N.P., BY MOGLI SIĘ SKUPIĆ NA
          GRANIU A POZA TYM NAPISAŁEM, ŻE BOŃKA TEŻ NIE LUBIĘ (NAWET BARDZO)
          I JEGO HANDEL PRAWAMI DO MECZÓW PUCHAROWYCH, LIGI, IMPREZ PIŁKARSKICH ZAWSZE
          SPRAWIAŁ WRAŻENIE WIELKIEGO KANTU
          PZDR
      • Gość: miras Re: ZARZECZNY OŚMIESZONY, KTO TO WIDZIAŁ??? (W CANAL+) IP: *.tnt2.sjc4.da.uu.net 11.09.01, 18:43
        Dzieki Cvich za logiczne wytlumaczenie mi tematu, jestem szczerze dumny z tego
        ze mam przyjemnosc dyskusji z inteligentem.
        Byc moze troche przesadzilem z obrona Pawla, ale reszta pismakow jest
        dramatyczna i wszyscy o tym wiedza, niestety krytyka czasami musi byc ostra aby
        przyniosla skutek, nie wiadomo czy artykuly w/w redaktorow nie umotywowaly
        pilkarzy i trenera do odniesienia sukcesu.
        Po przeczytaniu o swojej miernocie z zacisnietymi zebami walczyli o jak
        najlepszy wynik, szczerze gratuluje im postawy i awansu do MS, nie chce robic
        bohatera z Zarzecznego ale przyznac trzeba ze kilka jego artykulow wstrzasnelo
        kadra i calym PZPN
        Co do Bonka to ciekaw jestem kiedy ktos wywali te kanty na wierzch, bo jak
        zauwazyles nikt w czystosc tych "transakcji" z prawami TV nie wierzy, ale prasa
        milczy jakby nigdy nic probuja sie wyzyc na Solorzu ktory tez aniolem nie jest,
        Ale cala afere zaczal Rudy, majac prasowa ochrone od Koltonia
        • Gość: kajo95 co do bońka IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 07:19
          przestancie chrzanić bez sensu o kantach bońka związanych ze sprzedażą praw do
          transmisji telewizyjnych z najbliższego mundialu.
          to nie pzpn ale fifa sprzedała prawa transmisji firmie bodajże ufa a ta z kolei
          odsprzedała je polsatowi, który zaoferował najwięcej.
          boniek nie miał z tym nic wspólnego w przeciwieństwie do sprzedaży dla c+ praw
          do transmisji spotkań ligowych ale w tym przypadku bońka należy chwalić a nie
          ganić.
          boniek jest ok.
          • Gość: ćvich Re: co do bońka IP: 134.65.157.* 12.09.01, 09:23
            Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> boniek jest ok.

Był OK jak grał w piłkę, później już było z nim coraz gorzej, niestety.....

• Gość: Bartolo Re: co do bońka IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.09.01, 23:03
            Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> przestancie chrzanić bez sensu o kantach bońka związanych ze sprzedażą praw do
            > transmisji telewizyjnych z najbliższego mundialu.
            > to nie pzpn ale fifa sprzedała prawa transmisji firmie bodajże ufa a ta z kolei
            >
            > odsprzedała je polsatowi, który zaoferował najwięcej.
            > boniek nie miał z tym nic wspólnego w przeciwieństwie do sprzedaży dla c+ praw
            > do transmisji spotkań ligowych ale w tym przypadku bońka należy chwalić a nie
            > ganić.

Po 1. do Bońka nic nie mam (czasmi mnie wkurza, czasmi się z nim zgadzam, czyli
            tak normalnie), ale stojąc na straży prawdy to pan Boniek miedzy firmą UFA (p.
            Kirch) a POLSATEM był, tzn. pośredniczył (a właściwie to jego firma Go&Goal) w
            sprzedaży tych praw, w międzyczasie odpadła TVP z tej rozgrywki TVP.

Pozdrawiam

Bartolomeo
            • Gość: kajo95 Re: co do bońka IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 07:36
              1. nie wiem czy pośredniczył czy nie - osobiście wątpię bo po co takim firmom
              jak ufa i polsat pośrednik?
              2. oferty nabycia praw do transmisji przez poszczególne telewizje nie były
              tajemnicą. polsat oferował najwięcej (tvp 11 mln $ a więc prawie 2 razy mniej
              od polsatu). więc co miał zrobić boniek (jeżeli miał w tym jakikolwiek udział,
              w co jak już wspomniałem b. wątpię) dołożyć z własnej kieszeni brakujące 9 mln
              $ ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka