Gość: kibic IP: 83.238.70.* 25.05.05, 22:17 nawet nie chce mi się pakować tu argumentów...... ale smuci mnie ta "mentalność Polaka"! każdemu dopie..ć, każdego zje.., każdego zniszczyć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yoo! Re: PIE..IE SIĘ KRYTYKANCI JURKA!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.05.05, 23:35 Dokładnie! I co teraz powiedzą? Totalne polskie frajerstwo! Sam nie moze, to innemu tez nie da!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re: PIE..IE SIĘ KRYTYKANCI JURKA!!!!!!!! 25.05.05, 23:37 Oczywiscie macie swoje pięć minut.Tylko gdyby wynik był odwrotny to zmieniłbyś nick i udawałbys kogoś innego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoo! Re: Spi..... IP: *.chello.pl 25.05.05, 23:42 ....mister doradco. Taki z ciebie doradca jak...tu sobie dopowiedz kmiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re: Spi..... 25.05.05, 23:50 Mam zasade, że ścierwa i zjawiska paranormalne ignoruje. Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic [...] IP: 83.238.70.* 25.05.05, 23:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Spi..... IP: 195.187.51.* 25.05.05, 23:59 dudek istnieje tylko dzieki wspanialej obronie liverpoolu. Dzis obrona zawiodla, wiec i jurek bronil slabo. Taka jest prawda, chodz osobiscie sie ciesze, ze dudek i jego druzyna zdobyla trofeum. Co do dogrywki i obrony dudka, to poprostu szczescie, to sa ulamki sekundy i czlowiek sam nie wiem co sie dzieje dookola:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoo! Re: Spi..... IP: *.chello.pl 26.05.05, 00:08 Gość portalu: xyz napisał(a): > dudek istnieje tylko dzieki wspanialej obronie liverpoolu. > Dzis obrona zawiodla, wiec i jurek bronil slabo. Co ty pierdzielisz! Nie miał szans na obronę. poza tym popełnił moze ze dwa błędy. A w ilu sytuacjach bronił wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Według mnie 26.05.05, 00:12 Nie zgodze się z Tobą, że bronił słabo. To co pokazał przy 0:3 kiedy obronił piekielnie mocny strzał z dystansu i to co pokazała na dwie minuty przed końcem dogrywki to były kapitalne interwencje. Przy straconych bramkach nie miał szans. Szczególnie przy bramce Maldiniego. W karnych był klasą dla siebie. Dzięki jego "dudkowaniu" obronił dwa karne a Serghino zmuszony został do pomyłki. Doceniam klase Dudka chociaż kibicowałem Ac Milan. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic [...] IP: 83.238.70.* 26.05.05, 00:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven [...] IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.05.05, 00:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic [...] IP: 83.238.70.* 26.05.05, 00:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś