Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tani sprzet

13.07.02, 15:56
    Mam pytanie: Czy istnieje możliwość kupienia używanego sprzętu z wypozyczalni?
    Nie myśle o polskich wypożyczalniach, ale np. austryjackich, chorwackich,
    włoskich - czy można liczyć na zniżki po sezonie? Jeżeli tak, to w jakim kraju
    mam największe szanse na znalezienie czegoś taniego i interesującego?

pozdrawiam

(Pytanie przyszło mi do głowy po doświadczeniach ze sprzętem narciarskim. Mam
    bardzo miłe doświadczenia z austryjackimi wypożyczalniami)
    Obserwuj wątek
      • jacek.ferchmin Re: Tani sprzet 02.08.02, 16:09
        Sądzę, że nie będzie aż tak dużej rówżnicy żeby opłacało się tam specjalnie
        jechać. Nawet kupując na miejscu ceny nie są tak atrakcyjne żeby sensowne było
        płacenie za transfer tego sprzętu do Polski. Koszty przelotu sprzętu mogą
        bowiem wynosić nawet 100 USD.
        J.F.
        • hinet To nie jest odpowiedź 05.08.02, 11:52
          jacek.ferchmin napisał:

> Sądzę, że nie będzie aż tak dużej rówżnicy żeby opłacało się tam specjalnie
          > jechać. Nawet kupując na miejscu ceny nie są tak atrakcyjne żeby sensowne
          było
          > płacenie za transfer tego sprzętu do Polski. Koszty przelotu sprzętu mogą
          > bowiem wynosić nawet 100 USD.
          > J.F.

Agatsu nie pytał o to jak Pan ocenia możliwości opłacalności oraz o usługi
          pocztowe. Prosimy tylko, żeby udostępnił nam Pan źródła taniego zakupu sprzętu.
          I nie chodzi nam o kopię stosownej strony z yellow pages. Prosimy o podzielenie
          się z nami Pańskim doświadczeniem. Ja wiem, że to jest Pana tajemnica handlowa
          (ujawnianie źródeł taniego zakupu), ale skoro zdecydował się Pan na udzielenie
          pomocy na tym forum, proszę być konsekwentnym.
          Pracuję w firmie transportowej i nie mam problemu z wrzuceniem do TIR-a 2-3
          desek i przywiezienia z dowolnego miejsca w Europie (poza Albanią) do Polski.
          Chętnie pomogę innym forumowiczom w transporcie, o ile wykaże Pan odrobinę
          dobrej woli.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka