Gość: eSeLU IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 21:18 czy koszulki lotto lecha sa juz,jesli tak to za ile,a jesli nie to kiedy bede, za 10dni wyjezdam i trzeba by klub poreklamowac w europie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madduck Re: KOSZULKI LOTTO 13.07.02, 21:58 Watpie by juz byly na rynku dostepne repliki LOTTO. Narazie nie widzialem ich nigdzie w miescie (sa tylko JAKO). Podobno Klub otwiera z LOTTO dwa sklepy ale kiedy i gdzie? NIe mam pojecia. O cenach slyszalem ze maja byc pomiedzy 100 a 150 - ale to info jest tylko zaslyszane. nARKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSV Re: KOSZULKI LOTTO IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.07.02, 23:18 maja byc 3 sklepy ale jeszcze nie wiadomo gdzie. jhak beda koszulki to dam znac. mysle ze kilka bede mogl sprzedac po cenach promocyjnych na forum. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
madduck Re: KOSZULKI LOTTO 13.07.02, 23:33 To ja sie odrazu pisze na jedna ;-) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
sojazz Re: KOSZULKI LOTTO 14.07.02, 19:26 HSV jak bedziesz miał koszulki to ja tez jestem chetny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.s. Re: KOSZULKI LOTTO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 14:11 jak byłem pytać z 2 tygodnie temu w salonie na Pólwiejskiej, to powiedzieli, że sprzedawane będę w REDBOXIE, w TOP GOLU też mi powiedzieli, że mają być, ale kiedy nie wiadomo POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankers Re: KOSZULKI LOTTO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 16:34 No jakby co to ja też jestem chętny na zakup koszulki po promocyjnej cenie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młynek Re: KOSZULKI LOTTO IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 10:31 Gość portalu: m.s. napisał(a): > sprzedawane będę w REDBOXIE, w TOP GOLU też mi powiedzieli, że mają być, ale > kiedy nie wiadomo Możecie mi podać gdzie się mogę zaopatrzyć w P-niu i nie tylko w różne gadżety Lecha. Ztego co wiem Top Gol chyba koło dworca i w Swarzędzu. Jest sklep chyba na Zwierzynieckiej nie wiem jak się nazywa. z góry dzięki, pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daras Re: KOSZULKI LOTTO IP: *.piastlan.net 15.07.02, 10:39 najwicej gadzetow lecha mozesz kupic w pyrze na stadionie Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.s. Re: KOSZULKI LOTTO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 23:28 ja oczywiście tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: KOSZULKI LOTTO IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.07.02, 14:41 tez sie pisze na koszulke po promocyjnej cenie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastic Re: KOSZULKI LOTTO IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.07.02, 19:18 ja tez sie pisze na promocje!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś