Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KOSZULKI LOTTO

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 21:18
    czy koszulki lotto lecha sa juz,jesli tak to za ile,a jesli nie to kiedy
    bede, za 10dni wyjezdam i trzeba by klub poreklamowac w europie
    Obserwuj wątek
      • madduck Re: KOSZULKI LOTTO 13.07.02, 21:58
        Watpie by juz byly na rynku dostepne repliki LOTTO. Narazie nie widzialem ich
        nigdzie w miescie (sa tylko JAKO). Podobno Klub otwiera z LOTTO dwa sklepy ale
        kiedy i gdzie? NIe mam pojecia. O cenach slyszalem ze maja byc pomiedzy 100 a
        150 - ale to info jest tylko zaslyszane.
        nARKA
        • Gość: HSV Re: KOSZULKI LOTTO IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.07.02, 23:18
          maja byc 3 sklepy ale jeszcze nie wiadomo gdzie. jhak beda koszulki to dam
          znac. mysle ze kilka bede mogl sprzedac po cenach promocyjnych na forum. pozdro
          • madduck Re: KOSZULKI LOTTO 13.07.02, 23:33
            To ja sie odrazu pisze na jedna ;-)
            pozdro
          • sojazz Re: KOSZULKI LOTTO 14.07.02, 19:26
            HSV jak bedziesz miał koszulki to ja tez jestem chetny:-)
      • Gość: m.s. Re: KOSZULKI LOTTO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 14:11
        jak byłem pytać z 2 tygodnie temu w salonie na Pólwiejskiej, to powiedzieli, że
        sprzedawane będę w REDBOXIE, w TOP GOLU też mi powiedzieli, że mają być, ale
        kiedy nie wiadomo
        POZDRO
        • Gość: Jankers Re: KOSZULKI LOTTO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 16:34
          No jakby co to ja też jestem chętny na zakup koszulki po promocyjnej cenie :-)
        • Gość: młynek Re: KOSZULKI LOTTO IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 10:31
          Gość portalu: m.s. napisał(a):

> sprzedawane będę w REDBOXIE, w TOP GOLU też mi powiedzieli, że mają być, ale
          > kiedy nie wiadomo

Możecie mi podać gdzie się mogę zaopatrzyć w P-niu i nie tylko w różne gadżety
          Lecha. Ztego co wiem Top Gol chyba koło dworca i w Swarzędzu. Jest sklep chyba
          na Zwierzynieckiej nie wiem jak się nazywa.

z góry dzięki, pzdr.
          • Gość: Daras Re: KOSZULKI LOTTO IP: *.piastlan.net 15.07.02, 10:39
            najwicej gadzetow lecha mozesz kupic w pyrze na stadionie Lecha
      • Gość: m.s. Re: KOSZULKI LOTTO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 23:28
        ja oczywiście tez
        • Gość: pluto Re: KOSZULKI LOTTO IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.07.02, 14:41
          tez sie pisze na koszulke po promocyjnej cenie :))
          • Gość: plastic Re: KOSZULKI LOTTO IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.07.02, 19:18
            ja tez sie pisze na promocje!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka