Gość: andro IP: 83.146.59.* 01.06.05, 21:50 72:67 a nie 65 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danzig74 ZOPPOT mistrzem Polski!!!!! 01.06.05, 21:50 yeahhhhh :)))))))))))))))) ZOPPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOM MISTRZ EBL Prokom mistrzem Polski! IP: *.mlyniec.gda.pl 01.06.05, 21:51 PROKOM MISTRZ EBL 2005 PROKOM MISTRZ EBL 2005 PROKOM MISTRZ EBL 2005 PROKOM MISTRZ EBL 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kylo Jaka szkoda !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:52 A tak wierzyłem w Anwil !!! Szkoda chłopaki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo JEEEEEEEEST !!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.06.05, 21:59 Dekoracja w hali mistrzów!!! Bardzo dobrze, nic tak nie uczy pokory matołków jak oglądanie koronacji Prokomu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: JEEEEEEEEST !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:20 Wiesz co bardzo cenie profesjonalizm i wolę walki koszykarzy z Sopotu.Ale nie trawię takich kibiców jak ty.Matołkiem możesz być tylko ty.Wygrywać też trzeba umieć.Dla ciebie to za trudne.Aha, jestem z Włocławka. Odpowiedz Link Zgłoś
kiecaj Re: JEEEEEEEEST !!! 02.06.05, 21:15 Nie widzisz, że to jakiś cienki Bolo jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwiluś Re: JEEEEEEEEST !!! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 02.06.05, 21:58 Już Ci kiedyś pajacu pisałem nie wchodź na te strony!!To są strony dla prawdziwych kibiców nie debili.W życiu nie byłeś na meczu koszykówki.Mamusia Ci kupiła gadzet i sie popisujesz. BOLO WALNIJ SIE W CZOLO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniceuwodzenia Kim jest Robert Finger? 01.06.05, 21:59 on stawiał na Prokom? czy jest akcjonariuszem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Prokom mistrzem Polski! IP: *.cable.satra.pl 01.06.05, 22:05 Mistrz moze być tylko jeden! PROKOM TREFL SOPOT!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotKa Trudno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:08 Zbieranina z całego świata z sadystą Jagodnikiem na czele została mistrzem "Polski". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartas Re: Trudno IP: *.chello.pl 01.06.05, 22:23 i mam nadzieje, ze dlugo bedzie cie to meczylo zlamasie :) proooo-kooom treeefl!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaq-u Re: Trudno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:07 niestety takich złamasów, którzy niepotrafią docenić prawdziwej koszykówki, ataku i obrony, jest wielu. Cieszmy się, że przegrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basketman Re: Prokom mistrzem Polski! IP: *.prokom.pl 01.06.05, 22:29 Słuchajcie, to jest sport, zawsze ktoś musi wygrać. Ale gratulacje należą się obu zespołom! Za wspaniałe widowisko, za wspaniałą grę, za emocje i walkę do końca. To dzięki Anwilowi finał był taki emocjonujący, ich ambicja i wola walki była imponująca. Nie obrażajmy się na tym forum, szanujmy naszych zawodników! Dziękujmy obu drużynom za fajny finał i do zobaczenia w przyszłym sezonie. Oby jeszcze więcej było w nim polskich zawodników ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwiluś Re: Prokom mistrzem Polski! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 02.06.05, 22:07 POPIERAM CIE BASKETMAN!W tym sezonie lepszy okazał się Prokom i gratulacje mu za to.Ja dziekuję Anwilowi za emocje jakich nam dostarczył.Zawsze znajdzie się ktoś komu będzie wciąz mało.A Anwil zrobił naprawdę fajną robotę .Pozdro dla Anwilu i Prokomu.dla wszystkich kibiców!!! Nikt do tej pory nie zauważył ile fajnych dziewczyn kibicuje obu drużynom.Może zamiast sobie ubliżac pogadajmy z nimi i o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaq-u Re: Prokom mistrzem Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:02 ASTER TO GÓWNIANA KABLÓWKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaquin Gratulacje dla PROKOMU, a Pacesas musi odejść... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:05 ...tak czy siak!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaq-u Re: Gratulacje dla PROKOMU, a Pacesas musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:08 masz kompleks pacesasa, może chcesz o tym porozmawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wio Re: Prokom mistrzem Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:11 "cała Polska w cieniu..." TREFLA !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goranka adrom! rywalizowales dzis ze Szczechowiakiem... IP: *.gdynia.mm.pl 01.06.05, 23:14 o tytul KRETYNA ROKU?! Alez zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vinkon Re: Prokom mistrzem Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:20 Do dupy z taką robotą rybacy z Sopotu mistrzem Polski To jest K... skandal !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Prokom mistrzem Polski! IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.06.05, 23:23 Placz placz czlowieku tylko to ci pozostalo, wielkie brawa dla Prokomu ktory po raz kolejny udowodnil kto jest najlepsza koszykarska druzyna w Polsce. Gratulacje rowniez dla Anwilu za wywalczenie drugiego miejsca, do przyszlego sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwiluś Re: Prokom mistrzem Polski! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 02.06.05, 22:22 ASIE! ASIE!Smutno to wyznać ale jesteś góra!Obiecałem Ci złożyc gratulacje jak wygracie.A więc gratuluję!Zajdźcie jak najwyzej w euro-lidze. Przykro tylko mi ze mimo iz Wasi kibice byli dobrze przyjęci we Włocławku i fajnie sie bawili zaden o tym nie pisze,a to może uzdrowić atmosferę. Szkoda też ze Pacesas,który u nas grał,i Dylewicz który ledwo co wyrósł przy odjeździe pokazywali naszym kibicom palec. Pozdrawiam wszystkich kibiców po obu stronach, równiez tych z innych klubów którzy kibicowali do konca.AS jeszcze raz gratki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Prokom mistrzem Polski! IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.06.05, 14:23 Co ja ci moge napisac na obrone tych graczy, pewnie nic sensownego, moze uslyszeli "pare" slow pod swoim adresem, ktos im ublizal, nie mam pojecia, ciesze sie natomiast ze mozna sie normalnie dogadac z kibicami druzyny przeciwnej, i nie musi byc wojny miedzy nami, bo to raczej nie ma wielkiego sensu. Powodzenia w kolejnym sezonie i rowniez gratuluje dzielnej postawy i srebrnego medalu, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan gratulacje z Wrocławia IP: *.os.kn.pl 02.06.05, 01:48 a Wójcik wróci do nas. CPWCŚ. pozdrawiam fletcher bedzie wybitny, bo odkryje go jankowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kareem Re: gratulacje z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 07:45 Hej Śląsk, hej Śląsk, hej WKS!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SD Re: Prokom mistrzem Polski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 10:11 Szczerze gratulujemy Mistrzom i Vicemistrzom Polski za piękne widowiska. Pomorska Rada Regionalna Stronnictwa Demokratycznego w Gdańsku-Oliwie ul. Wita Stwosza 12. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alwin Anwil - srebrne medale IP: 213.17.164.* 02.06.05, 11:15 Anwil, dziękuję za walkę. Gratuluję srebrnych medali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Są najlepsi bez 2 zdań. A kiedy Śląsk się odrodzi? IP: 217.153.132.* 02.06.05, 11:44 Co ze Śląskiem moją ulubioną drużyną ? Gdzie następcy Wójcika, Zeliga, Garlińskiego, Łopatki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks? Re: Są najlepsi bez 2 zdań. A kiedy Śląsk się odr IP: *.lipno.sdi.tpnet.pl 02.06.05, 13:30 następca Garlińskiego przyjechał juz do Polski, niejaki Źuk Garliński ale na razie listy roznosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Prokom mistrzem Polski! IP: *.nrc.pl / 62.233.200.* 02.06.05, 15:53 Jeden z ciekawszych finałów w ciągu ostatnich sezonów. Gratulacje dla obu drużyn i wyrazy uznania dla Adama Wójcika, który jest klasą sam dla siebie. Wczoraj po raz kolejny pociągnął za sobą zespół jak przystało na lidera. Niestety takiego gracza brakowało wczoraj w Anwilu. Szósty mecz był naprawdę godny finałów. Przewaga Prokomu dotyczyła głównie doświadczenia Pacesas, Wójcik, Jagodnik w finałach już grali i potrafili poradzić sobie z presją. Wyrazy uznania należą się też młodym graczom Anwilu, myślę, że w przyszłym sezonie będą grali jeszcze lepiej. Pzdr. dla kibiców obu zespołów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Prokom mistrzem Polski! IP: *.hel182.suomicom.fi 02.06.05, 20:29 powiedzcie kto tam w Sopocie rzadzi prezes Wierzbicki,czy prezes Krause? Odpowiedz Link Zgłoś
kiecaj Re: Prokom mistrzem Polski! 02.06.05, 21:19 Gratulacje dla obu drużyn i ich kibiców że tak dzielnie stawali za swoimi. Oby takie finały były co roku i nie 6 meczy ale 7 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwiluś Re: Prokom mistrzem Polski! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 02.06.05, 22:25 W przyszłym roku z odwrotnym skutkiem!!!!Anwil bedzie górą!!!I w to trzeba wierzyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiecaj Re: Prokom mistrzem Polski! 03.06.05, 17:38 Dla mnie było to tak oczywiste, że już nawet tego nie pisałem :))). Oby w przyszłym sezonie ktoś walnął (włocławiankę) Wańkową w główkę, ażeby ta spowodowała opamiętanie się TVP i więcej transmisji. Odpowiedz Link Zgłoś