Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polska bez Krzynówka

• Gość: Irro co za zkapciały artykuł... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.05, 21:21
        nie oglądałem meczu i z tej relacji niczego się nie dowiedziałem. mocno niech
        się autor zastanowi, czy o sporcie powinien pisać, tu bardziej socjologią i
        polityką pachnie.
        • Gość: kibic [...] IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.06.05, 03:48
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • szatek100 Kiedy wreszcie wykopia Milę ?!!!!! 05.06.05, 21:38
        To naprawde wielka sztuka by najgorszym w takim towarzystwie , jak piłkarze
        polskiej reprezentacji.Mili ta sztuka sie udała.Nasi zawodnicy sa znani w
        Europie z tego , że co prawda umiejetności techniczne i wiedza taktyczna nie
        stoja u nich na najwyzszym poziomie , ale za to sa silni fizycznie i potrafia
        walczyc.Otóż Mila nawet tego nie nie potrafi...Szczyt irytacji przyszedł u mnie
        w momencie , kiedy "gwiazda" Austrii Wiedeń przewróciła się ...niepopychana
        przez nikogo.Warto dodać , że sędzia niesłusznie dał za to Azerowi żółtą
        kartkę.U "Rogera" wykształcił się po prostu odruch warunkowy nakazujący
        przewracać się , kiedy rywal znajdzie się w odległosci mniejszej , niz jesen
        metr.PO PROSTU ŻENADA.Jacek wróć !!!!!

pzdr
      • Gość: ada Mecz Polska - Anglia - bilety IP: *.it-net.pl 05.06.05, 22:14
        Czy ktoś wie, jak można kupić bilety na mecz Polska -Anglia, który będzie 12
        października? Brat prosił mnie o kupno, nie ma go w Polsce i nie ma dostępu do
        netu, a chce siedzieć w polskim sektorze, nie w angielskim. Czy w Internecie
        można taki bilet zamówić, jeżeli tak, to gdzie? Pomóżcie proszę, w ogóle się na
        tym nie znam :( a na stronie PZPN nie ma żadnej informacji o tym meczu...

• Gość: Witek Re: Mecz Polska - Anglia - bilety IP: *.aster.pl 05.06.05, 23:54
          Moze dlatego, ze mecz jest w Manchesterze? ;D
      • Gość: zbiker eliminacje MŚ IP: 81.219.88.* 05.06.05, 23:07
        Najbardziej zdenerwował mnie Janas na początku eliminacji, i nasi piłkarze
        również, mówiąc, że mamy duże szanse wyjść z grupy z drugiego miejsca. Poddali
        się od razu bez walki Angolom. Czy to normalne? Żeby trener od razu wyciągnął
        białą flagę przed Anglikami? Bez walki???
      • Gość: observator no to Anglia dla Polski teraz peanut IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.06.05, 03:46
      • Gość: Robert Polska coraz bliżej Mundialu IP: *.dsl.telepac.pt 06.06.05, 03:55
        Jurek Engel, Jurek !!!
        • Gość: DonJose To byl spalony IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 06.06.05, 04:25
          Chodzi o ten trzeci gol. Zarowno Niedzielan jak i Zurawski byli w momencie, w
          ktorym Szymkowiak podawal pilke Niedzielanowi.
      • Gość: jack polska - azerbejdżan IP: *.crowley.pl 06.06.05, 08:39
        dobrze że wygrali. brawo po raz kolejny Frankowski!
        Po raz kolejny Kosowski do bani, tylko jedna akcja w obronie , nie trafia w
        bramkę z 10 metrów i jak zwykle nie pomaga w obronie co on robi w reprezentacji.
        na trybune
        • Gość: xxxca kto???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:52
          pytam po raz kolejny . skoro Kosowski taki fatalny to kto zagra z jego braćmi
          WIŚLAKAMI w tej reprezentacji???
          • Gość: kibic Re: kto???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:56
            Myślę ze Karwan byłby lepszy. przynajmniej dokładnie podaje.
      • Gość: Bart Sekret zwycięstw reprezentacji IP: *.bci.net.pl 06.06.05, 09:33
        Wiecie, czemu Janas osiąga z reprezentacją tak dobre wyniki? Bo tym różni się
        od poprzednich selekcjonerów, że zamiast wpajać piłkarzom naszą rodzimą myśl
        szkoleniową przychodzi na trening i mówi: To wy teraz chłopaki sobie pograjcie
        jak umiecie, a ja pójdę się napić :)
      • Gość: japa Co ten Błoński pie... IP: *.atg / 81.210.16.* 06.06.05, 10:14
        Wszyscy widzieli białego orła a on białą gwiazdę. Kłopoty ze wzrokiem?
      • Gość: Krakus Panie Janas niech pan słucha Baszczyńskiego... IP: *.boreknet.com 06.06.05, 10:52
        Zgranie, to podstawa w zespole, a dawni i obecni wiślacy wytrenowani przez
        Kasperczaka znają się po gestach. Armia zaciężna...owszem, ale góra Dudek,
        Krzynówek, Szymkowiak i może nawet Gorawski (Kosowski traci w Niemczch resztki
        swojego talentu, a Radomski, to nieporozumienie). I to by było na tyle. Trzeba
        też dać szansę "młodym wilkom" z naszej ligi, do mundialu potrzebujemy trochę
        "świerzości" i fantazji. Czasem potrzebna jest w ostatnich 10 minutach meczu.
        Acha i kilka telefonów, lub spotkań z H.Kasperczakiem - to bardzo ważne !!!
      • Gość: vvvvvvvvvv [...] IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 06.06.05, 11:05
      • Gość: xxxx [...] IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 06.06.05, 11:06
      • tkarmel drużyna narodowa 06.06.05, 15:26
        chłopaki zaczynają fajnie grać ale nie można ich przechwalać bo boję się, że
        będziemy mieli powtórkę z ubiegłych mistrzostw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka