Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GKSŻ Apator Adriana Toruń- nowa nazwa klubu!!!! ;]

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:25
    Po wiadomych ekscesach na toruńskim stadionie cała prawda wyszła na jaw. Po
    co sie ukrywacie panie K. Cała Polska juz sie z pana smieje. proponuje
    wystepować pod takim szyldem więc nie bedzie niedomówień i wielkich
    rozczarowan poziomem czarnego sportu w Polsce. Wszyscy bedą wiedzieli z góry
    o co chodzi i kto tu rządzi.I oczywiście głupich wątków na forum
    typu "nagranie tv z meczu z atlasem!!!":)))też nie bedzie:))) Mam nadzieje że
    jeszcze będziecie za to skarceni tak jak Zielony Pagórek
    Obserwuj wątek
      • Gość: wróżka Adriana NIEPŁACĘDŁUGU BTŻ POLONIA BYDGOSZCZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:10
        - to nowa nazwa Twojego klubu , który po defraudacjach i machlojach tylko
        dzięki Karwanowi został dopuszczony do rozgrywek w nowym wcieleniu głąbie.
      • Gość: loramo Re: GKSŻ Apator Adriana Toruń- nowa nazwa klubu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:51
        czyżby pan karwan zastepował prawo w Polsce??? decydował nawet w sprawach
        upadłosci spółek??? widze ze takie przekonanie jest na porządku dziennym ale to
        nie świadczy dobrze o Tobie. a argumenty typu "głab" są nistety typowe dla
        widzów polsatu ale nie sport. tylko tego dla kucharek i dresiarzy. mysle ze
        wkopałes karwana na dobre panie wróżka::)))))))
        • Gość: malyjanek Re: GKSŻ Apator Adriana Toruń- nowa nazwa klubu!! IP: 82.177.65.* 06.06.05, 23:02
          czemu Bydgoszcz nie jezdzi z nami(czyt Pila) w 2 lidze? przeciez tez uciekli od
          dlugow
        • Gość: Wróżka Adriana Re: GKSŻ Apator Adriana Toruń- nowa nazwa klubu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 23:13
          A jednak głąb ! O upadłości spółek decyduje sąd a o spełnieniu warunków
          dopuszczenia do rozgrywek GKSŻ ale Tobie to trzeba wszystko kawę na ławę.
          • Gość: Waita Re: GKSŻ Apator Adriana Toruń- nowa nazwa klubu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 23:28
            Wrózka to było wiadomo od samego pooczątku ze bydgoszcz jest w ekstralidze nie
            potrzbna tu była zadna interwncja Komisji. W czym jak w czym ale Kodeksie
            karnym nie namieszaja . Bez obaw! Nawet Wielki Karwan jest tu bez prawa głosu w
            obliczu temidy.
      • Gość: loramo Re: GKSŻ Apator Adriana Toruń- nowa nazwa klubu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 23:24
        ale szkoda. dobra posłuze sie twoim językiem. Tzw"głabie" w dopuszczeniu do
        rozgrywek chodziło o długi i sprawy finasowe a nie przepisy czysto
        organizacyjne i sportowe. kazdy prawnik Ci powie ze wszystko odbyło sie
        zgodnie z prawem i wszystkie długi zostaną spłacone. A to co robiła GKSŻ to
        był czysty kabaret i widze ze dałes sie naiwnie w niego wciagnać maluszku. A że
        w piule popełniono przekręty gospodarcze to nie moja wina że skasowali klub.
        Tylko przy tytm wszystkim trzeba troszeczke pomysleć. czy wszsycy w Toruniu
        myslą że pan K. jest nadczłowiekiem??:))) wszystkich chyba ostatnio całkiem
        pokręciło za przeproszeniem
        • Gość: Prawnik Re: GKSŻ Apator Adriana Toruń- nowa nazwa klubu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 23:37
          Skoro jesteś taki mocny w te bierki to pewnie wiesz ,że inny klub może
          występować w lidze pod warunkiem , że jest tzw. nastepcą prawnym poprzedniego
          klubu a nie sekcji bowiem nie jest dopuszczalne aby być następcą prawnym części
          osoby prawnej jakim była sekcja żużlowa lecz całości tzn. stowarzyszenia pod
          nazwą Klub Sportowy Polonia.W tym momencie dokonano karkołomnego zabiegu i
          stworzono zupełnie nowy klub który przejął sekcję żużlową ale w żadnym wypadku
          nie jest on następcą prawnym Polonii i nie powinien zostać dopuszczony do e-
          ligii. Jasne ?
      • Gość: Ask for more [...] IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 07.06.05, 01:42
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: wróżka Re: GKSŻ Apator Adriana Toruń- nowa nazwa klubu!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:56
          Chris dobrze widziec ze bicz wiruje hehe
      • Gość: loramo Re: GKSŻ Apator Adriana Toruń- nowa nazwa klubu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:00
        Widze ze toruńscy kibice wrezszcie odkrywaja swoją prawdziwą twarz. Byc moze
        pomogą tutaj jakies ziółka zaparzone przez mamusie bo przecież to czynność zbyt
        skomplikowana dla przecietnego torunianina wykluczonego juz dawno ze
        społeczeństwa;]
        • Gość: sasiad Re: GKSŻ Apator Adriana Toruń- nowa nazwa klubu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:02
          a jakiej reakcji sie spodziewales po swoich postach? jestes tak samo slepy na machloje w bydgoszczy jak torunscy kibice na machloje w toruniu, i tak mozna by o kazdym osrodku zuzlowym. tak sie jakos zlozylo ze nie ma krysztalowych w naszym piekielku i radze sie najpierw zastanowic przed rozpoczeciem takiej kampanii zamiast wic sie jak piskorz pozniej. radze to Tobie jak i kibicom wroclawskim, bo jak karwan doprowadzi do weryfikacji wyniku to ciezko sie bedzie do bledu przyznac, a w przypadku niektorych wytlumacz przed sadem za pomowienie.
          a tekst o przecietnym torunianinie odslania Twoje prawdziwe oblicze. dzieki bogu kibicuje Twojej druzynie i kibicom bydgoskim pokroju iksa- nie Tobie.
          pozdrawiam normalnych
      • Gość: loramo Re: GKSŻ Apator Adriana Toruń- nowa nazwa klubu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:45
        Chris widze ze tak bardzo sie wstydzisz swej niezbyt madrej i pozbawionej sensu
        wypowiedzi że brak Ci odwagi podpisywać sie pod nią własnym nickiem to pewnie
        ten strach przed staniem sie czerwona latarnia tego forum. Wyluzuj Chris i
        troche cywilnej odwagi ja wiem ze tego z mlekiem matki w Toruniu nie da sie
        wyssać ale próbować zawsze mozna.
        • Gość: xyz Do Loramo IP: *.d417.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 07.06.05, 12:36
          Powoływałeś się mądralo na prawników i dostałeś prawniczą analizę i co ? Zero
          komentarza ! Argumentów juz zabrakło czy wiedzy? Sądząc po treści kolejnej
          obraźliwej wypowiedzi sądzę , że i jednego i drugiego. Prawda , że lepiej i
          bezpieczniej jest szybko przeskoczyć na bluzganie niż dalej brnąć jak ślepy we
          mgle i wykazywać się swoją niekompetencją ?. Swoim niskim , prymitywnym
          poziomem nie zasługujesz nawet aby po Twoich postach spojrzeć na klawiaturę.
          • salmiok Re: Do Loramo 07.06.05, 12:47
            Przyłączam się i popieram. Ludzie po prostu olejmy tego gościa bo rzygać sie
            chce co on wypisuje
      • Gość: loramo do xxyxyxyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:10
        xyz ale tu jest komentarz nie potrzebmny ja juz wyraziłem swoje zdanie na ten
        temat i chyba zostało wyrażone w dośc jasny sposób. Wszystko zostało
        pezprowadzone zgodnie z prawem i co ja mam tu jeszcze dodawać. a reszta postów
        mnie nie interesuje bo są po prostu kompromitujące. wyrażam swoja opinie i
        podobne opinie są dosyc powszechne więc głową muru nie przebijecie. Wiem że
        prawda w oczy kole ale mecze z lotosem i Atlasem pokazały po prostu ciemną
        stronę sportu żużlowego w Polsce.
        • Gość: Iviiiii;] Re: do xxyxyxyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:10
          nie nadużywaj słó, chłopcze. nie cała Polska, ponieważ JA się nie śmieję. jak
          również grono moich znajomych, całkiem liczne. po przeczytaniu trzech twoich
          wypowiedzi, zaprzestałam wykonywania tej czynności, gdyż szkoda czasu i oczu.
      • Gość: Chris ... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 07.06.05, 15:54
        CS, IKS, MAVERICK, BYZYDURA, JAZON, SASIAD, KROTOSS, KIBIC, MAGDA Z KRAKOWA,
        KOLABOR, WRÓŻKA, SALMIOK, SZREK, KRZYSZTOF, JACEK, CZAWEZ, TOMA, HEART,
        MICHUTOR, IVIIII to są osoby z którymi mozna rzetelnie porozmawiać, jeżeli
        podpinasz mnie pod jakiś wątek to nie pozostaje mi nic innego jak zostawić to
        bez komentarza. Zgodze się z faktem że zachowuje często ton szyderczo -
        ironiczny, ale staram się byc obiektywny, nigdy nie wypowiadam się negatywnie w
        taki sposób o Ruteckim czy działaczach z Bydgoszczy, jak ty w prostacki sposób
        o Karwanie i Ząbiku. Można dażyć kogoś antypatia, ale w Twoim wypadku to wydaje
        się być mocno chorobliwe. Chce tylko dodać,że Bydgoszcz znam od podszewki,może
        w zwiazku z tym że zarabiam tam pieniądze, nie daże tego miasta wyrafinowaną
        antypatia taka jak TY, nasz Toruń...Nic już nie dodam, nie wydajesz się w żaden
        sposób kompetentny do jakichkolwiek rozmów. Myśle,że moje milczenie będzie
        adykwatne do sytuacji...
        • Gość: byzydura Re: ... IP: *.tvgawex.pl 07.06.05, 16:58
          chyba po raz pierwszy sie z tobą zgadzam Chrisie :)
          ale i tak nie do konca, bo przy wymienianiu nickow zapomniales o swoim ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka