Dodaj do ulubionych

Zapraszam na ROMANTICE!!!

23.01.03, 11:00
Poniewaz wg mojej ukochanej kolezanki messyjki (tak, tak, nie boje sie uzyc
tego okreslenia) mamy z Tygrysem infantylno-wstydliwy stosunek do sexu,
chcemy udowodnic ze tak nie jest. Zapraszamy zatem na romanticowy watek
PODRECZNIK DO SEXU gdzie obydwoje udowadniamy ze z sexem jestesmy za pan
brat. codziennie!!!
Obserwuj wątek
    • messja Re: Zapraszam na ROMANTICE!!! 23.01.03, 16:16
      saqqara napisała:

> Poniewaz wg mojej ukochanej kolezanki messyjki (tak, tak, nie boje sie uzyc
      > tego okreslenia) mamy z Tygrysem infantylno-wstydliwy stosunek do sexu,
      > chcemy udowodnic ze tak nie jest. Zapraszamy zatem na romanticowy watek
      > PODRECZNIK DO SEXU gdzie obydwoje udowadniamy ze z sexem jestesmy za pan
      > brat. codziennie!!!

To dobrze, ze sie tak przejmujesz moja opinia na twoj temat, ze az zakladasz
      nowy watek i skrzykujesz przyjaciol. widac, ze ci zalezy na tym, co o tobie
      mysle...
      ale nie moge powiedziec: vice versa.
      z zwiazku z tym napewno wybaczysz, jesli nie bede sie wdawac z toba w zadna
      dyskusje. jesli nie - tez dobrze:)
      messja
      • saqqara Re: Zapraszam na ROMANTICE!!! 24.01.03, 08:41
        messja napisała:

> To dobrze, ze sie tak przejmujesz moja opinia na twoj temat, ze az zakladasz
        > nowy watek i skrzykujesz przyjaciol. widac, ze ci zalezy na tym, co o tobie
        > mysle...

> ale nie moge powiedziec: vice versa.
        > z zwiazku z tym napewno wybaczysz, jesli nie bede sie wdawac z toba w zadna
        > dyskusje. jesli nie - tez dobrze:)
        > messja
        • saqqara z wrazenia 24.01.03, 08:51
          ze moja ukochana messyjka sie do mnie odezwala to mi sie wczesniej wyslalo
          no widzisz mesja, jak ty na mnie dzialasz? no widzisz? rece mnie sie nawet
          trzesa na sama mysl o tobie, a co dopiero jak sobie pomysle ze ja to napisze tu
          a ty to przeczytasz tam... o yezoooo yezoooo, no zaraz sie posikam z radosci i
          szczescia.... tylko uwazaj, bo moge z tego szczescia nasikac tobie na twoje
          ppantofelki z pomponikami... (USMIECH)

> messja napisała:
          >
          > > To dobrze, ze sie tak przejmujesz moja opinia na twoj temat, ze az zaklada
          > sz nowy watek i skrzykujesz przyjaciol. widac, ze ci zalezy na tym, co o tobi
          > e mysle...
          >
          bardzo sie przejmuje twoja opinia na moj temat, no po nocach spac nie moge, tak
          sie przejmuje, o normalnym zyciu zapominam, tylko mysle: co teraz mesja o mnie
          mysli? jesli wogole mysli... ups, sorka, to wulgaryzm znowu sie wkradl (USMIECH)

> > ale nie moge powiedziec: vice versa.
          ja wiem ze masz problemy z realizacja swoich postanowien. za kazdym razem
          mowisz ze sie juz do mnie nie odzezwiesz ale potem robisz mi wspaniala
          niespodzinke i sie odzywasz... tak jak teraz... jakie to mile, nawet nie wiesz
          jaka mi tym przyjemnosc sprawiasz (USMIECH)

> > z zwiazku z tym napewno wybaczysz, jesli nie bede sie wdawac z toba w zadn
          > a dyskusje. jesli nie - tez dobrze:)

alez oczywiscie ze ci wybacze, ale nie martw sie, gdzie ty, tam ja, nie
          zostawie cie juz moj kochany robaczku, bede twoim cieniem... alez nie nie, nie
          opieraj sie, tak jak ty bede ynteligentnie rozbierac twoje wypowiedzi na
          elementy pierwsze, tak samo jak ty bede miala problemy ze zrozumieniem textu,
          tak samo jak ty bede nietolerancyjna, zarozumiala, bez dystansu do wlasnego
          tylka, z IQ chraaszcza, o twojej urodzie to juz nawet nie wspomne, moje kochane
          yeti, moge tak do ciebie mowic? naprawde? tak sie ciesze (USMIECH)

pozdrawiam bardzo ale to bardzo serdecznie
          saQQara

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka