Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lotos-Apator

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:51
    Informuję , że mecz w Gdańsku też już jest ustawiony. Sędzia już dostał dolę
    (sam widziałem). Będą dwa wykluczenia u Gdańszczan , jedna fałszywka na mecie
    i toromistrz ma zrobić tor pod Apatora.Lotos pojedzie trzema juniorami bez
    obcokrajowca.Pozdrowionka dla wszystkich miłośników teori spisków detektywów
    Andrzeja Wydrukowanymecz i Marka Rzygaćmisięchce.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Dzikowski Re: Lotos-Apator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 23:16
        Dokładnie tak . Musimy zrobić wszystko aby Apator miał na nas jeszcze bonusika.
      • Gość: ja Re: Lotos-Apator IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 13.06.05, 23:46
        Nie wincie nas za to ze macie toromistrza sprzedawczyka
        • Gość: Iviiiii;] Re: Lotos-Apator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:26
          no, włąśnie niedawno na oficjalnej stronie Apatora była organizowana zbiórka
          kasy. wszyscy kibice płacili, żeby ustawić mecz, bo cena sędziego przerosła
          oczekiwania kibców. sama osobiście wpłaciłam (niestety) tylko pięć dych, więcej
          nie miałąm. mam nadzieję, iż uzyskana kwota zadowoli sędziego, bo nie wiem co my
          zrobimy keidy przegramy. pzdr. dla wszystkich hojnych fanów.
      • Gość: cs Re: Lotos-Apator IP: *.k102.webspeed.dk 14.06.05, 17:12
        Zadna nowosc, po ostatnim oszustwie mozna sie wszystkiego spodziewac po Karwanie.
        • Gość: Szrek Re: Lotos-Apator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 19:46
          A ja tam po prezesie Karwanie oczekuję tylko jednego: że się w końcu pojawi na
          stadionie razem ze swoją drużyną.
          • Gość: cs Re: Lotos-Apator IP: *.k102.webspeed.dk 14.06.05, 21:15
            Jasne, ze sie pojawi.
            I ze swoja druzyna i ze swoim sedzia :o))
            • Gość: Szrek Re: Lotos-Apator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 21:18
              Sparaliżowała mnie głębia twoich przemyśleń.
              • Gość: valdi Re: Lotos-Apator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:40
                po Ząbiku i po Apatorze,nie będziecie się puszyc tylko teraz biadolic jakiego
                macie pecha,a kogo to interesuje
                • Gość: Jazon Re: Lotos-Apator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:52
                  No wlasnie, kogo to interesuje? Podobnie jak twoje posty...
                  • Gość: MAVERICK PL Jaz0n działaj! - off topic IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.06.05, 23:05
                    rany Jaz0n, gdzie żeś Ty bywał?
                    tu się bałagan wieeeelki na forum porobił i nie miał kto czyścić ;)
                    na szczęście Jaz0n back to Us :D

ps. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=302&w=25125105
                    czytał ktoś wogóle ? :|
                    • Gość: Jazon Re: Jaz0n działaj! - off topic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:19
                      Ja czytałem:) Podobnie jak wszystkie posty ostatnimi czasy- a faktycznie
                      ostatnio było ich sporo...
                      Generalnie sądze ze co propozycji typowania, to powinien sie wypowiedziec ten
                      który by sie całym konkuresm zajmował (czyli zapewne kolabor albo Ty). Jezeli
                      jemu nie przeszkadza wklepywanie tego wszystkiego na strone to ja nie widze
                      problemu. Typowanie stalo sie w sumie jakąs tradycja tutaj i mysle ze szkoda
                      byłoby pozbywac sie go z forum. Ale zeby bylo łatwiej mozna wprowadzic
                      rejestracje na samym poczatku- potem 2 opuszczone kolejki to eliminacja z
                      konkursu. Albo ogolnodostepne typowanie na każda kolejke, a punktacja generalna
                      tylko dla 'zarejestrowanych' uczestników. Tyle ode mnie poki co
                      • Gość: MAVERICK PL spoko, ale... IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.06.05, 14:30
                        jednak o wszelkie propozycje prosiłbym na wątku:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=302&w=25125105
                        będe bardzo wdzięczny, co ułatwi mi i zapewne kolaborowi jakąkolwiek prace nad
                        www (-;
                        ps. Czy Pan kolabor żyje ? :> ;p
                        • maatti Re: spoko, ale... 16.06.05, 09:37
                          Niektóre żarty ok, inne raczej na słabym poziomie, to teraz na poważnie...
                          W niedzielę zapowiada się arcyciekawe widowisko, byłem na ME par: wspaniała
                          forma Kościechy, niestety Chrzanowski jest dla mnie zagadką, z jednej strony
                          cieszę, się, że uczy się żużla w GP i mam nadzieję, że to zaprocentuje, chociaż
                          to 10 miejsce ostatnio o czymś świadczy, chyba pojedzie też B. Pedersen, chłopak
                          młody, perspektywiczny, to będzie bardzo trudny mecz, wielka presja nie tylko
                          wygranej, ale też wygranej 47:43... oby pogoda dopisała, bo kibice nie zawiodą
                          mimo kosmicznej ceny biletów :/
                          A wy co sądzicie?
                          • Gość: Chris Re: spoko, ale... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 16.06.05, 10:06
                            Myśle maatti że możesz dopisać dwa punkty do tabeli swojej drużynie, chociaż
                            odnosze dziwne wrażenie,że te artykuły, które czytam na temat kontuzji Ząbika
                            dość często pojawiają sie w portalach internetowych, może to zasłona dymna i
                            Karol w niedziele pojedzie? Podpada mi sam fakt że skład juz został ogłoszony
                            wczoraj:
                            1. Jason Crump 2. Karol Ząbik 3. Mariusz Puszakowski 4. Andy Smith 5. Wiesław
                            Jaguś 6. Marcin Jaguś 7. Adrian Miedziński

Przy dobrej motywacji po ostatnich wpadkach, myśle,że Gdanszczanie wygrają 10 -
                            14 pkt tak będe chyba typował w naszej zabawie. A co tam u Panny B.??Jedzie w
                            meczu czy ma za mocne motory na gdański tor?? Wiadomo coś?? Pozdrawiam
                          • salmiok Re: spoko, ale... 16.06.05, 14:00
                            Nie wiem czy Ząbik wystąpi czy nie ale nawet gdyby miał wystąpić to biorąc pod
                            uwagę ostatnio formę naszych i kłopoty Jagusia więcej szans widzę po stronie
                            Gańszczan. Różnica pewnie będzie wynosiła ok 8-10 pkt (no oby nie więcej:))dla
                            Was. (Kościecha faktycznie ostatnio "szaleje"). Pozdrawiam
                            • maatti Re: spoko, ale... 16.06.05, 18:17
                              Chris chciałeś powiedzieć 3p. :) Nie wiem co z Bajerskim, na moje powinien
                              pojechać K. Jabłoński, ale nieobliczalny jest Grzegorz D. :/
                              • Gość: lotos [...] IP: 80.51.243.* 17.06.05, 01:45
                                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                • Gość: Szrek Re: Trolle nie mają szans!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 07:13
                                  Sport dlatego jest piękny, bo jest nieprzewidywalny. Życie bywa mniej piękne, bo
                                  jest udziałem m.innymi takich palantów, którzy sami nie posiadając żadnej
                                  wartości starają się ujmować jej innym. Mowa o tobie "lotos".
                                • Gość: Troll [...] IP: *.d417.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 17.06.05, 07:38
                                  • maatti Re: Trolle nie mają szans!!! 17.06.05, 09:58
                                    Troll nie obrażaj drużyny, której kibicuję, w sumie twoja ksywa jest adekwatna
                                    do tego co robisz, dziwię się Jazonowi, że jeszcze nie skasował Twojego posta...
                                    • Gość: xyz Do Maattiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:05
                                      Mam pytanko . Dlaczego z takim samym wyczuciem smaku i obiektywizmu nie
                                      zareagowałeś na post niejakiego "lotosa". Przecież to on zaczął.
                                      • Gość: Jazon Re: Do Maattiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:23
                                        To samo pytanie...
                                        • maatti Re: Do Maattiego 17.06.05, 20:54
                                          oba posty powinny być skasowane
                                          • Gość: Jazon Re: Do Maattiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 02:57
                                            No i od razu lepiej- ale dlaczego dopiero teraz to przyznajesz? Bo ja przy
                                            poscie Lotosu miałem watpliwosci- technicznie rzecz biorąc nie łamał
                                            regulaminu, choc wkurzył mnie na wstępie. Takie posty prowokuja ludzi do
                                            gorszych reakcji- i tak pojawił sie Troll. Ciesze sie że zgadzamy sie w tym
                                            punkcie- usune oba.
                                            • maatti Re: Do Maattiego 18.06.05, 12:12
                                              Przepraszam za off topic, nieważne z której strony ktoś pisze, śmieci powinny
                                              być usuwane, nie mówiłem o wcześniejszym poście od razu bo mi umknął choć na
                                              wstępie mnie wkurzył, dobra to już nieważne cieszę się, że robisz tu porządek
                              • Gość: Wybrzeze&Sparta Re: spoko, ale... IP: *.crowley.pl 17.06.05, 15:03
                                Bajerski to jest najwieksza porażka jaką w ostatnich latach widziałem.Nie ma
                                zawodnika w tym kraju,który nie mógłby go objechać.Żal słów.Za rok to chyba
                                bedzie sie na Ukrainie ścigał.
      • Gość: Wybrzeże&Sparta Wybrzeże-Apator 49:41 IP: *.crowley.pl 17.06.05, 14:58
        Tak bedzie.Nawet sedzia wam nie pomoze.Juz od Lechii w tym roku dostaliscie
        baty.Teraz czas na żużel.
        • Gość: cs Re: Wybrzeże-Apator 49:41 IP: *.k102.webspeed.dk 17.06.05, 16:29
          A jednak sedzia juz pomogl, Jablonski jest wykluczony z meczu.
          Jak nie z jednej strony, to go z drugiej.

Ja juz teraz typuje Apator na mistrza.
          • maatti Re: Wybrzeże-Apator 49:41 18.06.05, 12:14
            Hmmm a z jakiego powodu Jabłoński jest wykluczony z meczu? a Bajerski awansował
            dalej w MP... cuda się zdarzają ;-)
      • maatti Re: Lotos-Apator 18.06.05, 12:18
        www.lotosgdansk.pl/dzial.php?d=news/601
        Trochę nie rozumiem wykluczenia Jabłońskiego, skoro on tylko wyprzedził
        zawodnika, który celowo zwolnił, z drugiej strony jeśli się obaj umówili...
        smutne to, bo żużel niebezpiecznie wkracza na korupcyjną drogę, na której jest
        już dawno piłka...
        • Gość: Chris Re: Lotos-Apator IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 18.06.05, 13:13
          Zapewne po weekendzie ktoś zawiedziony napisze,że to prezes Karwan ustawił
          sędziego Mądrzaka z Gniezna...by ten wykluczył Jabłońskiego na poczet Apatora,
          kosztem niedzielnego meczu:)))
          • Gość: cs Re: Lotos-Apator IP: *.k102.webspeed.dk 18.06.05, 22:27
            Zrobili wala z Wrockiem, to dlaczego nie teraz ?
            Nic mnie juz nie zdziwi.
            • Gość: wałek Re: Lotos-Apator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 22:31
              A jak !!!! Przekręcimy wszystkie mecze , sędziów nawet panienki na starcie i
              zdobędziemy mistrza APATOR ! a WY dalej uprawiajcie ten bełkot.
              • Gość: cs Re: Lotos-Apator IP: *.k102.webspeed.dk 18.06.05, 23:02
                moze i belkoczemy, ale nie oszukujemy.
                • Gość: Szrek Re: Lotos-Apator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 08:44
                  Podoba mi się konsekwencja z jaka "cs" i jego koledzy dążą do ukrócenia
                  chachmentów jakie w tym sezonie robią Torunianie. Prezes kręci z sędziami,
                  trener kręci z torem. Mówię wam tak wszyscy kręcą, nawet motocykle! Byłem w
                  Toruniu na kilku meczach i widziałem ich motory: oficjalnie kręcą kołami. I to
                  na oczach tyssięcy kibiców. W tym Apatorze to już wstydu nie mają! Chyba więcej
                  tam nie pojadę i HEJ
                  • maatti Re: Lotos-Apator 19.06.05, 10:45
                    A ja nie mogę być na meczu, ale dół :-( ciekawe ile przyjedzie kiboli z Torunia,
                    może więcej niż 2 lata temu?
                    • Gość: Jazon Re: Lotos-Apator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 10:56
                      Ja na mecze z Gdańskiem w ogole przestalem chcodzic- zrobiłem sie przesądny.
                      Uznalem ze przynosze im pecha. Byl taki mecz ktory wtopilismy, okupujac porazke
                      dodatkowo kontuzja Kosciechy, i pęknięciem łańcucha u Jagusia na ostatnim
                      okrążeniu XV biegu- jechaliśmy po zwyciestwo...Innym razem kibice z Gdańska
                      robili zadyme przed meczem. Na meczu w tym sezonie nie bylem... i wygrali:)
                      • maatti Re: Lotos-Apator 19.06.05, 13:42
                        a tam już nie demonizuj JAzonie naszych kibiców, bo wszyscy /niestety/ są tacy
                        sami, zawsze znajdą się czarne owce...
                        • Gość: Jazon Re: Lotos-Apator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 13:50
                          Eee- to nie byla wypowiedź obliczona na konfrontacje. Tak mnie na wspomnienia
                          naszło:) Po prostu jakos wszystkie mecze z Gdańskiem negatywnie wspominam- pech
                          i tyle...
                          Ale wiesz, w Gdańsku dzis tez mnie nie będzie, co daje Apatorowi jakąs
                          przewage;) Przyda im sie każda mozliwa...
                • Gość: apatorek Re: Lotos-Apator IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 19.06.05, 14:46
                  a wykręcanie sie od długów i zmiana nazwy klubu na poczatku sezonu to co
                  • maatti Re: Lotos-Apator 19.06.05, 18:21
                    Długi trzeba spłacić ot co mądralo... mam nadzieję, że zostaną spłaconę,
                    zmieniać nazwę drużyny każdy może, Apator za rok też to czeka...
      • maatti Re: Lotos-Apator 19.06.05, 18:55
        Hmm dziwne rzeczy się dzieją na torze, dlaczego nie mogę tego obejrzeć :( Kłopot
        pokonał Crumpa, a Tomasz tak zbajerował Anioły że już ma 4p. po 2 startach :D
      • Gość: Kibicman [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 19:25
      • maatti Re: Lotos-Apator 19.06.05, 19:53
        Gratulacje dla Apatora, szczerze życzę Wam MP, postawy Lotosu pozwólcie, że nie
        bedę komentował, to chyba ostatni sezon żużla w Gdańsku... To macie 2 punkty u
        siebie +1 za remis +1 za bonus tak? jak to jest, hmm?
        • Gość: Jazon Re: Lotos-Apator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 19:59
          Przed meczem remis wziąłbym w ciemno, teraz jest nawet lekki niedosyt. Ech-
          szkoda ze Chrzanowski juz nie jeździ u nas...Faktem jest ze nie mieliscie dzis
          druzyny- strasznie nierówna dyspozycja wszystkich chyba zawodnikow. No i
          juniorzy...
          Mnie najbardziej cieszy ze caly mecz bez kontuzji i wykluczeń- punkt zdobyty
          bez podtekstów to zupełnie co innego.
          • maatti Re: Lotos-Apator 19.06.05, 21:01
            Ano jeździć musi drużyna, inna sprawa K. Jabłoński... śmiem twierdzic, że z jego
            udziałem mecz zakończyłby się wygraną Lotosu...
            • salmiok Re: Lotos-Apator 19.06.05, 23:39
              Witam, pewnie z Jabłońskim dalibyście nam radę... no ale cóż, ja mogę się tylko
              cieszyć z remisu. Mam nadzieję że w Gdańsku jednak żużel nie zginie po tym
              sezonie jak powiedziałeś, bo szkoda by było waszych kibiców - naprawdę robią
              wrażenie. Cieszę się, że mimo wszystko mecz był czysty i bez "udziału"
              sędziego. Nie bardzo wiem o co chodziło z wykluczeniem Jabłońskiego, a czytałem
              już w innym wątku jakieś podteksty z udziałem sędziego i prezesa GKSŻ - mam
              nadzieję że nie było tam znowu jakiś "dziwnych" decyzji. O co tam konkretnie
              chodziło???
              • Gość: Szrek Re: Lotos-Apator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 00:41
                No ja nie jestem do końca pewien czy ten mecz był czysty do końca. Podobno na 2
                biegi przed końcem do parkingu dodzwonił się prezes Karwan i nakazał trenerowi i
                zawodnikom zremisować ten mecz. Jak się o tym dowiedziałem to się zbulwersowałem.
              • maatti Re: Lotos-Apator 20.06.05, 08:36
                www.lotosgdansk.pl/dzial.php?d=news/601
                Powiem tak, cieszę się tylko z mega emocji jakie czekają mnie w Gdańsku - czyli
                wszystkie mecze Z ZKŻ, po drodze będzie Atlas /jakaś szansa na 3p. jest, już
                druga .../ no i baraże - specjalność LOTOSU, cóż nie została wykorzystana szansa
                jaką /poniekąd/ dali sponsorzy, wg mnie z hukiem powinien wylecieć Formela,
                wtedy może coś drgnie
                Swoją drogą o medale walka też będzie interesująca...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka