wuuj 09.06.05, 22:13 Otylia, kocham Cie, wszystko bedzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo o Boże - znowu trafi na reklamy - tylko czego ? IP: 83.175.158.* 10.06.05, 06:39 podpasek, kostek WC czy płynów do prania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Do kolo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.05, 10:39 Mam nadzieje,że juz teraz nie popełni takiego mistake'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr Sztachnełam steryda i tak sie nie wyda.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Do kolo IP: *.home1.cgocable.net 10.06.05, 16:55 zdecyduj matt, jakiego jezyka uzywasz.wtracenie angielskiego slowa nie czyni cie madrzejszym ani ladniejszym, wrecz przeciwnie. Otylii zycze powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Re: Trener Jędrzejczak: Ona ma fantastyczne możli IP: *.optra.fr 10.06.05, 01:47 Dziwny ten szybki wzrost formy, może to doping .... ... kibiców na pływalni :) ;) ==== a teraz www.skocz.pl/szok/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddffff Re: Trener Jędrzejczak: Ona ma fantastyczne możli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 07:06 te fantastyczne możliwośći i dobre wyniki to napewno specjalna mikstur którą dostała otylla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac koksiara wraca po przerwie z nowym fiolka w tylku IP: *.nyc.res.rr.com 10.06.05, 07:11 ludzie - bez naiwniactwa - swietosc polskiego plywania to taka sama sterydziara jak cala reszta. a tu frajerzy pisza ze kochaja otylie... zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: koksiara wraca po przerwie z nowym fiolka w t IP: *.chello.pl 10.06.05, 09:34 Heh, co Ty w ogóle wiesz o sporcie... I automotywacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9 Re: koksiara wraca po przerwie z nowym fiolka w t IP: 212.76.39.* 10.06.05, 15:29 zgadzam sie w 100%. odstawila koksik na moment i koniec z forma. teraz jak widac zrobila sobie znowu regularna diete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: Trener Jędrzejczak: Ona ma fantastyczne możli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:26 Trzymamy kciuki. -- Wygraj www.fajnekonkursy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin doping!!!! IP: 217.153.6.* 10.06.05, 12:27 ludzie nie macie zielonego pjecia o dopingu!, mysle ze polowa sportowocow go bierze i co! i nic...zeby wygrywac trzeba miec talent, super trening fizyczny i ...MENTALNOSC ZWYCIEZCY. bez tego nie wykrzeszesz z siebie sil na rekord swiata, chocbys bral sterydow 5kg! Otylia sie przelamala i stad te lepsze rezultay bo jest superambitna. Odpowiedz Link Zgłoś
dyti Re: Trener Jędrzejczak: Ona ma fantastyczne możli 10.06.05, 13:53 Otylka wszystko będzie dobrze. Tysiące są z Tobą, a ci co nie, to...Pięknych myśli i owocnych zmagań z Lance'em. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi a fuj 10.06.05, 13:57 czy ktoś mógłby ją przynajmniej przefarbować? źle znoszę ten odcień jajecznicy na czyichś włosach... i na billboardach wielkości hotelu forum, już wolę sam ten hotel chociaż też obrzydliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: java4 Re: Trener Jędrzejczak: Ona ma fantastyczne możli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:29 Oczywiście największe rezerwy, jak zresztą dotychczas, tkwia w dopingu. Odpowiedz Link Zgłoś
laluna106 Re: Trener Jędrzejczak: Ona ma fantastyczne możli 10.06.05, 21:06 Jeszcze więcej tych reklam , a będzie najlepsza ! Trzeba bylo trenowac , a nie reklamować jakies pierdoły. To wogóle beznadzieja jakaś , nie trawie jej ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frendzel Re: Trener Jędrzejczak: Ona ma fantastyczne możli IP: 80.244.140.* 05.07.05, 22:44 Ja mysle ze trzeba zapomniec o waznym wydazenu (czyli o strcie)a poływac dla przyejmiosci wtedy pomimo ciezkiego trenigu nie czuje sie zmeczenia . Przynjmiej ja tak mam. Troche strsu pomga w starcie ale Plywa sie bo lubi sie to robic i mysle ze Otylia(moty) terz tak ma .Pozdro dla wszystkich lubiacych plywac.:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frendzel Ona lubi pywaćć :-)) IP: 80.244.140.* 05.07.05, 22:46 Ja mysle ze trzeba zapomniec o waznym wydazenu (czyli o strcie)a poływac dla przyejmiosci wtedy pomimo ciezkiego trenigu nie czuje sie zmeczenia . Przynjmiej ja tak mam. Troche strsu pomga w starcie ale Plywa sie bo lubi sie to robic i mysle ze Otylia(moty) terz tak ma .Pozdro dla wszystkich lubiacych plywac.:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś