Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trener Jędrzejczak: Ona ma fantastyczne możliwości

09.06.05, 22:13
    Otylia, kocham Cie, wszystko bedzie OK.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mk CZY WYGRYWASZ CZY NIE... IP: 157.158.160.* 09.06.05, 23:43
        • Gość: kolo o Boże - znowu trafi na reklamy - tylko czego ? IP: 83.175.158.* 10.06.05, 06:39
          podpasek, kostek WC czy płynów do prania ?
          • Gość: matt Do kolo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.05, 10:39
            Mam nadzieje,że juz teraz nie popełni takiego mistake'a.
            • Gość: tr Sztachnełam steryda i tak sie nie wyda.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:35
            • Gość: darek Re: Do kolo IP: *.home1.cgocable.net 10.06.05, 16:55
              zdecyduj matt, jakiego jezyka uzywasz.wtracenie angielskiego slowa nie czyni cie
              madrzejszym ani ladniejszym, wrecz przeciwnie.
              Otylii zycze powodzenia :)
      • Gość: szok Re: Trener Jędrzejczak: Ona ma fantastyczne możli IP: *.optra.fr 10.06.05, 01:47
        Dziwny ten szybki wzrost formy, może to doping ....

... kibiców na pływalni :) ;)

====
        a teraz
        www.skocz.pl/szok/
      • Gość: dddffff Re: Trener Jędrzejczak: Ona ma fantastyczne możli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 07:06
        te fantastyczne możliwośći i dobre wyniki to napewno specjalna mikstur którą
        dostała otylla
      • Gość: mac koksiara wraca po przerwie z nowym fiolka w tylku IP: *.nyc.res.rr.com 10.06.05, 07:11
        ludzie - bez naiwniactwa - swietosc polskiego plywania to taka sama sterydziara
        jak cala reszta. a tu frajerzy pisza ze kochaja otylie... zenada...
        • Gość: Wojtek Re: koksiara wraca po przerwie z nowym fiolka w t IP: *.chello.pl 10.06.05, 09:34
          Heh, co Ty w ogóle wiesz o sporcie... I automotywacji.
        • Gość: 9 Re: koksiara wraca po przerwie z nowym fiolka w t IP: 212.76.39.* 10.06.05, 15:29
          zgadzam sie w 100%. odstawila koksik na moment i koniec z forma. teraz jak widac
          zrobila sobie znowu regularna diete.
      • Gość: mich Re: Trener Jędrzejczak: Ona ma fantastyczne możli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:26
        Trzymamy kciuki.

--
        Wygraj
        www.fajnekonkursy.pl
      • Gość: marcin doping!!!! IP: 217.153.6.* 10.06.05, 12:27
        ludzie nie macie zielonego pjecia o dopingu!, mysle ze polowa sportowocow go
        bierze i co! i nic...zeby wygrywac trzeba miec talent, super trening fizyczny
        i ...MENTALNOSC ZWYCIEZCY. bez tego nie wykrzeszesz z siebie sil na rekord
        swiata, chocbys bral sterydow 5kg! Otylia sie przelamala i stad te lepsze
        rezultay bo jest superambitna.
      • dyti Re: Trener Jędrzejczak: Ona ma fantastyczne możli 10.06.05, 13:53
        Otylka wszystko będzie dobrze. Tysiące są z Tobą, a ci co nie, to...Pięknych
        myśli i owocnych zmagań z Lance'em. Powodzenia
      • jotembi a fuj 10.06.05, 13:57
        czy ktoś mógłby ją przynajmniej przefarbować? źle znoszę ten odcień jajecznicy
        na czyichś włosach... i na billboardach wielkości hotelu forum, już wolę sam
        ten hotel chociaż też obrzydliwy
      • Gość: java4 Re: Trener Jędrzejczak: Ona ma fantastyczne możli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:29
        Oczywiście największe rezerwy, jak zresztą dotychczas, tkwia w dopingu.
      • laluna106 Re: Trener Jędrzejczak: Ona ma fantastyczne możli 10.06.05, 21:06
        Jeszcze więcej tych reklam , a będzie najlepsza ! Trzeba bylo trenowac , a nie
        reklamować jakies pierdoły. To wogóle beznadzieja jakaś , nie trawie jej ehhh...
      • Gość: Frendzel Re: Trener Jędrzejczak: Ona ma fantastyczne możli IP: 80.244.140.* 05.07.05, 22:44
        Ja mysle ze trzeba zapomniec o waznym wydazenu (czyli o strcie)a poływac dla
        przyejmiosci wtedy pomimo ciezkiego trenigu nie czuje sie zmeczenia . Przynjmiej
        ja tak mam. Troche strsu pomga w starcie ale Plywa sie bo lubi sie to robic i
        mysle ze Otylia(moty) terz tak ma .Pozdro dla wszystkich lubiacych plywac.:-))))
      • Gość: Frendzel Ona lubi pywaćć :-)) IP: 80.244.140.* 05.07.05, 22:46
        Ja mysle ze trzeba zapomniec o waznym wydazenu (czyli o strcie)a poływac dla
        przyejmiosci wtedy pomimo ciezkiego trenigu nie czuje sie zmeczenia . Przynjmiej
        ja tak mam. Troche strsu pomga w starcie ale Plywa sie bo lubi sie to robic i
        mysle ze Otylia(moty) terz tak ma .Pozdro dla wszystkich lubiacych plywac.:-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka