Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NASTULA W PRIDE FC - 23.06.05

25.06.05, 21:52
    czy ktoś tu również czeka na debiut pierwszego polaka w w najlepszej i
    największej organizacji MMA na świecie?? dodajmy, na debiut w który będzie
    konfrontacją z jedną z legend tego sportu - Noguerą?? czy ktoś może czuje się
    zirytowany że "Gazeta" zupełnie zignorowała to wydarzenie i nie zamieściła o
    tym
    żadnej informacji, nie mówiąc już o bieżącym informowaniu czytelników o tym
    fakcie i przebiegu przygotowań?? czy też może jestem tu jedyny którego to
    interesuje??
    Obserwuj wątek
      • fle_xx Re: NASTULA W PRIDE FC - 23.06.05 25.06.05, 21:54
        Z szacunku dla Natusli i jego wielkich osiagniec jako judoki dobrze ze
        przemilczaja jak rozmienia slawe na drobne...
        • rolek33 nie zgadzam się 25.06.05, 21:59
          z szacunku dla jego sławy i osiągnięc japończycy pozwolili mu walczyc od razu z
          zawodnikiem z najwyższej półki, zamiast startowac w eliminacjach, co i tak nie
          każdemu wolno,,, ja ( i naszczęście Paweł też ) pojmuje to jako zaszczyt,,,
          druga kwestia,,, proponuje Tobie włączyc jutro rano o 9:00 włączyc POLSAT SPORT
          i obejżec cały turniej w którym Paweł startuje,,, najpierw poznaj, potem krytykuj,,,
          • fle_xx Re: nie zgadzam się 26.06.05, 11:38
            Ja nie krytykuje walk Pride tylko Nastule, juz lepiej zeby zakonczyl sportowa
            kariere jako wielki Judoka niz walczyl w czyms co jest no hm... "egzotyczne" a
            co za tym idzie niezbyt popularne i szanowane nie tylko w Polsce.
            • fle_xx Re: nie zgadzam się 26.06.05, 12:31
              No i Nastek dostal spodziewany lomot heh. Mam nadzieje ze pójdzie po rozum do
              glowy i da sobie spokój z tym pride, bo przy takich ciosach to sztuczne
              przedluzanie kariery moze sie (odpukac!) skonczyc jak u Muhammada Aliego...
      • Gość: han Re: NASTULA W PRIDE FC - 23.06.05 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 00:27
        to sport czy mordobicie ?
        • Gość: V-man Re: NASTULA W PRIDE FC - 23.06.05 IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.06.05, 13:50
          to jest wlasnie prawdziwy sport, a wy sobie lepiej ogladajcie pilke plazowa
          Tomka Iwana
          brawo Paweł!! szacunek za ta walke!!
          • Gość: tagi Re: NASTULA W PRIDE FC - 23.06.05 IP: *.echo / *.e-cho.pl 26.06.05, 14:18
            ...pierwszy raz ogladalem MMA i myslalem prawde mowiac ze po pierwszej walce
            wylacze telewizor ...ooo dziwo wylaczelem po ostatniej walce ..takze pozory
            myla... NASTULA ...na tyle go na razie stac ma jeszcze 4 walki w PRIDE takze
            moze bedzie lepiej....
            • rolek33 Re: NASTULA W PRIDE FC - 23.06.05 26.06.05, 17:25
              tagi - mam nadzieję że parę osób więcej obejrzało całośc,,, bo wbrew pozorom nic
              strasznego tam się nie dieje, w sensie nikomu krzywdy nie robią,,,, w takim
              boxie, w całej jego historii było ponad 350 zgonów na ringu,,, w
              kilkudziesięciu latach historii vale tudo i mma 1 !!! a w sprawie porażki
              nastuli, żaden debiutant w pride mając za przeciwnika kogoś zbliżonej chocby
              klasy co noguera nie wygrał pierwszej walki,,,,,,,,, yoshida, ponoc gorszy od
              nastuli judoka przegrał z silvą a teraz, parę walk później jest mimo wszystko
              jednym z ciekawszych zawodników w tej kategorii,,, tak więc - Paweł do roboty!!
              masz jeszcze minimum cztery walki przed sobą,,, jestem dobrej myśli:D
              • Gość: tymon Re: NASTULA W PRIDE FC - 23.06.05 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 18:24
                w pełni zgadzam się z przedmówcą
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka