Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zaglebie pogon 5-0

IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 23:05
    To niezle musieli zapunktowac ci co mieli graczy zaglebia
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja!!! Re: Zaglebie pogon 5-0 IP: *.localdomain / 192.168.3.* 03.08.02, 23:07
        ja amm niestety tylko Nicinskiego o Klima ale i tak sie ciesze bo Nicinski
        strzelil bramke a Klimek mial 1 asyste :DDDDDD
        • salien Re: Zaglebie pogon 5-0 04.08.02, 08:32
          ja mam co prawda drumlaka, andruszczaka i grzybowskiego. na tych trzech mam
          niby 26 pkt. ale w swoim zespole mam olszara (nie wiadomo gdzie gra i co z nim
          zrobia w redakcji), dawidowskiego jako kapitana (2x2=4pkt) i jakubowskiego
          (1pkt za udzial w meczu + jeden za remis = 2). ogolem moglo byc lepiej. co
          zdobylem na zaglebiu i lechu to stracilem na wisle plock i amice.
          • butelka1 Re: Zaglebie pogon 5-0 04.08.02, 14:24
            A ja jestem kibicem Pogonii i co za tym idzie w 11 miałem 4 Pogoniarzy.
            Najgorzej z obronca Choto -9 i Dzwigala -5. Za Sibczaka i Rodrigueza po 1, ale
            to sie jeszcze mam nadziejee zwroci. :D
            Naliczylem ze bede mial od 23 do 28pkt... pierwsza kolejka dosc nieudana, ale w
            konkurie typerow na pewnej stronie jestem na 4 miejscu :D
          • Gość: typer Re: Zaglebie pogon 5-0 IP: *.cuprum.com.pl 04.08.02, 23:14
            Sprawdzcie sobie w poniedziałek FC Lubin. Jeżeli Krupskiemu przyznano asystę to
            mam 98pkt. Zagłębie mistrzem!!!
          • krupik Re: Zaglebie pogon 5-0 04.08.02, 23:16
            Jeżeli Krupskiemu zaliczą asystę ,to będe miał 98 pkt. Uważajcie na FC Lubin.
            Zagłębie mistrzem!!!
      • Gość: Roberto Re: Zaglebie pogon 5-0 IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 22:19
        Ja mam Zająców, Klimka, Grzybowskiego i Moskalewicza. Do tego 4 zawodników
        Lecha , Bąka i Podbrożnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka