bolki50 05.08.02, 13:10 Szanowna redakcjo , pada w forum szereg pytań i postulatów a brak jest waszej reakcji? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja Re: Brak odpowiedzi redakcji 05.08.02, 13:12 Brak reakcji jest także reakcją. A może nie? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Brak odpowiedzi redakcji 05.08.02, 13:13 Proszę zwrócić uwagę, że reakcja na ten post nastąpiła już po 2 minutach! Odpowiedz Link Zgłoś
azghar Re: Brak odpowiedzi redakcji 05.08.02, 14:57 takie odpowiedzi a także ich brak na szereg zadawanych pytań, oraz brak wytłumaczenia kolejnych opóźnień w informowaniu uczestników "piłkarzyków" są dla mnie zupełnie nie na miejscu. redakcja zachowuje się poniżej krytyki i zamiast przeprosić albo odpowiedzieć wysyła idiotyczne i zupełnie nie zabawne posty. Jak na razie poziom techniczny ( opóźnienia ) jest gorszy od wersji beta z wiosny b.r. Niektórych rzeczy jak np. bezsensowna grafika przedstawiająca ustawienie jedenastki nie udało się poprawić przez pół roku. big LOL. Mam wrażenie że piłkarzyki są robione przez grupę dzieciaków a nie (sic!) redaktorów... Do roboty panowie i nie róbcie obciachu swojej redakcji... Odpowiedz Link Zgłoś
molka1 Re: Brak odpowiedzi redakcji 05.08.02, 15:12 Odpowiedź redakcji pachnie "gówniażerią" - nie wiem ile pan Kowalczyk ma lat ale odpowidź wskazuje , że chyba zbyt mało aby prowadzić taką zabawę!!! Odpowiedz Link Zgłoś