Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przeglad Sportowy

IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 20:32
    Ktos kiedys rozpoczal watek nawiazujacy do glupich tytulow w PS.Poniewaz nie
    chce mi sie szukac tego watku postanowilem zalozyc nowy i proponuje abyscie
    zamieszczali szmatlawe tytuly badz teksty z Przegladu.Oto kilka moich typow:
    1.Czary-Szachtary na pierwszej stronie numeru w ktorym jest o Kowalewskim.
    2.Ty Bobofrucie-chmurka z ust Okuki w kierunku trenera Groclinu B.Kaczmarka
    (ma ksywke Bobo)
    Czekam na wiecej.
    Obserwuj wątek
      • babalu Re: Przeglad Sportowy 08.08.02, 20:39
        Gość portalu: facet26 napisał(a):

> Ktos kiedys rozpoczal watek nawiazujacy do glupich tytulow w PS.Poniewaz nie
        > chce mi sie szukac tego watku postanowilem zalozyc nowy i proponuje abyscie
        > zamieszczali szmatlawe tytuly badz teksty z Przegladu.Oto kilka moich typow:
        > 1.Czary-Szachtary na pierwszej stronie numeru w ktorym jest o Kowalewskim.
        > 2.Ty Bobofrucie-chmurka z ust Okuki w kierunku trenera Groclinu B.Kaczmarka
        > (ma ksywke Bobo)
        > Czekam na wiecej.

Co sie tak pienisz? to nie tytuł). Jesteś z "Piłki Nożnej" czy jak???
      • Gość: kataryna Re: Przeglad Sportowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 20:46
        już kiedyś o nim pisałam:

"Padł najlepszy koń Bońka" (o poważnej kontuzji Krzynówka)
        "Okuka mać"
        "Boniek zwolniony" (tytuł na pierwszej stronie, w środku krótka notka o tym jak
        prezes KSZO powiedział do Bońka "Zwalniam pana")

jeśli zaś chodzi o teksty, moim zdaniem warto wspomnieć o:
        - "Co się stało z Bartkiem K." (nie pojechał na mundial bo był na dopingu)
        - tekst o Sypniewskim, PŚ przytaczał opinie żony Sypniewskiego (w separacji, w
        trakcie rozwodu), jaki to z niego alkoholik, nie dba o dziecko itp.
        - podpis pod zdjęciem Kałużnego "co Kałużny ma w nosie" (jako ilustracja tekstu
        o braku formy Kałużnego, kto widział to zdjęcie, wie o czym mówię).

Pozdrawiam
      • Gość: kataryna Re: Przeglad Sportowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 20:49
        Zapomniałam wspomnieć o tekście Zarzecznego (do Engela i kadry po awansie do
        MŚ), z kórego pochodzi ten smaczny cytat "panowie,nie czas na lizanie się po
        fiutach".
      • Gość: kk Re: Przeglad Sportowy IP: *.wozniaka.bytom.pl / 192.168.1.* 08.08.02, 21:16
        .
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka