Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

villa - l-poll off

IP: 213.249.157.* 16.08.02, 18:55
    aston villa-liverpool w sobote,przelozony
    Obserwuj wątek
      • alfalfa Re: villa - l-poll off 16.08.02, 20:05
        No coś Ty? Szkoda... To jaki mecz będzie w C+ (od Ciebie pierwszego się
        dowiaduję, w programie C+ jest o 22 w niedzielę:)?

W "Mecz+Mecz" mam dwa mecze w sobotę o 15.55 - Oczywiście Man Utd (oni kochaja
        ten przereklamowany zespół) - West Bromwich i Leeds - Man City (przynajmniej
        to). Oprócz tego Marsylia-Lyon dzisiaj o 22.05 i o 18.05 w sobotę Montpellier-
        Bordeaux (duzo ostatnio francuskiej ligi dają). Czyli w sobotę maraton i muszę
        zamrozić duuużó piwka:)
        Czekam z niecierpliwością na Włochów i Hiszpanów (jak sądzisz, Real kupi
        Ronaldo czy nie?).
        pzdr.
        • Gość: yatze Re: villa - l-poll off IP: 213.249.157.* 17.08.02, 12:02
          alfalfa napisał:

> No coś Ty? Szkoda... To jaki mecz będzie w C+ (od Ciebie pierwszego się
          > dowiaduję, w programie C+ jest o 22 w niedzielę:)?
          >
          > W "Mecz+Mecz" mam dwa mecze w sobotę o 15.55 - Oczywiście Man Utd (oni
          kochaja
          > ten przereklamowany zespół) - West Bromwich i Leeds - Man City (przynajmniej
          > to). Oprócz tego Marsylia-Lyon dzisiaj o 22.05 i o 18.05 w sobotę Montpellier-
          > Bordeaux (duzo ostatnio francuskiej ligi dają). Czyli w sobotę maraton i
          muszę
          > zamrozić duuużó piwka:)
          > Czekam z niecierpliwością na Włochów i Hiszpanów (jak sądzisz, Real kupi
          > Ronaldo czy nie?).
          > pzdr.
          villa-liverpool przelozony z soboty na niedziele wiec i tak obejrzysz.mysle ze
          man utd nie jest przereklamowany i jak sie rozpedzi i zaczna grac rio,keane
          ireszta to beda wszystkich zmiatac.tu fachowcy typuja mistrza arsenal,l-
          pool,man utd i ew.leeds bo przyszedl tam teraz terry venabels(ja kibicuje
          londynczykom i oczyw.liverpool)
          francuska lige omijam za to wloska jest chyba najlepsza w europie (zaczal sie
          tez sezon w ameryce pld.tam tez daja rade-piekny futbol,czasem w nocy ogladam)
          smacznego piwka
          PS jakie pijesz?
          pzdr
          • alfalfa Re: villa - l-poll off 17.08.02, 13:58
            Gość portalu: yatze napisał(a):

> alfalfa napisał:
            >
            > > No coś Ty? Szkoda... To jaki mecz będzie w C+ (od Ciebie pierwszego się
            > > dowiaduję, w programie C+ jest o 22 w niedzielę:)?
            > >
            > > W "Mecz+Mecz" mam dwa mecze w sobotę o 15.55 - Oczywiście Man Utd (oni
            > kochaja
            > > ten przereklamowany zespół) - West Bromwich i Leeds - Man City (przynajmni
            > ej
            > > to). Oprócz tego Marsylia-Lyon dzisiaj o 22.05 i o 18.05 w sobotę Montpell
            > ier-
            > > Bordeaux (duzo ostatnio francuskiej ligi dają). Czyli w sobotę maraton i
            > muszę
            > > zamrozić duuużó piwka:)
            > > Czekam z niecierpliwością na Włochów i Hiszpanów (jak sądzisz, Real kupi
            > > Ronaldo czy nie?).
            > > pzdr.
            > villa-liverpool przelozony z soboty na niedziele wiec i tak obejrzysz.
            I to tłumaczy dlaczego nie zmienili programu, jest nadzieja. Super!
            mysle ze
            > man utd nie jest przereklamowany i jak sie rozpedzi i zaczna grac rio,keane
            > ireszta to beda wszystkich zmiatac.
            Wiem, masz rację - przyznaję, kiedyś im nawet kibicowałem (np. w finale LM z
            Bayernem - te dwie bramkiw końcówce, to było piękne!) ale potem, jak zaczęli
            wszystko wygrywać zaczęli mnie wkurzać (mam wrażenie że im sie w głowach
            poprzewracało, chociaz widac ze to rewelacyjnie zorganizowana ale ten Beckham -
            niedobrze się robi... gwiazdorek pierniczony). W tym roku chyba faktycznie albo
            Man Utd albo Arsenal (tylko czy wytrzymają przy równoczesnych meczach w LM?)
            albo (mam nadzieję!) Liverpool (chociaż wydaje się ze troche "krótka ławka").
            tu fachowcy typuja mistrza arsenal,l-
            > pool,man utd i ew.leeds bo przyszedl tam teraz terry venabels(ja kibicuje
            > londynczykom i oczyw.liverpool)
            Ja kibicuję tak samo. Leeds? Wątpię, kto wie? Na pewno czołówka ale mistrzostwo?
            > francuska lige omijam za to wloska jest chyba najlepsza w europie
            Tak jest - włoska liga jest chyba najlepsza. Francuską lubię bo jest bardzo
            równa i zawsze każdy może wygrać z każdym, poza tym to kopalnia talentów.
            (zaczal sie
            > tez sezon w ameryce pld.tam tez daja rade-piekny futbol,czasem w nocy ogladam)
            > smacznego piwka
            > PS jakie pijesz?
            > pzdr
            Tylko (prawie) Pilzner Urguell (podobno z powodu powodzi w Czechach produkcja
            stanęła, chyba dokupię jeszcze jedną skrzynkę:)
            również pozdrawiam
            ps W poniedziałek o 20.55 Newcastle gra z Westham - to lubię najbardziej, po
            normalnym dniu roboty, meczyk na rozluźnienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka