Gość: yatze IP: 213.249.157.* 16.08.02, 18:55 aston villa-liverpool w sobote,przelozony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfalfa Re: villa - l-poll off 16.08.02, 20:05 No coś Ty? Szkoda... To jaki mecz będzie w C+ (od Ciebie pierwszego się dowiaduję, w programie C+ jest o 22 w niedzielę:)? W "Mecz+Mecz" mam dwa mecze w sobotę o 15.55 - Oczywiście Man Utd (oni kochaja ten przereklamowany zespół) - West Bromwich i Leeds - Man City (przynajmniej to). Oprócz tego Marsylia-Lyon dzisiaj o 22.05 i o 18.05 w sobotę Montpellier- Bordeaux (duzo ostatnio francuskiej ligi dają). Czyli w sobotę maraton i muszę zamrozić duuużó piwka:) Czekam z niecierpliwością na Włochów i Hiszpanów (jak sądzisz, Real kupi Ronaldo czy nie?). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yatze Re: villa - l-poll off IP: 213.249.157.* 17.08.02, 12:02 alfalfa napisał: > No coś Ty? Szkoda... To jaki mecz będzie w C+ (od Ciebie pierwszego się > dowiaduję, w programie C+ jest o 22 w niedzielę:)? > > W "Mecz+Mecz" mam dwa mecze w sobotę o 15.55 - Oczywiście Man Utd (oni kochaja > ten przereklamowany zespół) - West Bromwich i Leeds - Man City (przynajmniej > to). Oprócz tego Marsylia-Lyon dzisiaj o 22.05 i o 18.05 w sobotę Montpellier- > Bordeaux (duzo ostatnio francuskiej ligi dają). Czyli w sobotę maraton i muszę > zamrozić duuużó piwka:) > Czekam z niecierpliwością na Włochów i Hiszpanów (jak sądzisz, Real kupi > Ronaldo czy nie?). > pzdr. villa-liverpool przelozony z soboty na niedziele wiec i tak obejrzysz.mysle ze man utd nie jest przereklamowany i jak sie rozpedzi i zaczna grac rio,keane ireszta to beda wszystkich zmiatac.tu fachowcy typuja mistrza arsenal,l- pool,man utd i ew.leeds bo przyszedl tam teraz terry venabels(ja kibicuje londynczykom i oczyw.liverpool) francuska lige omijam za to wloska jest chyba najlepsza w europie (zaczal sie tez sezon w ameryce pld.tam tez daja rade-piekny futbol,czasem w nocy ogladam) smacznego piwka PS jakie pijesz? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: villa - l-poll off 17.08.02, 13:58 Gość portalu: yatze napisał(a): > alfalfa napisał: > > > No coś Ty? Szkoda... To jaki mecz będzie w C+ (od Ciebie pierwszego się > > dowiaduję, w programie C+ jest o 22 w niedzielę:)? > > > > W "Mecz+Mecz" mam dwa mecze w sobotę o 15.55 - Oczywiście Man Utd (oni > kochaja > > ten przereklamowany zespół) - West Bromwich i Leeds - Man City (przynajmni > ej > > to). Oprócz tego Marsylia-Lyon dzisiaj o 22.05 i o 18.05 w sobotę Montpell > ier- > > Bordeaux (duzo ostatnio francuskiej ligi dają). Czyli w sobotę maraton i > muszę > > zamrozić duuużó piwka:) > > Czekam z niecierpliwością na Włochów i Hiszpanów (jak sądzisz, Real kupi > > Ronaldo czy nie?). > > pzdr. > villa-liverpool przelozony z soboty na niedziele wiec i tak obejrzysz. I to tłumaczy dlaczego nie zmienili programu, jest nadzieja. Super! mysle ze > man utd nie jest przereklamowany i jak sie rozpedzi i zaczna grac rio,keane > ireszta to beda wszystkich zmiatac. Wiem, masz rację - przyznaję, kiedyś im nawet kibicowałem (np. w finale LM z Bayernem - te dwie bramkiw końcówce, to było piękne!) ale potem, jak zaczęli wszystko wygrywać zaczęli mnie wkurzać (mam wrażenie że im sie w głowach poprzewracało, chociaz widac ze to rewelacyjnie zorganizowana ale ten Beckham - niedobrze się robi... gwiazdorek pierniczony). W tym roku chyba faktycznie albo Man Utd albo Arsenal (tylko czy wytrzymają przy równoczesnych meczach w LM?) albo (mam nadzieję!) Liverpool (chociaż wydaje się ze troche "krótka ławka"). tu fachowcy typuja mistrza arsenal,l- > pool,man utd i ew.leeds bo przyszedl tam teraz terry venabels(ja kibicuje > londynczykom i oczyw.liverpool) Ja kibicuję tak samo. Leeds? Wątpię, kto wie? Na pewno czołówka ale mistrzostwo? > francuska lige omijam za to wloska jest chyba najlepsza w europie Tak jest - włoska liga jest chyba najlepsza. Francuską lubię bo jest bardzo równa i zawsze każdy może wygrać z każdym, poza tym to kopalnia talentów. (zaczal sie > tez sezon w ameryce pld.tam tez daja rade-piekny futbol,czasem w nocy ogladam) > smacznego piwka > PS jakie pijesz? > pzdr Tylko (prawie) Pilzner Urguell (podobno z powodu powodzi w Czechach produkcja stanęła, chyba dokupię jeszcze jedną skrzynkę:) również pozdrawiam ps W poniedziałek o 20.55 Newcastle gra z Westham - to lubię najbardziej, po normalnym dniu roboty, meczyk na rozluźnienie. Odpowiedz Link Zgłoś