Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dyskobolia Grodzisk Wlkp. - Dukla Bańska Bystrz...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 00:41
    Na miejscu pana Drzymały już dawno zmieniłbym trenera ale nie jestem pewien
    czy nowy trener jest w stanie cośzrobić ztym składem w przerwie ligowej moim
    zdaniem nie poczyniono znaczących wzmocnień i w tym tkwi słaba gra DYSKOBOLI
    Obserwuj wątek
      • Gość: marcin Re: Dyskobolia Grodzisk Wlkp. - Dukla Bańska Byst IP: *.sympatico.ca 12.08.05, 03:26
        czytam sobie opisy meczow i oczom nie wierze pod opisem legi pochwaly dla
        bramkarza i lekkie upomnienie dla debila ktory dostal czerwona kartke w 18 min.
        Ten opis jesli pomkinac ostatnie dwa akapity przypomina opis porazki i to w
        kiepskim stylu. Przeciez Dyskibolia wygrala i to wyraznie 4:1 nie robi sie z
        niczego
      • Gość: chris*** Re: Dyskobolia Grodzisk Wlkp. - Dukla Bańska Byst IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 12.08.05, 10:07
        a ja chcialbym pochwalic groclin, bo puchar uefa to nie polska liga, a wynik
        4:1 robi na mnie wrazenie. ciesze sie, ze rocki dostal szanse gry. pamietam
        jego gre w odrze i dziwilem sie dlaczego tak malo gra w lidze. naprawde swietny
        zawodnik.
      • Gość: wz Re: Dyskobolia Grodzisk Wlkp. - Dukla Bańska Byst IP: 150.254.166.* 12.08.05, 10:07
        Spokojnie z tymi reakcjami i checia zwolnienia Radolskiego, w koncu w
        przeciwienstwie do klubow z Mazowsza Groclin wygral i to wyraznie. A ze mogl
        grac lepiej to fakt, ale co maja powiedziec kibice Legii?
      • Gość: egon Świństwo IP: *.icpnet.pl 12.08.05, 13:18
        Brak mi słów na tę relację. Gazeta zwalnia trenera po meczu wygranym 4:1 - no
        świat się kończy! Drzymała ma przynajmniej tyle klasy, że nie mówi o swoich
        planach dziennikarzom, a ci i tak dopiszą swoje. Wstyd panowie AG i PL.
      • Gość: listkolud Leśniorowski zmień swój mózg!!!!!!! IP: *.crowley.pl 12.08.05, 17:07
        • Gość: Joanna Re: Leśniorowski zmień swój mózg!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 23:59
          Listkoludzie! Ty nic nie zmieniaj, bo to już w niczym Tobie nie pomoże.
          Można przegrać 0:1 pechowo, po dobrej grze. Można wygrać 4:1 z bardzo słabym
          przeciwnikiem. I tylko wynik może cieszyć. Jeśli widzieliście mecz, to
          musieliście dojrzeć wszystko to co irytuje Drzymałę. Jesli tego nie
          widzieliście, to powodzenia.
          • Gość: bolo gratulacje !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 12:14
            gratulacje z Wronek nie zawiedliście i to się liczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka