Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tarnów najbliżej mistrzostwa

IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 22.08.05, 09:31
    Przy obecnym układzie sił można jednoznacznie przypuszczać,że to Tarnów jest
    głownym kandydatem do złota. Lanie zespołu z Wrocławia, zlanie Aniołów zajęte
    całe podium na IMP to nie przypadek. Tarnowianie doskonale po dosypaniu
    nawierzchni i dopasowaniu sprzętu czują się na swoim obiekcie.Tak realnie
    patrząc na dzien dzisiejszy,to każdy kto zrobi 35- 37 pkt na obiekcie w
    Tarnowie może poczuć się mistrzem...Swoją drogą co oni zrobili z tym torem?
    Walasek,Hampel,Crump,wszyscy leża na łopatkach,tor jak najbardziej
    regulaminowy ale chyba zaczarowany:)))
    Obserwuj wątek
      • Gość: :) Re: Tarnów najbliżej mistrzostwa IP: *.tvgawex.pl 22.08.05, 09:53
        Jak daliście śiana ,to teraz nagle Tarnów najbliżej mistrzostwa? Czyżby trochę
        zazdrość przez Ciebie przemawiała Chris? A dlaczegożby nie MY, mielibyśmy mieć
        mistrzostwa po ewentualnym awansie do finalu hm?Tylko mi tu niewyjeżdzaj ze
        składem i ich torem.Popatrz realnie niezasłużyliście aby być w finale.Taki
        skład mimo wszystko w przyszłym roku nie gwarantuje Wam utrzymania,a cóż
        dopiero walkę o medale..
        • Gość: Szrek Re: Tarnów najbliżej mistrzostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:33
          Gratuluję :) znajomości składu Apatora na przyszły rok. Chris brawo! Potrafiłweś
          docenić klasę rywala. Wczorajszy wynik każe inaczej spojrzeć na wynik Wrocka w
          Tarnowie. Apator na miejsce które zajmuje ZASŁUŻYŁ swoją ciężką pracą za co
          należy mu się szacunek. W przeciwieństwie do tych, co głupoty o nim opowoadali i
          opowiadają. W obecnej dyspozycji Unii T. nie widzę drużyny, która wywiezie z
          Tarnowa wiele więcej pktów jak Wrocek i Toruń.
        • Gość: Chris Re: Tarnów najbliżej mistrzostwa IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 22.08.05, 11:03
          Jak przejdziesz Czestochowe to może wtedy porozmawiamy ":)",narazie nie widze w
          Tobie partnera do rozmowy,skoro twiedzisz ze tor nie ma znaczenia,to
          uswiadamiasz mnie w fakcie ze kibicujesz Polonii raptem jeden słownie 1
          sezon,może dwa, ale Gollobów pewnie nawet nie pamiętasz. Wiesz chciałbym złoto
          na Pomorzu,ale jestem realista i nie hurraoptymista tak jak ty, poza tym juz
          napisałem ze APATOR chociaż się sezon nie skonczył odniosł już swoj sukces
          miesiac temu.
          Gość portalu: :) napisał(a):
          A dlaczegożby nie MY, mielibyśmy mieć
          > mistrzostwa po ewentualnym awansie do finalu hm?

Odpowiedz jest prosta nie ma zespołu który w Tarnowie pojechałby tak druzynowo
          jak Unisci,chyba że liczysz na defekty rywala??

Szrek pozdrawiam:)Czytam własnie wypowiedzi Zabika w prasie:)
          • Gość: :) Re: Tarnów najbliżej mistrzostwa teoretycznie... IP: *.tvgawex.pl 22.08.05, 20:42
            Tylko mi tu nie mów ,że pragniesz mistrzostwa na Pomorzu, którego miałaby Cię
            reprezentować Polonia Bydgoszcz :) :) a o żużlu nie mam pojęcia ,tak sobie
            piszę dla zwały...i czytam Twoje posty ,jako największego znawcy speedwaya na
            Pomorzu -oczywiście w/g SZREKA :)
            • Gość: byzydura a Bydgoszcz najbliżej mistrzostwa praktycznie! :) IP: *.tvgawex.pl 23.08.05, 13:59
              Ty sie od Szreka odwal koleś.
              nie wiem czemu wszyscy na forum juz przydzielili złoto. czyzby cos mnie ominelo
              i juz sezon sie skonczyl?! Moze akurat Tarnowianie beda mieli slabszy dzien,
              wyjdziemy z 40pkt i u siebie przejdziemy 50? kto wie, wszystko sie jeszcze moze
              zdarzyc... no, moze poza finalem dla Apatora :P
              • Gość: zaka Re: a Bydgoszcz najbliżej mistrzostwa praktycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:45
                Oczywiście najpierw trzeba wygrać z czewą, ale wydaje mi się że tor
                jaki zrobiony był na GP był bardzo podobny do tego w Tarnowie.
                Znaczy twardo i ślisko, daje to szanse dla naszych na ustawienie się
                do specyfiki tarnowskiego toru od pierwszego wyścigu.
              • Gość: Radek Re: a Bydgoszcz najbliżej mistrzostwa praktycznie IP: 83.238.70.* 29.08.05, 18:10
                Tez mysle ze Bydgoszcz jest bardzo blisko mistrzostwa ma takie same szanse jak
                Tarnow i reszta z tej czworki ja stawiam na Bydgoszcz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka