Gość: Bonhart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:01 0-0 w dwumeczu z Partizanem i 4-3 w karnych dalo Artmedii upragniony awans. Niewatpliwie jedna z najwiekszych sensacji w historii eliminacji do LM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bonhart Re: Artmedia Petrzałka w Lidze Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:53 Podbijam, jakby ktos jeszcze nie wiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: Artmedia Petrzałka w Lidze Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:01 tak to jest prawdziwy cios dla polskiego kibica a nie ze tam wisla nie weszla to w koncu tak sie dzieje co roku ze polksi zespol odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam już dość przegranych polskich drużyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:55 teraz Krakowiaki na mecze Patrzałki jeździć będą zapijając się tania słowacką wóda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: przegranych polskich drużyn IP: *.autocom.pl 24.08.05, 09:30 A nie mogl to Zurawski do Patrzalki przejsc.Gral by w LM i mial blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: przegranych polskich drużyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 12:22 heh Zurawski tak jak pewnie wiekszosc ludzi w Polsce nawet nie wiedzial ze taka druzyna jak Patrzalka istnieje ... a swoja droga druzyna z Mackiem bylaby zdecydowanie silniejsza . mysle ze go brakowalo i to bardzo w druzynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w do mam juz dosc : ja mam juz dosc od 12 roku zycia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 12:43 :( taki to ten nasz futbol jest a swiat coraz barzdiej ucieka Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Artmedia Petrzałka w Lidze Mistrzów 25.08.05, 02:05 Jeszcze biedniejsza jest Artmedia Bratysława. Jej budżet to zaledwie 1,25 mln euro. Jeśli przypomnimy, że Wisła sprzedała Maciej Żurawskiego do Celticu Glasgow za 3 mln euro, to budżet Artmedii wyda się śmiesznie niski. Na awansie do LM mistrz Słowacji zarobił 3,5 mln euro (będzie z czego żyć przez trzy lata!!!). W barwach Petrzałki występuje czterech reprezentantów Słowacji (w Wiśle gra siedmiu polskich kadrowiczów). Trenerem Artmedii jest 41-letni Władymir Weiss - 15-krotny reprezentant Czechosłowacji, uczestnik Mistrzostw Świata we Włoszech (1990). Ostatni reprezentacyjny występ Weiss zanotował 7 czerwca 1996 roku w Zabrzu, Słowacja przegrała z Polską 0:5 w eliminacjach Euro '96. sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2884176.html Odpowiedz Link Zgłoś