Gość: kuba IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 26.08.05, 01:14 Dobrze Sidor powiedzial.Brawo!!!! a do dodania to ja juz slyszalem , ze P. Kuczynska zlozyla papiery do sadu za oszczerstwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ESSIE Przeciez ta Kuczynska musi z czegos zyc.... IP: *.48.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 26.08.05, 02:40 Jacy wstretni sa dzis ludzie !!!!!!!!!A FUUUUJJJ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herman Re: Domachowska przed US Open IP: *.crowley.pl 26.08.05, 07:22 Najwyższa pora odciąć pępowinę i mamusię i tatusia odstawic na emeryturę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert [...] IP: *.icnet / *.icnet.pl 26.08.05, 07:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenis fan Re: Domachowska przed US Open IP: *.foras.pl / 217.153.35.* 26.08.05, 08:53 SIdor zawsze byl malkontentem. cwaniakowal a nic nie potrafil jako zawodnik i jako trener. napompowany bufon , co nic nie osiagnol a sam zmarnowal i talent i zycie. I tak nikt kto sie zna na tenisie nie bedzie sie przejmowal trwoga gloszona przez GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re.Wszyscy zazdroszcza nam Domachowskiej!?!?! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.08.05, 09:25 No , wiekszej bzdury dawno juz nie czytalem. To beztalencie swiatowe, dziewczyna na raz( na pierwsza runde),w dodatku nieatrakcyjna , np .w porownaniu do boskiej Marii Szarapowej.Jak widze Domachowska na korcie , te latajace z kata w kat melony, te ruchy swietego zwierzecia Indii ,mam dosyc tenisa w polskim wykonaniu.Wstyd ,jak zawsze zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic te schuja, jak ci wstyd to nie czytaj, a ty nie IP: *.eds.net 26.08.05, 09:42 dosc ze czytasz to jeszcze glupio komentujesz i tracisz czas swoj i innych, daj se spokoj moja rada dla ciebie. Co do Szarapowej to gra dobrze, ale jest za wysoka i za plaska. Widzialem ja z bliska na turniejach, jest nigdy bym jej nie nazwal boska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: te kibic, jak sie nie znasz ,nie wtracaj sie.. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.08.05, 10:08 Szarapowa jest naprawde ladna dziewczyna,a co do plaskosci to ma to co trzeba optymalnie .Nie nosi wymion ,jak ta wasza.Aco do wzrostu Szarapowej? No coz kolego, widocznie sam jestes maly wzrostem i by do ciebie nie pasowala, zle bys sie w jej towarzystwie czul. Twoj problem. Mam dla ciebie nadzieje , ze twoja MALOSC ogranicza sie u ciebie tylko do wzrostu a nie wielkosci innych czlonkow twojego ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SiTY Re: Re.Wszyscy zazdroszcza nam Domachowskiej!?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 17:39 Jak ona jest boska to ja z Olimpu zstapiłem... "Najładniejsze" ma te wystające barki. Banalna laska jakich pełno na ulicy. Albo przy ulicy czy raczej szosie - też zresztą Rosjanki. Tylko mniej zarabiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Pare uwag IP: *.eds.net 26.08.05, 10:12 Widzialem Marte na turnieju w LA, oba mecze, singiel i doubles. Z Angela Heynes Marta nie grala zle, w drugim secie prowadzila 5:3 i serwowala, jakby miala troche wiecej doswiadczenia to by wygrala ten set i nastepny pewnie tez. Ktos napisal ze Marta potrzebuje wiecej sily. Absolutnie nieprawda. Marta gra wlasnie za silowo, nie potrafi zdjac troche sily zeby pilka na pewno wyladowala w korcie tylko kazde uderzenie chce zakonczyc 'winnerem'. Przez to robi mnostwo bledow, nie ma 'consistency'. To samo jest z serwami, zaserwuje asa a potem dwa double faults. Przegrywa tylko i wylacznie z powodu psychiki. Jej trener nie robi dobrego wrazenia, powinien sie starac jej pomoc, ale nie widzialem, zeby sie staral. Nie rozmawialem z nim, bo usiadl po drugiej stronie kortu, ale widzialem, ze przesiedzial caly mecz bez ruchu (zadnych gestow, czy chocby emocji), a po kazdym bledzie Marta patrzyla sie w jego kierunku, jak po ratunek. Nic tez sobie nie zapisywal po prostu siedzial i nic. Calkowity kontrast z innymi trenerami. W nastepnym meczu widzialem Szarapowa z Czwertkadze. Maria nie grala za dobrze (wygrala w 3 setach) ale jej ojciec dostawal szalu i caly czas cos do niej gestykulowal. Ojcies Szarapowej slynie z emocji, ale wcale nie jest wyjatkiem wsrod trenerow. Moze Marta potrzebuje kogos kto by ja mobilizowal w czasie meczow i okazywal jakies emocje? Wlochowi to powinno przychodzic dosc latwo, ale nie przychodzi. Na zakonczenie pare slow o Fibaku, dwa wieki temu cos tam gral, potem sie wypial na tenis i zamiast pomagac mlodym talentom zajmuje sie podrywaniem. Dopoki nie wysponsoruje kogokolwiek, nie ma sie go co pytac o zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Pare uwag do Leszka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.08.05, 10:32 Reakcja trenera Domachowskiej wydaje ci sie dziwnie oziebla , i to w dodatku jak na Wlocha.Anie przyszlo ci do glowy , ze ten trener juz po prostu rozpoznal i przejzal na oczy , i na zasadzie , ze z pustego i Salomon nie naleje ,olewa ja po prostu OLEWA. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinag2 Re: Pare uwag do Leszka 26.08.05, 11:17 A kaska trenerowi leci za nicnierobienie. Typowe u nas w Polsce płacić partaczowi za nic. Moim zdaniem Marta powinna wyjechac gdzies za granice odciąć sie od mamy i taty i po prostu na poważnie zająć się tenisem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: Domachowska przed US Open IP: *.pkobp.pl 26.08.05, 10:26 No i będzie trzecia porażka z ta samą zawodniczką i koniec na I rundzie. Może w końcu w mediach przestaną pisać i mówić, per, nasza najlepsza zawodniczka. To zgroza i śmiech na sali:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MENDA Re: Domachowska przed US Open IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:44 Pan Sidor, to była miernota kortowa!!! Jego najwyższe miejsce w karierze to 793 (z 6/18/1990) To się nazywa dopiero beztalęcie!!! Domachowska ma talent, ale nie jest właściwie prowadzona i wku..a ją stała obecność mamusi i tatusia. Poza tym nie ma dobrego trenera!!! A tak na marginesie, to MARTA ma najfajniejsze piersi w całym kobiecym tourze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Domachowska przed US Open IP: *.3.pl 26.08.05, 10:47 Moim zdaniem marta na US OPEN wystartuje bardzo dobrze a następne turnieje to dopiero zobaczycie.Trener marty przygotowywał nią na US OPEN i dał jej niezły wycisk a teraz ma potrzebny odpoczynek.A niech Lech Sidor zastanowi się kilka razy zanim cos powie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Przeciez moze wygra IP: *.kuins.net / 130.54.130.* 26.08.05, 11:05 Taki artykul moglby sie ukazac po przegranym meczu. Nie wiem po co ukazuje sie przed meczem. Jesli ona go (nie daj Boze) przeczyta, to przegra napewno. Zas na 100% straci radosc grania. Bez tej radosci (plus wola zwyciestwa) nie ma sukcesu w tenisie. Musi uwierzyc w swoj talent i w swoja szczesliwa gwiazde. Z calego serca zycze jej sukcesow i ustabilizowanej kariery. Zycze jej aby sonczyly sie klopoty z trenerami i dziennikarzami. Poza tym to bardzo piekna mloda kobieta. Trzymaj sie Marta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buffy Re: Przeciez moze wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 11:25 Nie zgadzam sie z tym co napisałeś! Właśnie jeżeli przeczytała ten artykuł to powinna sobie powiedzieć "ja wam pokaże", a nie załamka i przegrany macz! Jeżeli ona rzeczywiście ma taką słabą psyche to niech na jakieś studia idzie i jakoś wogóle inaczej swoim życiem pokoieruje, bo to znaczy że sie poprostu do tego sportu nie nadaje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej z W. Re: Domachowska przed US Open IP: *.ok.ae.wroc.pl 26.08.05, 11:59 Buffy ma rację. Bez mocnej psychiki nic w sporcie nie osiągnie. Trzymaj się Marta mimo, że w sondzie wypadłaś bardzo żle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ads Re: Domachowska przed US Open IP: 80.51.238.* 26.08.05, 12:41 Szczerze mówiąc to kiedy czytam takie skąd inąd niekorzystne artykuły to zaczynam wierzyc w Martę coraz bardziej. Myślę, że wygra przynajmniej z Peer (ostatnio Izraelka przegrała z Sanią Mirzą 6-7, 1-6 a to chyba wskazuje na to, ze jest w stanie popełniać błędy). A Marta niech sobie odpocznie- zrelaksuje sie, poćwiczy serwis i returny i będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reeves Re: Domachowska przed US Open IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:37 Hahaha... śmiać sie chce, jak słyszę tą obronę i pochlebstwa. Ten gó..arz to dno, nic nie potrafi, mówiłem to rok temu i powtarzam teraz. Powiedziałem, że nigdy nie będzie w pierwszej 30-scte i zdanie podtrzymuję. Wszyscy wcześniej pisali, że dobrze gra i że ma możliwości. Gó.. ma. Sytucja, czego większość nie widzi jest odwrotna. Teraz nie nastąpił żaden spadek formy, tylko to wcześniej nastąpił chwilowy wzrost formy. Teraz zwyżka się skończyła i ona wróci na swoje miejsce, czyli do trzeciej setki. Bo tam właśnie jej miejsce. A takich jak ona są setki i każdy przez chwilę znajdował się trochę wyżej i potem normalnie wracał na swoje miejsce. Tak trzeba na to patrzeć. Lech Sidor ma w pełni rację. Nie wiem dlaczego inni boją się spojrzeć prawdzie w oczy. Sidor sam sukcesów (wielkich) nie osiągnął, ale obserwatorem jest dobrym. Oceniając trzeźwo wszystkie jej za i przeciw, ona nie ma podstaw do gry w tenisa w ogóle. Nie ma żadnego talentu. Żadnych możliwości. Z takim "wyposażeniem" nie powinna w ogóle się do tego zabierać. Ale tak to jest, szkoli się dziecko, szkoli się nastolatka, wszystko się angażuje, lata pracy poszły, więc ciągnie się tą z góry skazaną na niepowodzenie grę i męczy ten sport chociaż wyników żadnych nie będzie. Zrobili błąd w dzieciństwie, że pchali ją do tenisa, a nie zbadali wcześniej czy ma odpowiedni potencjał i talent. Talentu nie ma. Ale szkoda stracić zainwestowane do tej pory lata i pieniądze więc pakują te pieniądze i czas dalej i koło się zamyka. Oceniając trzeźwo jej zachowania i grę widać od razu, że nie powinna grać. Nie ma w ogóle celności, nie trafia w miejsca na korcie które chce. Myli się. Zwyczajnie nie potrafi odpowiednio dobrze przebić piłki na drugą stronę siatki, a od tego trzeba chyba zacząć zanim zacznie silić się na efektowne winnery. To że raz wyjdzie jej jedna piłka o niczym nie świadczy. Przy takiej liczbie błędów to wręcz wynika ze statystyki. Jak się tyle razy próbuje to raz na dziesięć zawsze wyjdzie. Ale to nie jest profesjonalny tenis, tylko szukanie za wszelką cenę jednorazowego poklasku. Kiedyś chwaliła się swoim serwisem, jak to mocno potrafi zaserwować. Proste. Jak wali na oślep to jeden jakiś jej wyjdzie. Ale razem z nim dziesięć podwójnych błędów. Ona nie ma w ogóle serwisu. Myśli, że ma dobry, a tylko czasem się myli. A jest odwrotnie. Ma zły, a tylko czasem jej wychodzi. Proponuję przestać polować na asy, zejść na ziemię, stawić czoła prawdzie i faktom, przyznać że gra gó..anie i wziąć się pokornie do roboty. Najpierw niech zacznie w ogóle poprawnie serwować. Jak zacznie dbać o procent pierwszego podania powyżej 60 i minimalną liczbę podwójnych błędów zobaczycie co z tego "atomowego" serwisu zostanie. To samo tyczy się normalnej gry. Czas skończyć z gwiazdorskimi zapędami i nauczyć się piłkę przebijać na drugą stronę. A to wszystko jest wynikiem m.in. zbyt wysokiej, niezasadnej wysokiej samooceny. Myśli, że jest wyjątkowa. Myśli, że może. Nie może. Chciałaby być gwiazdą. Nie jest. Sili się na zbyt trudne zagrania i serwisy, bo chce się poczuć jak topowa tenisistka. Słyszeć natomiast prawdy, że jest nikim i nic niepotrafi nie chce. Tak jest jak się dziecko rozpieszcza i bzdury mu opowiada, że jest wyjątkowe i może więcej. I w ten sposób ona się nigdy nie weźmie do ciężkiej prawdziwej roboty. A to na tym właśnie głównie polega. Czas na psychikę. Mało kto z oglądających oraz tym bardziej obecnych tu wie, że ta smarakata jest NEUROTYCZKĄ. Powtarzam: neurotyczką. Neurotyzm jest cechą osobowości, który polega głównie na niezasadnym, bezpodstawnym lęku pojawiąjącym się w ciężkich chwilach ( i nie tylko ), który sprawia że człowiek traci logikę, rozsądek, rozwagę i myślenie planowe, a wpada w panikę i próbuje jednym rozpaczliwym ruchem zażegnać niebezpieczeństwo. W momencie zagrożenia, niestety także wyimaginowanego włącza się taki czynnik paniki i popłochu i człowiek przestaje normalnie reagować i stać go tylko na jednorazowy odruch rozpaczy, który jak wiadomo nie jest sposobem na wygranie czegokolwiek. Taki właśnie styl prezentuje ta "zawodniczka". Zerowy serwis, przez który nie tylko nie zdobywa przewagi, ale kończy sama siebie, potem niezdolność do zwykłego przebicia piłki na drugą stronę, a na koniec desperackie, płochliwe, rozpaczliwe zagrania "ostatniej szansy", które jak łatwo przewidzieć w większości lądują wszystkie w siatce. TAK SIĘ NIE GRA. Tak się nie gra. tAk SiĘ nIe GrA. Nie gra. Tak się muchy zabija gazetą. Lepiej niech jakąś pracę sobie znadzie, bo w sporcie zwyczajnie nic nie osiągnie. Chyba, że chce, to niech bryluje do trzydziestki między trzecią a dzisiątą setką rankingu, bo tyle tylko jest w stanie zrobić i tylko na tyle ją stać. Over. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verey Re: Domachowska przed US Open IP: 24.155.140.* 26.08.05, 15:11 Nie jestem pewny czy masz jakies profesjonalne podstawy aby diagnozowac Marte. Raczej nie bo robic cos takiego jest nieetycznie z zawodowego punktu widzenia. I do tego ,amatorsko czy profesjonalnie- w zlym guscie,moim zdaniem. Co do meritum czyli zawodniczki to mysle ze wola sponsora stala sie ona tenisistka swiatowej slawy (i kalibru) w Polsce.Prawdopodobnie ma wystraczajaca talentu zeby grac w 100 moze wyzej,to nie jest zle,zwazywszy ile miliardow ludzi zyje na ziemi a jest sie fachowcem z samego czuba w swoim zawodzie. Mysle,ze Marta musi odciac sie od rodziny,ktora sie na niej wozi (mama ,tata,siostra,ktos jeszcze?) a takze od przyglupiego sponsora,ktory polskim obyczajem tez sie wozi na niej i udziela, i znalezc sobie trenera z przwdziwego zdarzenia,ktory pomoze jej usunac braki i udoskonalic mocne strony jej gry.Opinie p.Sidora sa moim zdaniem calkiem celne bez wzgedu na to co mozna myslec o jego osobie i osobowosci. W USOpen mysle,ze Marta nie pogra za dlugo bo tu jest bardzo duze cisnienie i trzeba byc dobrze przygotowanym a nie odpoczywac po serii dotkliwych porazek-bo nie ma po czym. najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reeves Re: Domachowska przed US Open IP: 211.101.6.* 26.08.05, 17:55 Kompetencji - dzięki - trochę mam. Niekoniecznie sportowych, za to trochę odnośnie psychologii i osobowości tak. Co do tenisa to trzeba patrzeć nie na liczbę mieszkańców Ziemi, tylko liczbę czynnych zawodowo graczy. W tym świetle wypada ona dość kiepsko, a zważywszy wiek jeszcze gorzej, bo 19 dziś to pełnia kariery. Hingis, Capriati, Seles, Szarapova i wiele innych potrafiły dochodzić do półfinałów wielkoszlemowych mając 14-16 lat (Capriati i Hingis 14). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Domachowska przed US Open IP: *.dyn.optonline.net 30.08.05, 06:34 Przyznajesz, ze nie masz kompetencji tenisowych, a wypowiadasz sie jakbys licencje trenerska uzyskal w akademii Bolettieri'ego. Twierdzac, ze Marta nie potrafi przebijac pilki udowadniasz, ze albo sie nie znasz na tenisie, albo nigdy nie widziales jak ona gra. Wrecz przeciwnie, umiejetnosci ma, ale brak jej wyraznie trenera ktory by nia pokierowal i przygotowal taktycznie do meczu. Z Peer przegrala wczesniej dwa razy, a dzisiaj grala tak, jakby jej wczesniej nigdy nie widziala - nie sadze, ze to tylko jej wina. Od tego jest trener, aby ulozyc plan meczu. No i musi popracowac nad gra przy siatce. A co do psychiki, nie tacy zawodnicy maj problemy. Przypomnij sobie Jane Novotna, jak sie spalila w finale Wimbledonu. Andy Roddick tez miewa klopoty z psychika - tyle ze serw ma taki, dzieki ktoremu potrafi sie wyratowac. Inaczej bylby w drugiej piecdziesiatce. Dales przyklad czterech nastolatek, ale na kazda z nich sa setki mniej wybitnych zawodniczek. Marta do tych pierwszych nie nalezy, ale tez i do trzeciej setki nie, jak bys chcial sugerowac. Na korcie obok odbywal sie mecz dwoch zawodniczek z drugiej setki, i gdyby Marta grala z ktoras z nich, bylaby w drugiej rundzie a mecz nie trwalby godziny. Twoje zjadliwe ataki sugeruja, ze palasz jakas osobista niechecia, zamiast oceniac obiektywnie - czy ona ci co zrobila (albo nie zrobila)? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.nalecz Koncentracja 26.08.05, 18:29 Przeczytałem z uwagą wszyskie komentarze. Co do talentu naszej zawodniczki nie będę się wypowiadał. Nie widziałem jej w młodości. Sądze, że mamusia i cała rodzinka, jeśli ten talent rzeczywiście był, skutecznie go wypompowywali z zawodniczki. Rozumiem, że każdy pragnie rozgłosu i ma chęć odcinać kupony. Komentarz sponsora przytoczony na łamach GW, o ile jet prawdziwy, wystawia mu najgorszą opinię. Sponsor w tej szczególnej dyscyplnie powinien być daleko w tle, aby sam zawodnik mógł się tylko koncentorwać na grze. Powinien pełnić role filantropa w dobrym tego słowa znaczeniu. Marta ze dwa lata temu powinna się na poważnie była oderwać od naszego tenisowego podwórka, aby uwolnić się od presji bycia rodzynkiem. Powoli teraz zacznie dochodzić obawa niespełnionej nadzieje i to zacznie utrudniać jej koncentracje na tenisie. Biorąc pod uwagę jej zachowanie na korcie, mam wrażenie, że jest to scenariusz coraz trudnieszy do odwrócenia. Porównanie jej z Nadalem jest nie na miejscu, ale słuchając, czytając i ogladajać tego zwodnika widać u niego pokorę, fascynacje tenisem, waleczność i wiarę. Podobnie było z Szarapową. Jej obecna rola zmieniła się, i gwiazdorstwo zaczyna przebjać. No coż? Ona ma do tego powody. Jednak gdy ją pierwszy raz zobaczyłem, to widziałem tak olbrzymią zaangażowanie podczas gry, że przypominało to rodazj amoku. Porafiła nawet zwolnić gre, po wygranej piłce! Nie rozglądała się i nie nasłuchiwała oklasków. Nasza Marta nie gra w tenisa, tylko występuje na kortach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gieniuś Re: Domachowska przed US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:43 to nie domachowska trzeba zbadac czy ma potencjal czy nie ale tobie mozg, bo jestes chore zwierze, bydle!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Domachowska przed US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:46 Sidor to zawsze wsza!!Rodzona matke sprzedalby za piec zlotych!!Jako tenisista zero!niczym sie nie wykazal, o umiejetnosciach trenerskich nie wspomne, bo wstyd!Moze jedynie pochwalic sie ze onegdaj trenowal domachowska!Mozna go smialo nazwac stojkowy na korcie, bo chlop juz wiekowy i nikogo nie wychowal jako trener!!gral ze sznajder,a ona zamiast awansowac na liscie zaczela grac do tylu!!Te ograniczony na umysle dokladnie bedzie gadal co mu kaza, przeciez to rozumu nigdy nie mialo!!ale co wymagac, przeciez to podstawowke ledwo skonczylo, a i tez nie wiem!jego komentarze pozal sie Boze!!jezyk placze sie, wychodzi z tego belgot!do nauki sidor, nie do komentowania, bo jestes chloptasiu zerem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jano69 Re: Domachowska przed US Open 26.08.05, 15:03 Moim zdaniem cały problem jest juz nie do rozwiazania!Kolejna zmiana trenera to byłby absurd!Aktualny trener nie jest z najwyższej swiatowej półki ale moze i to dobrze dla Marty!A co do pana Sidora, to niech on lepiej zajmie sie wyszukiwaniem młodych talentów zamiast rozmawianiem z prasą!Ja rozumiem że to boli gdy trenerowi szprzątnie sie zawodniczke ale to juz nie jego playerka więc nich wsadzi nos w swoje sprawy!P.S.Typuje 1/8 dla Marty w tegorocznym us open! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argo Re: Domachowska przed US Open IP: 199.198.254.* 26.08.05, 16:17 Widzialem Domachowska w Toronto. Grala beznadziejnie. Dlatego wlosy na glowie mi staja, po tym co powiedzial Fibak, ze "Marta ma wielki potencjal i da rade przebic sie do pierwszej trzydziestki rankingu". To sie stanie tylko wtedy, gdy 50 najlepszych zawodniczek, zakonczy w tym roku kariere... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boy Re: Domachowska przed US Open IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.05, 18:56 Przez kilka tygodni Domachowska nie miała trenera. Na to mógł sobie pozwolić Becker czy Sampras, a nie początkująca tenisistka. Wydaje się, że rodzina robi złą robotę i szansą Marty jest brutalne zerwanie z nimi. Niestety, wydaje się to niemożliwe. Zatem będzie to kolejna utalentowana polska tenisistka, która skończy karierę na dalekim miejscu rankingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Domachowska przed US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 22:28 Psy szczekają, a karawana jedzie dalej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reeves Re: Domachowska przed US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 17:01 Nie karawana, tylko zwykła polska szara i brzydka gó..ara, bezpodstawnie napuszona i wyniosła z niewiadomych przyczyn o mentalności flądry z góry oczeku jącej rżnięcia. Wstyd tylko przynosi. Nie potrafi grać, nie potrafi serwować, nie potrafi nic. Zamiast tenisa powinna chyba była wybrać aktorstwo, bo na wyglądzie i chwilowym poklasku najwyraźniej najbardziej jej zależy. I nie psy szczekają, tylko trzeźwi widzą koniec tej żałosnej parady. Wynocha do trzeciej setki, gdzie jej miejsce. Albo od razu do sklepu z jeansami, bo tam prawdopodobnie skończy z taką postawą i podejściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Domachowska przed US Open IP: *.dyn.optonline.net 30.08.05, 06:15 Facet, moze sie znasz na kurtuazji pod budka z piwem, ale nie na tenisie. Z takimi tekstami lec na Onet. Wydaje mi sie, ze ty nawet nigdy nie widziales jak Marta gra, tylko potrafisz narzekac - a co takiego ty w zyciu osiagnales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muka Do Reevesa IP: *.nespo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:30 Ciekawe, co Ci ta Marta w zyciu zrobila? Ponoc sie znasz na psychologii, ja nie, ale na podstawie Twoich wypowiedzi mozna wywnioskowac, ze zzera Cie potworna zazdrosc! Jest niczym hemoroidy, nie pozwala Ci spokojnie siedziec i patrzec, jak Marta gra i (nie daj Boze) zarabia duze pieniadze. Prawdopodobnie to Ci spedza sen z powiek. Ciekawe co Ty w zyciu osiagnales(osiagnelas?- w koncu nie czesto sie zdarza, zeby facet tak bardzo krytykowal urode, naprawde ladnej dziewczyny....Ciekawe, jak Ty wygladsz???)? Pewnie sukcesem Twojego zycia bylo swiadectwo z paskiem na ukonczenie IV klasy szkoly podstawowej? Ciekawe, czy kiedykolwek Ty przebiles/las pilke na druga strone siatki? Ile razy w zyciu wstales/las o 5. czy 6. rano na trening? Ile godzin dziennie spedzales/las na korcie, w silowni, na stadionie?? Czy zdarzylo sie jakkolwiek poslac pilke( bo nazwanie tego serwisem w Twoim przypadku byloby to duzym nietaktem) w karo? I czy nasluchales/las sie tylu slow krytyki, co ona? Jestes odwazny/a, bo Cie nikt nie widzi, nikt Ci nic nie moze zrobic i wyzywasz sie na Bogu ducha winnej Marcie. Wez, rozpedz sie i walnij glowa w mur, to moze wtedy spojrzysz na to, co ona robi z troche innej perspektywy? Chociaz analizujac Twoje wypowiedzi, wydaje mi sie to niemozliwe. Dodam jeszcze tyle, ze z takim tonem wypowiedzi, na pewno znalazl/a bys poparcie u lidera LPR. Powodzenia na nowej drodze zycia, wspanialy/a, najpiekniejszy/a, najmadrzejszy/a, najlepszy/a Reevesie/Reeveso. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gieniuś Re: Domachowska przed US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:37 Ale cie skreca ha ha ha, rozum odbiera,toczy jak rak, wyzera resztki twojego mozgu ha ha ha, juz tam niewiele szarych komorek pozostalo, ale psy szczekaja malo w gacie sie nie zes..ją!!moral z tego wynika ze jestes smieciem ze smietnika!!naprawde zal mi ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jung Re: Domachowska przed US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:16 Następny świr któremu z zawiści i zazdrości rozum kompletnie odebrało!widać że jesteś zyciowym nieudacznikiem, nędznym malutkim człowiekiem!tylko chory na głowę człowiek może pisać takie brednie!Los cię pewnie doświadczył nieudaną córką, którą nigdzie pochwalić się nie możesz!!Co ci zrobiła Domachowska że pałasz aż taką nienawiścią?Można krytykować, ale nie obrażać,a ty jak rozujuszone bydle!wstyd za ciebie!To nie twój problem jak gra, czy wygrywa czy też przegrywa, to jest jej sprawa, ciebie to z żadnym razie nie dotyczy więc skąd tyle agresji do ślicznej dziewczyny?szkoda iwelka że nie podpisałeś się z imienia i nazwiska, bo omijałbym cie z daleka, bo prawda jest taka że takiego gówna nie należy ruszać,bo cuchnie dookoła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: Domachowska przed US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:16 Panie Sidor, Pan sie nazywa trenerem?to chyba jakies nieporozumienie?totalna bzdura!Brakuje panu wyksztalcenia, wiedzy! juz wczesniej ktos opisal wiec nie bede sie powtarzal!A tak z ciekawosci pytam ile panu zaplacono za robienie z siebie pajaca na lamach prasy ?100zl?bo nie sadze zeby, facetowi z ulomnoscia umyslowa ktos dal wiecej!a moze tak opowiedziec w prasie historie swojej kariery tenisowej,ja znam, ale mlodzi niestety nie!!Byl pan nedznym graczem i takim jest czlowiekiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Sidora Re: Domachowska przed US Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 02:40 Zbłazniłeś sie koleś,jesteś człowieczkiem bez twarzy, ale zawsze taki byłeś i z wiekiem nic a nic rozumu nie przybyło! w czyich rękach jesteś marionetką? zresztą dla kasy każdemu wbijesz nóż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Domachowska przed US Open IP: *.chello.pl 27.08.05, 17:34 kolega? trzeba było od razu napisać przyjaciel... Odpowiedz Link Zgłoś