draziggg 31.08.02, 18:22 a tak się cieszyłem jak strzeliłes gola bracie i myślałem że mam te 9 pointów za twoją gre , a ty co robiszzzzzzzzzzzz, nietrafiasz z karnego, WSTYD a ten cały PIĄTEK to fuksiarz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roberto Re: RASIAK IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 18:34 Nasi najlepsi piłkarze chyba muszą zabrać się do nauki strzelania karnych. Ostatnio zawiedli Sibik, Grzybowski, teraz Rasiak. Kto następny ... Żurawski? Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana A TO GRZYB!!! 31.08.02, 18:49 A stara futbolowa prawda głosi, żeby poszkodowany nie zabierał się do wykonywania jedenastki... Rasiak to jeszcze pół biedy... Ja mam Grzybowskiego jako kapitana - nic tylko się pochlastać... Dwa punkty - ŻENADA!!! Chyba podziękuje mu za uwagę... Jak w tej kolejce będę miał ze 20 pkt. to będzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: A TO GRZYB!!! 31.08.02, 19:09 A ja miałem Rasiaka jako kapitana i dobre te 2*4pkt:). Ale karne to by się mógł nauczyć strzelać. A ten Piątek to mi już drugi raz bruździ (w poprzedniej kolejce -5 przez niego dostał Rasiak:(). Grzybowskiego i Drumlaka wywalam definitywnie. Nie wiem tylko na kogo bo się zdecyduję chyba dopiero po meczu Widzewa. I tak redakcja cen chyba nie zmieni wcześniej niż w czwartek;). Khmmm..., Rocki zarobił mi chyba dzisaj więcej pkt niż Drumlak z Grzybowskim razem wzięci. Pozdr dla prezesów. Odpowiedz Link Zgłoś
xeloos Re: RASIAK 31.08.02, 21:03 rasiak coś ty zrobił !!!cały mój misterny plan poszedł w p......!razem z grzybowskim stworzyli w tym tygodniu świetne duo .Jeszcze Wisła przegra i normalnie sie pochlastam;) POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.ygalski Re: RASIAK 31.08.02, 21:14 No ja też jestem przybity. Zajmuje to swoje słodziutkie 723 (byłem nawet w najlepszej 400 :)) ). Teraz niestety poprostu mi nie idzie. Krótka statystyka kolejki: Nie grali jeszcze: A.Bąk, Kuś, Robakiewicz, Dawidowski Dobry mecz: Rasiak (i tak ujdzie... ;( ) PLAMA: M.Zając, J.Kowalczyk, A.Andruszczak, Niciński(c), Sierka, Pawlak Mogłem wystawić na bramkę Bębna i Ziarkowskiego... Abym nie poleciał gdzieś ok 3000 to chyba będzie musiałbyć wypełniony taki scenariusz: Szczakowianka - Polonia: Polonia kroji Garbarnie 4:0 po dwie bramki Kuś i Bąk :) Widzew - Amica: 0:1! Bramkę strzela Dawidowski, a Robakiewicz broni "11", którą wykonuje (hmmm... kto jest często wystawiany oprócz Dawidowskiego...może Dżikija). Legia - Wisła: Na szczęście mnie nie obchodzi, więc będę mógł pokibicować Wiśle, bo jest normalna, choć i tak "Kocham! Tylko Areczkę!!" :) Grzesiu Rasiak za to dawał Wam punkty w innych kolejkach... swoją drogą to ten Piątek zaczyna mnie korcić, żebym go kupił. Chłop w każdym meczu jest bohaterem, często broni "11"... ale spodziewałem się tego od Bębna i Robakiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xeloos Re: RASIAK IP: *.pik / 213.186.78.* 02.09.02, 14:46 no i stało się WisLa przegrała i to tracąć 3 bramki Polonia do tyłu 3 bramki a ja przez to do tyłu -15 ,o co chodzi w tej grze skład w sumie niezły a wynikow nie mam żadnych ,może macie jakieś rady ,a może chociaż wieccie jak sie z tego wypisać bo . ..........mam w tej kolejce minusa łłłłłłłłeeeeeeeeee :( Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: RASIAK 02.09.02, 15:18 He, ja minusa jeszcze w tej kolejce nie mam ale jak Widzew z Amicą przegra kilkoma bramkami to w najlepszym wypadku wyjdę na 0. :( A najbardziej mi Polonia nabruździła:((. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
piko58 Re: RASIAK 02.09.02, 22:03 xeloos napisał: > rasiak coś ty zrobił !!!cały mój misterny plan poszedł w p......!razem z > grzybowskim stworzyli w tym tygodniu świetne duo .Jeszcze Wisła przegra i > normalnie sie pochlastam;) POzdr. no misiu , mam tak samo... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
viteq1 Re: RASIAK 02.09.02, 22:14 u mnie rasiak to jest ziom! ma najwiecej punktow razem z żurawiem i moskała :) razem daja 12pkt Odpowiedz Link Zgłoś