Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zmiany na liście transferowej

01.09.05, 12:42
    Zmiany na liście transferowej
    Piłkarze dodani
    Lech Poznań
    3651 Pape Samba Ba P 1,6
    3644 Silva Santos Anderson O 1,1
    Legia Warszawa
    3649 Moussa Ouattara O 1,2
    Groclin Grodzisk
    3647 Tibor Sabo P 1,7
    Wisła Kraków
    3652 Andre Barreto P 1,8
    Zmiany klubów
    738 Paweł Kryszałowicz N 2,2 (Wisła Kraków )
    3377 Joao Paulo O 1,2 (Cracovia )
    3346 Paweł Wojciechowski O 1,0 (Cracovia )
    2666 Marcin Dudziński N 0,6 (Górnik Zabrze )
    Zmiany cen po wyjeździe za granicę
    792 Tomasz Frankowski (Wisła Kraków) 1,0
    2444 Kalu Uche (Wisła Kraków) 1,0
    Obserwuj wątek
      • orso83 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 12:47
        Jao Paolo w krakowi ?? kucze a hcialem go kupic..
        P.S. Baretto za drogi!! nieznany pilkarz i taka cena :>
        • dennis26 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 12:53
          Jak nieznany:> dość dlugo gral w 4 lidze portugalskiej no to chyba jakąś tam
          forme ma:D
      • pasjola Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 13:15
        No nie!!! To już jest totalne bydło!!! Jak można było zmieniać ceny ni w pięć
        ni w dziesięć w środku między kolejkami. Do tej pory zawsze się to odbywało
        równoczesnie z ogłoszeniem punktacji za poprzednią kolejkę. To jest OSZUSTWO!!!
        Okradliście wszystkich tych, którzy nie sprzedali w porę Frankowskiego i Uche.
        Mam gdzieś taka grę. Już dośc przekrętów narobiliście!!! Kto się ze mną zgadza
        niech sie wpisze, Zbojkotujmy tą oszukańczą grę!!!
        • pysiatowa Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 13:57
          SŁUCHAJ JAK NIE ZDĄŻYŁEŚ SPRZEDAĆ WIŚLAKÓW MASZ PECHA , A MOŻE UPIŁEŚ SIĘ
          ORENŻADĄ HELENKI I SPAŁEŚ OSTATNIE DNI???? JAK NIE WIESZ CO SIĘ DZIEJE . PAPAPA
          • kamilreal Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 14:28
            Zupełnie nie rozumiem o co wam chodzi??!!!Redakcja zrobiła to czego się wszyscy
            spowdziewaliśmy!!Mieliście wystarczająco dużo czsau aby dokonać sprzedaży!!Nie
            wiem na co czekaliscie_!
          • corras [...] 01.09.05, 22:00
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • pawulon212 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 14:01
          peno dobry :) bedzie w Polskiej Lidze Bareto:) to sie okaze a ceny kto to wie:)
        • warp-75 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 14:17
          I dlatego ta gra była przewidywalna! Słuszna decyzja redakcji!
          • szymek774 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 14:29
            SZANOWNA REDAKCJO !!!!!

Bardzo proszę o ustosunkowanie się do mojej wypowiedzi i odpowiedź.
            Decyzję o zmianie cen Frankowskiego i Uche (Frankowskiego z 4,6 mln ! na 1,0
            mln !!! ) uważam za wyjątkowo niesprawiedliwą.
            Wszystko byłoby w porządku, gdyby wszyscy,którzy mają Frankowskiego, mogli go
            sprzedać za 1,0 mln, ale niestety DŁUGO utrzymywała się cena 4,6 mln ! W
            związku z tym wiele osób wiedząc o transferze sprzedało go i zarobiło w ten
            sposób 3,6 mln za darmo (jak wiele to w Piłkarzykach, nie muszę mówić).
            Niestety, nie wszyscy to zrobili i w ten sposób DECYZJA REDAKCJI WYPACZYŁA
            KONKURS. Trzeba wziąć pod uwagę, że wiele osób mogło nie mieć dostępu do
            internetu w tym czasie, poza tym był przecież komunikat o zmianie cen po 5
            kolejce,a NIGDY w historii Piłkarzyków nie zdarzyło się, by zmieniano ceny dwa
            razy przed kolejką.

Mam w takim razie propozycję.
            Według mnie są dwie możliwości.
            Albo Redakcja cofnie ceny Franka i Uche na takie, jakie były po 5 kolejce, albo
            też tym osobom, które sprzedały po starych cenach obu zawodników, zostanie
            odjęta odpowiednia ilość pieniędzy (w Przypadku Franka 3,6 mln)

Rozżalony decyzją Redakcji (po raz pierwszy w ciągu kilku lat), aktualny lider
            konkursu.
            :(
            • warp-75 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 14:32
              Z tego co wiem szymek774 ma wczym dokonywać zmian i mógł nie zdążyć!
            • t-clapek Popieram aktualnego lidera Piłkarzyków. 01.09.05, 14:55
              W całej okazałości popieram lidera.

A dla tych "żywiołowych", co się śmieją że inni są "żółwiami":
              1) Śledzę każdego sportowego newsa i doskonale wiem co się na świecie dzieje
              2) Na piłkarzykowym czacie jestem codzień po kilka godzin i doskonale wiem co
              się w piłkarzykowym świecie dzieje
              3) na forum jestem codzień i doskonale wiem co się w piłkarzykowym świecie
              dzieje
              4) nie jestem z tej dalszej części klasyfikacji, przynajmniej 614 miejsce nie
              wydaje mi się takim być
              5) więc nie jestem żadnym "żółwiem", poprostu dniami (podobnie jak Gronix -
              zwycięzca Piłkarzyków) myślę nad transferami, (teraz ktoś mi wciśnie że
              powinienem się spodziewać tego spadku cen) - ale nie,... brałem pod uwagę tą
              ewentualość lecz szybko mi się przypomniało że gdy Rasiak odchodził z polskiej
              ligi to nie staniał, więc Frankowskiego i Uche bez obaw zostawiłem.

Jestem zdegustowany postawą redakcji i dołączam się do aktualnego lidera.
              Pozdrawiam...
              • szymek774 Re: Popieram aktualnego lidera Piłkarzyków. 01.09.05, 15:05
                Dzięki.
                Mam nadzieję, że Redakcja zmieni swoją decyzję.
                W innym przypadku nie ma prawie żadnych szans na rywalizację z prezesami,
                którzy sprzedali Frankowskiego wcześniej, za 4,6 mln. Bo oni w zamian mogą
                sobie kupić kogo tylko chcą,i zostanie im jeszcze na jeden dobry transfer.
                A pokrzywdzeni kogą mają kupić, Griszczenkę (z calym szacunkiem) ?

Podobnie jak t-clapek śledzę co się dzieje, analizuję sklady, transfery,
                kontuzje...Piłkarzyki od wielu lat stały się moją ulubioną grą , nie wyobrażam
                sobie śledzenia spotkań ligowych bez tych emocji związanych z Piłkarzykami.
                Wreszcie po raz pierwszy jestem liderem, i teraz taki kawał. Do głowy mi nie
                przyszlo, że mozna zrobic cos takiego...
                • mlody_1_9_8_3 Re: Popieram aktualnego lidera Piłkarzyków. 01.09.05, 15:09
                  Bradzo dobra decyzja redakcji, brawo.Wszyscy wiedzieli ze Frankowski i Uche nie
                  beda juz grac w polskiej lidzie, wiec po co było ich trzymac.Teraz to mozecie
                  mowic o własnej głupocie. Jak to ktos napisał gdzies wczesniej"takie sytuacje
                  sa do przewidzenia" i to zalezy od prezesa czy jest wsatnie ruszyc troche głową
                  i podjac odpowiednia decyzje. Miejcie teraz pretensje do siebie a nie do całego
                  swiata.
              • mojkotek Re: Popieram aktualnego lidera Piłkarzyków. 01.09.05, 15:26
                Zmiany cen piłkarzy w poprzednich edycjach były dokonywane z opóźnieniem
                niedługo po kolejce. w tej rundzie od razu z wynikami kolejki byly podawane
                zmiany cen zawodnikow. Ostatnia zmiana cen była do przewidzenia dla wszysctkich,
                którzy wiedzieli, że w środe kończy się okienko transferowe. kto o tym wiedział
                zapewne sprzedał franka z uche. pozdrowienia dla kumpla kilka miejsc niżej :)
                • mojkotek Re: Popieram aktualnego lidera Piłkarzyków. 01.09.05, 15:29
                  p.s. teraz mam 10mln i do kupienia 2 zawodnikow. niestety i tak nie ma takich
                  drogich piłkarzy zeby wydać wszystko:(
                  • t-clapek Re: Popieram aktualnego lidera Piłkarzyków. 01.09.05, 15:32
                    no to masz ogromny problem, współczuję.
              • warp-75 Re: Popieram aktualnego lidera Piłkarzyków. 01.09.05, 15:35
                A czy nie można było sprzedać Franka i Uche, a później obierać taktykę!

Jedną z taktyk jest szybki ruch na rynku transferowym (sprzedaż).
                Przykładem jest Elche, które uprzedziło Levante.
                • t-clapek Re: Popieram aktualnego lidera Piłkarzyków. 01.09.05, 15:44
                  a gdyby po pojęciu decyzji (w dzień kolejki) padł mi net?, to by było okrągłe 0
                  punktów z racji braku 18 graczy w składzie...
                  • warp-75 Re: Popieram aktualnego lidera Piłkarzyków. 01.09.05, 15:48
                    Miałbyś pecha co jest wliczone w gre, ale chyba masz kolegów ... ewentualnie
                    kawiarenka!
                  • warp-75 Re: Popieram aktualnego lidera Piłkarzyków. 01.09.05, 15:51
                    Kiedyś w "Wygraj Ligę" wysłałem zmiany SMS, który szedł 3 godz. i nie doszedł
                    na czas! I straciłem wtedy również kesz!
            • czarodziej_snow Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 19:27
              zjednej strony masz racje jednak
              dzięki takiemu rozwiązaniu gra będzie ciekawsza
              według regulaminu ruch jest jak najbardziej dozwolony wręcz jest napisane że
              cena spadnie
              gra ma symulować realia a w rzeczywistości nikt spuźnialskim niewruci
              mimo że sam też jestem poszkodowany bo straciłem na 4 kolejce to jednak pare
              punktów chyba nadrobie
              niema co płakać czeba grać dalej albo odejść
              pozdrawiam wszystkich
        • alpax Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 17:59
          ja tez uwazam, ze nie powinno sie tak postepowac, ze zawodnik po transferze
          tanieje.. niektorzy graja w pilkarzyki pierwszy raz... i logicznym moze byc dla
          nich, ze po sprzedazy zawodnik powinien zyskac na cenie a nie stracic! w koncu
          klub w ktorym gra odnosi na tym jakies korzysci..
        • adam731 Re: Zmiany na liście transferowej 02.09.05, 15:29
          zgadzam się
      • gdabski Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 15:57
        Po raz pierwszy się zdarza, że redakcja robi zmiany w cenach gdzieś po środku
        między dwoma kolejkami, więc muszę się zgodzić, że niektóre osoby mogą czuć się
        pokrzywdzone. Z drugiej jednak strony, bieżące aktualizacje cen są elementem
        uatrakcyjniającym grę. Szkoda tylko, że nie każdy dał radę taką możliwość
        przewidzieć.

/Gdabski
        • warp-75 A niedawno był krzyk, że nie ma zmian cen! 01.09.05, 16:02
          Na forum pojawiały się wątki o braku zmian cen! To je zmienili!

A niedawno był krzyk, że nie ma zmian cen!
          • gdabski Re: A niedawno był krzyk, że nie ma zmian cen! 01.09.05, 16:11
            Noo, bez zmian cen było fatalnie. Ja pierwsze co zrobiłem wczoraj wróciwszy po
            dwudniowej nieobecności do domu, to przybiegłem do kompa i sprawdziwszy, że
            Franek jeszcze nie potaniał, sprzedałem go. Ale że faktycznie ceny spadły, było
            dla mnie jednak zaskoczeniem.

/Gdabski
            • warp-75 Re: A niedawno był krzyk, że nie ma zmian cen! 01.09.05, 16:14
              Dla Ciebie pozytywnym, dla innych trochę gorzej, ale przecież ta gra ma żyć, a
              nie przychodzisz w poniedziałek i zmieniasz!
      • warp-75 Ale robisz zwroty akcji austria ! 01.09.05, 16:37
        Ale robisz zwroty akcji austria!
        Nie pozwalasz nam się nudzić!
        No i chyba dobrze!
        O to chodziło!
      • bilicz77 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 17:49
        Zaczynam powoli rozumiec decyzje redakcji. Po I i II kolejce nie bylo zmian cen
        co bylo niezgodne z regulaminem. Teraz redakcja to nadrabia i robi
        niespodziewana druga zmiane cen w tym tygodniu. Czyli czeka nas jeszcze jedna
        taka niespodzianka np. po meczach reprezentacji. A tak w ogóle to moze
        wprowadzic zmiany cen codziennie tak zeby na biezaca sledzic informacje i na
        ich podstawie robic transfery?
        Rozgoryczony
      • bilicz77 ligi prywatne protestujemy!! 01.09.05, 17:56
        forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=1521139
      • eggon3 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 19:02
        Dziwię się tym wszystkim, którzy tak entuzjastycznie przyjęli zmianę cen
        (rozumiem, że oni już sprzedali i się cieszą, że nie wszyscy zdążyli!).

To jest kolejny wybryk redakcji, która robi co i kiedy jej się podoba. Podobno
        tak zawsze było, że cena spadała do miliona po transferze za granicę (taki
        temat się pojawił na forum) - ja osobiście sobie nie przypominam, ale być może.
        Tym niemniej pokażcie mi, gdzie to jest w regulaminie napisane? Nie każdy ma
        obowiązek uczestniczyć w tej grze od zawsze i pamiętać wszelkie przeszłe
        interpretacje redakcji. Tym bardziej, że redakcja jest niekonsekwentna!!!

Przykład? Proszę bardzo - niejaki Vidliczka zdaje się gra już od pewnego czasu
        w FK Zlin. A ile kosztuje ten zawodnik? Ano nadal 1,2 mln!

Mało?

Arkadiusz Klimek - zdążył już wystąpić dwukrotnie w pucharze UEFA w drużynie
        FBK Kowno. Aktualna cena? 1,4 mln!

Nie chodzi tu o relację cen, ale o zasadę! Jeśli ktoś widzi, że zawodnik
        sprzedany za granicę NADAL JEST NA LIŚCIE TRANSFEROWEJ I TO Z NIEZMIENIONĄ
        CENĄ, to ma prawo się spodziewać, że cena innego zawodnika sprzedanego za
        granicę zachowa się tak samo! Ale nie, redakcja robi swoje.

Pozostaje również wątpliwość o sens spadku ceny - skoro za danego zawodnika
        chciał zapłacić inny klub, to dlaczego jego cena ma spaść? Zwłaszcza, że
        nierówno traktowani są gracze tani i drodzy. Co z tego, że "nie ma on już
        wartości w tej grze", jak to ktoś określił? Tak samo nie ma jej piłkarz
        kontuzjowany. A w przypadku sprzedaży macierzysty klub zawodnika odnosi z tego
        wymierną korzyść materialną. Ale w piłkarzykach jest to wymierna materialna
        strata. To oczywiście logiczne i sensowne.

Każda gra ma sens tylko wtedy, gdy ma zasady. Ta gra ma regulamin, ale mimo
        tego nie ma zasad, ponieważ ten regulamin praktycznie niczego nie precyzuje.
        Nawet punktacji, bo okazuje się że w jednej rundzie dokładnie ten sam zapis o
        żółtych kartkach można interpretować, że 2 żółte dające czerwoną to -6 pkt, a w
        drugiej rundzie, że -7 pkt. Oczywiście bez słowa uprzedzenia ze strony
        szanownej redakcji.

Dla wyjaśnienia - Franka zdążyłem sprzedać, Uche tylko w jednej drużynie nie,
        ale przy takiej ilości kapusty i tak tanich piłkarzach (Franek był jedynym
        bardzo drogim) nie ma to większego znaczenia.
        • warp-75 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 19:15
          Czy nie sądzisz, że o zmianie ceny decyduje liczba dokonanych transakcji.
          W przypadku Franka i Uche napewno liczba ta była już spora, a w przypadku
          innych cieniasów niewielka!
          • juzio-2005 [...] 01.09.05, 19:22
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • warp-75 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 19:27
              bo oprócz transakcji nic innego z nim się niedziało, jak kontuzja czy zmiana
              klubu, słaba skuteczność, a wręcz przeciwnie strzelał bramki
            • orso83 a co zes napisal kolego 04.09.05, 20:27
              zes az prawo mogl zlamac :D
          • eggon3 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 19:37
            Warp - nie nie sądzę.
            Zmiany cen w tej grze nigdy nie zależały od ilości sprzedań, tylko od pewnych
            szczególnych zdarzeń - strzelenie bramki, nie strzelenie karnego, czerwona
            kartka, rzut karny, słabe/bardzo dobre wyniki drużyny.
            Dowodem na brak zmiany cen związanych z ilością sprzedaży są niezmienne ceny
            zawodników kontuzjowanych, którzy, jako bezużyteczni, są sprzedawani
            najczęściej.

Nie mówię, że zmian cen nie powinno być (choć moim zdaniem nie ma to
            uzasadnienia w tej akurat sytuacji - klub zarabia na sprzedaży, a nie traci),
            ale po pierwsze - KONSEKWENTNE, a po drugie - określone w regulaminie. A nie -
            Klimka zostawiamy bez zmian, Frankowskiemu cenę łups o 80% w dół, a Uche, żeby
            było ciekawiej, też przecenimy, ale tylko o 50%.
            • warp-75 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 19:42
              Sam piszesz, że zmiana cen to wypadkowa wielu czynników i tak jest!
              A 1 mln to dolna granica, a nie zmiana o 80% czy 50%.
              Chociaż sam nie wiem dlaczego tyle!
              • eggon3 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 21:03
                Chodzi mi tylko o to, by były jasne i przejrzyste reguły oraz logika w
                postępowaniu, a tych nie ma. Każdy obserwujący grę wie, że od strzelonej bramki
                zawodnik drożeje, chociaż z regulaminu się tego nie dowie, co jest oczywiście
                totalnym absurdem.

Więc jeśli obserwuję grę i widzę, że cena takiego Klimka się nie zmieniła, mimo
                że od dawna w Płocku nie gra, to czy mam solidne podstawy by przypuszczać, że
                cena Franka też się nie zmieni? Mam!

Jeśli obserwuję grę i widzę, że ceny zmieniają się raz po każdej kolejce (choć
                w regulaminie oczywiście tego nie wyczytam!), to czy mam podstawy przypuszczać,
                że Franek nie stanieje do 12 września? Mam!

Nie uważasz?

I nie ma tu do rzeczy, czy sprzedała go jedna osoba, czy wszyscy grający.

A jeśli już koniecznie ma się coś zmienić, to może wypadałoby ostrzec o tym z
                wyprzedzeniem? Bo w tej sytuacji zaczynam podejrzewać, że istniało
                uprzywilejowane grono osób, które dowiedziały się o planowanej zmianie we
                właściwym czasie z dobrze poinformowanych źródeł.
                • mojkotek Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 21:09
                  przyzwyczajenia regulaminem sie nie stanął
                • warp-75 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 21:20
                  Jeśliby dokonywali zmiany cen wszystkich grających piłkarzy, to dopiero byłoby
                  zamieszanie. Jeden przez drugiego krzyczałby dlaczego?

Zmiany cen dotyczą tych, którzy czymś się wyróżnili w grze (złą lub dobrą).

Czy w grze uprzedzasz przeciwnika o swoich ruchach?

A co do uprzywilejowanego grona to tyle mam z nimi wspólnego co ty, chyba że ty
                  masz bo ja nie. I nie sądze, że kilka tysięcy też ma!
                  • eggon3 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 21:31
                    Warp, nie twierdziłem, że należysz do tej uprzywilejowanej grupy. :) Po prostu
                    dotychczasowe działania włodarzy konkursu sugerują, że taka grupa może (choć
                    oczywiście nie musi) istnieć.

Widzę, że ciągle nie rozumiesz istoty problemu. Skoro już ustaliliśmy, że
                    zmiany cen nie wynikają z ilości transakcji, a jedynie z dokonań graczy, to
                    warto by było, by za te same dokonania następowały te same zmiany cen. Czy nie
                    zgadzasz się z tym stwierdzeniem?

Mogą być one dowolne (organizator decyduje - nie akceptujesz to nie grasz), ale
                    powinny być ZAWSZE TAKIE SAME (plus podane do wiadomości publicznej!). A nie
                    raz tak, raz śmak.
        • koniostopy Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 19:22
          eggon3 - szacunek, w pełni się zgadzam.
      • qchar Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 19:31
        Szkoda gadac!!!! Panowie, dosyc, ze stracone punkty za przelozony mecz z Craxa
        to jeszcze teraz ktos Nam ukradl tyle kasy za transfer, za takiego managera to
        ja dzieqje, i przestaje sie chyba logowac!
      • zzdzich1 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 20:13
        Pospaliscie sobie panowie prezesi oj pospaliscie.najpierw domagacie sie zmian
        cen teraz wam zle-jestescie zalosni.od tygodnia sie o tym trabi a wy jak
        niedzwiedzie zapadacie w gleboki sen.na co czekaliscie na CUD.pretensje mozecie
        miec tylko do siebie samych za gapiostwo.ale zycze wam szczescia i CUDU
        na,ktory czekaliscie.powodzenia pozdrawiam.....
        • warp-75 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 20:14
          na wiosnę
      • superdziadzia_1 Re: Zmiany na liście transferowej 02.09.05, 16:38
        dajcie zero za franka i kalu przeciez i tak w piłkarzykach nie przedstawiają
        zadnej wartości a są drozsi od setek piłkarzy którzy zostali i bedą zdobywać
        punkty brak mi logiki w działaniu organizatorów
      • skay2 Re: Zmiany na liście transferowej 02.09.05, 17:36
        A może na przyszłość ktoś nas uprzedzi że zawodnik wart 4.6 ml stanieje do 1.0?
        • okeciak Re: Zmiany na liście transferowej 02.09.05, 18:25
          Ales teraz wymyslil.Moze jeszcze smsa albo maila maja Ci napisac ze beda zmiany
          cen zawodnikow?????
          Gielda transferowa to jak gielda papierow wartosciowych.
          Kto nie ma nosa i nie jest czujny traci , wiec skonczcie te lamenty.

A do wiadomosci lidera gry.Ci co sprzedali Franka po starej cenie wcale nie
          zdobyli 3,6 mln nieuczciwie.Wszak oni za niego zaplacili normalna stawke wiec
          tylko odzyskali swoja kase.To Ty straciles 3,6 przez swoje gapiostwo
          • mufan Re: Zmiany na liście transferowej 04.09.05, 15:24
            nie przesadzaj oke... nie można siedzieć w internecie 24 na dobę,a zmiany cen
            innych zawodników opuszczających ligę pozostay więc nie można było tego tak do
            końca przewidzieć...
            ...a prasa zawsze pisze troszkę na wyrost więc pewności nie było...
            • kordzio1 Re: Zmiany na liście transferowej 04.09.05, 16:10
              ale jakos niektorzy potrafili przewidziec wiec chyba mozna bylo, w
              rzeczywistosci czasem ktos ma z 1druzyna podpisac kontrakt, a nagle przechodzi
              gdzie indziej bo dostal inna oferte ktora lepsza byla, a gdyby mozna bylo miec
              pewnosc co do tego co sie stanie to co za sens miala by ta gra?
      • sowcz Re: Zmiany na liście transferowej 04.09.05, 16:28
        Głupota goni głupotę.
        Jeśli ktoś chce być tak szybki i zmieniać wartość piłkarza (dziwne zresztą, że
        zauważono tylko tych dwóch)w przerwie między meczami ( a nie jak to było po
        zakończeniu kolejki),to niech to robi wykazując się jakąś logiką. Jeśli już
        przyjmiemy, że tego piłkarza nie ma w lidze, to albo pozostaje jego wartość,
        którą w jakimś sensie wypracował sobie grając, albo jeśli uznajemy, że jego
        wartość dla naszej ligi (Piłkrzyków)jest żadna to jego wartość powinna być
        równa 0 mln. a nie jakieś tam 1 mln. Jałmużny przecież nikomu nie potrzeba, ten
        milion nikogo nie uratuje, jeśli ktoś miał Frankowskiego i Uche może sobie
        zrobić przerwę do następnej edycji.Właściwie to nie było jeszcze następnej
        kolejki, tej w której by ci zawodnicy uczestniczyli (nie uczestniczyli) i wtedy
        można byłoby zrobić zmiany w ich wartości.
      • junakzz Re: Zmiany na liście transferowej 05.09.05, 23:10
        nastepny,ktory nie potrafi przegrac.az to robi sie niesmaczne.tylko nie
        zapomnij zabawek zabrac!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka