drzewko76 Re: Zmiany na liście transferowej 05.09.05, 15:25 A ja głupia myślałam, że organizatorzy konkursu są w porządku i nie spieszyłam się ze sprzedażą... :( Oszukiwanie na ekranie. Już nie gram w tą gierkę, bo sobie robią, co chcą Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: Zmiany na liście transferowej 05.09.05, 15:37 to nie zapomnij sprzedac wszystkich graczy, tak aby bylo wiadomo ze nie rzucasz slow na wiatr, droga wolna wolny kraj, proponuje totolotka, tam zawsze losowania sa o tej samej porze! milego skreslania numerkow, nagroda tez jest lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
majer753 Re: Zmiany na liście transferowej 05.09.05, 15:43 Kochana redakcjo, pięknie robicie z nas balonów.Do dupy z taką zabawą. Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: Zmiany na liście transferowej 05.09.05, 15:48 niby taka sama spiewka jak setki innych ale jak brzmi od razu lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
arekm67 Re: Zmiany na liście transferowej 05.09.05, 16:39 A ty kordzio pewnie nie miałeś ani Franka ani Uche co? I według ciebie wszystko jest w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
arekm67 Re: Zmiany na liście transferowej 05.09.05, 16:43 Ja ich nie miałem, ale i tak uważam, że to jest wielki przekręt. Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: Zmiany na liście transferowej 05.09.05, 16:52 chyba cie nie mile zaskocze bo akurat mialem i mi zbytniej roznicy nie zrobilo to co sie stalo, kupilem kogos i moze bedzie gral lepiej a moze nie, jak ktos nie potrafi przewidywac, albo poprostu przyznac sie ze zaspal to juz nie moja wina(pewnie ktos napisze ze redakcji, co jest tak prawdziwe ze to moja wina), co za zbieg okolicznosci, ja mialem kogos z bohaterow lamentow i uwazam ze jest ok, a ty nie miales i uwazasz ze to walek Odpowiedz Link Zgłoś
arekm67 Re: Zmiany na liście transferowej 05.09.05, 17:01 Ty uważasz, że wszysko jest ok? A może czytałeś post niejakiego "flower02"?, i to, że jest jeszcze wielu zawodników na liście transferowej, którzy już dawno nie grają bo zostali sprzedani klika kolejek temu a ich cena dalej jest taka sama jak na początku? Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: Zmiany na liście transferowej 05.09.05, 17:20 tak tez uwazam, jakos wczesniej, nikt sie nie buntowal przeciw "tej niesprawiedliwosci", wiec raczej nie chodzi tu o sprawiedliwosc, a o to ze niektorzy stracili i musza sie grzies wyzyc i tyle, nie chce mi sie zbytnio rozpisywac, bo akurat musze wyjsc, a zreszta juz na ten temat tyle sie napisalem, ze pewnie bym sie poprostu powtarzal Odpowiedz Link Zgłoś
arekm67 Re: Zmiany na liście transferowej 05.09.05, 17:31 Gdyby ceny pozostały takie jakie były nikt by się nie czepiał, a tak pozostaje wielki niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
grahn Re: Zmiany na liście transferowej 05.09.05, 18:20 ja zdazylem sprzedac Uche i Franka, jednak uwazam, ze cena powinna zostac taka sama do konca. Przy sprzedazy graczy odchodzacych za granice nie powinno byc minusowych punktow. Skad mamy wiedziec kiedy Frankowi czy komus innemu zechce sie odejsc :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: Zmiany na liście transferowej 06.09.05, 10:34 a czemu maja byc ceny takie same? odeszli z ligi i ich przydatnosc w grze pilkarzyki jaka jest? zerowa, chyba ze kogos cieszy, fakt posiadania danego nazwiska w skladzie, a na pytanieskad mamy wiedziec kiedy frankowi czy komus tam zachce sie odejsc, mam niezwykle odkrywcza odpowiedz, media-prasa, tv, internet, radio, czasem mozna tam znalezc takie informacje, a o franku to nawet w telegazecie mozna bylo poczytac, pewnie nawet w telewizji trwam o tym mowili!:) Odpowiedz Link Zgłoś
grahn Re: Zmiany na liście transferowej 06.09.05, 15:23 nie zrozumielismy sie chyba:) Chodzilo mi o to, ze wybierajac sklad na samym poczatku Piłkarzyków nie wiemy, ze np. Frankowi zechce sie odejsc. Nie nasza wina, ze odchodzi, wec nie powinno byc minusowych punktow. Odpowiedz Link Zgłoś
marduck Re: Zmiany na liście transferowej 06.09.05, 10:04 Oj redakcjo wieelki przekręt, szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
majer753 Re: Zmiany na liście transferowej 06.09.05, 15:14 Adwocem do mojej wczoraszej wypowiedzi chciałem przekazać że na znak protestu zlsprzedałem wszystkich zawodników i już nie biorę udziału w grze.Moja drużyna Stokowianin będzie zatem spadać w klasyfikacji,także wszyscy będą się o tym mogli przekonać.Hough!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swajki Re: Zmiany na liście transferowej 06.09.05, 19:41 a pozostale druzyny....ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
majer753 Re: Zmiany na liście transferowej 13.09.05, 14:39 Może ty swajki nie masz zasad ale ja mam.Hough. Nie mam żadnej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
czemierniki3 BZDURA SKANDAL I KONIEC ZABAWY 07.09.05, 10:29 Dzieki Gazeto ze popsułaś zabawę dużej liczbie osób, które nie zdążyły sprzedać Franka i Uche. Teraz za 1 mln to sobie można tylko cieniasa kupić. Zmiany powinny być ogłaszane i nie pomiędzy kolejkami. Zaraz po kolejce to byłoby sprawiedliwe, póżniej bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
i.gorak Re: BZDURA SKANDAL I KONIEC ZABAWY 09.09.05, 12:52 Chamstwo - kontuzja - rozumiem - ale nie słyszałem by Cupiał stracił pieniądze na transferze Franka i Uche . A może ja się mylę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bobry_awans Re: Zmiany na liście transferowej 09.09.05, 16:45 Jesli cenny tych zawodnikow nie zostana przywrocone koncze zabawe. Odpowiedz Link Zgłoś
mihmys2 Redakcjo, to złamanie dotychczasowych zasad! 09.09.05, 16:54 To jest skandal! W historii gry nigdy nie zmieniano cen miedzy kolejkami, ale zawsze po kolejce razem z naliczaniem punktow. Poza tym ani Frankowski, ani Uche nie zlamali nogi, ani nie zboczyli na pilkarska zla droge, tylko poszli grac za ciezkie pieniadze gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
zzdefensor Re: Zmiany na liście transferowej 13.09.05, 23:39 jak dla was tyle sa warci,to ich nie sprzedawajcie - wczym problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
olboy Re: Zmiany na liście transferowej 14.09.05, 22:21 TO WYGLADA TAK:panie austrio inni maja tyle kasy bo sprzedali zawodnikow drozej,wiec zrob zeby oni mieli tez 2 mln.albo mniej.to tak jak z tymi gospodarzami co jeden mial 1 krowe a drugi 100.i ten co mial jedna prosil BOGA by drugi nie mial 100 lecz tez 1 krowe jak on. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś