Gość: heart IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.05.01, 20:10 Kto nie był na dzisiejszym meczu z Atlasem może żałować.Emocje maksymalne i to piekne zakończenie.A co wy o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Polonia-Bractwo IP: *.cps.pl 21.05.01, 09:08 Już chciałem wyjść, gdy przegrywaliśmy 8 punktami.Teraz bym żałował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woo Re: Polonia-Bractwo IP: *.bydg.gazeta.pl 21.05.01, 09:19 Oglądając taki mecz można zapomnieć naszym chłopakom poprzednie wpadki. Widać, że potrafią się zmobilizować, a to cecha prawdziwych Mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Polonia-Bractwo IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 14:20 Mecz był świetny. Ale Tomek, Protas i Tod nie zdobędą we 3 mistrzostwa Polski. Pozdrowienia dla Wrocławia no i Torunia też(Toruń to mocna i wyrównana dużuna). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Polonia-Bractwo IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 14:22 Mecz był świetny. Ale Tomek, Protas i Tod nie zdobędą we 3 mistrzostwa Polski. Pozdrowienia dla Wrocławia no i Torunia też(Toruń to mocna i wyrównana drużyna). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: critters Re: Polonia-Bractwo IP: *.wsb.poznan.pl 22.05.01, 15:54 mysle ze sternicy naszego klubu powinni powaznie rozejrzec sie za zmiennikiem dla henki - to co wyczynia ten "zawodnik" wola o pomste do nieba grunt ze 2 pnkt zostaly w domu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Polonia-Bractwo IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 12:13 Nie bylo mnie na meczu tylko dla tego ze akurat bylem we Wloszech. Odetchnalem z ulga, gdyz to zwyciestwo bylo bardzo potrzebne. Teraz pozostaja wyjazdy do Wroclawia, Torunia i Pily skad trzeba przywiezc chociaz 2 pkt. pozdrowienia dla fanow czarnego sportu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Polonia-Bractwo IP: *.wroclaw.tpsa.pl 29.05.01, 16:15 Nie wroze zdobycia przez Bydgoszcz chociazby dwoch punktow na wyjezdzie. Apator, Wroclaw sa u siebie mocne. Chyba ze w Pile da sie cos urwac, bo tam sa cienkie bolki. Czego druzynie bydgoskiej zyczy kibic z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freeride Re: Polonia-Bractwo IP: 213.25.33.* 30.05.01, 09:53 Jako żużlowa lama mam pytanie. Dlaczego bydgoska polonia nie hoduje własnej młodzieży, wydaje mi się że Gollob i Protas kiedyś sie skończą i co wtedy? Kupią kogoś za milion dolców sztuka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kami Re: Polonia-Bractwo IP: *.bydg.gazeta.pl 30.05.01, 12:43 Nie kupią. Pójdą z torbami, a na mecze żużlowe Polonii będzie przychodzić góra sto osób. I kolejna dyscyplina sportu w Bydgoszczy padnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Polonia-Bractwo IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 15:10 Dziś 22 08.2001 można powiedzieć ,że Kami wykrakał po odpowiedzi na pytanie lamy. Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Polonia-Bractwo 22.08.01, 15:13 W jaki sposób wykrakał. Wydaje mi sie, że ludzi ostatnio przychodziło nawet więcej(15tys- ZKŻ, 13tys- IMP). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Polonia-Bractwo IP: *.atr.bydgoszcz.pl 22.08.01, 15:19 coolek napisał(a): > W jaki sposób wykrakał. Wydaje mi sie, że ludzi ostatnio przychodziło nawet > więcej(15tys- ZKŻ, 13tys- IMP). To oczywiscie dzięki niższym cenom. Mam nadzieję, że jeszcze przez jakis czas te niższe ceny się utrzymają. Choć z drugiej strony, to długoterminowo klub przez tą obniżtę chyba sobie zaszkodził. Bo jak się czują karnetowcy, którzy zapłacili z góry i zostali w pewnym sensie wykiwani. Ciekawe, ilu ludzi kupi karnety na przyszly sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Polonia-Bractwo 22.08.01, 15:23 Ja kupiłem w tym sezonie i w przyszłym już nie zamierzam. No chyba, że wykombinują jakąś zniżkę dla karnetowiczów z tego sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Polonia-Bractwo 22.08.01, 15:24 Dla tego powinni wprowadzic takie cos dla karnetowcow jak w Grudziadzu-programy do karnetu.Chocby w taki "obnizane" mecze mysle ze wtedy bylo by ok. KroTosS Ps.Coolek czy byles na ZKZ bo 15tysiecy to tam bylo na godzine przed meczem na pewno bylo 19.000 a mysle ze nawet ponad 20.000-scisk byl duzy a stadion ma okolo 23.000 pojemnosci a wtedy pustych miejsc bylo naprawde malo. Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Polonia-Bractwo 22.08.01, 15:29 Oj KroTosS , przesadzasz. Stadion, w różnych skarbach kibica, ma od 18000 do 20000 pojemności. Chyliński powiedział, że było co najmniej 14000(płacących) wiec ilość ludzi można szacować na ok15, 16 Tys. ps. Nie zadawaj głupich pytań(czy byłeś na meczu?:). Na Polonii jestem zawsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Polonia-Bractwo 22.08.01, 15:43 Niezle skarby kibica masz wchodzi grubo ponad 20.000 a jak pan Chylinski nie ruszyl dupy kiedy kibole stali przy kasach po 4 i dalej biegu to niech nie mowi ilu bylo bo "wiatraki" wylaczyli juz duzo wczesniej zeby ludzie nie zabili ochroniazy ktorzy sie chrzanili z wpuszczaniem przez nie. KroTosS Ps.Pytalem dla tego iz jezeli byles to musiales widziec ze bylo grubo ponad 15.000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Polonia-Bractwo IP: *.mega.bydgoszcz.pl 22.08.01, 15:48 Sorki, ale ja pozostanę przy swoim i nadal będę uważał, iż więcej niż 16 tys. nie było. A dlaczego NIE ODPISUJESZ NA WĄTKI w czerwonym(zuzlowym) linku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Polonia-Bractwo IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 11:48 Ja nie lubię "czerwonych wątków" Krotoss pewnie też nie bardzo... To co jak myślicie, powinniśmy dostać porządne lanie i liczyć na rewolucję w klubie,czy może ktoś jeszcze wierzy w zwycięstwo ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Polonia-Bractwo IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.08.01, 11:59 Gość portalu: atomski napisał(a): > To co jak myślicie, powinniśmy dostać porządne lanie i liczyć na rewolucję w > klubie,czy może ktoś jeszcze wierzy w zwycięstwo ???????? Ja wierzę. Myslę, że na wlasnych smieciach Robacki, Tajchert, Lyons, czy kto tam pojedzie zmobilizują się, bo 4 przegrane z Apatorem w jednym sezonie to ponad siły chyba każdego normalnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Polonia-Bractwo 23.08.01, 15:12 Atomski słuchaj. Chodziż na żużel? Jesteś kibicem? Jeżli tak, to jak każdy kibic powinieneś wierzyć. Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Polonia-Bractwo 23.08.01, 15:25 E musimy wygrac i bast-tego wymaga honor Poloni kurcze.Co do czerwonych watkow to pisze tem codziennie szczegolnie o polityce ale i sporo o zuzlu-wiec nie rozumiem? KroTosS Ps.Jedno co mam czerwonym do zarzucenia to to iz malo ludzi tam zaglada :( a w koncu sa tam jedne z ciekawszych dziedzin-to smuci. Odpowiedz Link Zgłoś
maedhros Re: Polonia-Bractwo 23.08.01, 15:31 JEST WIARA, NADZIEJA I MIŁOŚĆ. WIARA - BĘDZIEMY NA PODIUM NADZIEJA - WYGRAMY DERBY MIŁOŚĆ - BKS 1920 POLONIA BYDGOSZCZ ale to nie znaczy że muszę być głupcem i wierzyć np. w mistrzostwo kraju. pozdrawiam ekipy z Torunia i Grudziądza Maedhros Odpowiedz Link Zgłoś